Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Ezt tudja legkényelmesebbnek tartott masszázsmedence

A masszázsmedence hatékonyságát a befúvók és a motor együttesen adja, de hogy valóban szívesen töltsünk a forró vízben hosszú időt napról napra, abba már a belső kialakításnak is nagy szerepe van. A Caldera Spas modelljei ez utóbbiban is kivételesen szerepelnek.

Télen se feledkezz meg a fényvédelemről

Spa Trend Online
-
 21.01.16 06:45Divat

Kezdi megmutatni erejét a tél, jönnek a fagyos szelek, a mínuszok és a havazás is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a fényvédelemről. Sőt! A káros Uv sugarak hőfoktól és évszaktól függetlenül bombázzák a bőrödet, ami idővel komoly problémákat okoz majd.

Legyen 2021 a feltöltődés éve, jakuzziban!

A tavalyi év az otthon maradásról szólt, ami azonban nem egyenlő a kielégítő pihenéssel és feltöltődéssel. A minőségi szabadidő eltöltése egyaránt hat pozitívan a testre és a lélekre, ehhez pedig tökéletes társ a wellness. Merülj el hát az otthoni wellnessbe és legyen a 2021 nálatok is a feltöltődés éve!

Próbálj ki 12 luxus anti-aging terméket kettő áráért

Spa Trend Online
-
 21.01.15 05:45Divat

Ahogy idősebbé válunk, úgy változik bőrünk minősége, állapota is, így egy idő után óhatatlanul lecserélődnek a tini kozmetikumok az anti-aging termékekre. Csakhogy új kozmetikumot választani nagyban bizalmi kérdés. Mit tegyünk hát? Kire hallgassunk?

Kiüríti raktárait a világhírű wellness cég

Egy rendhagyó és kihívásokkal teli év van mögöttünk, amelyben sok mindent át kellett értékelnünk, és újra felfedeznünk az otthon nyújtottak kikapcsolódást. Ebben volt segítségünkre a SpaTrend, amely grillekkel, kerti bútorokkal, napernyőkkel, szaunákkal és masszázsmedencékkel segítettek átvészelni a kritikus hónapokat. A cég küldetése…

Miért a kollagén a legfontosabb alapanyag az anti-aging készítményekben?

Spa Trend Online
-
 21.01.12 05:45Divat

Micellás víz, hialuronsav, kollagén. Ezek azok a hívószavak, amikkel mindenki találkozik a kozmetikai készítmények kapcsán. De miért olyan fontos például az anti-aging termékekből kihagyhatatlan kollagén? Mit takar ez a fogalom? Mit tehetünk, hogy bejuttassuk a szervezetünkbe és mit csinál majd, ha már ott lesz?

Papírban sütés a grillen, a legújabb varázslat

A különböző grilltechnikák közül elsősorban Ázsiában terjedt el az en papillote, vagyis a papírban sütés. A papírt nem szó szerint kell érteni, hiszen a banánlevélben vagy bármilyen más levélben sütött ételt is így nevezik. A módszert a modern konyha is alkalmazza.