Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Természetes elegancia a kerti étkezőnél

Minimalista elegancia, légies formák és vendégmarasztaló puhaság jellemzi a Jati&Kebon étkezőgarnitúráját. A négy férőhelyes szett kényelmes, szemrevaló és a kültéri viszonyokra tervezett örök darab, ami bármely terasz vagy kert éke lehet.

Dekoltázsfeszesítés otthon

Spa Trend Online
-
 Tegnap 05:45Divat

Közeledik a jó idő, amikor előkerülnek a lengébb ruhák, és sálak alól újra előtűnik a nyak és a dekoltázs vonala. Kifejezetten ennek a területnek az ápolására fejlesztett ápolót a német orvoskozmetikai márka.

Kültéri szaunák nyárra is

Spa Trend Online
-
 21.04.15 06:45Életmód

Ha szeretné otthonában élvezni a szauna pozitív hatásait, de már nincs hely a lakásában, akkor a kültérre tervezett hordó szauna tökéletes választás. A kanadai cédrusból épített helyiség kiválóan állja az időjárás viszontagságait.

Mobil jakuzzi profi hidromasszázzsal

Ha profi hidromasszázs élményre vágysz, de fontos számodra a jakuzzi mobilitása is, nem kell minőségi kompromisszumot kötnöd, mert a Softub minden kívánságodnak megfelel.

Orvoskozmetikai hatóanyagok kényeztető arcmasszázzsal bejuttatva

Spa Trend Online
-
 21.04.14 05:45Divat

Nagy szükségünk van a finom érintés gyógyító erejére, legyen szó a hétköznapokról vagy egy kozmetikai kezelésről. A Qms fiatalító arckezelései mindig is a lágy, kényeztető mozdulatokról szóltak, de most már külön extraként is kérhetsz lazító, lifting masszázst.

Keleti hangulatú kültéri kuckó

Minden kertbe kell egy kuckó, ahova elvonulhatsz és élvezheted a természet minden szépségét. Ezt nyújtja az Eye Catcher, aminek nem csak a neve figyelemfelkeltő!

Élénk színű árnyékoló fakulás nélkül

Az árnyékolók állandó küzdelme a Nap kíméletlen sugaraival előbb-utóbb felemészti a színes vásznakat, és megjelennek a fakulás nyomai. Egy új technológiának köszönhetően ez azonban már a múlté.

Éjszakai grillezésnél erre szüksége lesz

Ugyan mostanában már egyre később megy le a nap, mégis előfordulhat, hogy kicsit kifutunk az időből és ránk sötétedik grillezés közben. Ilyenkor létfontosságú a megfelelő világítás, mert az étel láthatja kárát a szürkületnek. Ebben segít a Q-Lite.

3 tévhit a masszázsmedencékről

A masszázsmedencék a luxus kikapcsolódás szinonimái, és bár egyre több helyen találkozhatunk velük, még mindig sok téves elképzelés fűződik hozzájuk. Nézzük mik a leggyakoribb tévedések ezzel a forró vizes hidroterápiás eszközzel kapcsolatban.