Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Speedzone teszt: Volkswagen Arteon 2.0 CR TDI Shooting Brake: Prémium Passat?

Speedzone
-
 21.06.11 16:00Autó-motor

A forma szép, az utcán megnézik, a minőség a megszokott Volkswagen szint, de vajon tud-e az Arteon Shooting Brake annyival többet a Passatnál, mint amennyivel többe kerül? Megnézzük! #doki #volkswagen #arteon #speedzone

Mit fizet(het) a kötelező biztosítás? – Dr.Claim megmondja!

Speedzone
-
 21.06.11 11:03Autó-motor

Ez az, amire a kárrendezés során nem fogja egyik társaság sem felhívni a figyelmed. Hogy miért? Ennek főként, az az oka, hogy mindenki panaszkodik a magas díjakra, de ha kára van, akkor aztán mindent fizessenek ki, vagy annál többet.

Ritka Ferrari keresi új gazdáját Japánban

Speedzone
-
 21.06.11 08:56Autó-motor

Egy csupán 19 darabos szériában készült Ferrari modellt kínálnak eladásra Japánban. Miért pont ott? Mert a J50 kizárólag a szigetországban volt kapható!

Kínában valaki 360 millió forintnyi összeget fizetett egyetlen parkolóhelyért

Speedzone
-
 21.06.11 08:32Autó-motor

Hongkong városában a zsúfoltság miatt nem könnyű az autósok élete, főleg parkolás szempontjából. Ezért talán meg sem kéne lepődni, hogy itt dőlt meg az egy parkolóhelyért kifizetett legnagyobb pénzösszeg rekordja, ugyanis valaki 360 millió forintnyi összeget csapott az asztalra két felfestett csíkért meg néhány négyzetméterért cserébe.

Eltűnik az európai piacról a Nissan Navara

Speedzone
-
 21.06.11 08:03Autó-motor

Évtizedek óta a platós kínálat egyik meghatározó eleme, most mégis arra a sorsra jut Európában a Nissan Navara, mint anno a belőle kialakított Mercedes X-osztály is.

Mit bír a Nokian Powerproof?

Speedzone
-
 21.06.11 07:28Autó-motor

Na, hát ezért nem szoktam mindenféle autógumi-összehasonlító tesztet olvasgatni, neadjisten ez alapján abroncsot választani. Ha így lett volna és elhittem volna, amit állít az egyik netes orákulum, akkor ott esztergálnánk még most is az esőben valamelyik jónevű gyártó „tesztgyőztes” abroncsán (amivel már éppen elég saját tapasztalatom van…

2020 legkeresettebb Peugeot-limuzinja pedig: a 405-ös!

Speedzone
-
 21.06.10 20:41Autó-motor

Nem is rossz eredmény egy rég halottnak hitt típustól, melynek gyártását lassan 25 éve befejezte a francia márka. Most azonban az a helyzet állt elő, hogy tavaly 77 ezret adtak el belőle, míg a friss és ropogós 508-asból alig harmadannyit.

Kicsi ötlet, hatalmas lehetőségek

Speedzone
-
 21.06.10 17:00Autó-motor

Az tény, hogy a nagy vízen túl a Ford hatalmasat robbantott az új, Bronco Sport-alapokra épülő, 20 ezer dollár alatti Maverick pickuppal, de a diszkontár mellé maradt ötletnek is helye. Ismerjük meg a Ford FITS-et!

Speedzone teszt: hothatch és hidrogén, amit akartok!

Speedzone
-
 21.06.10 16:00Autó-motor

Kicsit kiborult a Hyundai-kalap és a koreaiak megmutatták, mit várhatunk idehaza nagyon és mi az, amit kevésbé. És persze belefért egy kommandós Japánból is egy kopasszal. Válasszatok! #hyundai #nexo #i20n #bayon #toyota #mirai

Amerika akcióba lendül, Kína bánja?

Speedzone
-
 21.06.10 13:10Autó-motor

Az elmúlt időkben minden a chiphiányról szólt. A félvezetőipart és a chipgyártókat más szegmensekbe irányította át a Covid és a megtorpanó autóeladások, most viszont, amikor hatványozottan felpörög az iparág és átáll az analóg kijelzőkről a digitálisokra iszonyatos a chiphiány. Olyannyira, hogy szinte minden gyártónak csökkentenie, vagy egyenesen…

Helyet! Itt az új, biturbo Land Cruiser!

A Toyota nem kapkodta el, a kifutó – 200-as széria – immáron 2008 óta volt velünk, de ha azt hinnénk, hogy ez az új már csak aszfaltra lesz jó, hát tévedünk. Minden luxus ellenére a Land Cruiser ugyanaz a terephajó maradt, mint volt. Helyet a 300-asnak!

A Star Wars a vízen zseniális

Speedzone
-
 21.06.09 19:00Autó-motor

Alejandro Agag nevét még mindig kevesen ismerik, pedig nem kisebb bizniszt hozott ő össze, mint a Formula E-t és az Extreme E bajnokságokat. Az elektromos-extrémsport harmadik lába pedig az E1, az elektromos motorcsónak-, pontosabban off-shore powerboat-bajnokság lesz. Annak rajtjánál pedig egy olyan gép áll majd, amely mintha…

Speedzone műhely: Törődsz vele, akkor is kopik, mi az?

Speedzone
-
 21.06.09 16:00Autó-motor

Az autó meghálálja a törődést és egy rendes tulajdonos után öröm ilyet venni. Van azonban valami, ami ellen nem lehet küzdeni: az idő. Vagy mégis? #speedzone #carcare #starcargarage

Így kell megnyerni a legrövidebb 24 órást

Speedzone
-
 21.06.09 15:00Autó-motor

Az angoloknak nagyon találó kifejezése van arra, amit a Nürburgring-Nordschleife talán legnagyobb ágyúja, a francia Kévin Estre bemutatott a kaotikus 24 órás hétvégi futamon. Amelyben lényegében az első két körben megnyerte a versenyt annak a márkának, amely abszolútban utoljára 2018-ban, előtte pedig 2011-ben volt képes nyerni itt. Big balls.

A KIA-nál elszívtak valamit…

Speedzone
-
 21.06.09 12:40Autó-motor

Nem tudni, milyen új szert találtak a koreai gyártónál, de az biztos, hogy a kreativitás olyan magasságaiba emelkedtek, amelyre ritkán van példa manapság.