Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Isten éltesse a 66 éves Katona Klárit!

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

Katona Klári volt az első azok közül a négy nagy emblematikus énekesnő közül – Kovács Kati, Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta és Harangozó Teri után –, akinek önálló nagylemeze jelent meg Magyarországon.

Clint Eastwood Leonardo DiCaprio-val az Oscarra hajt

Clint Eastwoodra nyugodtan mondhatjuk, hogy igazi csoda. A 89 éves színész-rendező újabb mozipremierre készül, és úgy tűnik, az Oscar-díj sincs kizárva.

Patkódobogás veri fel a Hősök tere környékét

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, 72 magyarországi és határon túli település lovasainak ünnepélyes fogadalomtételével megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta Budapesten.

Csillagjegyek, akik utálnak veszekedni

Ridikül
-
  Tegnap 18:18 Életmód

A konfliktuskezelésnek sokan azt a módját választják, hogy inkább nem is keverednek senkivel vitába. Talán hihetetlennek tűnik, és biztos, hogy nem létezik olyan ember, aki sosem veszekszik, de a horoszkóp ebben is a segítségünkre van.

Először szerződtetett plus size-modellt a világhírű fehérneműmárka

Ridikül
-
  Tegnap 17:17 Életmód

Ali Tate Cutler 44-es ruhaméretű bájos modell most először pózol szexi fehérneműben a Victoria’s Secretnek. A márka kampánya nagy előrelépésnek számít.

Életveszélyes betolakodók a lakásban

Ridikül
-
  Tegnap 16:16 Színes

Furcsa, dohos szag, fekete vagy zöld foltok. Ez mind-mind arra a veszélyes betolakodóra utal, amely az életünkre törhet a saját lakásunkban. De van hatékony módszer - több is - a kitessékelésére.

Ilyen egy ráérős vasárnapi ebéd

Ridikül
-
  Tegnap 15:15 Recept

Már szombaton elkészíthetjük, minimális munkával a vasárnapi ebédet. Legalább is a főfogást mindenképp. Így nem kell egész délelőtt a konyhába serénykedni, marad idő akár a pihenésre is.

Kate Middletonnak még a 2500 forintos fülbevaló is jól áll

Ridikül
-
  Tegnap 14:14 Divat

Többször írtunk már arról, hogy Cambridge hercegnéje szívesen visel nyilvános megjelenései alkalmával is olyan holmikat, amelyek akár egy átlagnő gardróbjába – na jó, ruhásszekrényébe – is bekerülhetnek. Most az ékszeres ládikák is sorra kerülhetnek.

Eltűnt Beatles-gitárt keresnek

Ridikül
-
  Tegnap 11:16 Bulvár

Világszerte keresi Paul McCartney 50 éve eltűnt gitárját a Karl Höfner német gitárgyártó cég.

A legjobb borászok gyűlnek össze a Balaton partján

Ridikül
-
  Tegnap 10:10 Recept

A hétvégén megrendezésre kerülő Balatonfüredi Szüreti Fesztivál ideje alatt a part egyik legszebb sétányán, Tagore sétányon sorakoznak fel a Balatonfüred-Csopaki borvidék legjobb borászai.

Emberi tempót diktál a vakvezető kutya

Októberben minden a látásról és a szemünk világáról szól. Ebben a hónapban van a látássérültek nemzetközi napja is. Egy megható történettel hívjuk fel a figyelmet a vakok és gyengénlátók helyzetére.

72 éves lett az életműdíjas Bánsági Ildikó

Ridikül
-
  Tegnap 07:07 Bulvár

Tavasszal, Andorai Péter, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera mellett Bánsági Ildikó is életműdíjat vehetett át az 5. Magyar Filmhét nyitónapján. A Magyar Filmakadémia Egyesület idén első alkalommal ismert el életműdíjjal öt színészt, de a tervek szerint a következő években is öt-öt művészt részesítenek majd e díjban.

Vilmos és Katalin történelmi utazása Diana előtt is tiszteleg

Nem unatkozik sem Vilmos sem Harry herceg, akik folyamatosan úton vannak, és hivatalos látogatások tesznek a világ különböző pontjain. Vilmos és Katalin ezúttal Pakisztánba érkezett, és ennek az útnak több szempontból is jelentősége van.

A Hősök tere körül fog vágtatni a hortobágyi ménes

Ridikül
-
  19.10.18 19:19 Színes

Újra itt a Nemzeti Vágta, amely az elmúlt 12 évben a vidék és a város ünnepévé nőtte ki magát.

Szereted, pedig gyűlölnöd kéne!

Ridikül
-
  19.10.18 18:18 Életmód

A kapcsolatokban nem létezhet tökéletes egyenlőség, az egyik fél mindig valamivel irányítóbb karakter, míg a másik fél ezt kiegészítve valamivel megengedőbb személyiség. De vannak olyan kapcsolatok, ahol ez az arány túlságosan eltérő, és az irányító típusból uralkodó válik, a megengedőből pedig áldozat.