Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

A szaunázás jótékony hatásai

Spa Trend Online
-
  Tegnap 21:12 Életmód 

Bizonyára ön is tapasztalta már, mennyivel felfrissültebben, energetikusabban és nyugodtabban indul útjára egy kellemes szaunázás után. És hogy pontosan milyen élettani hatás áll a jobb közérzet hátterében?

Ha nem akarja, hogy a hideg visszaűzze a falak közé, válasszon teraszmelegítőt

Spa Trend Online
-
  Tegnap 18:12 Otthon 

Hiába nem szeretjük a kánikulát, a hirtelen jött hideget, ami akár 10 fokkal is csökkenti az átlag hőmérsékletet, még kevésbé várjuk örömmel a nyáron. Főleg ha már kültéri programot szerveztünk a kertbe. Ilyen esetekben jön jól a teraszmelegítő, ami feljebb csavarja a hőfokot a félig nyitott teraszokon is.

A masszázsmedencék nagyágyúja önfeledt ellazulást és masszázst jelent

Spa Trend Online
-
  Tegnap 16:12 Otthon 

Sokan mondják, hogy a méret nem számít, de aki a Grandee NXT masszázsmedencére szavaz, nyilván nem ért ezzel egyet. Ez a grandiózus medence mindenből sokat nyújt, befúvóból, térből és kikapcsolódásból is.

Egy kézkrém, ami az orvosok kezét is puhán tartja

Spa Trend Online
-
  Tegnap 14:12 Életmód 

Kezeink a nap 24 órában hadrendbe állva küzdenek értünk. Kézmosás, mosogatás, szél, napsütés és ki tudja milyen foglalkozásbeli hatás éri őket nap mint nap, így megéremlik az extra kényeztetést.

Ellobbant a gázgrill lángja! Mi a teendő?

Egy hirtelen jött huzat hatásara ellobbanhat a gázgrill égőfeje. Elsőre ugyan nem tűnik tragikus fordulatnak, hiszen egy újra begyújtással könnyen orvosolható a dolog, de mi mégis arra buzdítjuk, hogy várjon még a tűzzel.

3 tanács, ha nagy szélben kell grillezni

Spa Trend Online
-
  Tegnap 12:12 Recept 

Az erős szél és esővel járó lehűlés nem veszi figyelebe, hogy a hétvégére grillezést tervezett-e éppen vagy szobában üldögélős olvasást. Ha nem szeretné, hogy a nagy szél miatt meglepetések érjék, tartsa be ezt a 3 tanácsot.

Ellobant a gázgrill lángja! Mi a teendő?

Egy hirtelen jött huzat hatáásra ellobanhat a gázgrill égőfeje. Elsőre ugyan nem tűnik tragikus fordulatnak, hiszen egy újra begyújtással könnyen orvosolható a dolog, de mi mégis arra buzdítjuk, hogy várjon még a tűzzel.

Ellbant a gázgrill lángja, mi a teendő?

Egy hirtelen jött huzat hatáásra ellobanhat a gázgrill égőfeje. Elsőre ugyan nem tűnik tragikus fordulatnak, hiszen egy újra begyújtással könnyen orvosolható a dolog, de mi mégis arra buzdítjuk, hogy várjon még a tűzzel.

Hűsölés a habok között: A CoolZone rendszerrel a hőségben is használhatja jakuzziját

Spa Trend Online
-
  18.06.21 19:12 Otthon 

A masszázsmedence nem csupán a meleg víz lágy ölelésével nyújt vonzó kikapcsolódási lehetőséget: a CoolZone rendszernek köszönhetően, a tomboló kánikulában is élvezheti a hidromasszázs kényeztetését!

Speciális masszázs a hátfájás enyhítésére: A Moto-Massage

Spa Trend Online
-
  18.06.20 16:18 Otthon 

A HotSpring masszázsmedencék már több mint negyven éve kínálnak minőségi hidromasszázst azok számára, akik egyszerre felfrissítő és regeneráló kikapcsolódásra vágynak. A szokásos jetek mellett, a HotSpring medencéire egyedülálló módon jellemző, speciális kialakítású Moto-Massage befúvó gondoskodik a hátizmok ellazításáról.

Meghitt pillanatok a jakuzziban: A HotSpring Jetsetter

Spa Trend Online
-
  18.06.20 16:12 Otthon 

A megfelelő masszázsmedence kiválasztásakor az egyik legmeghatározóbb szempont az, hogy hány ember használná rendszeresen a berendezést. Amikor egy pár leginkább a kettesben töltött időt szeretné különlegesebbé tenni otthonuk intim környezetében, a HotSpring Jetsetter tökéletes megoldás!

Ennél egyszerűbb már nem lesz parazsat készíteni a grillhez

Spa Trend Online
-
  18.06.20 15:12 Recept 

A faszenes grillek autentikus ízét semmi sem tudja utánozni, de a faszén felizzítása, különösen a nagy kánikulában, embert próbáló feladat. Erre találták fel az elektromos gyújtót, aminél egyszerűbb és gyorsabb megoldást keresve sem lehet találni.

Asztalra nem teszünk lábat vagy mégis?

Spa Trend Online
-
  18.06.20 13:12 Otthon 

Már gyerekként is tudjuk, hogy a maximális kényelemért néha fel kell tenni a lábunkat, de ezen vágyunk gyakran ellenkezik a szűlői óhajjal. A Reno kávézóasztalával ilyen gondunk biztosan nem lesz, hiszen eleve lábtartónként is funckionál.

Praktikus műalkotás a legújabb OFYR grill

Spa Trend Online
-
  18.06.20 11:12 Recept 

A modern grillek kifejezetten látványos kiegészítői egy terasznak, de vásárláskor mégsem az esztétikum a fő szempont. Az OFYR grill tervezői azonban nem akarták feláldozni a szemkápráztató megjelést a funckió oltárán, és sikeresen megtalálták azt a formát, ami inkább néz ki műalkotásnak, mint grillnek, ám tudása mégsem marad el a faszenes…

Melyik a leginkább környezetbarát grill?

Spa Trend Online
-
  18.06.20 10:21 Recept 

Ahogy egyre inkább érezzük a körülöttünk lévő világ törékenységét, úgy terjed a tudatos életszemlélet, ami lassan az élet minden területére kihat. Ha igyekszünk a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében grillezni, akkor csak egy választás jöhet szóba. Melyik ez?