Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

A karácsonyi menü tökéletes kísérője: a tokaji aszú nem csak desszert mellé illik

Só&Bors
-
  Tegnap 11:06 Recept

Karácsonykor minden ünnepi díszbe öltözik, fényfüzérek, régi díszek, illatos fenyőágak vesznek körül. A meghitt együttléthez hozzátartoznak a családi körben eltöltött étkezések is, a finom, nagy gonddal főzött fogások mellé pedig egy igazán különleges bor illik: a tokaji aszú.

Mi az a datolyaszilva, és hogyan kell enni? Így lesz a legfinomabb

Só&Bors
-
  Tegnap 10:16 Recept

Mostanában roskadoznak alatta a szupermarketek polcai, de elsőre nem is tudja az ember, mit kezdjen vele, és egyáltalán: mi ez a furcsa gyümölcs?

Fahéjas, illatos, forró almabor téli estékre

Só&Bors
-
  Tegnap 09:28 Recept

Az idei kedvenc forralt borunk almaborral, gyümölcsökkel és fahéjjal készül - cidert kedvelőknek és fázósoknak.

Klasszikus csülkös babgulyás - Olyan laktató, mint egy egytálétel

Só&Bors
-
  Tegnap 08:36 Recept

Kevés leves telít annyira el, hogy utána legfeljebb csak egy kis édesség fér belénk - a babgulyás talán az egyetlen ilyen.

Így készül a barnított vaj, amitől minden finomabb lesz

Só&Bors
-
  Tegnap 07:50 Recept

A vaj az egyik legcsodálatosabb, ízekben leggazdagabb zsiradék, aminek még egy ízlöketet ad, ha megbarnítjuk.

Tejszínes kukoricaleves zöldségekkel gazdagítva: laktató, melengető finomság

Só&Bors
-
  19.12.06 10:32 Recept

Az egyszerű kukoricaleves felturbózva, jalapeno és chiliporral tüzesebbé téve isteni finom, olyan érzésünk lesz tőle, mintha Mexikóban egy helyi kis étkezdében falatoznánk.

Csodálatos, ehető hógömb a süti tetejére: nem nehéz elkészíteni

Só&Bors
-
  19.12.06 09:30 Recept

Nincs szebb és jobb ajándék ezeknél a hógömb muffinoknál: nemcsak gyönyörűek és isteni finomak, hanem még az elkészítésük sem olyan bonyolult, mint azt első ránézésre gondolnánk.

10 perces, omlós halfilé citromos vajmártással: halászlé helyett az ünnepi asztalra

Só&Bors
-
  19.12.06 08:32 Recept

Villámgyorsan készül és nagyon-nagyon finom ez a pikáns, citromos halfilé. Friss salátával a legjobb.

Ötperces sütőtökös-zabpelyhes smoothie – Télen is egy pillanat alatt energiát ad

Só&Bors
-
  19.12.06 07:32 Recept

Vannak olyan reggelik, amiktől az egész napunk mosolygós lesz, teljesen mindegy, hogy kint milyen az idő.

Így készül a középen levegős, kívül ropogós amerikai palacsinta

Só&Bors
-
  19.12.06 06:36 Recept

A családban nincs hétvége amerikai palacsinta nélkül. Ennek ellenére akárhányszor csinálom, szinte sosem sikerül egyformán.

Házi probiotikum és a legjobb ízű savanyúság egyben: fermentált káposzta

Só&Bors
-
  19.12.05 10:32 Recept

A legegyszerűbb, legfinomabb házilag készített savanyú káposzta módszerével bárki felülmúlhatja a bolti verziókat.

Mit együnk és mit kerüljünk, hogy ne fázzunk télen?

Só&Bors
-
  19.12.05 09:36 Recept

Hétről hétre egyre hűvösebb van, és ilyenkor egyáltalán nem mindegy, mit eszünk - logikus, egyszerű, megfontolandó tippek a kínai orvoslás szemszögéből.

Elegáns és bájos édesség a macaron – A francia cukrászműhelyek csodája

Só&Bors
-
  19.12.05 08:32 Recept

Az édes és szépséges macaront először egy Velence környéki cukrászműhelyben készítették el, később a francia konyha fejlesztette tökélyre, tette népszerűvé az egész világon a tojásfehérjés, mandulalisztes, édes töltelékű kis csodát.

Krémes burgonyapüré pikáns dijoni mustárral: gazdagabb és lágyabb lesz

Só&Bors
-
  19.12.05 07:32 Recept

A világ legegyszerűbb körete a krumplipüré, ami a sok vajtól és a tejtől lesz igazán krémes.

Karácsonyi mákos kalács, avagy babka: vajas, foszlós tészta, rengeteg töltelék

Só&Bors
-
  19.12.05 06:32 Recept

Foszlós, gazdag kalácstészta, rengeteg mák: a csavar szó szerint csak a formában van, de annak nagyon jót tesz.