Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

A JLL 2030-ra éri el a nettó nulla karbonkibocsátást

Realista
-
  Tegnap 16:00 Otthon

A JLL bejelentette az ambíciózus fenntarthatósági programjának következő lépcsőfokát, amely szerint 2030-ra az összes JLL által használt épületben eléri a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátást. A cég ezen túlmenően minden ügyfele és beszállítója felé is hirdeti a nettó nulla megközelítést.

Jönnek az új kölcsönplecsnik - barátságosabbak lesznek a személyi hitelek

A személyi kölcsönök letarolták a piacot. 2012-ben még 80 milliárd forintnál tartottak ezek a konstrukciók, tavaly már több mint 550 milliárdnál. A járvány negatív hatásai miatt azonban az idei év első hét hónapban több mint 36 százalékos volt a csökkenés. Jelenleg thm-plafon mellett adhatók a személyi kölcsönök, amelyek egy része januártól…

Új vezető az Eston International Zrt-nél

Realista
-
  Tegnap 13:00 Otthon

2020 őszétől Telekesi-Csuhay Borbála csatlakozik az ESTON csapatához, és operatív igazgatóként támogatja a sikeres ingatlantanácsadó tevékenységét. Borbála az elmúlt öt évben a Property Market Értékesítési és Vagyonkezelési Igazgatójaként a BudaPart projekten dolgozott, előtte több mint tíz évig tevékenykedett a WING Zrt-nél.

Mitől okos az okostégla?

Realista
-
  Tegnap 12:00 Otthon

Az egyre szigorodó energetikai szabályozások miatt mind nagyobb figyelem irányul azokra a megoldásokra, amelyek elősegítik az otthonok ökotudatos kialakítását. Az újHÁZ Centrum új sorozatában minden hónapban egy-egy építőanyaggyártóval közösen jár körül egy, az otthonok felújításával és az újépítésű, modern ingatlanok kivitelezésével…

Megújult a budapesti szecesszió egyik gyöngyszeme a Benczúr utcában

Realista
-
  Tegnap 11:00 Otthon

Több mint másfél milliárd forintból megújult és high-tech funkciókkal bővült a fővárosi Diplomata-negyedben található OK Oktatási és Innovációs Központ. Az OTP Fáy András Alapítvány Benczúr utcai székhelye az örökségvédelem jegyében a különleges szecessziós-stílusú építészeti értékeket megőrizve, a múlt hagyományait ötvözi a minden…

Elindult a magyar üzleti teljesítményt figyelő Bisnode Corona Index

Realista
-
  Tegnap 10:00 Otthon

A Bisnode Magyarország útjára indítja a Bisnode Corona Indexet, hogy segítsen ezekben a bizonytalan időkben, és megbízható áttekintést nyújtson a magyar üzleti teljesítményről. Hány céget alapítottak a múlt héten, és hány cég szűnt meg megyei bontásban? Vajon hány alkalmazott volt érintett a cégek megszűnésekor az elmúlt…

Új iroda értékesítési igazgató a Property Marketnél

Realista
-
  Tegnap 09:00 Otthon

Tóth Mariann 2020. október 19-én csatlakozik a Property Market csapatához, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjének menedzsmentjéhez. A szakember iroda értékesítési igazgatóként a városnegyed léptékű BudaPart, illetve a vállalat további ingatlanfejlesztési projektjeihez kapcsolódó iroda bérbeadási tevékenység…

Hogyan tudnak együttműködni az ingatlanfejlesztők és az üzemeltetők?

Realista
-
  20.09.23 15:00 Otthon

A LEO legutóbbi szakmai reggelijén több érdekes téma merült fel, az egyikben Schőmer Norbert Wing Zrt. vezérigazgató-helyettes a BTS-beruházások és a sokbérlős irodaházak sajátosságairól beszélt a fejlesztők és az épületüzemeltetők szempontjait elemezve.

Új operatív igazgató a BNP Paribas Real Estate Magyarországnál

Realista
-
  20.09.23 14:00 Otthon

2020. szeptember 1-től Czimer László látja el a BNP Paribas Real Estate Magyarország Property Management és Project Management osztályának irányítását.

Az Agora Budapest elnyerte az aranyfokozatú WELL előminősítést

Realista
-
  20.09.23 13:00 Otthon

A HB Reavis Agora Budapest projektjének két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub aranyfokozatú WELL előminősítést kapott. Az elismerés azt igazolja, hogy a HB Reavis sikeresen ülteti át a gyakorlatba az emberek jó munkahelyi közérzetére fókuszáló, emberközpontú fejlesztési koncepcióját.

Újra divatba jönnek a vályogházak

Realista
-
  20.09.23 12:00 Otthon

Néhány éve ismét reneszánszukat élik a vályogházak. Főleg a fiatalabb generáció érdeklődik az olcsó, környezettudatos, mégis tartós és egészséges otthonként ma is jól működő építési mód iránt. A vályoggal való bánás könnyen elsajátítható, ennek kapcsán már rendszeresen szerveznek workshopokat és más rendezvényeket is.

Átadták a Kis-Balaton Látogatóközpontot

Realista
-
  20.09.23 10:00 Otthon

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes a Keszthelyhez tartozó Fenékpusztán átadta a mintegy 1,2 milliárd forintból épített Kis-Balaton Látogatóközpontot.

Építőipari akciócsoport alakult

Létrehoztak egy építőipari akciócsoportot, amely közvetlenül és napi szinten foglalkozik az építőipari kapacitások bővítésével és a beruházások felgyorsításával, a csoport élén Gyutai Csaba áll - mondta a Pénzügyminiszter, a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs keddi ülése után a Facebookra feltöltött videójában.

Így védenék meg a budapesti vendéglátóipart

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 5 pontból álló javaslatcsomagot fogalmazott meg a fővárosi önkormányzat számára a budapesti vendéglátóipari és turisztikai vállalkozások megsegítése érdekében.

A kiskereskedelem kimászott a gödörből

A tavaszi visszaesés után a kereskedelem "kimászott a gödörből", és a nyáron elérte az előző év azonos időszakának szintjét - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára kedd reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.