Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Az építőipar jövőre is kétszámjegyű ütemben bővülhet

Az építőipar az idei kiugró teljesítménye után várhatóan jövőre is kétszámjegyű bővülést ér el Magyarországon - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) évzáró ünnepi közgyűlésén pénteken, Budapesten.

Mol Bubi nyílt a Mill Parknál

Realista
-
  Tegnap 15:00 Otthon MOL

Újabb gyűjtőállomással és 20 almazöld kerékpárral bővült a MOL Bubi közbringarendszer. A négy magántőke bevonásával készült gyűjtőállomás közül a Mill Park elnevezésű már a második, ami a Skanska közreműködésével jött létre.

Minősített irodában boldogabb az élet?

Realista
-
  Tegnap 14:00 Cégvilág

Gyakran hallhatjuk manapság mind az ingatlanfejlesztők mind a bérlők részéről a kérdést, hogy milyen jelentősége, szerepe van valójában a zöld és egészséges épület minősítéseknek az irodaházak esetén. A lengyel-magyar barátságon túl a két ország hasonló gazdasági helyzete, irodapiaci fejlődése miatt is érdemes odafigyelni a…

Egyre okosabbak a társasházak

Realista
-
  Tegnap 12:00 Otthon Startup

Miközben egy magyar cég fejlesztésével épül az első magyarországi okos társasház, az OTP Business Társasházi Pályázatán egymillió forintot nyert egy szegedi társasház – utólagos „okosításra”.

Mit építettek Budapesten az elmúlt 30 évben?

Realista
-
  Tegnap 10:45 Otthon

A magyar főváros a rendszerváltás óta változott is, meg nem is, ahogy a Mátyás királyról szóló népmese mondaná. Rengeteg új épület született, és rengeteg századfordulós ingatlan és szocialista lakótelep nem változott. Most emeljünk ki néhányat a múlt homályából, és koncentráljunk az állami beruházásokra.

Így érdemes személyi kölcsönt felvenni - 5 leggyakoribb buktató

Realista
-
  Tegnap 10:00 Otthon Hitel Ingatlan

A személyi kölcsönök iránti kiemelkedő a kereslet, az új folyósítások összege 50 százalékkal nőtt az idén, ez a lakáshitelek több mint 30 százalékos növekedését is meghaladja. Érdemes azonban több dologra is odafigyelni az igényléskor, különben a kölcsönfelvétel bosszúságot okozhat a későbbiekben. A BankRáció.hu összegyűjtötte az öt buktatót,…

Ezek lehetnek a 2018-as év irodái

Idén több mint 160 nevezés érkezett Az Év Irodája Versenyre, ezekből kerülnek ki 2018 díjnyertes irodakialakításai, fejlesztései is. A legtetszetősebb irodák, közösségi terek és ingatlanfejlesztések kiválasztására közönségszavazás indult, ami január közepéig tart. A verseny és az ehhez kapcsolódó rendezvények nem csak a legfrissebb…

A multik fognak bérlakást építeni Magyarországon?

Realista
-
  18.12.13 19:00 Otthon

Sürgető szükség van elérhető árú, minőségi bérlakásokra Magyarországon. Ehhez legjobban lakások építésével tudnának hozzájárulni a nagy munkáltatók, de az állami szerepvállalás is szükséges volna – derült ki Büttl Ferenc közgazdásszal, a Megújuló Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnökével készített igylakunk.hu…

A Prologis megszórta a régiót fenntartható raktárakkal

Realista
-
  18.12.13 18:00 Cégvilág Hulladék

A Prologis a fenntartható fejlesztés tekintetében vezető szerepet kíván betölteni az iparágban, ezért épületei tervezésekor meghatározó szempont a hulladék mennyiségének, valamint az energia- és vízfogyasztás minimalizálása.

Beindult a kínai buszgyár Komáromban

Átadták a BYD első elektromos buszát Magyarországon, amely a kínai vállalat tavaly felavatott komáromi gyárában készült.

Már javában épül a Pannon Park és a biodóm

Lendületesen halad a Fővárosi Állat- és Növénykert fejlesztése. A májusban megnyílt Holnemvolt Vár péntektől újabb látnivalóval, a Cápasulival gazdagodik. Közben a leendő Pannon Park, és annak központi építménye, az úgynevezett biodóm kivitelezése is zajlik: hamarosan elkészül az a vázszerkezet, amely a majdani fedett park fölé boruló…

Dunakeszi a fővárosi agglomeráció pesti oldalának legdrágább városa

Realista
-
  18.12.13 11:05 Otthon Közlekedés Ingatlan

A három szomszédos település: Dunakeszi, Göd és Fót vezeti a pesti agglomeráció árversenyét. A remek közlekedés, a szolgáltatások minősége és nem utolsó sorban a sok újépítésű ingatlan teszi kifejezetten vonzóvá a környéket.

Ennyivel nőtt az ipari termelés októberben

Realista
-
  18.12.13 10:00 Cégvilág Románia

Októberben az ipari termelés 5,9 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, a munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 3,3 százalékkal emelkedett, mivel idén eggyel több munkanap volt a hónapban - erősítette meg második becslésében a KSH.

Plázák, műemlékek, irodatornyok újultak meg 2018-ban

Realista
-
  18.12.13 09:00 Otthon

2018-ban is számos kereskedelmi és állami tulajdonú ingatlan újult meg, most lássunk közülük néhány épületet.

Újabb autóipari beruházás érkezik. Most Békéscsabára

A Linamar Hungary Zrt. 17,6 milliárd forintos autóipari beruházást telepít Békéscsabára.