Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Őszi egészség gőzkabinnal

Spa Trend Online
-
  Tegnap 19:15 Életmód

Az őszi időszakban megszaporodnak a felső-légúti megbetegedések, amelyek kellemetlenek, könnyen elhúzódhatnak és lehetetlenné teszik az évszak élvezetét. A gőz erejét bevetve azonban sokat tehetünk szervezetünk épségéért és egészségéért.

Egy lépésre van az otthoni mennyország: masszázsmedence a kertben

Spa Trend Online
-
  Tegnap 05:45 Otthon

Sokan még ma is luxusnak tartják, pedig annyi mindent tehetnek értünk, hogy legszívesebben receptre is felírnánk a masszázsmedencét. Javítják a hangulatot és a fizikai állóképességet, jobban és mélyebben alszunk tőle és nem utolsó sorban segít, hogy minőségi idő tölthessünk szeretteinkkel.

Segít a náthán a szaunázás?

Spa Trend Online
-
  20.09.29 05:45 Életmód

Az évszakok változásánál nagyon könnyű meghűlni és összeszedni egy megfázást. Ezzel azonban a legtöbb esetben nem rohanunk orvoshoz, hanem házi módszerekkel gyógyulgatunk. A népi bölcsesség szerint jót tesz, ha kiizzadjuk a betegséget, de vajon tényleg használhatjuk a szaunát is ehhez? Gyógyító hatása van a forró helyiségnek?

Jakuzzi tisztítás áram nélkül, porszívóval

Spa Trend Online
-
  20.09.28 05:45 Otthon

A medencék tisztán tartása az egyik legnagyobb kihívás, amivel a tulajdonos szembe néz. Egy rosszul karban tartott medencében senki nem akar fürödni, mert sem a medence alján összegyűlt homok vagy egyéb szennyeződés, sem a vízben úszkáló növényi részek nem hívogatóak. Ezektől azonban könnyen megszabadulhatsz, még áram híján is.

3 eset, amikor tilos a szauna

Spa Trend Online
-
  20.09.27 05:45 Életmód

A szauna kifejezetten jót tesz az egészségnek. Számos pozitív hatást élvezhet az, aki rendszeresen keresi fel a finn vagy akár az infraszaunát. Csakhogy nem mindenkinek tesz egyaránt jót az extrém forráság. Mikor érdemes hanyagolni a szaunázást?

Kőhatású jakuzzi, ami nemcsak úgy néz ki, mint a gárnit, de olyan strapabíró is

Spa Trend Online
-
  20.09.26 05:45 Otthon

A masszázsmedence vásárlás egy komoly, akár évtizedeket meghatározó döntés, ezért nem szabad elkapkodni. A számtalan változat, márka és tulajdonságok között eligazodni nem könnyű eleinte, ezért elkel a szakértő segítség és a tapasztalt tulajdonosok véleményére is érdemes odafigyelni. A SpaTrend mind a kettőt megadja számodra!

Mennyi meleget adnak a teraszmelegítők?

Spa Trend Online
-
  20.09.25 05:45 Otthon

A vásárlás során gyakran - és jogosan - felmerül a vevőkben, hogy vajon mennyi meleget is ad egy teraszmelegítő? Tényleg meghosszabbítható velük a kint tartózkodás vagy csak látványos dekorelem? Lássuk a válaszokat

Pihenj ősszel is otthon

Spa Trend Online
-
  20.09.24 05:45 Otthon

Úgy tűnik a Covid19 velünk marad egy darabig, és az oltás megjelenéséig az óvatosságé lesz a főszerep a védekezésben. Ez pedig azt is jelenti, hogy kevesebb házon kívüli programból válogathatunk. Nem kell azonban lemondanod a sportról, a relaxálásáról és a kikapcsolódásról, alakítsd át otthoni környezetedet úgy, hogy szeretteiddel minél…