Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Árokba borult egy kisteherautó az 55-ös főúton

Letért az úttestről, és az árokban az oldalára borult egy kisteherautó az 55-ös főút Öttömös és Ásotthalom közötti szakaszán. A balesethez a ruzsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Tűz volt egy XIII. kerületi lakóházban

Tűz ütött ki egy lakóházban Budapest XIII. kerületében, a Vág utcában. Berendezési tárgyak égtek öt négyzetméteren az ingatlan egyik szobájában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. Az egységek a társhatóságokkal közösen…

Roland Garros: Most már a következő meccs a legfontosabb

Fucsovics Márton úgy fogja fel a világranglistán ötödik Danyiil Medvegyev legyőzését, mint egy első körös továbbjutás, és innentől csak a következő feladatára koncentrál.

Rendben tartott érzelmesség - Szendi Péter fotótárlata nyílt meg Őriszentpéteren

Vaskarika
-
  Ma 00:40 Kultúra

Szelíd vad vírus idején - Szeptember 27-én nyílt meg Szendi Péter fotográfus szelíd vadakról vad vírus idején készített, fél évet felölelő tárlata Őriszentpéteren, Mihály Zsolt vendégházában. A tárlatot V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő és Szinetár Csaba, a biológiai tudományok kandidátusa méltatta.

Bóna Richárd atya Clevelandből: Az Eucharisztikus Kongresszus buzdítást fog nyújtani a világ keresztényeinek

„Akik ott lesznek személyesen, de azok is, akik a távolból figyelik majd az eseményeket, az előadásokat, a liturgiákat, kegyelemben fognak részesülni. Sok áldást fogunk nyerni a magyarországi katolikus egyházra és minden jóakaratú emberre az egész világon” – fogalmaz videóüzenetében a felvidéki születésű Bóna Richárd atya. A 44 esztendős…

Fucsovics legyőzte a negyedik kiemeltet a Roland Garroson

Fucsovics Márton négy játszmában legyőzte a negyedik helyen kiemelt orosz Danyiil Medvegyevet hétfőn a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

Napi horoszkóp 2020. szeptember 29. – Kedden jön az első nagy fordulat

Közel öt hónap után a nagy sorsbolygó, a Szaturnusz kedden végre direktbe fordul, és elindul előre. Mostantól mindenki előre tekinthet. Sorsfordító lehet ez a kedd. Napi horoszkóp!

Rossi keretet hirdetett, Dzsudzsák és Kleinheisler kimaradt

Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő három októberi mérkőzésre kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott keretét, melyben személyes okok miatt nem kapott helyett Kleinheisler László.

Donald Trump: Csaknem 200 millió gyorsteszt kiszállítását kezdik meg a napokban

Október végére akár 30-40 millió ember tesztelésére lesz képes az Egyesült Államok.

Fucsovics hatalmas bravúrral nyitott a Garroson

Az első fordulóban legyőzte a negyedik kiemelt Danyiil Medvegyevet.

Utazás a jelenbe

Dunszt
-
  Ma 00:25 Könyv

Tompa Andrea "Haza" című regényéről

Paverpol, ahol az anyag nem vész el, csak átalakul – Lőrincz Bernadett és Erős Erzsébet a paverpolról

Vaskarika
-
  Ma 00:25 Kultúra

Egyre többet hallani az utóbbi időben a paverpol technikáról, a különös műalkotások szemet gyönyörködtetőek, dísztárgyként otthonunk ékességévé válhatnak, de akár használati tárgyként is funkcionálhatnak. Lőrincz Bernadett textilszobrász-oktatóval, ökodesignerrel, és tanítványával, Erős Erzsébettel beszélgettünk.

Demcsák Zsuzsa Hajdú Péternek: „Majd jól megsúgom neked, hogy miért nem főztem…”

Hajdú Péter és Demcsák Zsuzsa egy nagyon szórakoztató 24 órát töltött együtt a LifeTV-n futó műsorban, amiben a neves televíziós a házigazda. Ezúttal Zsuzsa volt a vendége.

Jönnek a 27. Madármegfigyelő Napok ezen a hétvégén

Pécs Aktuál
-
  Ma 00:21 Életmód

A csertői és a sumonyi halastavakhoz várják az érdeklődőket.