Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Megnyílt a Zalakarosi Fürdő felújított gyógykertje

Az első fürdőzők már birtokba vették csütörtök reggel a Zalakarosi Fürdő teljes körűen felújított gyógykertjét és az ott található medencét, amit a gyógycentrumot érintő felújítás első ütemeként avattak fel.

Gőzerővel növekszik az infokommunikációs szektor

Realista
-
  Tegnap 12:00 OtthonKSH

Dinamikusan fejlődik a digitális gazdaság alapját jelentő hazai IKT (információs és kommunikációs technológiák) szektor – derül ki a KSH frissen közzétett felméréséből. A vállalatok növekedését elsősorban az uniós források és a kedvező adózási feltételek segítik. A további bővüléshez azonban a cégeknek meg kell felelniük a folyamatosan…

Ugrásra készen az ingatlanbefektetők

A közlekedés-fejlesztések többnyire az ingatlanpiacot is befolyásolják, amelyek közül néhányat már a közelmúltban megismerhettünk a Budapesti Mobilitási Terv 2030 dokumentumból. Az OTP Ingatlanpont az elmúlt évek tapasztalatai alapján vizsgálta meg az ingatlanpiac és a beruházások összefüggéseit.

Ez történt az irodapiacon 2019 első negyedévében. Tovább csökkent az üresedés

Realista
-
  Tegnap 10:00 Cégvilág

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) közzétette 2019 első negyedévére vonatkozó irodapiaci összegzését. Most nem adták át irodaházat, az üresedési ráta 7,1%-ra csökkent.

A lakásvásárlók fele már csak hitellel boldogul

Realista
-
  Tegnap 09:00 OtthonHitelIngatlan

Évtizedes rekordokat szállított a lakáshitelpiac a KSH legfrissebb összeállítása alapján: 2008 óra először 2018-ban lépte át a 100 ezret a folyósított lakáshitelek száma, összesen 108 ezer lakáshitelt engedélyeztek a bankok, ami egyébként 13 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi szintet. 

A kereskedelmi ingatlanpiacon adják-veszik a menő PropTech cégeket

Realista
-
  19.04.17 23:21 Cégvilág

2019 első negyedévében az M&A (vállalatfelvásárlási) piacon az okos épülettechnológiákkal összefüggő tranzakciók megtartották ugyanazt az erőteljes lendületet, amelyet már 2018-ban is megfigyelhettünk. A PropTech megoldások előretörése folyamatos az ingatlanszektorban.

Ötcsillagos szállodát építenek a Vörösmarty térnél

Realista
-
  19.04.17 16:20 OtthonSzállodaMahart

A BDPST Group ingatlanfejlesztő megkapta az építési engedélyt a Vörösmarty tér szomszédságában található, a Mahart-, valamint a Futura-házat is átölelő épülettömb komplex felújítására, abban ötcsillagos szálloda is helyet kap.

A többség akkor is munkát keres, ha nem akar váltani

Realista
-
  19.04.17 14:30 CégvilágÁllás

Hol kezdjük a keresést, ha betelt a pohár és mennyire használjuk az állásportálokat? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ a Workania több mint 1000 kitöltő részvételével készült kutatása.

Fehéredő fővárosi éttermek?

Realista
-
  19.04.17 11:00 CégvilágGasztro

Bár a fővárosban működő éttermi, mozgó vendéglátással foglakozó vállalkozások száma továbbra is csökken, az alkalmazotti létszám jelentős növekedése azt mutatja, hogy a szektorban visszaszorulóban van a feketén foglalkoztatás – derül ki az OPTEN céginformációs szolgáltató statisztikáiból.

Egyéni számlafizetési határidőt kínál az E.ON

Realista
-
  19.04.17 10:00 OtthonEnergia

Mostantól maguk az ügyfelek dönthetik el, hogy a hónap melyik napján szeretnék befizetni a villanyszámlájukat az E.ON-nál. Az energiavállalat lehetőséget biztosít az egyéni befizetési határidők beállítására az adott hónap 1-je és 25-e között.

Kiosztották az InnoMax Díjakat

Realista
-
  19.04.17 09:00 OtthonMTVAPályázatok

Az Invitech InnoMax Díjának középpontjában ebben az évben a nonprofit szervezetek innovációs törekvéseinek felkarolása állt. Az infokommunikációs cég pályázatán többek között egy animációs lézerprojektor terve, egy kórházi szolgáltatásokat értékelő online felület, illetve egy egészséges, környezettudatos táplálkozást támogató alkalmazás is a…

Magyarországon épül fel a Pepco regionális logisztikai központja

A jelenleg tizenegy közép- és kelet-európai országban működő ruházati és háztartási cikkeket forgalmazó PEPCO jelentősen bővíti magyarországi tevékenységét. A lengyel központú vállalat 2019 áprilisában mintegy 100 000 négyzetméteres disztribúciós központ beruházását kezdi meg. A 85 millió eurós projektet a magyar kormány 11,5 millió…

Az ingatlanalapokba 27 milliárdnyi tőke érkezett

Realista
-
  19.04.16 16:30 OtthonIngatlan

Márciusban 0,6 százalékkal, 40 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon, a hónap végén a BAMOSZ-tagok együttesen 6337 milliárd forintot kezeltek - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ)

Ezek a legvonzóbb vállalatok. A munkáltatói márka mindent visz!

Realista
-
  19.04.16 15:30 Otthon

A Randstad Employer Brand Research 2018-as eredményei alapján a Randsat Hungary átadta a legvonzóbb vállalatoknak járó díjakat. Ismét egy autógyár, ezúttal a Mercedes-Benz lett a befutó. Egyre nagyobb szerepe lesz a munkáltatói márkának és a Z-generációt megcélzó rugalmas munkahelyi környezetnek.

Nőtt az EU építőipari termelése

Nőtt az építőipar termelése az Európai Unióban februárban, és az euróövezet építőiparának havi növekedési üteme meghaladta az EU egészéét - közölte kedden az Eurostat.