Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Erre senki sem számított: anyuka lett az énekesnő

Ridikül
-
  Tegnap 21:00 Bulvár

Az ausztrál énekesnő, Sia, akinek igazi arcát szinte senki sem ismeri, a GQ magazinnak adott interjújában, mindenki legnagyobb meglepetésére, beismerte, hogy már egy kisfiú édesanyja.

Parkinson-kórban szenved a rocklegenda

Ridikül
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

Meglepően őszinte és érzelmes interjút adott az ABC televíziónak Ozzy Osbourne. A Black Sabbath egykori vezető énekese elárulta, hogy súlyos beteg.

Továbbra is sokan házasodnak

Csökkent a születések száma és a halálozásé is, így mérséklődött a természetes fogyás, miközben a házasságok száma jelentősen nőtt a tavalyi év első tizenegy hónapjában az azt megelőző esztendő azonos időszakához képest.

5 tipp, hogy még jobb feleség legyél

Ridikül
-
  Tegnap 18:18 Életmód

A jó házasság titkát sokan szeretnék tudni. Ami biztos, hogy ehhez is két ember kell. Nem elég, ha csak te akarod jobbá tenni a köztetek lévő viszonyt.

Magyarok az egyik legnagyobb dizájnvásáron

Ridikül
-
  Tegnap 17:17 Életmód

Csaknem 50 ország tervezői mutatkoznak be. A vásáron az építész, belsőépítész, formatervező és műértő közönség megismerheti a legújabb bútorral, világítással és textíliával kapcsolatos trendeket.

Beköltözhet a természet az otthonodba. Íme, a 2020-as lakástrend!

Ridikül
-
  Tegnap 16:16 Színes

A 2020-as lakáskultúrát és stílust a dzsungel hatás fogja uralni. Ha épp a felújításon gondolkodtok vagy szeretnétek átrendezni a lakást, akkor ezt az új trendet ki kell próbálnod.

Ez a minta lesz a legmenőbb tavasszal

Ridikül
-
  Tegnap 14:14 Divat

Még javában tombol a tél, de hamarosan beköszönt a tavasz. Ilyenkor elgondolkozunk azon, hogy idén milyen tavaszi szettekkel dobhatnánk fel a ruhatárunkat. Íme egy kis segítség, hogy az idei legtrendibb stílust válaszd.

A káposzta, ami gulyás is lehet

Ridikül
-
  Tegnap 10:10 Recept

Igazi téli étel, amely laktató és többször felmelegítve talán még finomabb, mint frissen. Éppen ezért remek hétköznapi étel és az elkészítése sem kíván túl nagy jártasságot a konyhaművészetben.

Magyar találmány segíti a súlyos szívbetegek gyógyulását

Ridikül
-
  Tegnap 09:09 Egészség

A legújabb technika segíti a szívbetegeket a Városmajori Szívklinikán. A rendszer magyar találmány és az Európai Szívgyógyászati Társaság hivatalos tudományos lapjában is bemutatták.

Ma született Nastassja Kinski, az erotikus jelenetekből ismert színésznő

Ridikül
-
  Tegnap 07:07 Bulvár

A legendás színész Klaus Kinski lányának életkora azonban talány, egyes források szerint ugyanis 1961-ben, míg megint mások szerint 60-ban vagy 59-ben látta meg a napvilágot. Egy közös van csupán a dátumokban: január 24.!

Ilyen még nem volt! Együtt a Queen és Erzsébet királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Az egész azért rendkívül különleges, mert a brit rockegyüttes az első, mely ugyanazon az érmén szerepel, mint II. Erzsébet.

El sem hiszed, miket hagynak el az emberek a vonaton

Ridikül
-
  20.01.23 19:19 Színes

Történt már veled olyan, hogy miután leszálltál a vonatról, elindultál haza és a valahol útközben jutott eszedbe, hogy fent hagytad a vonaton az esernyődet?

Amikor a párkapcsolat tesz beteggé

Ridikül
-
  20.01.23 18:18 Életmód

A társfüggőség és a kapcsolatfüggőség ugyanolyan szenvedélybetegség, mint a drog, az alkohol vagy a szerencsejáték, amiből ki lehet gyógyulni.

Sikeres évet zárt a Magyar Divat & Design Ügynökség

Ridikül
-
  20.01.23 17:17 Életmód

A hazai divat- és design ágazat fejlesztése érdekében tevékenykedő Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közreműködésével tavaly nyolc nemzetközi szakmai eseményen és tizennyolc hazai rendezvényen mintegy 153 magyar márka vehetett részt.

Nagy károkat okozhat az ablaktisztító

Ridikül
-
  20.01.23 16:16 Színes

Az ablaktisztító szerek kiválóan leoldják az ablakainkról az oda tapadt szennyeződéseket. Sőt, sok esetben nem csak az ablakról. De vannak tárgyak, amelyeknél tilos használni ezt a tisztítószert.