Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Speciális óvoda állatoknak

RTL Klub
-
  Tegnap 18:54 Bulvár

Meseszerű állatfarmot alakított ki maga körül egy orosz állatorvos, akinek az udvarán tigriskölykök játszadoznak kecskegidákkal. A doktor sérült kisállatok gyógyítására tette fel az életét, akiket együtt nevel fel egyedülálló menhelyén. Mint mondja, a legtöbb sérülést emberek okozzák védenceinek

Putyinhoz ment Erdogan

Vlagyimir Putyin barátjának, a vele szövetséges szír kormány viszont ellenségének nevezte az Oroszországba látogató Erdogan török elnököt. Az egymásnak ellentmondó üzenetek jól illusztrálják, hogy az amerikaiak kivonulása után immáron Moszkva kíván döntőbíróként fellépni a térségben, és magáénak igényli a végső szót a sokszereplős…

Lakhatási válság fenyeget?

RTL Klub
-
  Tegnap 18:50 Bulvár

Lakhatási válság fenyegeti Budapestet a GKI Gazdaságkutató friss tanulmánya szerint. Már a fővárosi családok 60%-ának okozna nehézséget kifizetni a lakbért - hatszor annyinak, mint 7 éve. A kormány a tulajdonszerzést segítené, az új főpolgármester pedig azt ígéri, 10 éven belül megduplázza az önkormányzati lakások számát.

Nem lesznek közalkalmazottak?

Még nincs döntés arról, hogy elveszítik-e közalkalmazotti státuszukat a szakoktatók - erről Gulyás Gergely beszélt a kormányinfón. A miniszter szerint azonban úgy többet kereshetnének. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint azonban a tanárok elveszítenék a pótszabadságukat és a magasabb végkielégítést.

„Ha nem kell, nem lesz!”

RTL Klub
-
  Tegnap 18:45 Bulvár

Akár torzóként, félig elkészülve is otthagyhatják a városligeti épületeket, ha a fővárosi önkormányzat úgy akarja - ezt mondta kedden a Miniszterelnökséget vezető miniszter, miután Orbán Viktor hétfőn a parlamentben arról beszélt, ha nem kell Budapestnek, akkor nem lesz Liget-beruházás. Az új főpolgármester szerint új épületekre nincs szükség.

Elvenné az olimpiai járadékot Borkaitól

A Magyar Olimpiai Bizottság szerint jelenleg csak a sportért felelős minisztérium javasolhatná Borkai Zsolt olimpiai járadékának megvonását. Hétfőn a parlamentben Steinmetz Ádám jobbikos képviselő azt kezdeményezte, hogy ezentúl az olimpiai bizottság dönthessen a járadék megvonásáról. Borkai Zsolt most havi 324 ezer forintot kap ezen a…

Hadházy szerint önbíráskodás

Feljelenti Hadházy Ákos azokat a kormánypárti képviselőket, akik hétfőn közbe avatkoztak, amikor a független képviselő táblákkal tiltakozott a miniszterelnök beszéde alatt. Hadházy Ákos szerint ez önbíráskodás. A trágár tartalmú táblájáról ugyanakkor azt állítja: azt figyelemfelhívásnak szánta. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a házel

Klímavészhelyzet: a miniszterelnök megvárja a fővárosi közgyűlés határozatát

Nem normális, aki szerint a klímaváltozás egy kommunista trükk – ezt mondta a Parlamentben Orbán Viktor, amikor a klímavészhelyzet kihirdetéséről kérdezték. Az LMP szerette volna megtudni, hogy  Magyarországon mikor szánja rá magát a kormány. A miniszterelnök azt mondta, megvárja a fővárosi közgyűlés határozatát.

Meghívottak előtt beszél Orbán Viktor az október 23-ai ünnepségen

A Műegyetemnél tartott koszorúzással, és fáklyás felvonulással elkezdődtek az október 23-ai ünnepségek Budapesten. Szerda reggel zászlófelvonással folytatódnak a megemlékezések a Parlament előtt, Orbán Viktor miniszterelnök a Zeneakadémián mond este beszédet a meghívottak előtt, Karácsony Gergely főpolgármester pedig a…

Tornádó tombolt Dallasban

RTL Klub
-
  Tegnap 18:31 Bulvár

Szinte csoda, de nincsenek súlyos sérültjei annak a tornádónak, amely váratlanul csapott le az amerikai Dallasra. A forgószél rengeteg építményt és járművet tönkretett, ahogy végigvonult az utcákon. A szemtanúk ijesztő felvételeket készítettek a tornádóról.

Nem szólt az anyja haláláról

RTL Klub
-
  Tegnap 18:25 Baleset-bűnügy

Egy idős asszony holttestét találták meg hétfőn egy családi házban Pápán. Úgy tudjuk, hogy a 90 év körüli nő lányával élt együtt, és már hónapok óta halott lehetett, de a lánya erről nem szólt senkinek.

Megerőszakolta a nyugdíjas nőt

Hét év börtönre ítélte a bíróság azt a 21 éves férfit, aki a vád szerint megerőszakolt egy 69 éves nyugdíjas asszonyt Tiszarádon. Három napja az éjszaka közepén támadt rá az idős nőre, mondván csak egy szál cigarettát kér tőle. Az ügyész súlyosbításért fellebbezett, így a döntés nem jogerős.

A szomszéd videóra vette a gyerekek könyörgését

Egyfolytában sírtak a gyerekek, miközben hangos csattanások hallatszottak hétfőn egy tatabányai lakásból. A szomszéd mindezt videóra vette és a gyermekjóléti szolgálathoz fordult. A gyerekek anyja tagadja, hogy bántotta őket, a külön élő apjuk a Fókusznak azt mondta, egy hétre magához veszi a kicsiket.

Megölte élettársát, a vacsorán veszhettek össze

A vacsorán veszhettek össze, aztán megfojthatta élettársát egy férfi Pécsen. A gyanú szerint vasárnap egy vita verekedésbe torkollt, aminek a végén a férfi megölte a nőt. A szomszédok szerint sokat veszekedtek, és a férfi többször megverte a nőt. A rendőrök másnap fogták el, emberöléssel gyanúsítják.

Kirepült a sofőr a fülkéből

Kirepült a vezetőfülkéből a sofőr, amikor kamionja egy földszállító teherautóba csapódott a 43-as úton, Deszk közelében. A másik sofőr hibázhatott, amikor kihajtott a kukoricával megrakott kamion elé. Ő is súlyosan megsérült, a tűzoltók szabadították ki a roncsból.