Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Napelemparkok épültek Szabolcsban

Négymilliárd forintból épült meg két napelempark a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér és Mándok települések határában a Cashline Befektetési Holding Zrt. beruházásában. A 10,2 megawatt összteljesítményű parkokat pénteken adták át Mándokon.

Helyzetjelentés az ingatlanpiaci forradalom kellős közepéről

Realista
-
  19.06.14 17:00 Cégvilág

A tegnap megtartott PropTech Hungary Konferencián összegyűltek a jelenleg is tartó ingatlanpiaci forradalom szereplői, hogy inspirációt merítsenek a nap során elhangzottakból, megvitassák az általuk tapasztalt változásokat, és a frissen született ötletfúziókkal egy közös jövő felfedezésére induljanak.

Túlélik-e a boltok az online vásárlás térnyerését?

Realista
-
  19.06.14 15:40 Cégvilág

Bár a digitalizáció mindent visz, mégis a személyesség jelenti majd a kulcsot a túléléshez - hangzott el a boltok jövőjéről szóló kétnapos szakmai workshopon, a Shop Experience Design Sprinten (http://shopsprint.edigital.hu/), mely az Extreme Digital támogatásával valósult meg. Ötven résztvevő dolgozott csapatokban a jövő vásárlása, a…

Megújul a Szerémi Irodaház

Realista
-
  19.06.14 11:41 Otthon

Megújul a Szerémi Irodaház, melyet a közelmúltban vásárolt meg a WING Zrt. A cég ezzel az átalakítással olyan új lehetőséget teremt az irodapiacon, ami felveszi a versenyt a következő időszakban átadásra kerülő új irodaházakkal. A kizárólagos bérbeadást az ESTON csapata végzi.

Nagyot ugrott az építőipar teljesítménye

Továbbra is jó erőben van az építőipar: az év első négy hónapjában az ágazat 45,8 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest. Ebben az időszakban a lakásépítéseket magában foglaló épületépítési alágazatban 40,2 százalékos volt a növekedés, az infrastrukturális beruházásokat lefedő egyéb építmények esetében pedig…

Befejeződött a Palatinus és a Paskál fürdő energetikai korszerűsítése

Befejeződött a Palatinus és a Paskál fürdő energetikai korszerűsítése, a két beruházás teljes költsége közel 162 millió forint volt - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.

Nő a szállodák, csökken a kiadó magánlakások népszerűsége

Realista
-
  19.06.14 07:15 Otthon

Nő a szállodák, csökken a kiadó magánlakások népszerűsége, a magyarok legnagyobb része a szállodákat, és az apartmanokat részesíti előnyben utazása során - derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös, 2019-es utazási szokásokról készített felméréséből.

Engedélyezte az MNB a Konzum és az Opus Global fúzióját

Realista
-
  19.06.14 07:10 Otthon

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elfogadta a Konzum Nyrt. és az Opus Global Nyrt. egyesüléséhez szükséges egyenértékűséget, amivel minden feltétel teljesült ahhoz, hogy június 30-val létrejöjjön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) ötödik legnagyobb vállalata.

Érintésmentes parkolási rendszert fejlesztett ki a magyar Rollet

Realista
-
  19.06.14 07:00 Otthon

Érintésmentes parkolási rendszert fejlesztett ki egy magyar startup cég, a Rollet. A zárt parkolókban használható rendszert Debrecenben és Budapesten már több parkolóban is használják.

Vegyünk nyaralót vagy hagyjuk?

Jövő héttől egyre többen indulnak nyaralni. Sok család már év elején lefoglalta szállását, legyen szó külföldi vagy belföldi útról. De mi lenne, ha saját nyaralót vennénk? Az OTP Ingatlanpont ezt a kérdést járta körül. 

Új szolgáltató központ költözik a Váci Greens irodaparkba

Realista
-
  19.06.14 06:45 Otthon

Közel 4.000 négyzetméternyi irodaterületet és további jövőbeli bővülési területeket vesz bérbe egy nemzetközi szolgáltató központ a Váci Greens irodapark legújabb, „F” épületében. Az új bérlő 2020 júniusi érkezésével az épület bérbe adási mutatója megközelíti az 50%-ot.

A Colliers a Millennium Gardens kiemelt bérbeadója

Realista
-
  19.06.12 16:00 Cégvilág

A Colliers Magyarország kiemelt bérbeadója lett a TriGranit fejlesztés alatt álló, 37,000 négyzetméter bérbeadható területű Millennium Gardens irodaházának. A Colliers a teljes körű bérbeadási tevékenység mellett tanácsadóként együttműködik a Millennium Gardens lízing stratégiájának frissítésében, valamint piaci és versenytárs elemzéseket is…

Ezek a kedvenc office tech eszközeink

Realista
-
  19.06.12 14:00 Cégvilág

Egyre többet hallunk az okos irodákról, amik megkönnyítik a munkavállalók életét, és ennek köszönhetően fokozzák a teljesítményüket. A munkáltatók számára éppen ez az az érv, amiért belefognak az iroda fejlesztésébe. 

Gondolta volna? Tündérkertek az autógyárakban

A robotokat, megmunkáló központokat és biztonságkritikus elektromos rendszereket üzemeltető Leadec Kft. felügyeli számos magyarországi autógyár biokultúráját. 

Épülhet a Budapest-Belgrád szupervasút

Realista
-
  19.06.12 12:00 Otthon

Megkötötte a szerződést a Budapest-Belgrád vasút magyarországi, Kelebiáig tartó szakaszának teljes körű tervezésére és kivitelezésére a CRE Konzorcium - közölte szerdán az Opus Global Nyrt.