Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 164 hír

Táncos edzés otthon, hírességek ajánlásával

Ridikül
-
  Ma 17:30 Életmód

A testmozgás ellen nem lehet kifogás, hogy nincs időnk vagy pénzünk fitneszterembe járni. Otthon is bármikor elkezdhetjük a sportolást, és megtalálhatjuk azt a mozgásformát, melyben igazán örömünket leljük.

Mennyire hatásos a görgős arcmasszázs? A tudomány elárulja

Ridikül
-
  Ma 16:30 Egészség

Nagy népszerűségnek örvendenek, szépségszakemberek ajánlják a görgős arcmasszírozókat, de vajon mit mond róluk a tudomány? Egy japán kutatás megpróbált a végére járni a kérdésnek.

3 romantikus film, mely visszaadja a hitünket a szerelemben

Ridikül
-
  Ma 15:30 Életmód

Egy kis romantika mindig felvillanyozza az embert, akár párban él, akár az igazit keresi. A szerelmes filmek és történetek segítségével romantikus hangulatba kerülhetünk, és elkezdhetünk újra hinni a szerelem erejében.

Csökkentik a stresszt, növelik az energiát, javítják az emésztést – ezt kell tudnunk az adaptogénekről

Ridikül
-
  Ma 14:30 Egészség

Az adaptogének olyan természetes anyagok, melyek növelik a stresszel szembeni ellenálló képességünket és egyensúlyba hozzák a szervezetünket. Érdemes megismerkednünk velük.

Édes és sós casserole édesburgonyából

Ridikül
-
  Ma 13:24 Recept

A francia casserole szó eredetileg vasból készült edényt jelentett, ma tágabban használva bármilyen sütőben sült, rakott ételt érthetünk alatta, a sós fogásoktól egészen a desszertekig. A következő videóból is egy sós és egy édes változatot ismerhetünk meg.

Baktériumölő fűszerek a konyhában

Ridikül
-
  Ma 13:00 Recept

Fűszereink akkor is nagyon hasznosak lennének, ha csupán az ételeket ízesítenék, de ennél sokkal többet tudnak: többüknek gyógyhatása van, és teaként is fogyaszthatók, más fűszerek pedig még a kórokozóktól is megvédenek minket.

Virtuálisan bejárhatjuk Károly herceg rezidenciáját

Ridikül
-
  Ma 12:30 Színes

Károly herceg november 14-én ünnepelte 70. születésnapját. Ebből az alkalomból született meg az a kezdeményezés, melynek keretében online bepillanthatunk otthonába, és megcsodálhatjuk gazdag művészeti gyűjteményét.

Erre a betegségre hajlamosíthatnak az elektronikus eszközök

Ridikül
-
  Ma 12:13 Egészség

Egyre több embert érint a csuklótáji alagútszindróma, mely a megfelelő kezelés nélkül – vissza nem fordítható – izomsorvadással is járhat.

Szent geometria az építészetben

Ridikül
-
  Ma 11:00 Életmód

Az egyes történelmi korszakok során az építészet és a matematika szorosan összefonódott egymással. Az ókortól kezdve láthatjuk, hogyan használták a matematikai, geometriai összefüggéseket az épületek tervezésénél, és hogyan próbálták a magasabb szférák „rezgéseit”, a szent és magasztos jelenségeket a számok és formák nyelvére…

A szürke időtlen eleganciája

Ridikül
-
  Ma 10:30 Divat

Az őszi–téli hónapokban hajlamosabbak vagyunk a szürke ruhadarabok után nyúlni. Lássuk, hogyan hordhatjuk ezt a népszerű és jól párosítható színt.

Gyógyító szavak – 3 dolog, amiben a naplóírás segíthet

Ridikül
-
  Ma 09:30 Életmód

A naplóírásnak számos pozitív fizikai és szellemi hatása van. Gondolataink és tapasztalataink leírása segíthet az érzelmeink megértésében, és abban, hogy rendet teremtsünk a gondolataink között.

Izgalmas geometrikus minták a körmeinken

Ridikül
-
  Ma 09:00 Divat

Odáig vagyunk az egyszerű mintákért, ha körömfestésről van szó. Egyre többen választanak geometrikus formákat. A vonalakkal, háromszögekkel díszített körmök igazán különlegesek, ne féljünk kísérletezni velük.

Így tartsuk kézben a párkapcsolati vitákat

Ridikül
-
  Ma 08:21 Életmód

A párkapcsolatok gyakran a kommunikáción állnak vagy buknak, és talán nem is gondolnánk, milyen könnyű félreérteni, megbántani egymást, indulatból reagálni, miközben a saját nézőpontunkat képviseljük. A következő lépések abban segítenek, hogy meg tudjuk beszélni a dolgokat, és a vita ne váljon vérre menővé.

Ne dobjuk ki! – Ócska bicikli újrahasznosítása otthonunkban

Ridikül
-
  Ma 08:00 Színes

Létezik olcsó drótszamár és sokmilliós bringa, elektromos változat és egyszerű bicaj, amelyen még sebességváltó sincs. Van sportos és van kényelmes, és még számtalan változat és átmenet. Értékétől függően használjuk hosszabb-rövidebb ideig, költünk rá és szeretve ápolgatjuk – aztán, ha eljön az ideje, megszabadulunk tőle. Ha még…

Rossz szokások, melyek felboríthatják a hormonháztartásunkat

Ridikül
-
  Ma 07:00 Egészség

Hormonjaink egyensúlya kulcsfontosságú az egészségünk szempontjából, nagyon sok folyamatra van hatással. Sokszor észre sem vesszük, hogy valami gond van a pajzsmirigyünkkel, hiszen sokan azt sem tudják pontosan, hol van és mi a szerepe.