Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

3+1 szokás, amitől azonnal szabadulj meg, ha magad mellett akarod tartani a pasidat

She
-
 Ma 05:10Életmód

Nehéz bevallani, de mi nők, ahogyan néha a férfiak is, roppant idegesítőek tudunk lenni. Ami ebben a legrosszabb, hogy a legtöbb esetben észre sem vesszük, hogy valójában mivel vagy milyen tulajdonsággal megyünk a pasink agyára. Csak akkor döbbenünk rá, hogy valamit nagyon elbaltáztunk, amikor csapódik az ajtó és magunkra maradunk.

Az a lány akarok lenni, akit nem tudsz kiverni a fejedből

She
-
 Ma 05:05Életmód

Már amikor megismerkedtünk tudtam, hogy te egészen más vagy. A munkahelyemen láttalak meg először, és azóta arra vágyom, hogy együtt legyünk anélkül, hogy összesúgnak a hátunk mögött, és ne kelljen eltitkolnom soha többé, mit érzek, amikor rád nézek...

Plasztikáztass, mert megérdemled!

She
-
 Ma 04:35Életmód

Ma amikor a body positivity fénykorát éljük, felmerül a kérdés, hogy kinek mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

A szeretlek 9+1 megfelelője

A "Kösd be magad!", a "Hogy telt a napod?" és társaik, avagy honnan tudhatja egy férfi, hogy menthetetlenül belezúgtál?

Tinder átverések: A fotón Johnny Depp - élőben Freddy Krueger!

She
-
 Tegnap 17:00Életmód

Néhány hete a Tinderen megismerkedtem valakivel, aki külsőre pont az esetem volt. Levelezni kezdtünk, és megbeszéltünk egy randit. Izgatottan készültem az első találkozóra, felvettem a legdögösebb ruhámat, és negyed órával előbb érkeztem a megbeszélt helyszínre, hogy a legjobb formámat tudjam nyújtani.

Te tudod, hogyan kell megbocsátani?

She
-
 Tegnap 16:00Életmód

Elton John már jó régen megénekelte, hogy a "bocsánat" tűnik a legnehezebb szónak. És valóban, őszintén bocsánatot kérni nagyon nehéz.

Lábfetisiszta, perverz, párkapcsolatban élő férfiak kíméljenek!

She
-
 Tegnap 05:35Életmód

A társkereső applikációk világában nem egyszerű eligazodni. Látsz három fényképet, elolvasol egy rövid leírást és abból próbálsz leszűrni valamit a másikról. Azt azonban kevesen írják ki az adatlapjukra, hogy szado-mazo szexuális együttléthez, vagy épp telefonszexhez keresnek társat.

Soha nem vágytam gyerekre, de melletted anya akarok lenni

She
-
 Tegnap 05:35Életmód

Az mondják, hogy az anyává válás vágya, már kisgyermek korban kialakul a lányokban. Ezért is olyan gyakori, hogy már az óvodás kislányok is babázni szeretnek a legjobban, és szinte ösztönösen ringatják a karjaikban a kedvenc hajasbabájukat. 

Szülői nyomás: Amikor eldöntik helyetted, hogy mit kezdj az életeddel

She
-
 Tegnap 05:10Életmód

A téliszünet előtt, amikor már épp készültem kigurítani a bőröndömet a lakásból, megláttam Alexet, ahogy ült az ágyán. Fejhallgató volt a fején, de hozzám is elért szűrten a zene, amit hallgatott. Furcsának tartottam, hogy ő még nem utazott haza, vidékre.

Bárcsak büszke lenne rám a férjem...

She
-
 Tegnap 05:05Életmód

Hideg, borús este van. Köd szitál, az aszfalt nedvesen csillog, a közvilágítás tompa sárgás fényt szór rá. Egy autó áll meg a lakóparkban, két másik jármű közé betolatva. Karcsú nő száll ki belőle, hosszú kabátban, két kisfiúval. Egyikük hat éves, másik nyolc, komoly beszélgetésbe merülnek, valamilyen számítógépes játékról.

Óvakodj az Oroszlán férfitól, ha Bak nő vagy

She
-
 Tegnap 04:35Életmód

Úgy, ahogy mindenben a kivétel biztos, hogy ez esetben is erősíti a szabályt, de az én életemben sajnos eddig nem történt ilyen.

A hűtlenséged mentette meg a házasságunkat...

She
-
 21.04.18 18:00Életmód

Nem szerelemből házasodtam, és nem vállaltam fiatalon gyereket. Mondhatni biztosra mentem - legalábbis ebben a hitben ringattam magam. Aztán egy meleg nyári éjszaka rádöbbentett, hogy igaz a közhely: "Mindenkit un valaki..."

Remélem, rájössz, hogy sokkal több is lehetne közöttünk!

Lehet, hogy amit érzek, csak illúzió, amit a túlfűtöttségem generál. Mégis túl valódinak tűnik most ahhoz ez az egész, hogy ne akarjak belehalni minden egyes pillanatban.

Ha nem jössz, örökre magába zárt volna a magány

She
-
 21.04.18 16:00Életmód

Az évek alatt egyre nehezebbé vált a türelem csomagja, és egyre többször bizonytalanított el a fejemben sikító félelem, hogy puszta illúziót kergetek, amikor egy olyan ember érkezését várom, akivel végre egymáséi lehetünk - teljes egészében, nem osztozva mással sem testen, sem szerelmen.

A "férfi", aki úgy tesz, mintha akarna tőled valamit - pedig nem...

She
-
 21.04.18 05:35Életmód

Mikor lett ennyire természetes mások érzéseivel szórakozni? Sokat gondolkodtam ezen az elmúlt időszakban, és arra jutottam, hogy erre csak egy olyan ember képes, aki önmagát nem teszi bele az aktuális ismerkedésbe.