Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Egy hónap után kihűlt a kútvíz a péterhidai portán

Sonline
-
 Ma 07:00Belföld

Egy hónapon át ötvenfokos vizet húzott udvari kútjából a péterhidai Szabó család.

A mulasztók többségénél a nyugtaadás maradt el

Sonline
-
 Tegnap 20:00GazdaságNAV

Két évvel ezelőtt még minden negyedik, idén már csak minden hatodik balatoni vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.

Összefogást hirdetett a klímavédelemért a megyei közgyűlés

Somogy belép a Nemzeti Klímavédelmi Szövetségbe, felszámolhatják az illegális hulladéklerakókat – erről döntöttek a pénteki megyei közgyűlésen a képviselők, akik a katasztrófavédelem éves beszámolóját is meghallgatták.

Zalaegerszegen folytatja a Kaposvári KK

Sonline
-
 Tegnap 19:43Sport

Szombaton 18 órakor Zalaegerszegen folytatja az élvonalbeli férfikosárlabda bajnoki alapszakasz küzdelmeit a Kaposvári KK alakulata. Hendleinék remek játékkal indították a bajnokságot, hiszen Kecskeméten arattak bravúros diadalt.

Megnyílnak az egyetem kapui a kutatók éjszakáján

Kitárultak a tudományos műhelyek kapui, és előadásokkal, bemutatókkal, színes programokkal várták az érdeklődőket pénteken délutántól késő estéig. Ilyenkor válik látható igazán, hogy mennyi munka van egy tudományos eredmény mögött.

Megerőltetés nélkül nyerte meg az első meccsét a Diamant

Sonline
-
 Tegnap 18:11Sport

Lejátszotta első mérkőzését a hazai rendezésű nemzetközi röplabdatornán az Extraliga küzdelmeire készülő 1. MCM-Diamant Kaposvár együttese, mely az MTK Budapest alakulatával csapott össze.

Alacsony a vízállás, kitisztítják a medret

Sonline
-
 Tegnap 18:00Belföld

Bár már egy kicsit emelkedett, de még mindig nagyon alacsony a Dráva vízszintje.

Negyven éves a Nemzetőr sori óvoda

Pénteken ünnepségen emlékeztek meg a kerek évfordulóról. Szita Károly, Kaposvár polgármestere is köszöntötte a közösséget.

175 éve az egészség szolgálatában a Kaposi Mór Oktató Kórház

Százhetvenöt éves fennállását ünnepelte a napokban a Kaposi Mór Oktató Kórház. Ez alkalomból számos olyan programot szerveztek, amely azt szolgálja, hogy Kaposvár 2030-ra a legegészségesebb városa legyen hazánknak.

Az élő show kapujába énekelte magát a siófoki fiatal

Krizsán Lili a Sztárban Sztár Leszek című tehetségkutatóban bizonyított ismét, ezúttal a középdöntőben. Köllő Babett csapatában állhat színpadra a legjobbakkal.

Már spájzolunk télre, de őszi gyümölcsök is kerültek a kosárba

Sonline
-
 Tegnap 14:00Belföld

A hűvös őszi reggelen frissen sült, forró krumplis pogácsa melegítette fel a vásárlókat a kaposvári nagypiacon.