Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Barcelona a Psg és az Inter támadóját is szerződtetné a nyáron

Goal
-
  Ma 16:00 FociBarcelona

Komoly erősítéseket terveznek a katalánok a következő átigazolási időszakban.

Tervezz Budapestet! – arculati pályázatot hirdetett a főváros

A nyílt pályázatot a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (Bva) hirdette meg.

Meghosszabbította termelési szünetét az Audi Hungaria

A koronavírus-járvány miatt április 19-ig meghosszabbította rendkívüli termelési szünetét az Audi Hungaria Zrt. - tájékoztatta a győri székhelyű járműgyártó vállalat kommunikációs vezetője csütörtökön az MTI-t.

A csődtől féltek, de a maszkgyártás megmentette őket

HVG
-
  Ma 16:00 Gazdaság

Alig két hete a szombathelyi Styl ruhagyár védőmaszkok gyártásába kezdett. Ez annyira bevált nekik, hogy – miközben több más helyi vállalkozás a csőd szélére került – megtarthatták az összes alkalmazottukat, sőt növelniük kellett a kapacitást. Most naponta 20 ezer darabot képesek legyártani, amit azonnal értékesítenek is, elsősorban…

Helyi virtuális termelői piactér

A koronavírus okozta helyzeteben egyre-másra alakulnak online fogyasztói közösségek, hogy a helyben megtermelt javak, helyben el is fogyjanak. Ilyen a mindössze egy hete alakult Tárnoki virtuális piactér. „A csoportban szeretnénk lehetőséget nyújtani a helyi kistermelőknek termékeik népszerűsítésére és a tárnokiaknak, hogy jó minőségű, házi…

Bors Karanténkonyha: Felfedjük a legfinomabb frankfurti leves titkát!

BorsOnline
-
  Ma 16:00 Recept

A koronavírus sokunkat rákényszerített arra, hogy a négy fal között főzzünk. Pánikra azonban semmi ok! Hogy én, Reim Károly szakács lennék? A fenéket! Csupán, ahogy sokakat, engem is a gyomrom vezérel. A szerény trükkjeimet pedig most a Bors olvasóival is megosztom, hogy minél finomabb fogásokkal tömjük tele a korgó bendőnket!

Nfl: a Pats tulajdonosa 2 millió dollárért vásárolt maszkokat

NSO
-
  Ma 15:59 Sport

Robert Kraft, az NFL-ben szereplő New England Patriots tulajdonosa összesen 2 millió dollárért (mintegy 670 millió forint) vásárolt maszkokat Kínából.

Most már ki is színezhetjük az Operatív Törzset

NLC
-
  Ma 15:59 Életmód

Kell egy kis kikapcsolódás…

Fucsovics Márton: a nagy szerencsétlenségben volt egy kis szerencsém

Fucsovics Márton már nem úgy gondol a teniszidény felfüggesztésére, ahogy először viszonyult hozzá, és igyekszik szinten tartani magát.

Online rendezik meg a Krakkói Filmfesztivált, ahol Forgács Péter életműdíjat kap

A világhálón tartják meg a járványhelyzet miatt a május végén, június elején esedékes Krakkói Filmfesztivált (Kff), amelyen kiemelt helyet kap az idei életműdíjas, Forgács Péter filmrendező. A mustrát 60. alkalommal rendezik meg. A filmszemle igazgatója, Krzysztof Gierat közleménye szerint a bizonytalan jövő miatt döntöttek az internetes formáról,

Szakmai autonómiát a pedagógusoknak!

Ma a közoktatás talán legnagyobb problémája, hogy korlátozza a tanári autonómiát. A központilag előírt tananyag (az állami pedagógiai program), mára eluralta az oktatás csaknem egész tartalmát, a tanítási idő csaknem egészét. Ezzel pedig ellehetetleníti a tanári kezdeményezéseket és a kreativitás kibontakozását. Pedig az elmúlt napok…

Unod a babkonzervet? Legelj vadnövényt!

Qubit
-
  Ma 15:58 Állatvilág

Nem valószínű, hogy a COVID-19 járvány miatt áruhiányra kell számítani, de egy jó prepper mindenre felkészül: személyesen jártunk utána, milyen ennivalót lehet minimális erőfeszítéssel begyűjteni a természetben. Párolt vadkomló, csalánfőzelék, pitypangsaláta!

Szijjártó: Rendkívül szükséges a NATO terrorellenes fellépésének erősítése

A mostani koronavírus-járvány idején rendkívül szükséges, hogy a NATO erősítse a terrorellenes fellépését – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Valaki elkészítette a Nintendo 64 kézikonzol verzióját

GameStar
-
  Ma 15:58 Gaming

Persze csak egy rajongói projektről van szó, tehát tömeggyártásra nem számíthatunk, pedig nem mondanánk nemet, ha valaki megdobna minket egy ilyen ketyerével.