Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 159 hír

4 kellemetlen tünet, melyért a szénhidrátok felelősek

Ridikül
-
  Ma 15:30 Egészség 

Az étkezésünkkel tehetünk a legtöbbet azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és sokáig megőrizzük az egészségünket, a fizikai és szellemi képességeinket. Érdemes tehát odafigyelnünk a jelekre, melyek azt súgják, valami nincs rendben.

Kiderült: ekkora jelenleg a brit uralkodó vagyona

A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban - ez derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

Életet menthet a hétvégi lustálkodás egy felmérés szerint

Ridikül
-
  Ma 13:25 Egészség 

Elkerülhető a korai halál, ha a hétvégét lustálkodással töltjük - legalább is erre a következtetésre jutottak a kutatók egy tanulmény szerint. A felmérésben 38 ezer felnőtt vett részt - a kutatók pedig megállapították, hogy 65 százalkéuknál magasabb lehet a korai halálozás kockázata, ha a munka miatti kevesebb alvást nem hozzák egyensúlyba egy kis

Tehetséges és kiválasztott lelkek: az indigógyerekek

Ridikül
-
  Ma 13:00 Életmód 

Az indigógyerekek az aurájuk színe alapján kapták ezt a különleges elnevezést. Mivel mindannyian mások vagyunk, más energiák határoznak meg bennünket, a körülöttünk ki alakuló energiamező színe is más és más. Azt mondják, a tapasztalatok szerint az indigógyerekek aurájában a királykék, vagy indigókék uralkodik - ők azok, akik tehetséges…

5 szuper jógapóz, amely segíthet, hogy nekünk is lapos hasunk legyen

Ridikül
-
  Ma 12:15 Divat 

A laposabb hasért és a formásabb alakért sok mindenre képesek vagyunk, ha egyszer elhatározzuk magunkat. Ebben nyújthat segítséget ez az 5 szuper jógpóz is, amely segíthet a célunk elérésében. Videó!

Megválasztották idén is a bálozók közül az Anna-bál szépét – galéria

Idén 193. alkalommal rendezték meg az Anna-bált Balatonfüreden a hétvégén. Az eseményre közel ötszáz vendéget vártak a szervezők az Anna Grand Hotelbe. A zsűri a közönség által legszebbnek ítélt tizenhat lány közül választotta ki a bál szépét, a 26 éves, Mezőkovácsházáról származó és Budapesten élő Tóth Kinga Zoét. Első udvarhölgye…

Válasszunk szerencsekövet a csillagjegyünk alapján

Minden csillagjegynek más és más tulajdonságai vannak. Ha szeretnénk a természet erejét segítségül hívni, hogy egyensúlyba kerüljünk, akkor érdemes beszerezni olyan kristályt, amelynek a rezgései segítenek ebben. Megmutatjuk, hogy a csillagjegyünk alapján milyen követ érdemes választani.

Összefüggés lehet a kiegészítő terápiák használata és a rák túlélési esélyei között

Azok a rákbetegek, akik úgynevezett kiegészítő terápiákhoz folyamodnak, nagyobb valószínűséggel fordulnak el a hagyományos kezelésektől és teszik kockára a túlélési esélyeiket – állapította meg egy amerikai tanulmány.

A pozitív szülő nem kapatja el a gyereket, sőt!

Ridikül
-
  Ma 10:00 Életmód 

A 21. századi szülő nem vasszigorral fegyelmezi gyermekét, hanem szeretettel és észérvekkel tartja a helyes úton a kicsit. A pozitív szülői magatartás nem egyenlő a liberális neveléssel, hanem az érvek nélküli tiltás és büntetés helyett inkább a következetes, egyértelmű megerősítésekkel telített segítést és példamutatást helyezi előtérbe.

5 + 1 nem éppen romantikus, de mégis valódi jele a szerelemnek

A szerelmet hajlamosak vagyunk olyan romantikusnak és szenvedélyesnek képzelni, mint a filmekben – és minden bizonnyal megvan ez az oldala, ahogyan a valóságosabb, hétköznapibb is. Vagyis ha nem vacsorázunk mindennap gyertyafénynél a naplementében, az még nem azt jelenti, hogy nincs a kapcsolatunkban szerelem. Érdemes figyelni…

Az ötvenesek is pont ezért pirulnak el

Ridikül
-
  Ma 09:00 Egészség 

Elpirulni olyan kislányos, szende dolog, ám ettől még életünk végéig elkísér. Semmi szégyellnivaló nincs rajta, sőt, teljesen érthető biológiai magyarázat van rá.

20 érdekesség az Oroszlán jegy szülötteiről

Ridikül
-
  Ma 08:15 Életmód 

Az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni, szinte bármire hajlandók, hogy ezt el is érjék. Magabiztosak, határozottak, tudják, hogy mit akarnak, a véleményükből pedig nem engednek. Becsvágyóak, bátrak és szenvedélyesek. Július 23-án kezdődik az Oroszlán, ők ünnepelnek a következő hetekben – pontosabban őket ünnepeljük mi. Íme 20…

Sárgabarackos finomságok – használjuk ki, amíg szezonja van

Ridikül
-
  Ma 08:00 Divat 

A boltok és zöldségesek polcai most még roskadoznak a sárgabaracktól. Használjuk ki még ezt az időt, amíg kapni lehet, és készítsünk belőle mennyei süteményeket. Mutatunk pár ötletet.

Kapcsolati „szabályok”, amelyeket ma már nem kell olyan komolyan venni

Ridikül
-
  Ma 07:00 Életmód 

Mindannyian szeretünk szabályokat alkotni, segítenek eligazodni az életben, jelzőtüzek, amelyeket követhetünk, és hosszú-hosszú ideig ragaszkodhatunk is hozzájuk. Így van ez a párkapcsolatokkal is, amelyekre ugyanúgy szabályokat aggatunk, és így volt ez már nagyanyáink idejében is.

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – július 23.

Sok csillagjegynek hoz új lendületet a hét első napja, melyen nagy terveik megvalósításába fognak, de most különösen fontos, hogy tisztában legyenek azzal, hol a valóság és a fantázia határa. Ismerjék meg a tényeket, lehetőségeket, és ez alapján tegyenek konkrét lépéseket.