Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Mindent bele, vagy még annál is többet – A Forza Motorsport sztori

Speedzone
-
 21.04.09 13:46Autó-motor

A Microsoft egyik legfényesebb csillaga a Forza Motosport széria, mely már 16 éve meghatározó része az autós játékok világának, így nem mehetünk el szó nélkül a sorozat igencsak gazdag történelme mellett.

Története legjobb negyedévét zárta a Rolls-Royce

Speedzone
-
 21.04.09 11:36Autó-motor

Bár 2021 eleje még a pandémiáról és a vele járó megszorításokról szólt, nagyon úgy tűnik, hogy ez nem szegte kedvét a Rolls-Royce vásárlóknak. A patinás gyártó minden idők legerősebb évkezdését produkálta idén.

Elkezdte a visszautalni a pénzüket a Tesla azoknak, akik kétszer fizették meg az autó vételárát

Még előző héten számoltunk be arról a furcsa esetről, hogy Amerikában valamiért a Tesla kétszer vette le egy tucatnyi vásárló bankszámlájáról az új elektromos autójuk vételárát. Most a gyártó elkezdte a kártérítést és egy 200 dolláros kuponnal kér elnézést a kellemetlenségekért.

Lambóval a Lambó felett, avagy ez lesz, ha unatkozik egy tehetős Youtuber

Speedzone
-
 21.04.09 07:49Autó-motor

Unatkozni mindannyian szoktunk. Ez az állapot általában vagy katasztrofális, vagy pedig egészen nagyszerű dolgokat képes szülni. Persze, több eszköz van az alkotáshoz a kezünkben, ha mondjuk nagyon gazdag Youtuberek vagyunk.

A 4-es Gran Coupe nem kerül fel a BMW M-es palettájára, 3-as sportkombi viszont biztosan lesz

Speedzone
-
 21.04.08 14:48Autó-motor

A BMW M-es modellekért felelős igazgatója árulta el, hogy a 3-as kombi idővel tényleg felkerül a sportos modellek közé, az új 4-es Gran Coupe a megjelenése után viszont megmarad az alap palettán.

Az Alfa Romeo vezérigazgatója nem elégedett a Tonale modellel, csúszik a megjelenés

Speedzone
-
 21.04.08 12:20Autó-motor

Mintegy három hónappal csúsztatja a Tonale megjelenését az Alfa Romeo. Belsős információk szerint a cég első embere, Jean-Philippe Imparato nem elégedett azzal, amit eddig látott.

Beárazták itthon is az új Opel Mokkát

Speedzone
-
 21.04.08 11:17Autó-motor

Egyelőre csak a belsőégésű motorokkal szerelt változatok esetében beszélhetünk konkrét árlistáról, de nagyvonalakban az elektromos Mokka költségei is kezdenek körvonalazódni.

Rekorddal nyitott Kínában a Genesis

Speedzone
-
 21.04.08 09:29Autó-motor

A Hyundai luxusmárkája megérkezett Kínába, a világ legnagyobb felvásárlóerővel bíró piacára. Nem aprózták el a lépést, mindjárt egy Guinness rekorddal nyitottak.

Évek óta nem gyártják, mégis adott el 1-1 darab Dodge Dart és Chrysler 200 modellt a Stellantis az elmúlt hónapokban

Speedzone
-
 21.04.07 15:30Autó-motor

Sokak szerint lehetetlen olyan új gépjárművet vásárolni, amit már évek óta nem gyártanak, pedig a Stellantis első negyedéves jelentése erősen rácáfol erre. Egy-egy darab Dodge Dart és Chrysler 200 modell is gazdára talált idén, mint nem használt példányok.

Még mindig ködösen fogalmaz Tim Cook az Apple autóipari részvételéről

Speedzone
-
 21.04.07 14:47Autó-motor

Bár pletyka szinten lassan már egy éve foglalkoztatja az autóipart, hogy vajon az Apple tényleg készen áll-e arra, hogy gyártóként színre lépjen, a techipari gigacég vezetője még mindig igencsak árnyaltan fogalmaz a tervekről.

Egy ID.4 reklámmal szúrt oda a Volkswagen a Subarunak

Speedzone
-
 21.04.07 10:10Autó-motor

Amióta léteznek reklámok, azóta jelen van a piacon a márkák egymással élcelődése. Most a Volkswagen találta meg egy ilyen kis szösszenettel a Subarut és annak a környezetvédelmi törekvéseit.

Hétszemélyes átiratot kap a Jeep Compass, az elnevezése is megváltozik

Speedzone
-
 21.04.07 09:39Autó-motor

Megérkezett az első kedvcsináló a Jeep következő nagy dobásával kapcsolatban, mely a Compass hétszemélyes változata lesz. Az is kiderült, hogy más név alatt kerül majd a szalonokba, mint az alap változat.

Készül a következő SL Mercedes, ráadásul az AMG GT alapjaival

Speedzone
-
 21.04.06 15:23Autó-motor

A Mercedes megerősítette, hogy már készülőben van az SL következő generációja, mely ugyan sportosabb lesz az eddig ismerteknél, de azért kiegyensúlyozottságra törekednek vele.

Japán importőr vásárolta meg a Caterham márkát

A japán VT Holdings mostantól a Caterham tulajdonosa, miután a márka ázsiai importőri feladatait ellátó cég megvásárolta a gyártót. Az új tulajdonos a régen kitaposott úton menne tovább persze alapos modernizálás után.

A név változott, a recept viszont nem, azaz itt a Toyota GR 86

Speedzone
-
 21.04.06 11:59Autó-motor

A Toyota nemrég jelentette be, hogy egy Subaruval közösen fejlesztett modell leleplezése várható. Most ez meg is történt, a titokzatos modell pedig a GT 86 utódja volt, most már GR megjelöléssel.