Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Oscar-díjas lesz-e a biofilm?

Spa Trend Online
-
  Ma 10:45 Otthon

Ha a legjobbvizuális effektusokkategóriában indulna, akkor abszolút esélyes lenne, főképpen a katasztrófa filmek között. Soha többé nem fogja elmulasztani masszázsmedencéjében sem a rendszeres víztisztítást, aki megismeri közelebbről ezt a barnás színű, kocsonyás baktérium telepet. Elég kihúzni a mosdó vagy…

Pihenésre terezve – így alakítsd át a hálószobádat

A hálószoba a lakás legbelső szentélye, ahova elvonulhatunk a világ elől. Épp ezért nagyon fontos, hogy a kialakításnál elsődleges célként a nyugalom és a személyre szabás kapjon szerepet. Ehhez már a színek kiválasztása is nagy segítség lehet.

Túlmelegedhetsz egy masszázsmedencében ülve?

Spa Trend Online
-
  Ma 05:39 Otthon

A masszázsmedence karakterisztikus jegyei közé tartozik a meleg víz, de vajon mennyire lehet meleg az a meleg? Mit bír a szervezet, és mi a legjobb számára? Mennyi ideig élvezheted a forró vizet, és tényleg nem kell tartanod a rendszer vagy a tested túlmelegedésétől? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!

Juharszirupos sütőtök

Spa Trend Online
-
  Ma 04:39 Recept

Édes mázzal bevont sütőtök, ami egy kis csavarral megtornáztatja az ízlelőbimbókat. A chili por azonban el is hagyható, ha nem szereted a pikánsat az édessel vegyíteni.

Játék a padlóval

Spa Trend Online
-
  Ma 00:33 Otthon

Miért is kellene, hogy egyszínű legyen a padló? Ugyanaz a típus többféle színállásban sokkal érdekesebb lehet, akár ha az árnyalatokat kevergetjük, akárha kontrasztos megjelenésű látványtszeretnénk.

A hordószauna 3 legnagyobb előnye

Spa Trend Online
-
  Tegnap 07:39 Életmód

A kifejezetten kültérre tervezett hordó szauna anyaga és formája is tökéletessé teszi az egész éves kültéri használatra. Ez a típus azonban a tetszetős megjelenésen kívül is tartogat további előnyöket!

Papírszűrő, ami egy évig is kibírja a medencében

Spa Trend Online
-
  Tegnap 06:39 Otthon

A masszázsmedencék víztisztaságának első számú őre a szűrő. A barázdált felületű egységek nagy területen szűrik és tisztítják a vizet, hatékonyságukat pedig cseppet sem csökkenti, hogy papírból készülnek.

Összecsaptak a szakácsok az online grillveseny első élő show-jában

Spa Trend Online
-
  Tegnap 05:39 Kultúra

Az idei online grillverseny első élő találkozója már lezajlott, amelyen négy versenyző mutatta meg mit tud a Séf a rácson!

Grillezett szőlő mozzarellával

Spa Trend Online
-
  Tegnap 04:39 Recept

Sajt és szőlő remek párosát emelheted újabb szintre, ha a grillen megpirítod a gyümölcsszemeket. Hogyan?

220V, meleg H2O vagy O2 fűtés a padló alá?

Spa Trend Online
-
  Tegnap 02:27 Otthon

Fűtőkábel? Intelligens fűtőfólia? Melegvizes vagy meleglevegős padlófűtés? Nagy dilemma a jó választás az építkezés vagy felújítás előtt állóknak. Érdemesépületgépészre bízni a dolgot, mert a jó tervezés évtizedekre meghatározza a életminőségünketés a folyószámlánk havi apadásának mértékéta fűtésszámla átutalása után.

Az öregedés várhat - Az örökké fiatal bőr titkát kerestük a hétvégi Anti-Aging konferencián

Spa Trend Online
-
  19.10.14 08:18 Divat

A szépségipar krémje gyűlt össze október 12-én Budapest legnívósabb konfereciatermében, a New York Palota első emeletén. A téma a Qms vagyisa Quck Medical Skin bőrre gyakorolt hatásának megismerése. A több alkalommal is a világ leghatékonyabb arcfiatalító módszerévé és Spa termékévéválasztott, szinte hihetetlen klinikai eredményekkel…

Altató helyett olvassa el tippjeinket a pihentető alvásért

Spa Trend Online
-
  19.10.13 05:39 Életmód

Álmos és fáradt? Nem tud elaludni? Ha elalszik, akkor pár óra múlva felébred és órák hosszat csak forgolódik? A legfrissebb kutatások szerint minden harmadik felnőtt küzd alvászavarral és a népesség több mint egyharmada nem alszik napi 7 óránál többet. Ön is ide tartozik, ugye? Az alábbiakban mutatunk pár tippet, melyek segítenek abban,…

5 tipp, hogy hogyan pihenjen ki egy igazán fárasztó hetet

Spa Trend Online
-
  19.10.12 05:39 Életmód

Hosszú volt a hét tele stresszel és túlórával? Mind ismerjük sajnos azokat a heteket, amikor minden összejön: beszámolók, meetingek, kevés alvás, stressz és idegeskedés. Ez pedig sajnos a bőrünkön, arcunkon, kisugárzásunkon is hamar meglátszik. Hogyan tüntessük el a fáradtság jeleit és hogyan frissüljünk fel a hétvége folyamán? Ehhez adunk…

Fa ez, vagy csak annak látszik? I. rész

Spa Trend Online
-
  19.10.11 12:42 Otthon

A laminált padlók gyártása olyan elképesztő fejlődésen ment keresztül, hogy aki nem járatos a lakberendezésben, általában nincs tisztában azzal, hogy fát látvagy csak a fényképét. Igen, ez különbözteti meg leginkább a padlót a valódi fa parkettától. Miben különböznek még? Nézzük meg!

Mi köze a svédeknek a laminált padlóhoz?

Spa Trend Online
-
  19.10.11 02:24 Otthon

Ki találta fel a laminált padlót? Maga a laminálás 100 éve indult hódító útjára. Akkoriban még csak bútorlapok felületén alkalmazták, mert járófelülethez nem volt elég kopásálló és stabil az anyag. 1977-ben Svédországban gyártották az első széria laminált padlót. Mivel az első klikkes rendszer megszületésére még majd' 20 évet kellett várni, ezérta