Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

OperAdvent

Online adventi naptárba rendezett vadonatúj felvételekkel ajándékozza meg közönségét a Magyar Állami Operaház a karácsonyi készülődés időszakában. A rendhagyó módon advent első vasárnapján, november 29-én induló sorozatban 26 nap vadonatúj produkciókkal és eddig kiadatlan felvételekkel hangolja az ünnepekre közönségét az…

Elindult a fényvillamos 

2020-ban tizenkettedik éve indul útjára az adventi és karácsonyi időszak látványossága, a fényvillamos. Az ünnepi dekorációba bújtatott, fényárban úszó nosztalgiajármű idei első útját a korábbi években megszokott módon a 2-es villamos vonalán tette meg különleges hangulatot varázsolva a Duna-partra. Az utasok körében indulása óta egyre…

Együnk csokit mindennap!

SeniorPlus
-
 Tegnap 10:00Kultúra

Ha eddig visszafogtuk a csokifogyasztást, mert féltünk, hogy elhízunk tőle, jó hírünk van. Mindennap ehetünk egy keveset a kedvenc étcsokinkból. Hogy miért? Mert egészséges!

Nem muszáj kivárni januárig az ingatlanvásárlással

A magyar kormány által bejelentett új otthonteremtési kedvezmények miatt még azok is kivárnak januárig az ingatlanvásárlással, akikre várhatóan nem is vonatkoznak majd az engedmények. Jövő év elején jelentős keresletnövekedés jelenhet meg a piacon, ami a lakásárakat is megdobhatja. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat…

Haja Zsolt és Komlósi Ildikó estjeivel folytatódnak az Opera közvetítései

Az Opera kamaraénekes szólistáinak áriaestjeit, valamint az Opera Zenekar és Énekkar művészeinek kamaraprodukcióit közvetíti ezen a hétvégén is Facebook-oldalán estkénként 20 órai kezdettel a Magyar Állami Operaház. Jövő héten az OperaSzerda keresztmetszetében a Mozart két operatöredéke nyomán 2019 tavaszán bemutatott A kairói…

Még idén elkészülhet Miskolctapolca futurisztikus fürdőkomplexuma

A fürdő öt épülete közül négy szerkezete már elkészült, a belső medencék alapozása már megtörtént, és a külső medencék kivitelezése is folyamatban van.

Elmarad a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

SeniorPlus
-
 20.11.27 08:00Életmód

Idén adventkor nem rendezik meg az Európa tíz legszebb karácsonyi vására között jegyzett Vörösmarty térit a hagyományos formában. A vendéglátósoknak korábban kiírt pályázatot visszavonta a főváros.

Újra kapható lesz az ikonikus magyar üdítő, a Bambi

SeniorPlus
-
 20.11.26 10:00Kultúra

Visszatér a Bambi nevű üdítőital, azonban alacsony cukortartalommal és szintetikus anyagok nélkül. A horvátzsidányi ásványvíz-palackozóba anno még pénzügyi befektetőként szállt be a Tenning Investment Zrt.-n keresztül a Dorogi-család.

Tömegével váltottak karriert az emberek a COVID–19 miatt

SeniorPlus
-
 20.11.26 10:00Életmód

Azt eddig is sejthettük, hogy a járványidőszak sokak megélhetését megnehezítette, esetleg teljesen el is lehetetlenítette. Az mégis meglepetésként érinthet bennünket, hogy még a negyvenesek közt is rengetegen döntöttek a szakmaváltás mellett – derül ki a joszaki.hu felméréséből. A dolgozó magyarok többségének nincsenek megtakarításai,…

Megvannak az év legjobb szaloncukrai

Első alkalommal rendezték meg Magyarországon civil kezdeményezésre Az év szaloncukra versenyt, melyen 2020-ban a Demeter Chocolate sós karamellás terméke nyerte el az első helyezést.

Két új szálloda is épül Debrecenben

SeniorPlus
-
 20.11.25 10:00Kultúra

A Kisfaludy-programban elnyert támogatásnak köszönhetően két hajdúszoboszlói hotel szolgáltatási színvonalának emelését, és két új debreceni hotel építését tudják megvalósítani.

A Magyar Nemzeti Múzeum online tartalmai

SeniorPlus
-
 20.11.25 08:00Életmód

A koronavírus-járvány második hullámával járó szigorodó korlátozások miatt 2020. november 11-től a Magyar Nemzeti Múzeum zárva tart. A következő hetekben rendszeresen frissülnek a közönség számára is izgalmas oldalak, a kiállítások nagy része is átkerült az online térbe.

Hamarosan gyógybarlang lehet a Baradla

SeniorPlus
-
 20.11.24 10:00Kultúra

Három évszakban, a téli, a nyári és az őszi időszakban is lezajlottak próbaterápiás kezelések – írják az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság weboldalán, amely egyben azt is jelenti, hogy hamarosan hivatalosan is gyógyhellyé nyilváníthatják hazánk egyik leghíresebb barlangját, a Baradlát.

Elegánsan minimalista termoszok a Primus új kollekciójában

SeniorPlus
-
 20.11.24 08:00Életmód

Praktikus, letisztult formavilágú palackokkal újította meg kínálatát az egyik legnagyobb múltú túrafelszerelés-gyártó, a svéd Primus. Az új termoszok rozsdamentes acélból készülnek, tartósak, könnyen tisztíthatóak, korrózióállóak és ízsemlegesek. Az új kollekció egyik kiemelt terméke a Klunken kulacs, amely a népszerű Kånken hátizsákok…

A Faludi Filmszemle nyertes alkotásai

Online adták át a 23. Faludi Nemzetközi Filmszemle és Fotópályázat díjait; az eseményen 13 kategóriában ismerték el a legjobb alkotásokat.