Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 3 hír

Kalóriaszegény gyorséttermi ételek otthon? Hát persze!

Januárban az újrakezdés hónapja! Sokan vágnak bele ilyenkor valamilyen fogyókúrába vagy diétába, de sajnos a legtöbb embernek mindössze pár hétig tart az új évi lendület... Minél szigorúbb egy-egy diéta, annál nagyobb az esély arra, hogy a nap végén a kalóriaszegény és egészséges vacsora helyett valamelyik gyorsétterem óriás menüjét kérjük…

Ahol az űrtechnológia tradícióval találkozik: Spalounge masszázsfotel

Spa Trend Online
-
  Tegnap 06:05 Divat

A legmodernebb technológiákat ősi orvosi tudással ötvözi a Spalounge legújabb modellje, a kényelmet és relaxáló masszázst kínáló masszázsfotel. A Zero Gravity fotel futurisztikus megjelenése már sejteti tudásának tárházát, de az igazi különlegességek megtapasztalásáért bele kell ülni egyszer.

Aludj többet és nyomj kevesebbet!

Spa Trend Online
-
  20.01.17 06:05 Otthon

Az, hogy az alvás jót tesz a bőrnek és az agynak, már rég óta tudjuk, de hogy a fogyásban is segítene? Ami túl jól hangzik, hogy igaz legyen, az általában nem is az, de egy új kutatás szerint mégiscsak lehet valami abban, hogy rendszeres és pihentető alvással megakadályozható a súlyfelesleg gyarapodása.