Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Síugrás: Vörös Virág sporttörténelmi pontszerzése

Síelők
-
  Tegnap 21:14 Sport

A kőszegi síugró a 23. helyen végzett a vasárnapi GP versenyen, és ezzel pályafutása első pontjait gyűjtötte be. Ezzel a bravúrral első magyarként végzett pontszerző helyen a Grand Prix versenyen, ezúttal a csehországi Frenstatban.

Alpesi ősz Lachtalon - az ünnepi jószághajtás hagyománya

Síelők
-
  19.08.16 00:00 Életmód

Amikor Ausztriába beköszönt az ősz, az alpesi legelőkről a völgyekbe terelik a haszonállatokat, mindezt egy nagy bulival egybekötve. A lachtali „Almabtrieb” a régió legnagyobb és legszebb őszi rendezvényei közé tartozik. A hagyományok szerint szeptember utolsó szombatján kb. 450 pompásan feldíszített alpesi állat kezdi meg útját pásztorával a völgy

Reggelre havazott az osztrák gleccsereken

Síelők
-
  19.08.14 11:32 Életmód

Ahogy itthon hirtelen jelentősen csökkent a hőmérséklet, úgy Ausztriában is jóval hidegebb lett. A magashegységek teteje ma reggelre befehéredett, körülbelül 2500 méter felett több helyen havazott.

Kenguruk a hóban, hatalmas havazás Ausztráliában

Síelők
-
  19.08.13 14:00 Életmód

Rengeteg havat hozott az elmúlt hét Ausztráliában. A hegyekben közel másfél méter hó is hullott, de jutott a havazásból olyan környékre is, ahol 30-40 éve nem havazott. Az internet kedvence a hóban ugrándozó kenguruk.

Romániai síugró nyártól magyar színekben versenyez

Síelők
-
  19.08.13 01:47 Sport

Nyártól egy új sportoló erősíti a magyar síugró válogatottat. A korábban román színekben versenyző Török Eduárdot már az előző szezonban szerette volna honosítani a Magyar Sí Szövetség, de a románok nem akarták elengedni.