Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Május 25-én kezdődik a nyári szezon Lackenhofon

Síelők
-
  19.05.24 00:00 Életmód

2019. május 25-én indul a nyári szezon Lackenhofon a Nagy-Ötscherre közlekedő kétüléses felvonó megnyitásával. Az Ötscherschutzhaus is várja első nyári vendégeit a felvonó hegyállomásánál 1418 méteren. Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a 23. Josef-Steiner-Ultramaraton is, ahol a legjobb hegyi futók mérik össze tudásukat.

Giro: annyi a hó, hogy sífutni lehet kerékpárverseny helyett

Síelők
-
  19.05.23 05:35 Életmód

Öt nap múlva a Giro d'Italia kerékpáros verseny egyik legjobban várt hegyi szakasza haladna át a Gavia-hágón, de egy tegnap készült amatőr felvételen az látszik, hogy jelenleg itt inkább sífutni lehet, mint kerékpározni.

Zugspitze: hat méter vastag hó a német hegycsúcson

Síelők
-
  19.05.22 18:39 Életmód

A német meteorológusok tájékoztatása szerint ma reggelre a hóréteg vastagsága pontosan elérte a 600 centimétert Németország legmagasabb csúcsán, a Zugspitzén (2962 m). Utoljára 20 évvel ezelőtt fordult elő, hogy májusban ilyen vastag volt a hó a hegyen.

Kékestető: 25 millió forintos fejlesztések az idén

Síelők
-
  19.05.21 20:19 UtazásPásztó

Kékestető egy évben több százezer vendéget vonz. A Kékestető Nonprofit Kft. a látogatók elégedettségének növelése érdekében Magyarország legmagasabb pontjának megújítását tervezi, amihez a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program segítségével nettó 25 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt 2019 végéig…

Brutális hófalak az Olasz-Alpok hegyi útjain

Síelők
-
  19.05.20 05:35 Életmód

Az idei év hatalmas havazásai, valamint az elmúlt időszak télies időjárása az olasz hegyekben azt jelenti, hogy a hegyi utakon sok helyen méterekben áll a hó. Az útfenntartók küzdenek a hóval, kissé le vannak maradva, tavaly ilyenkor már sokkal jobb volt a helyzet.

David Fill a magyar alpesi síválogatott új vezetőedzője

Síelők
-
  19.05.20 04:51 Sport5 hír a témában

David Fillel vág neki a következő szezonnak a magyar felnőtt és ifjúsági alpesi síválogatott. Az olasz szakember célja, hogy sízőinket felkészítse a nemzetközi szereplésre, és hogy technikailag a legjobb eredményt hozza ki belőlük.