Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Ausztriában két héttel meghosszabbítják a teljes zárlatot

Ausztriában másodszor is meghosszabbítják a koronavírus-járvány terjedésének megfékezését célzó teljes zárlatot - jelentette be Sebastian Kurz kancellár vasárnap.

Hóágyúval havazták be a szánkódombot Szolnokon

A Hómenők Kft hóágyújával két nap alatt szánkózásra alkalmas havat készítettek az Alföld közepén. A Várkonyi téri szánkódombot a járványügyi előírások betartásával és korlátozott létszámmal használhatják az érdeklődők.

Hol lehet síelni Magyarországon a hétvégén?

Síelők
-
 21.01.16 03:42Utazás

Az idei szezon legjobb hétvégéje előtt állnak a hazai pályák. A pályák számában és hosszában is a legtöbb most áll a hazai síelők rendelkezésére. Egy rövid körkép a síterepek közösségi médiában közzétett információi alapján.

Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely: nyitás szombaton

Síelők
-
 21.01.15 18:33Utazás

Hétvégén a kelet-magyarországi Sátoraljaújhely mellett található Zemplén Kalandpark behavazott sípályáján is lehet síelni.

Sífutás oktatás lesz a hétvégén Galyatetőn

Síelők
-
 21.01.15 13:48Utazás

Sífutók számára egy örömhírt jelentett be a Bozsik Sífutóiskola! Galyatetőn kezelt pályán lesz oktatás a most következő hétvégén. 2021. január 16-17-én szombaton és vasárnap 10:30 órai kezdettel lehet sífutást tanulni és gyakorolni Galyatetőn!

Ausztria, Svájc: méteres havazás az elmúlt napokban

Síelők
-
 21.01.15 04:03Utazás

Intenzív havazás érkezett az Alpok északi oldalára az elmúlt napokban. Egy nagyon rövid szünettel két hullámban egy méter körüli friss hó hullott 2-3 nap alatt Ausztria nyugati részében, valamint Svájcban.

Visegrád: péntektől már itt is lehet síelni

Síelők
-
 21.01.14 17:42Utazás

Pénteken reggel 9-kor az 1/A, fő hóágyús pályával és a bébi pályával kezdi meg az idei szezont Visegrád-Nagyvillám síterepe.

Péntektől kötelező regisztrációval lehet csak belépni Ausztriába

A koronavírus-járvány megfékezését célzó intézkedések részeként január 15-étől kötelező előzetes elektronikus regisztrációval lehet csak belépni Ausztriába - áll az Egészségügyi Minisztérium közleményében.

Méteres havazás érkezik az Alpok északi oldalára

Síelők
-
 21.01.12 06:15Utazás

Az év első nagyobb havazása kezdődik ma az Alpok északi oldalán. A déli oldalon (Karintia, Kelet-Tirol, Olaszország vagy Szlovénia) már bőven hullott ezen a télen, most itt az ideje, hogy a főgerinctől északra található síterepek is részesüljenek a hóból.

Mátraszentistváni Sípark: 100 millió forintos fejlesztések

Az Aktív Magyarország program részeként, 25 millió forintos kormányzati támogatással, összesen 100 millió forint értékű beruházás keretében valósultak meg idén a hóágyúrendszerhez kapcsolódó fejlesztéseink.

Kreischbergen versenyzett a snowboardos, Fricz Botond

Síelők
-
 21.01.12 05:33Sport

A hétvégi kreischbergi világkupa-fordulóval megkezdődött a snowboardosok olimpiai kvalifikációs időszaka

Kedden kezdődik a szezon a Mátraszentistváni Síparkban!

Síelők
-
 21.01.11 16:54Utazás

Kedd 9:30-tól már a Mátrában is lehet síelni, megnyitja kapuit a Mátraszentistváni Sípark. Első napon már üzemel a négyszemélyes ülőlift és 1,6 kilométernyi pálya. Hamarosan újabb pályát és ezzel együtt újabb liftet is használhatnak a síelők.

Ausztria körkép: nem lepték el tömegek a sípályákat

Síelők
-
 21.01.11 09:20Külföld

Mi a valós helyzet jelenleg Ausztria síterepein? Kik és hogyan síelhetnek? Van-e tömeg és találkozni-e magyar síelőkkel? Síoktatókat kértünk meg, hogy mondják el, mit látnak az osztrák síterepeken a járvány és korlátozások idején.