Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kim Dzsong Unnak már nem elég csak Trump, Putyint is akarja

Az észak-koreai vezető „hamarosan” Oroszországba látogat, hogy az orosz elnökkel találkozzon.

Felpaprikázva mutatja meg a Niro jövőjét a Kia

Autó Pult
-
  Ma 09:50 Autó-motor

Az éppen csak frissített Kia Niro nem mondható idős modellnek, de a New York-i Autószalonra készülve a koreaiak elgondolkodtak azon is, hogy a hibrid modell következő generációjával milyen irányba léphetnek tovább. Ennek eredménye lehetett a csípősen egzotikus nevű és hangulatú Habaniro koncepció.

Vajna Tímea sok barátjában csalódott férje halála után - Elárulta, kikre számíthat

Femina
-
  Ma 09:50 Bulvár

Vajna Tímea számára tanulságos volt az elmúlt pár hónap.

Nehezen megy a bűnöző menekültek kiutasítása Németországból

Bár szigorították a kiutasításról szóló jogszabályt Németországban, az illegális bevándorlókat most sem könnyű visszaküldeni hazájukba - mondta az Alapjogokért Központ vezető kutatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden.

Eltörte a gyereke ujját, mert nem mosott fel – Miért nem védi meg senki az áldozatokat?

NLCafé
-
  Ma 09:49 Belföld

De hogyan történhet ez meg ma Magyarországon? – kérdezzük sokszor, amikor azt olvassuk, hogy egy kisgyereket éveken át bántalmaznak, és nincs utána szigorú büntetés. Solt Ágnes szociológus, az Országos Kriminológiai Intézet kutatója arra keresi a választ: ki hol mit hibáz el tipikusan ezekben az ügyekben.

A HOT került a HVG helyére

Kiderült, kinek kellett a hely a hirdetőoszlopokon.

Csatlakozzunk a FreeInterRail-programhoz!

Veszprém Kukac
-
  Ma 09:48 Megyei

Navracsics Tibor, Manfred Weber és Ujhelyi István által tavaly együttesen bejelentett európai FreeInterRail-program keretében eddig már több száz magyar fiatal is ingyen utazhatott. Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő (MSZP) a testület csütörtöki ülésén indítványt nyújt be annak érdekében, hogy Veszprém is csatlakozzon ehhez az uniós…

Szépségkirálynő volt, aztán felfalta arcát a rák: most életéért küzd

Nuus
-
  Ma 09:48 Bulvár

Tambudzai Makinzi a dél-afrikai Fokvárosban él, modell és szépségkirálynő volt, amíg egy agresszív rákfajta meg nem támadta szervezetét.

Orbán Viktor: Az ukrán-magyar kapcsolatok fejlesztésén munkálkodunk

Levélben gratulált Volodimir Zelenszkijnek, Ukrajna megválasztott elnökének Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden reggel.

Egyre többen vesznek fel egyre nagyobb összegű hitelt

A Netrisk.hu pénzügyi összehasonlító oldala, a Bankkalkulátor.hu adatai szerint egy év alatt jelentősen erősödött a lakosság hitelfelvételi aktivitása. A cég az idei első negyedévben 26 százalékkal több személyihitel-igényt továbbított, ezek átlagos összege pedig 1,48 millió forint volt, ami 16 százalékkal haladja meg a tavalyi év hasonló…

Ebolásokat kezelő központot támadtak meg

Megtámadtak egy ebolás betegeket kezelő egészségügyi központot a Kongói Demokratikus Köztársaságban, írja a Gondola.

Belegebed, aki Budapesten akar saját lakást

24
-
  Ma 09:47 Belföld

Budapesten az állami támogatások egy új lakás értékének harmadát, egy községben majdnem a kétharmadát is kitehetik egy háromgyermekes családnál.

Zsugorodó közfoglalkoztatás? – A számok ezt mutatják!

Mára már nincs olyan mezőgazdasági vállalkozás, mérettől függetlenül, amelyet ne sújtana a munkaerőhiány, amelynek mértékében legfeljebb fokozatok vannak: a nagy és a még nagyobb. Amíg azonban korábban elsősorban a szakemberek hiánya volt a jellemző, addig napjainkra a képzetlen munkaerő nem léte is meghatározó gonddá vált több…

Sírokat gyaláztak meg a zilahi református temetőben

Dehir
-
  Ma 09:47 Megyei

Zilah - Az elkövetők sírköveket borogattak fel, törtek össze. Egyelőre nem lehet megállapítani azt, hogy célzatosan magyarellenes cselekedet történt volna.

Orbán Viktor is gratulált Zelenszkijnek

Levélben gratulált Volodimir Zelenszkijnek, Ukrajna megválasztott elnökének Orbán Viktor miniszterelnök