Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

A Decor Floor bemutatja a WELL iroda előnyeit és szépségeit

Realista
-
  Ma 18:05 Cégvilág

A háromnapos OfficeXPO irodatér kiállításon a Mom Sportban a Decor Floor is kiépített egy fantasztikus standot a Do Work-kel közösen, ahol abszolút minden a WELL-irodáról szólt. Lovas Gusztáv, a Decor Floor ügyvezető igazgatója mutatta be a standjuk koncepcióját.

Rengeteget spórolhatnak a társasházak, ha még most szigeteltetnek

Duplájára nőhet az energiahatékonysági felújítási költsége annak a mintegy 590 ezer még nem szigetelt panelháznak, amelyek nem lépnek időben. Ugyanis 2020. december 31-e után már csak a „közel nulla energiaigény” feltételeinek teljesítésével végezhetnek energetikai célú felújítást. 

Körkörösség az épített környezetben - Green Future Conference

Realista
-
  Ma 13:00 Otthon

November 19-én kerül sor a HuGBC szervezésében a Green Future konferenciára, amely külföldi és hazai jó gyakorlatokat vonultat fel, ötleteket és megvalósítható stratégiákat mutat minden érdekelt számára. Az építőipar ugyanis alapvető ágazat a lineárisból a körkörös, fenntarthatóbb gazdaságra való átállásban.

Az ExxonMobil a budapesti GTC Pillar épületébe költözik

A hazai irodapiac tranzakcióinak történetében ez a legnagyobb megállapodás, amit még fejlesztés alatt álló irodára kötöttek. Az ExxonMobil a népszerű Váci úti irodafolyosó közelében választotta ki a hozzávetőlegesen 27.500 négyzetméteres irodateret. A rekordméretű tranzakció során az ExxonMobilt a CBRE képviselte.

Rendszeres tehervonat indul Budapestről Kínába

Első alkalommal indult útjára a METRANS Csoport Budapestről Kínába rendszeresen közlekedő konténerszállító tehervonata a Csepelen nemrég felépült új vasúti terminálról. A szerelvény Magyarországon, Szlovákián, Ukrajnán, Oroszországon és Kazahsztánon át 15 nap alatt 9500 km utat tesz meg a kínai Xiamen városába.

A WELL elindult hódító útjára Magyarországon is

Realista
-
  Ma 10:00 Otthon

A nagy sikerű háromnapos OfficeXPO keretein belül került sor az első WELL Building konferenciára a MOM Sportban, ahol jelentős érdeklődést váltottak ki a hazai és nemzetközi szaktekintélyek előadásai és kerekasztal-beszélgetései. Bár az út elején járunk, de az út szerencsére tisztán látszik.

Felbolydult a garázspiac

Realista
-
  Ma 09:00 Otthon

Továbbra is egyre nagyobb az igény a fővárosban az eladó és kiadó garázsokra, de a nagyvárosok piacán is élénkült a kereslet, ami miatt komoly drágulás ment végbe - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

Átadták a Bartók Udvar II irodaházat

Realista
-
  Tegnap 17:35 Otthon

Az Infogroup 2019. október 17-n tartotta Dél-Buda egyik régóta várt fejlesztése első ütemének: a Bartók Udvar II. Irodaház ’A’ épületének megnyitó ünnepségét.

OfficeXPO – Ilyen lett az Arch-Studio különleges installációja

Realista
-
  Tegnap 17:28 Cégvilág

Nagy sikert aratott a háromnapos OfficeXPO irodatér kiállítás a Mom Sportban. A Magyarországon és Európában is egyedülálló rendezvényen kiállító Arch-Studio egyik ügyvezetőjét, Farkas Anettet is kérdeztük a tapasztalatairól.

Nagyot megy a kereskedelmi ingatlanok piaca

Realista
-
  Tegnap 13:00 Otthon

Az erős bérleti kereslet miatt újabb történelmi minimumra süllyedt a kihasználatlansági ráta a Budapest iroda- és ipari-logisztikai piacán  az év első felében. A befektetési piac első féléves forgalma emelkedett, de a piac aktivitását a jó minőségű ingatlanok hiánya továbbra is korlátozza - összegezte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a hétfőn…

Rangos szakmai elismerésekkel jutalmazták a SPAR-t

Az egyik legjelentősebb reklámfilm-fesztivál ezüstszobra, a Magyar Termék védjegyhasználók döntése alapján adományozott ezüstérem és „Az Év Kereskedője” verseny dobogós helyezései mellett két üzlete kategóriagyőztes lett a SuperStore minősítésen. A vállalat átvehette a legjobb standnak járó elismerést is az országos élelmiszeripari…

A 4iG közreműködik az ingatlan-nyilvántartási rendszer digitális átállásában

Realista
-
  Tegnap 10:30 Cégvilág

A 4iG közreműködik az ingatlan-nyilvántartási rendszer digitális átállásában, a társaságot érintő megbízás értéke meghaladja a kétmilliárd forintot.

Az irodapiac jövője, avagy a szolgáltatott iroda előnyei és hátrányai

Realista
-
  Tegnap 10:08 Otthon

A „szolgáltatott irodát” nyújtók az irodára nem csupán, mint bérelhető helyiségre, hanem az irodát használóknak kínált szolgáltatások összességére, a vállalkozás sikerét elősegítő befektetésre gondolnak. E piaci szegmensnek jellemzően három szereplője van: a tulajdonos/bérbeadó, a bérlő/szolgáltató, aki a helyiséget bérbe veszi a…

OfficeXPO – irodatrendek a Blue Business Interior és a floor by Blue standján

Realista
-
  19.10.19 08:50 Cégvilág

A háromnapos OfficeXPO irodatér kiállításon az irodapiaci szakvállalatok mutatják be a legújabb munkatereket és belsőépítészeti megoldásokat. Pásthy Zsoltot, a Blue Business Interior értékesítési vezetőjét kérdeztük, hogy ők mivel készültek a rendezvényre.

OfficeXPO – irodatrendek a DVM group standján

Realista
-
  19.10.19 08:36 Cégvilág

A háromnapos OfficeXPO irodatér kiállításon az irodapiaci szakvállalatok mutatják be a legújabb munkatereket és belsőépítészeti megoldásokat. Kiss Idát, a DVM group tervezési részlegének vezetőjét kérdeztük, hogy milyen standdal készültek a rendezvényre.