Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

3 tipp, hogy a füstös ízeket ne nélkülözd a gázgrillen sem

A grillezés remek szabad idős tevékenység, ami nemcsak a természethez visz közelebb és a kreatív energiákat fejleszti, de finom ételekkel is megajándékoz. Használd ki te is a napsütéses időt és kísérletezz a grillen! Például azzal, hogyan tudsz autentikus füstös ízeket előcsalogatni az ételekből faszén nélkül!

Derékfájdalmak enyhítése jakuzzival

A derékfájdalom előbb-utóbb mindenkit utolér. Van, hogy a sok ülőmunka és a mozgásszegény életmód, de az is lehet, hogy a sok sport vagy egy hirtelen, rossz mozdulat okozza. A komfortérzetet és a mobilitást erősen veszélyeztető fájdalmat szerencsére enyhítheted hidroterápiával, kellemes módon.

Bárasztal rattanból a kertbe

Kültéri és beltéri bútorainak minőségéről, kényelméről és ötletes megoldásairól ismert Domus Ventures ezúttal egy bárasztallal jelentkezik, ami rengeteg izgalmas részletet rejteget.

Oxigénes arcfiatalítás nyárra

Spa Trend Online
-
 21.07.22 15:15Divat

A nagy melegben könnyen kiszárad a bőr és sérülékenyebbé, védtelenebbé válik. Ráadásul a hőségben nem is esik jól a tartalmas, nehéz krémeket felvinni, de akkor hogyan óvd bőröd szépségét és egészségét?

Hogyan pihennek az olimpikonok?

A munkába siető, gép előtt ülő emberek és az aktív, akár versenysporttal foglalkozók számára is fontos a dedikált pihenés és izomlazítás. Ha az izmokat nem mozgatjuk át vagy a megerőltetett izmoknak nem jut elég pihenés, az fájdalmakkal, mozgáskorlátozottsággal és kellemetlenségekkel jár. Bízd rá magad a hidromasszázsra és visszanyered…

Árnyékoló a természetesség híveinek

A természet közelségét hajlamosak vagyunk biztosra venni, és sokszor nem is tudatosul bennünk, hogy mennyit adnak a természetes színek, a friss levegő és az élő növények a kiegyensúlyozott lelkiállapothoz. Éppen ezért használ az Umbrosa árnyékolócsalád természetközeli árnyalatokat, anyagokat és formákat, amelyeknek már a látványa is…

Vezeték nélküli okos húshőmérő

Az egyre okosodó konyhai eszközök a grillezés területét is rohammal vették be. Nemcsak a grillek lesznek egyre kifinomultabbak, de az eszközök is okosodnak. Ékes példája ennek a Meater maghőmérő, ami Bluetooth kapcsolatával már méterekről megmondja neked, hogy miként áll a sülő étel.

Úszó tálcával elkerülheted a medencébe hulló morzsákat

A lágyan simogató vízben ülve a friss levegőn, miközben lazító masszázs oldja az egész napos feszültséget az izmokban a luxus esszenciája. Az élmény azonban még tovább fokozható, ha a érzékszervek közül az ízlelést is bevonod. Vidd magaddal a kedvenc italodat, harapni valódat a medencébe anélkül, hogy a morzsák miatt kellene aggódnod.

3 gyümölcs, ami tökéletes kezdő grillezőknek is

Amíg a húsok és a zöldségek sülnek, bátran feltehetsz pár gyümölcsdarabot is a grillre desszertnek vagy előételnek. A gyümölcsök egészen különleges ízt kapnak a grillen és a sütés sem tart tovább pár percnél.

Medence töltéskor ne hagyj ki egy fontos lépést

A gyakori használat során a medencék vize egy idő után elhasználódik és még a megfelelő kezelés hatására is előbb vagy utóbb megjelennek a szennyeződések és lerakódások. Ekkor jön el az idő a víz teljes vagy részleges cseréjének. Enélkül azonban sose állj neki!