Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Itt az újabb antiszemita botrány: Jakab Péter bűnözőkként beszélt a zsidókról

Promenad
-
  Tegnap 18:39 MegyeiHírTV

A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt, és zsidózó vicceken nevetett Jakab Péter több, most előkerült videofelvétel tanúsága szerint. "Nálunk ugyanis a zsidózásnak vannak következményei, hiszen Szávay István benyújtotta lemondását faragatlan megnyilvánulásáért" – ezt Gyöngyösi Márton elnökhelyettes írta közösségi oldalára pár…

Szijjártó Péter: Nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapesti Folyamat során

A szerdán kezdődő, az úgynevezett Budapesti Folyamatról Isztambulban rendezett miniszteri ülésen a bevándorláspárti erők nem győzhetnek, sőt "ez a folyamat lesz a szimbóluma annak, hogy megállítjuk a migrációt támogató erők előrenyomulását" - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az európai uniós…

Fontos bejelentés, nem csak nők kapnak gyermekvállalási támogatást

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn sajtótájékoztatót tartott. Itt fontos részleteket árult el a gyermekvállalási támogatásról. Kiderült például, hogy az igénylők köre szinte mindenkire vonatkozik, azt férfiak, özvegyek és elváltak is igényelhetik. Kiderült az is, hogy júliustól ugyanolyan összegű kedvezményes kamattám

A migráció miatt egyre veszélyesebb lehet az oltásellenesség

A migráció miatt egyre veszélyesebb lehet az oltásellenesség az Egészségügyi Világszervezet (WHO) friss tanulmánya szerint - mondta Szlávik János infektológus főorvos az M1 aktuális csatornán hétfőn. 

Hiába készült el, még nem használhatják az autósok a keleti elkerülőt

Promenad
-
  Tegnap 14:23 MegyeiPolgármester

Ez ékes példája annak, hogy a vásárhelyi polgármester nem azzal foglalkozik, amiért megválasztották – véli Benkő Zsolt. A települési képviselő szerint még mindig több hetet kell arra várni, hogy forgalomba helyezzék az 1,8 milliárd forintos útszakaszt.

Elszaporodtak az aranysakálok Magyarországon

Promenad
-
  Tegnap 13:51 MegyeiAranysakál

Drasztikusan elszaporodtak az aranysakálok Magyarországon, a szakemberek szerint az elmúlt évtizedekben még soha nem volt ekkora a számuk -tette közzé az MTI.

Fantasztikus eredményeket értek el a Hód Úszó SE versenyzői Montenegróban

Promenad
-
  Tegnap 13:11 Megyei

Számtalan éremmel, kupával és elképesztő eredményekkel tértek haza Hód Úszó SE úszói Montenegróból -olvasható a Hódúszó SE facebook oldalán.

Riasztó bűncselekménysorozat történt Németországban

Nincs vége az Ausztriát sújtó súlyos erőszakhullámnak, és Németországban is riasztó bűncselekménysorozat történt szombat este. A sajtó információi szerint vasárnapra virradóra legalább öt súlyos késelés történt – hangzott el az M1 Híradójában.

A Prodigy is fellép az idei Szegedi Ifjúsági Napokon

A hazai közönség a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) hallhatja először élőben a Prodigy legújabb albumának dalait - tájékoztatták a fesztivál szervezői az MTI-t.

Villámkiállítással vár a szegedi levéltár!

A szegedi kötődésű első világháborús sapkajelvényeket csak február 20-án négy órától tartott előadás előtt és után lehet megtekinteni - utána villámgyorsan véget ér a tárlat. Először tart ilyen rendezvényt a Csongrád Megyei Levéltár Szegeden.

Besült ellenzéki akció: nem tudták helyesen leírni a fojtani szót

Az Országgyűlés Mentelmi bizottsága tárgyalja több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutatnak. A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen - írja a HVG.

A kutasi pálinkának nincsen párja – első helyezést ért a hároméves barack

Promenad
-
  Tegnap 09:50 Megyei

A székkutasi csapat pálinkája vitte el az első díjat a Mágocsi Disznótoros és Kolbásztöltő Fesztiválon a hétvégén.

NOE: a családi akciótervvel megvalósul, amiért a nagycsaládosok harminc éve küzdenek

A családvédelmi akciótervvel megvalósul, amiért a nagycsaládosok egyesülete harminc éve küzd, vagyis a család a kormányzás középpontjába kerül - mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn. 

750 szavazat a vásárhelyi városháza beléptető rendszeréről

Nem reprezentatív szavazást indított egy helyi Facebook-oldal arról, hogy hányan értenek egyet azzal, hogy a városházára csak személyi igazolvány bemutatásával lehet belépni – írja a Vásárhely24.

Gyors döntésre készül a Ház az új családtámogatásokról

Az Országgyűlés a ma kezdődő ülésével nyitja meg tavaszi ülésszakát. Az ellenzék a decemberihez hasonló akcióra készülhet, a kormánypártok visszautasítják az újabb provokációt. A kormány még februárban a Ház elé terjeszti a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges jogszabály-módosításokat -tette közzé a Magyar Nemzet.