Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Újdonságok a csepeli jégparkban

SeniorPlus
-
  Tegnap 14:00 Kultúra

A csepeli az egyik legkedveltebb jégpark a fővárosban, ahol egy csodálatos jégfolyosó is található. A pálya évek óta a kerület meghatározó színfoltja, ami sok látogatót vonz.

Új kisfilm a mellrákról és az önvizsgálat fontosságáról

SeniorPlus
-
  Tegnap 10:00 Film

A tabuk ledöntése, az önvizsgálat helyes lépéseinek elsajátítása a legfőbb célja annak a 10 perces kisfilmnek, amelyet az AVON Magyarország készíttetett. Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány és ifjúsági védőnők szakértői közreműködésével létrejött edukációs film használható oktatási intézményekben, egészségvédelmi rendezvényeken, de…

Decemberben kitör az újlakás-vásárlási láz

SeniorPlus
-
  Tegnap 08:00 Életmód

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az új építésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5 százalékos áfa. Az így december végéig tartó, új lakásokért folyó „véghajrában” meg is jelentek az akciók: a magasabb áfakörbe átcsúszó ingatlanfejlesztés esetén a beruházók egy része engedményt kínál azoknak, akik…

Mikulásfalva, Nagykarácsony

SeniorPlus
-
  19.12.06 10:00 Kultúra

Új programokkal és kicsit más külsőbe bújt Mikulás-udvarral várják azokat a régi és új vendégeket, akik ellátogatnak Nagykarácsonyba Mikulásfalvára, oda ahol az igazi Mikulás lakik.

Vonatozz krampuszokkal, találkozz a Mikulással!

SeniorPlus
-
  19.12.06 08:00 Életmód

A Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány az Északerdő Zrt.-vel együttműködésben 2019-ben 17. alkalommal indítja útjára a Diósgyőri Mikulás-vonatot, amely nem egy hétköznapi utazást jelent a lillafüredi kisvasúton, hanem egy közel 2 és fél órás, varázslatos kalandot a gyermekek és családok számára a Mikulás meseszép, varázslatos…

Továbbra is a minőségi szolgáltatás a cél Kisújszálláson

SeniorPlus
-
  19.12.05 12:00 Kultúra

Pezsgős koccintásra invitálta Zámbori Péter ügyvezető és Borók Rita recepcióvezető a Hotel Kumánia***superior munkatársait abból az alkalomból, hogy a kisújszállási szállodát ismét minősítették a Hotelstars Union nemzetközi standardjai alapján.

Adventi ünnepvárás és karácsonyi vásárok Budapesten

SeniorPlus
-
  19.12.05 10:00 Kultúra

Fényfüzérek díszítik Budapest sugárútjait, csillogó díszbe öltöztek a terek, lenyűgöző látványt nyújtanak az estére kivilágított épületek, hidak és tornyok, a karcsú fenyőfák. Ünnepi lázban ég az egész város, decemberben már minden az adventi várakozásról és a karácsonyi vásárokról szól.

Meddig vezethetünk?

SeniorPlus
-
  19.12.05 08:00 Életmód

A nemzetközi statisztikák szerint az idősekkel átlagosan több súlyos baleset történik, mint a fiatalokkal. Ugyanakkor az is tény, hogy nem az idősek jelentenek aránytalanul nagy veszélyt a közúti forgalomban, mivel – a fiatalabb járművezetőkkel ellentétben – inkább résztvevői és elszenvedői, mint okozói a közúti baleseteknek.

III. Csak a mentes karácsonyi vásár

SeniorPlus
-
  19.12.04 10:00 Kultúra

Akár az első mentes karácsonyra készül, akár már rutinos Csak a mentes-vásárló, várják a III. Csak a mentes karácsonyi vásáron.

Tudja hol volt Marcello Mastroianni és Richard Burton pesti otthona?

SeniorPlus
-
  19.12.04 08:00 Életmód

A nagy múltú Britannia, a mai Radisson Blu Béke Hotel túlzás nélkül a filmes világ egyik pesti otthonává vált 1913. évi nyitása után, sőt a mai napig szívesen forgatnak és laknak falai között színészek, zeneszerzők, filmes stábok. 

A Párisi Udvar Hotel Budapest hivatalosan is megnyitott

Az elmúlt hónapok sikeres működését követően november 29-én ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitott a Mellow Mood Hotels szállodalánc 12. tagja, a Párisi Udvar Hotel Budapest.

Eljött az ivartalanítás ideje – laparaszkóppal, fájdalommentesen

SeniorPlus
-
  19.12.03 10:00 Kultúra

A legtöbb gazdi életében eljön a pillanat, amikor nem tudja tovább halogatni, és elkerülhetetlenné válik a kutya vagy a cica ivartalanítása. Ez mégiscsak egy műtét, ami kockázattal jár, de ha muszáj rajta keresztülmenni, hogyan oldható meg a lehető legkíméletesebb körülmények között?

Biosörfőzde a kastélyban

SeniorPlus
-
  19.12.03 08:00 Tudomány

Idén május 24-én nyitotta meg kapuit a látogatók előtt Gyula új kraftsörfőzdéje, az Elixbeer. A gyulavári kastélyban berendezett főzdében és látogatóközpontban 9-féle sörrel és sörkorcsolyákkal várják a vendégeket, a kóstoláshoz be sem kell jelentkezni, nyitvatartási időben bármikor ki lehet próbálni az új gyulai söröket. De honnan is indult ez a t

Diótörő-fesztivál és advent az Erkel Színháznál

Az idei évadban minden eddiginél több, összesen 30 előadás várja a közönséget A diótörő című klasszikus mesebalettből 2020. január 6-ig az Erkel Színházban. A Magyar Nemzeti Balett előadásához kapcsolódóan az Opera az advent kezdetétől szilveszterig ismét apró karácsonyi vásárral költözik ki a színház bejárata elé, és változatos…

Megduplázódhat a pitvarfibrillációban érintettek száma 2020-ra, ha nem teszünk ellene

SeniorPlus
-
  19.12.02 10:00 Kultúra

A pitvarfibrilláció a szívritmuszavarok leggyakoribb fajtája, amely Európa-szerte több mint 11 millió, hazánkban pedig becslések szerint 200 000 embert érint, ez a szám pedig évről évre egyre magasabb. Ez azért is jelent veszélyt, mert a pitvarfibrilláció számos más, súlyos probléma okozója lehet, ilyen például a stroke és a különböző kardiovaszkul