Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Imádják a dolgozók az Infogroup új irodáját, ami szép, praktikus, modern, mégis otthonos

Realista
-
  Tegnap 16:00 Cégvilág

Közeleg az OfficeUp konferencia, ahol átadják a jubileumi Az Év Irodája díjakat. Amíg az idei indulók izgatottan várják a nagy napot, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. 

Vizsgálják a biodóm befejezésének lehetőségét

A Fővárosi Állat- és Növénykertben épülő biodóm készültségi foka és a befejezéséhez szükséges forrásigény felméréséről döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén.

A szállodákra is rástartolnak az ingatlanbefektetők

Realista
-
  Tegnap 11:00 Otthon

Tavaly is hozta a magyar ingatlanbefektetési piac az 1,7 milliárd eurós volument, azaz jó néhány éve stabilan magas nagyságrendet tudott elérni. De mi várható idén? Lássuk az Eston elemzését.

A Parkl Business lett az Év PropTech Megoldása

Realista
-
  Tegnap 10:00 Cégvilág

A Parkl fejlesztését is díjazták a 10. alkalommal megrendezésre kerülő Real Estate Awards-on a Vigadóban, ahonnan a cég az Év PropTech Megoldása elismerést vihette haza. A Parkl Business csomagszolgáltatása még 2019 végén vált elérhetővé a KKV-k és nagyvállalatok számára, rövid időn belül pedig olyan referenciára tettek szert, mint a…

Újra díjazzák a legjobb fenntarthatósági kezdeményezéseket

Realista
-
  Tegnap 09:00 Otthon

Az idén is díjazza a legjobb fenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezéseket az E.ON a nemzetközi Energy Globe verseny magyarországi fordulóján. Április 6-ig hat kategóriában jelentkezhetnek ötleteikkel a pályázók.

Egy vöröslámpás ház új élete. Avagy egy közösségi modell története

A Salétrom utca 4. szám alatt valaha állt vöröslámpás ház még nem is olyan régen a prostitúció és a bűnözés körülbástyázott melegágya volt, ahol az ablakokba kirakott “árura” még jó néhány helyi lakos is emlékszik. Ezt a kerületet és telket nézte ki magának a Klementz Kata és Panni - a hazai coworking koncepció meghonosítói és az első…

Újabb elismerést kapott a CPI Hungary a hazai ingatlanpiacon

Az Év Irodája verseny Real Estate Awards díjátadó gáláján a CPI Hungary nyerte el „Az Év Asset Management Cége 2019” díjat. 

Magyarország legnagyobb egybefüggő homlokzati üvegfala az Etele Plazán

Realista
-
  20.02.26 12:00 Cégvilág

Formát öltött Magyarország legnagyobb egybefüggő homlokzati üvegfelülete. Az itthon egyedülálló, egy vízilabdapálya méretét is meghaladó üvegfalszerkezet hazánk első okosplázáját ékesíti. A magyarországi bevásárlóközpontok közül ugyancsak elsőként, az Őrmezőn épülő Etele Plaza már a tervezési fázisban megkapta a Breeam Very Good…

2020-ban is megmarad a lakásépítési lendület

Realista
-
  20.02.26 11:00 Otthon

Az idén is megmaradhat az elmúlt évekre jellemző lakásépítési lendület - mondta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke az M1 aktuális csatornán.

Ezek az elmúlt évtized legjobb budapesti irodaházai

Realista
-
  20.02.26 10:00 Otthon

Az Év Irodája versenyen, illetve a Real Estate Awards-on az elmúlt tíz évben az irodák mellett többek között az irodaházak is reflektorfénybe kerültek. Most nézzük az évtized győzteseit, amelyek hitelesen kirajzolják a hazai kereskedelmi ingatlanpiac fejlődési szakaszait is.

Növekedett az építőipari cégek száma

Realista
-
  20.02.25 19:00 Cégvilág

Az építőipari cégek számának növekedése 2020-ban sem állt meg, annak ellenére, hogy 2019 végén az építőipari termelés növekedése alacsonyabb fokozatba kapcsolt - közölte az Opten céginformációs szolgálat.

Megnyílt az első kassza nélküli nagyáruház

Az Amazon megnyitotta Seattle-ben az Amazon Go Grocery-t. Ugyan korábban is üzemeltek már a vállalat kassza nélküli boltokat, azonban azok sokkal kisebbek.

Az optimalizálás, a fejlesztés és az inspiráció jegyében készült el a TetraPak új irodája

Realista
-
  20.02.25 16:00 Cégvilág

Közeleg Az Év Irodája verseny eredményhirdetése. Amíg az idei indulók izgatottan várják a nagy napot, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a TetraPak budaörsi telephelyét mutatjuk be Nektek.

Magyarországon átlag felett nőtt az egy kiadható szobára jutó árbevétel

Realista
-
  20.02.25 14:00 Otthon

Lengyelország és Kelet-Európa legnagyobb szállodaipari befektetőcsoportja, az Orbis eredménye hatodik éve folyamatosan nő. A bevétel 4,6 százalékkal, az üzemeltetési EBITDA pedig 12,6 százalékkal emelkedett 2018-hoz képest. Az egy kiadható szobára jutó árbevétel (RevPAR) csoportszinten 5,5%-kal, Magyarországon pedig jelentősen…

Az elmúlt 10 év legtöbb lakása épült 2019-ben. De mi lesz idén?

Realista
-
  20.02.25 12:00 Otthon

Tavaly 21 ezer új lakás épült Magyarországon, 20 százalékkal több, mint egy évvel korábban a KSH adatai szerint. Ez évtizedes rekord a lakásépítési piacon, ugyanakkor az idei évtől kezdve már csökkenő számban fognak új ingatlanokat átadni a változó lakásáfának is köszönhetően. Újabb ösztönzőkre és programra lenne szükség.