Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Mosható napernyő a maximális higiéniáért

Spa Trend Online
-
  Ma 05:45 Otthon

Az árnyékoló egy nagyon hasznos, mondhatni nélkülözhetetlen darab a kertben vagy fedetlen teraszokon. Kellemes árnyékot ad, megvédi az alatta elhelyezett grillt, medencét és bútorokat a lehulló levelektől és kitolja azt az időt, amit egyébként a szabadban tölthetünk. Segítségükkel még a legnagyobb, déli hőségben sem kell elhagynunk a friss…

Napernyő a grillhez is?

Spa Trend Online
-
  Tegnap 05:45 Otthon

Eljött a várva várt kerti parti napja, de eleredt az eső? Vagy éppen hogy ragyogó az idő és neked a tűző napon állva órákig sütögetni a vendégváró falatokat? Mindkét esetben jól jön egy kis fedél a fejed fölé, ahol biztonságban lehetsz az elemektől. Egy mobil grillszigetnél ez a menedék lehet egy árnyékoló!

A nyári szaunázás 5 alapszabálya

Spa Trend Online
-
  20.06.05 05:45 Életmód

A finn szauna belső hőmérséklete gyakran a 80, 90 fokot is eléri, ezért sokan nem szeretik a nyár amúgy is perzselő forróságát még ezzel a tevékenységgel is tetézni. A nyári szaunázásnak azonban rengeteg előnye és egészségügyi haszna van, ezért érdemes beépíteni a heti rutinba. Mikre kell ilyenkor fokozottan figyelni?

Esőben is biztonságos a jakuzzi használat?

Spa Trend Online
-
  20.06.04 05:45 Otthon

A szeszélyesidőjárás bármikor meglephet minket egy záporral, de egy égzengéssel teli vihar is könnyen lecsaphat a derült égből. Ilyenkor mi a legbiztonságosabb megoldás, ha a medencében ülünk? Ki kell szállni a vízből vagy a kellemes melegbenis élvezhetjük azeső hűsítő záporát?

Egy elérhető masszázsmedence kertbe és erkélyre is

Spa Trend Online
-
  20.06.03 05:45 Otthon

Profi minőség, elérhető áron. Ez foglalja legjobban össze a HotSpring masszázsmedence gyártó belépő kategóriáját. Ezeket az erős, strapabíró és egyszerűen telepíthető jakuzzikat azonban nemcsak az áruk teszi elérhetővé, hanem könnyű súlyuk is.

6 házi praktika a narancsbőr ellen

A narancsbőr a nők életét megkeserítő esztétikai probléma, ami a fürdőruha szezonban okozza a legtöbb kárt a női önbecsülésben. A megoldás nem egy csapásra érkezik, de léteznek olyan otthoni praktikák, amik csökkentik a narancsbőr tüneteit, hogy ne kelljen rejtegetnie semmit.

Négy évszakos árnyékoló a kültér szerelmeseinek

Spa Trend Online
-
  20.06.01 05:55 Otthon

A friss levegő, a kerti növények és a kint tartózkodás önmagában is terápiás hatású, ezért ha valakinek van egy kis terasza vagy kertje, teljesen természetes, hogy minél hosszabb ideig szeretné használni. A Renson pergolák lehetővé teszik, hogy akár az év minden napján komfortos körülmények között élvezze saját külterét!