Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az advent! Az év legcsodálatosabb időszaka

Itt az advent, karácsonyra készülünk. Ez az év, ez az advent, ez a karácsony más lesz, mint a többi. Nem tudom, titeket hogyan érint ez a helyzet, de én úgy látom, hogy átértékeltük az ünnep jelentőségét. Vajon tudunk-e találkozni a szeretteinkkel? Vajon milyen lesz a járványhelyzet karácsonykor? Rengeteg megválaszolatlan kérdés tolong a fejünkben.

Újabb álhírt terjeszt a DK

Gyurcsányék állítását az ITM cáfolta.

A NASA Perseverance rovere oxigént hozhat létre a Mars felszínén

Liner
-
 Ma 00:20Tudomány

Az amerikai űrhivatal marsjárója 2021. február 18-án landolhat a Jezero-kráter közelében, mindeközben pedig az atmoszférában található szén-dioxidot alakíthatja át oxigénre, amivel megoldhatja a jövőbeni emberi missziók egyik legégetőbb problémáját – a levegő biztosítását.

Uniós forrásból szépülnek meg Ipolyság legnagyobb óvodái

Ezekben a hónapokban szinte teljes egészében megújul az ipolysági Közép lakótelepen lévő óvodák épületei. A Hviezdoslav utcai magyar és szlovák tanintézmény Európai Uniós forrásokból szépül meg.

Időjárás vasárnap: más lesz az élet keleten és más nyugaton

Alon
-
 Ma 00:17Időjárás

Friss meteorológiai előrejelzés vasárnapra. Mutatjuk az részleteket.

Emléksorok dr. Horváth László elhunyta alkalmából

Elment a magyar nép egyik lelkiismeretes napszámosa: dr. Horváth László, aki október 29-én, 91. évében, nagybetegen álmában távozott a földi létezésből, s temetésére november 13-án került sor, amelyen magas életkorunk és a járvány miatt nem tudtuk magunkat képviseltetni, emiatt ezúton búcsúzunk egykori népi kollégista társunktól.…

48. heti nyerőszámok: 38, 43, 48, 64, 75

Az ötöslottó 48. heti nyerőszámai: 38, 43, 48, 64, 75

Jaj, a pocának!

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora december első hetét a disznóvágás hagyományának szenteli. A zenei válogatásban az Utolsó Óra gyűjtéssorozat felvételei szerepelnek.  A Kossuth Rádió „Hajnali”- Népzenei összeállítás korán kelőknek című adása a tél kezdetén a késő őszi és téli hónapok egyik legfontosabb közösségi…

Továbbra is a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás a koronavírus ellen

Továbbra is a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás a koronavírus ellen - mondta Duda Ernő virológus, immunbiológus szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Adventi játék a likeBalatonnal - Minden nap meglepetés!

A Balatonon mindig történik valami, a likeBalaton.hu oldalon egész évben informálódhatsz a balatoni programokról, hírekről, szállásokról, éttermekről, még advent és karácsony idején is! Sőt, most játszani - és nyerni - is invitálunk!

Családi filmek vasárnapra

Port
-
 Ma 00:01Film

Búcsúztassuk vérbeli és rendhagyó hercegnőkkel a novembert! Itt lesz a Jégvarázs 2. Elsája és Annája, a Los Angeles-i tündérmese modern Hamupipőkéje, de Auróra is a Demóna folytatásából.

A svájciak buszokkal vinnék hozzájuk a francia síelőket

Síelők
-
 Ma 00:00Utazás

Európa országainak síbolondjai manapság a svájciakra tekintenek, amely jelenleg az egyetlen ország az Alpokban, ahol engedélyezik a síelést, és amelyről az is elmondható, hogy biztosan nem akarja korlátozni a szezonban. Ha a franciák nagyon síelni akarnak karácsonykor, akkor csak át kell menniük a határon.

2020.11.29. Üzenet: Kittlingerné Tóth Márta

A világ öntudatlanul is sóvárog Isten után.