Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 104 hír

Alakulóban Márki-Zay Péter új pártja

Promenad
-
  Ma 07:20 Megyei 

A vásárhelyi polgármester harmad-unokatestvérével és néhány barátjával átvenné a kezdeményezést az ellenzéki térfélen. A legfrissebb hírek szerint Szél Bernadett is kacsingat az új mozgalom vagy párt felé. Heller Ágnes dörzsölheti a tenyerét?

Ezentúl nem fogadják az adománykönyveket

Promenad
-
  Ma 06:50 Kultúra 

Ezentúl nem fogadja a könyvadományokat a jelenleg 212 ezer kötettel rendelkező Németh László Városi Könyvtár – tudatták az olvasókkal. Sós Csilla, a bibliotéka igazgatója az okokat is elárulta. A képen egy kosárnyi adománykönyv. Már ezeknek sem jutott más hely.

Pénzért kínálta egy 74 éves férfinak 15 éves unokáját a nagyi

Promenad
-
  Ma 06:02 Megyei  Börtön

Súlyos, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádol az ügyészség egy nagyszülőt, aki hatezer forintot kért egy idős embertől azért, hogy az közösülhessen az akkor 15 éves unokájával. A gyámhatóság két éve hozzájárult ahhoz, hogy a vádlott magához fogadja kiskorú lányunokáját, akit ettől…

Ma és holnap 35 fokkal jön a kánikula

Még napokig kitart a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán. Ma és csütörtökön Vásárhelytérségében 35 fok meleg várható.

Tortaszeletként készül a tram-train nyomvonala

Promenad
-
  Ma 04:52 Megyei 

Két hét alatt jelentősen elhaladtak a leendő villamosvasút nyomvonalával a Bajcsy-Zsilinszky utca a Kalmár szakközépiskolától, a volt Mérleggyár közti szakaszán. Még ha ez első pillantásra nem is tűnik fel az arra járók zömének.

Több tucat határsértő egy török kamionban

Promenad
-
  Tegnap 17:31 Megyei  Rendőrség Románia

Egy kamion ellenőrzése során 42 határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

Szél Bernadett lemond vezetői pozícióiról az LMP-ben

Promenad
-
  Tegnap 14:59 Megyei  LMP Szél Bernadett

Sajtóinformációk szerint Szél Bernadett lemond az LMP-ben betöltött társelnöki és frakcióvezetői posztjáról, a hírt az ellenzéki párt hivatalosan eddig nem erősítette meg.

Megtartotta első olvasópróbáját a Szegedi Nemzeti Színház

Promenad
-
  Tegnap 14:44 Megyei  Szeged Színház

Október 5-én Horgas Ádám tagozatvezető rendezésében mutatja be a színház William Shakespeare örökérvényű vígjátékát, a Szentivánéji álmot. A nagyszabású produkció koncepciójáról és kulisszatitkairól a rendező mesélt az olvasópróbán, Barnák László főigazgató pedig bemutatta a társulat új tagjait.

Olaszné Bajusz Andrea lett a Hód Úszó SE vezetőedzője

Promenad
-
  Tegnap 13:11 Sport  2 hír a témában

A legutóbbi elnökségi értekezleten alkotta meg a Hód Úszó SE vezetősége a jövőbeni terveket. Ennek fontos pillére, hogy az egyesületnek legyen vezető edzője, a választás pedig Olaszné Bajusz Andreára esett, aki már évek óta segíti a gyermekek munkáját. Vele beszélgettünk a terveiről.

A belépő forgalom volt erősebb a megye határátkelőin

Promenad
-
  Tegnap 11:50 Megyei  Rendőrség Hétvége

Több mint 353 ezer utazó használta a hosszú hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 108 ezer járművel lépték át az országhatárt. A belépő forgalom volt erősebb Csanádpalotán és Röszkén – olvasható a rendőrség honlapján.

Vásárhelyi Fidesz: Meglengette a pártalapítás zászlaját Márki-Zay Péter

„A látszatpolgármester számára mi, vásárhelyiek csak eszközök vagyunk az országos politikába vezető úton” – írja keddi közleményében a Fidesz vásárhelyi szervezete, amit változtatás nélkül közlünk.

Klárafalván, az egyik legszebb településen falunapi mulatság!

Promenad
-
  Tegnap 10:41 Megyei 

Örömmel vettünk részt nem csak mi, Klárafalván élők, de a környező településekről meghívott vendégek is az augusztus 18-án megrendezett Falunapon, amely az egész régiót megmozgatta.

A magyar állam bölcsőjében díjazták megyénk kiválóságait

Promenad
-
  Tegnap 09:47 Megyei 

A Csongrád Megyei Önkormányzat mások mellett Végh Ibolyát, a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetőjét és Bán Sándort, a Hódmezővásárhelyi Senior Úszó és Vízilabda Club sportszakmai vezetőjét is elismerte az államalapítás ünnepén.

Iráni migráns gyilkolt Düsseldorfban

Ez a hét sem múlik el tragikus merénylet nélkül: a bevándorló áldozata egy fiatal német nő.