Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

„Az volt a célunk ezzel a tizedik albummal, hogy még mélyebben beleássuk magunkat a ...

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:51 Zene

Who Do You Trust? címmel jelenik meg január 18-án a Papa Roach új lemeze. A már ismert három dal mellé Jacoby Shaddixék most egy negyedik előzetes számot is bemutattak.

Nagy Feró: Hamlet

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:50 Zene

Nem túl sok hely lehet a világon, ahol egy korábban jobbára páriaként kezelt, lemezkiadástól és koncertezéstől rendre eltiltott rockénekesnek – aki önmagát előszeretettel nevezte a Nemzet Csótányának – megadatott volna a lehetőség, hogy eljátssza a világirodalom egyik legismertebb tragédiájának címszerepét. A Magyar Népköztársaságban…

Az Alice Chains, Duff, Navarro és Carrie Underwood is szerepel a Heart új DVD-jén

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:47 Zene

Január végén új DVD-vel jelentkezik a Heart, amely rengeteg vendéget vonultat fel. A Live In Atlantic Cityről már két dal is meghallgatható.

„Rajongóként tudom: sokakat sokkolunk majd azzal, mennyire intenzív ez a lemez”

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:43 Zene

Decimate címmel megtekinthető a második videó a Malevolent Creation új lemezéhez. A The 13th Beast január 18-án jelenik meg a Century Mediánál.

„Az eddigi legjobb lemezünket akartuk megírni”

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:42 Zene

Március 8-án, Rituals Of Power címmel jelenik meg a Misery Index új nagylemeze. A New Salem című dal máris meghallgatható az albumról.

Megfordítaná a Kies

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:41 Zene

Új klippel jelentkezett a Kies. A zenekarnak idén még egy koncertje lesz, nem sokkal az év legvége előtt.

Nomad: nyerj CD-t és pólót a december 19-ei lemezbemutatóra!

Shockmagazin
-
  18.12.15 08:29 Zene

Listavezető új album. Újabb rádiós sláger. A Dal 2019 legjobb 30-as mezőnyében. Lemezbemutató koncert: 2018. december 19. Ellátóház. Ráadásul most CD-t és pólót is nyerhetsz.

The Night Flight Orchestra, Black Mirrors - Budapest, 2018. december 11.

Shockmagazin
-
  18.12.15 08:22 Zene Svédország Tavasz

Meghirdetése óta izgatottan vártam a svéd csapat fellépését, mivel tavalyi lemezükkel a bőröm alá másztak, ezt pedig az idei Sometimes The World Ain't Enough albummal tetézték, tehát tavasz óta az évszakváltások között ez a várakozás képviselte az állandóságot. Kis adalék: réges-rég elszoktunk már tőle, hogy egy zenekar egymást követő…

2019-ben ismét feléledhet a Van Halen

Shockmagazin
-
  18.12.15 07:51 Zene

Elképzelhető, hogy 2019-ben ismét megmozdul a Van Halen. David Lee Roth énekes persze nem mondott túl sokat arról, konkrétan mire lehet számítani, de a semminél azért mindenképpen több hangzott el…

„Sikerült előrukkolnunk egy új, felfrissített Overkill-hangzással”

Shockmagazin
-
  18.12.15 07:50 Zene

The Wings Of War címmel, február 22-én jelenik meg az Overkill tizenkilencedik nagylemeze, amelyről Last Man Standing címmel közzétették az első dalt. A legendás power/thrasherek nem sokkal később Budapesten is újból fellépnek.

The Raven Child: az első új Avantasia-szám, benne Jorn és Hansi Kürsch

Shockmagazin
-
  18.12.15 07:49 Zene Koncert

Moonglow címmel, februárban jelenik meg az Avantasia új nagylemeze, amelyről most bemutatták az első dalt, benne Jorn Landével és Hansi Kürschsel. Jó hír, hogy a grandiózus projekt májusban ismét Magyarországon koncertezik.

The Omega Circle: az első dal a Candlemass új albumáról

Shockmagazin
-
  18.12.15 07:44 Zene

The Door To Doom címmel, február 22-én jelenik meg a Napalmnál a Candlemass új nagylemeze, amelyről most meghallgatható az első dal. Az ismét Johan Längqvist által felénekelt albumon Tony Iommi is felbukkan.

Vultures: a második szám az új A Pale Horse Named Death-albumról

Shockmagazin
-
  18.12.15 07:42 Zene

Január 18-án jelenik meg az A Pale Horse Named Death harmadik lemeze. Az album a When The World Becomes Undone címet viseli, és máris meghallgatható róla a Vultures dal.

Come To The Sabbath: még egy dal az új King Diamond-DVD-ről

Január 25-én jelenik meg King Diamond évek óta készülő DVD-e. A Songs For The Dead Live-ról most megtekinthető a Come To The Sabbath felvétele.

Salvus: új dal, új lemez, részvétel A Dal 2019-ben

Shockmagazin
-
  18.12.14 11:03 Zene

Barát címmel mutatott be egy új dalt a Salvus. A csapat új lemeze tavasszal jelenik meg, és ők is ott lesznek A Dal 2019-es fordulójában.