Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Pogány Pagony Fehér éjszakák

Revizor
-
  19.07.17 23:00 FilmMozi

Ari Aster rendező immár második nagyjátékfilmjével bizonyítja, hogy a horrorzsáner új csillaga. A Fehér éjszakákban nincs semmiféle öncélú ijesztgetés, a film a legbensőbb félelmeinkről és kétségeinkről beszél. Hungler Tímea Kritikája.

A Közöny Értelmetlen Vonala Az oroszlánkirály

Revizor
-
  19.07.17 23:00 FilmDisney

Az oroszlánkirály fotórealisztikus fénymásolata épp azt takarja ki a Disney klasszikusából, ami a mesét mesévé teszi. Soós Tamás Kritikája.

Szabad A Csók Marcel Danesi: A csók története - A populáris kultúra születése

Revizor
-
  19.07.15 23:36 Könyv

Egyáltalán nem világos, hogy a szerelmet miért az ajkak összeérintésével fejezzük ki, ahelyett, hogy mondjuk, összedörzsölnénk a füleinket vagy a térdünket. Mi a csók, milyen szerepe van az emberi kultúrában és milyen a művészetben? Vándor Judit Recenziója.

CS.R.Ásk...Ynő Kálmán Imre: Csárdáskirálynő / Budapesti Nyári Fesztivál

Revizor
-
  19.07.15 23:33 Zene

A premier előtt órákkal megjelentetett, origós győzelmi jelentéssel meg az ugyancsak prompt, gúnyolódó mém-videóval ellentétben Vidnyánszky Attila margitszigeti Csárdáskirálynője nem készült el időre. S habár színházi életünkben (pláne szabadtéren) ez korántsem kivételes jelenség, de azért az ilyesmi ritkán válik ennyire látványossá.…

A Tanácsköztársaságtól A Trónok Harcáig Csunderlik Péter: A „vörös farsangtól” a „vörös tatárjárásig” – A Tanácsk…

Revizor
-
  19.07.15 00:51 Könyv

Olvasás közben hol dühöngve, hol röhögve, hol álmélkodva kifejezett hálát éreztem Csunderlik Péter iránt, aki felkutatta és elolvasta a legunalmasabb, legbornírtabb, legobskúrusabb szövegeket is, hogy hatvanat kiválasztva átfogó tipológiát, egyfajta részletes narratíva-bestiáriumot állítson össze belőlük. Konok Péter Recenziója.

Katt! Erik Kessels több élete / Mai Manó Ház

Revizor
-
  19.07.15 00:48 Kultúra

Csak óvatosan a családi fotókkal, ha nem vigyázunk, műtárgy lesz belőlük! Ibos Éva Kritikája.