Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Csornán is kipróbálhatták az érdeklődők az 'életmentő flippert'

Rábaköz Szíve
-
  Tegnap 11:03 Megyei

A Magyar Vöröskereszt tevékenységei között hosszú évtizedek óta kiemelkedő fontosságú az elsősegélynyújtás elméleti és gyakorlati ismereteinek minél szélesebb körben történő terjesztése, a társadalmi elsősegélynyújtás népszerűsítése.

Rábaközi nyugdíjasok kulturális seregszemléje Csornán

Rábaköz Szíve
-
  Tegnap 10:13 Megyei

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a Rábaközi Nyugdíjasok Kulturális Seregszemléje Csornán, a Városi Művelődési Központban. 

Mihályiban is megalakult az új képviselő-testület

Hétfőn este ünnepélyes keretek között megtartották a Mihályi Képviselőtestület alakuló ülését. Vasárnap újraválasztották polgármesternek Csitei Gábort, aki újabb 5 évig vezetheti a települést.

Sportnap Szanyban

Rábaköz Szíve
-
  Tegnap 05:03 Megyei

Pályázati finanszírozásból került megrendezésre a szanyi sportnap október 19-én. A rendezvényt 17 lelkes futó nyitotta meg a majdnem 2 km-es "örömfutással". Utána Béres Alexandra fitnesz Világ - és Európa bajnok tartott egy aerobik órát.

Megalakult a rábapordányi képviselő-testület

A Polgármesteri Hivatal dísztermében tartotta meg október 21-én az alakuló ülését a rábapordányi képviselő-testület. Az október 13-i önkormányzati választások eredményeként felálló testület kezd neki az önkormányzati feladatoknak Visy László régi-új polgármester irányításával.

Elkezdődnek az alapozási munkálatok a bazársor helyén

Rábaköz Szíve
-
  19.10.21 09:17 Megyei

Előreláthatólag a héten elkezdődnek az alapozási munkálatok a premontrei bazársor helyén, így munkagépek érkeznek az apátság udvarára, a közlekedési és parkolási lehetőségek korlátozottak lesznek. 

Kábítószer fogyasztás miatt fogtak el két férfit Csornán

A rendőrök három kábítószer-fogyasztóval szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Gyerekek a net hálójában

A kónyi iskolában adott tájékoztatót a soproni bűnmegelőzési szakember pedagógusok, szülők részére.

A téli időszakban változik a Premontrei park nyitva tartása Csornán

Rábaköz Szíve
-
  19.10.21 04:44 Megyei

A téli időszakban a sötétedés beálltával a Premontrei park nyitva tartása megváltozik, így októbertől tavaszig este 5 órakor bezárják a parkot, és ugyanúgy reggel 8 órakor fogják kinyitni.