Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 194 hír

A legtöbb kutya ijedtséggel és félelemmel éli meg a tűzijátékot

A legtöbb házi kedvencként tartott kutya ijedtséggel és félelemmel éli meg a tűzijátékot - mondta az országos állatvédelmi főfelügyelő az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Áder: joggal lehetünk büszkék arra, amit 1989-ben elértünk

"Harminc év után ma joggal lehetünk büszkék mindarra, amit 1989-ben elvégeztünk" - jelentette ki a köztársasági elnök az augusztus 20-ai tisztavatáson mondott beszédében kedden Budapesten.

Bankkártyabirtokosok, figyelem!

A bankok felkészülnek a szigorúbb azonosítási szabályokra, de az ügyfeleknek is van teendőjük, ha szeptember 14-ike után is szeretnének online vásárolni, ekkor lép ugyanis életbe a szigorúbb ügyfélazonosítási uniós előírás. A kártyabirtokosoknak aktiválniuk kell az erős ügyfél-hitelesítést lehetővé tévő biztonsági szolgáltatásokat, amely…

Az Orbán-Merkel tárgyalások egy új európai kezdet reményében zajlottak

1989-ben Sopronban ért véget a második világháború utáni európai rend – mondta Orbán Viktor, aki szerint Európát napról napra újra kell egyesíteni. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Velkovics Vilmos műsorvezető a hétfőn lezajlott Orbán-Merkel találkozóról kérdezte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárt.

Csak idén több mint hétezer illegális határátkelést akadályoztak meg a boszniai hatóságok

Az idei esztendőben már több mint hétezer migránst akadályoztak meg a boszniai hatóságok abban, hogy illegálisan belépjen az országba – közölte Zoran Galic, a boszniai határőrség parancsnoka a Nezavisne Novine című napilappal. A 888.hu cikke következik.

Hagyományőrző Paprikáskrumpli Fesztivál Klárafalván

Promenad
-
  Ma 07:29 Megyei

Hagyományőrző Paprikáskrumpli Fesztivált tartottak Klárafalván, a Klárafalvi Apraja-Nagyja Kulturális Egyesület rendezésében augusztus 17-én.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Elhanyagoltság, gazdátlanság a paneltömbök tövében

Promenad
-
  Ma 07:11 Megyei

Ezúttal a vásárhelyi Bajcsy-Zsilinszky és Éva utcákról kaptunk olvasói fotókat, amik szerint gazdátlansággal találkozhatnak az arra járók.

Székelykaput avattak Makón az összefogás jelképeként

Farkas Éva Erzsébet javaslatára egy Wass Albert idézet került a Csanád vezér téri székelykapura, amelyet Hadik György kezdeményezésére állított a város. Az idézetről Lázár János azt mondta, nincs ennél szebb, igazabb és fontosabb mondat, amit augusztus 20-án, a magyar állam születésnapján elmondhatunk - olvasható a Makó Híradón.

Totális összeomlás: Kaltenbach Jenő korábbi ombudsman is elhagyja Márki-Zay mozgalmát

Promenad
-
  Ma 06:30 Színes

Az egykori ombudsman rendkívül csalódott, mert vállalhatatlanná vált a szervezet. Mint mondja, az alapító tagok több mint fele inaktívvá vált vagy formálisan is kilépett a Mindenki Magyarországa Mozgalomból.

Lázár János beszéde a makói székelykapu átadásán

A magyar államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan adták át a Csanád vezér téri székelykaput, amelyet Makó és testvérvárosa Csíkszereda állított közösen. Az alábbiakban a térség országgyűlési képviselőjének az ünnepségen elmondott beszédét olvashatják.

Liberális média egyetértésben Merkellel: Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket

Súlyos döfést vitt be a Magyarországot sokadjára elgyászoló ellenzéknek Angela Merkel a hétfőn délután Sopronban Orbán Viktorral közösen tartott sajtótájékoztatóján, a páneurópai piknik harmincadik évfordulójának alkalmából tartott megemlékezés után - írja a PestiSrácok.hu.

Szent István meghatározta a magyarság helyét a világban

Szent István meghatározta a magyarság helyét a világban azzal, hogy felvette a kereszténységet és kiteljesítette ősei küldetéstudatát - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Simonpusztán.

Puskás-díj – Zsóri Dániel gólja is a jelöltek között

Promenad
-
  Tegnap 20:12 Színes

Az év góljáért járó Puskás-díj történetében először magyar labdarúgó is szerepel a 10-es jelöltlistán: a debreceni Zsóri Dániel Ferencvárosnak lőtt februári találatára is lehet szavazni a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján.

Országszerte hőségre figyelmeztetnek

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a hőség miatt keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat, a hőmérséklet délután 31 és 35 fok között várható.