Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 177 hír

Munkahelyi szokások, amikkel sikeresebbek lehetünk

Ridikül
-
  Ma 10:30 Életmód 

A munkahelyi sikerességhez több kell, mint hogy mindennap elmenjünk dolgozni, elvégezzük a feladatunkat, majd a munkaidő végével hazamenjünk. Ha szeretnénk a következő szintre lépni és több sikert elérni a karrierünkben, akkor bizony tennünk is kell érte. Nyilvánvaló, hogy a határidők betartása, az udvariasság és a hatékony munkavégzés is…

Ezeket tegyük, ha hosszú távú kapcsolatot szeretnénk kialakítani

Ridikül
-
  Ma 09:50 Életmód 

Aki végre megtalálta a párját, teljesen természetes módon szeretné, ha a kapcsolat nem érne véget rövid időn belül, hanem komolyra fordulva hosszú távon is megmaradna. Ennek ellenére mégis előfordul, hogy bár hiába teszünk erőfeszítéseket az érdekében, valamiért mégis szakítás lesz a vége. Hogy ne így legyen, íme néhány ötlet: ezeket…

Andropauza – Ismerjük fel a férfiklimax tüneteit

Ridikül
-
  Ma 09:05 Egészség 

Talán eszünkbe sem jutott eddig, hogy létezik.

Semmi sem az, aminek látszik – Álommunkák, amik nehezebbek, mint hinnénk

Ridikül
-
  Ma 09:00 Életmód 

Mindannyiunknak voltak álmaink gyerekkorunkban, ki színésznő akart lenni, más zenész vagy épp világhírű énekes. Van, aki elképzelte, hogy könyveket ír, amelyeket aztán megfilmesítenek, vagy esetleg népszerű fotómodell lesz.

Szerencsét hozó színeink a horoszkópunk szerint

A körülöttünk lévő színek közül melyik lehet a segítségünkre? Íme, ezek lehetnek a szerencsét hozó színeink a horoszkópunk szerint.

Diétamítoszok, amiket felejtsünk el, ha fogyni szeretnénk

Ridikül
-
  Ma 08:00 Egészség 

Kevés olyan témakör van, ami körül több álhír és téves információ keringene, mint a fogyás. Túlbonyolítjuk az egészet, pedig a hatékony fogyásnak nagyon egyszerű alapjai vannak.

Van, aki szalvétát, van, aki kagylót – avagy így gyűjtögetünk mi

Ridikül
-
  Ma 07:00 Életmód 

Gyűjtögetés – biztosan mindenkinek van ehhez kapcsolódóan valamilyen élménye, akár gyerekkorából, akár a közelmúltból. A tárgyak emlékeket őriznek, és olyan, mintha általuk a múlt egy darabkája még velünk lenne.

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2018. január 19.

A Skorpiókra ma romantika vár, a Rákokra azonban váratlan kiadás... Lássuk, mire számíthatnak a többi jegy szülöttei!

Az erdei fülesbaglyok telelőhelyeit mérik fel a hétvégén

Ridikül
-
  Tegnap 21:30 Színes  5 hír a témában

Az erdei fülesbaglyok telelőhelyeinek országos felmérését hirdette meg a lakosság számára a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), a lakosság bevonásával, akik péntektől hétfőig küldhetik el megfigyeléseiket az egyesületnek.

Parizer vagy párizsi – de mit is jelent pontosan?

Ridikül
-
  Tegnap 20:55 Recept  Párizs

Hőkezelt húskészítmény párizsiként csak akkor kerülhet forgalomba Magyarországon, ha megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) előírásainak. A 2016-os módosítások fontos változásokat hoztak a párizsi hústartalmát tekintve. Erről adtak tájékoztatást a szakemberek.

Desszertek piros gyümölcsökkel – galéria

Ridikül
-
  Tegnap 20:10 Recept 

Bár nincs szezonja sem a málnának, sem az epernek, attól még süthetünk piros gyümölcsös desszerteket. A friss mindig finomabb, de szükség esetén a fagyasztott is megteszi, és ez a hétvége akár pont egy ilyen „szükséghelyzet” lehet. Inspiráló galéria!

7 nap, 7 copf – hogy mindennap más frizuránk legyen

Ridikül
-
  Tegnap 19:25 Divat 

Milyen jó lenne, ha minden reggel elkészítené valaki az aznapi frizuránkat! Ha nem vagyunk ilyen szerencsések, és magunknak kell kitalálni, milyen hajjal induljunk dolgozni vagy bevásárolni, akkor íme egy kis segítség! 7 nap, 7 copf – hogy mindennap más legyen a frizuránk, amit ráadásul könnyen elkészíthetünk. Mutatjuk is, hogyan. Videó!

Így néz ki a farmer, ha egy évig nem mossák ki

Ridikül
-
  Tegnap 18:40 Színes 

A kezeletlen farmert vásárlás után először fél évvel kell kimosni.

Ezek a jelei, ha a párunk igazi társ

Ridikül
-
  Tegnap 17:55 Életmód 

Ha elég szemfülesek vagyunk, könnyedén felfedezhetjük, hogy a párunk igazi társunk-e a kapcsolatban, vagy sem. Igaz, ami igaz, ezt valahol mindenki megérzi, de nem árthat megbizonyosodni arról, valóban így van-e. És ha figyelünk, megvannak a jelei annak, ha a párunk igazi társ – legalábbis a szakemberek szerint.

Mit tervezünk a következő napokra? A hétvégén is többfelé havazhat

Bizonyára sokan vannak, akik már eltervezték, hogy mi mindennel szeretnének a következő napokban foglalkozni. Ha szabadtéri elfoglaltságot is szeretnénk beiktatni, akkor érdemes felkészülni: télikabáttal, sállal, sapkával és meleg csizmával. A hétvégén ugyanis többször várható csapadék: esőre, ónos esőre, havazásra is készülni kell.