Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Masszázsmedencével a megfázás ellen

Spa Trend Online
-
  Tegnap 17:12 Életmód 

A téli időszak közeledtével sajnos nem csak a meghitt családi pillanatok, vagy a békés, havas táj vár ránk: a megfázás, nátha és influenza időszakában hatalmas segítséget nyújthat a rendszeres masszázsmedence használat.

Extrém nyitvatartási idővel robban az idei Black Friday

Spa Trend Online
-
  Tegnap 16:12 Otthon 

A tavalyi év sikerességéből inspirálódva, a SpaTrend csapata úgy döntött, hogy idén sem maradhat el az árzuhanások szinonimájaként számon tartott Black Friday: az esemény keretein belül november 24-én a szakemberek egészen este 10 óráig várják a látogatókat az ürömi szalonban.

3 szokatlan hatás, amit biztos nem tulajdonítottál a masszázsmedencének

Spa Trend Online
-
  Tegnap 14:12 Otthon 

A masszázsmedencék pozitív élettani hatásai közé több meglepő tétel is tartozik. A jobb alvás, az izomlazítás és a kellemes közérzet mellett most három olyan hatást mutatunk be, amely észrevétlenül javítja az életminőséget.

Hagyd a füstölést, próbálkozz a teás grillezéssel!

Spa Trend Online
-
  Tegnap 12:12 Recept 

A füstölés egyszerűbb változata a teával való ízesítés. Ezt különleges faszenek, füstölődoboz vagy speciális szakértelem nélkül is végrehajthatod, ezért kezdő szakácsok számára tökéletes a füstölés bonyolult folyamatának kiváltására.

4 tipp, hogy alacsonyan tartsd a jakuzzi költségeit a téli szezonban

Spa Trend Online
-
  Tegnap 10:12 Otthon 

A tél hidege elől egy masszázsmedence kényeztető forróságába merülni egészen különleges élmény, de ennek a komfortnak ára van. A medence téli fűtési költségei jelentős növekedést mutatnak, és a feladatok száma is megugrik. Jöjjön pár tipp a költséghatékony és gyors megoldásokért.

Karbantartási tippek: Így őrizheti meg a masszázsmedence vizének tisztaságát

Spa Trend Online
-
  17.11.20 18:12 Otthon 

A masszázsmedence használatának egyik legfontosabb eleme a víz tisztán tartása, hiszen ennek elhanyagolása jelentős mértékben ronthatja a pihenés élményét, és hosszútávon a berendezésben is kárt tehet.

Amikor a tudás eleganciával párosul: Limelight masszázsmedencék

Spa Trend Online
-
  17.11.20 13:12 Otthon 

A HotSpring masszázsmedencék Limelight sorozata az ellentmondások tökéletes harmóniáját kínálja. Az elegáns külső erőteljes belsőt takar és a színes, életteli szórakoztató elemek is megférnek a kényeztető masszázst kínáló befúvó arzenál mellett.

Vízcsere a jakuzziban, lépésről-lépésre

Spa Trend Online
-
  17.11.20 11:12 Otthon 

A medencéket és a masszázsmedencéket is rendszeresen tisztítani kell. Ehhez a vizet bizonyos idő közönként le kell engedni, de ez még önmagában nem elég. A víz eltávolítása csak az első lépés a tiszta jakuzzi felé vezető úton.

Emelkedj felül az ünnepi stresszen a masszázsmedencében

Spa Trend Online
-
  17.11.19 17:12 Otthon 

Még csak november van, de már elindult a karácsonyi készülődés. A szép fények és a mindent körbe ölelő muzsika ellenére sem feltétlenül csak az örömről szól ez az időszak. Hajtás a munkahelyen, vásárlás a tömegben, közös családi vacsorák alatt előkerülő személyes ellentétek. Ennyi feladattal a puttonyban bizony nehéz felhőtlenül örülni a…

Mihez kezdj a masszázsmedencével télen?

Spa Trend Online
-
  17.11.19 15:12 Otthon 

Ez a kérdés elsősorban a kültéri medencékre vonatkozik, amelyeknek halmozottan hátrányt jelent a hideg, fagyos időjárás. Egy masszázsmedencét nem könnyű csak úgy elpakolni, ezért helyileg kell megoldanod a téliesítést.

Téli szomorúság? Űzd el jakuzzizással!

Spa Trend Online
-
  17.11.19 13:21 Életmód 

Igaz még csak most kezdődik a tél, de egyre rövidebbek a nappalok, hosszabbak az éjszakák. Ez gyakran lehangoltságot, egyeseknél akár depressziót okoz.Ha te is tapasztalod magadon a téli depresszió tüneteit, akkor itt az ideje, hogy felvedd vele a harcot!

Edzés, diéta és hidromasszázs

Lassan mindenütt körbe vesznek minket a csokoládé mikulások, koszorúk, és a jól ismert kedves dallamok. Mindez egyetlen dolgot jelent: közeleg a karácsony! Bizonyára sokan készülnek az ünnepekre szigorú edzés – és diétatervvel. Ha elegünk van az önsanyargatásból, irány a masszázsmedence!

A kikapcsolódás élménye luxuskörnyezetben: Otthoni wellness mesterfokon

Spa Trend Online
-
  17.11.18 14:12 Otthon 

A hat férőhellyel rendelkező Hot Spring Vanguard masszázsmedence 38 befúvójával biztosítja a felhőtlen kényelem és kikapcsolódás élményét, hogy a finom habok között ön is biztosan nyugalomra leljen.

Egy masszázsmedencénél a méret a lényeg?

Spa Trend Online
-
  17.11.18 12:12 Otthon 

Ha a masszázsmedencéket a méretük alapján sezretnénk rangsorolni, akkor a győztes, toronymagasan, a HotSpring Grandee. A 7 felnőtt ember kényelmes elhelyezésére is alkalmas medence közel 500 kilót nyom, és igazi királynak érezheti magát az, aki benne ül.

Karibi szigetvilág egyetlen medencében: Caldera Martinique

Spa Trend Online
-
  17.11.18 10:12 Otthon 

A Karib-tenger szigetvilágának egyik gyöngyszeméről kapta nevét a Caldera Martinique masszázsmedence, mely minden ízében kielégíti a pihentető luxus és a különleges igények iránti vágyakat.