Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

Több oka is lehet a tavalyi méhpusztulásnak

Promenad
-
  Ma 11:38 MegyeiMéh

Tavaly júliusban néhány hét alatt több mint háromszáz hazai méhészet jelzett méhpusztulást, a szakma mintegy 10–20 százalékát érintette. Az elhullások megelőzése érdekében az idén magasabb mintaszámmal folyik a szokásos méhkockázati monitoringprogram, illetve április elején nagyszabású eljárás kezdődött a tavalyi esetek okának,…

Teltház előtt debütált a vásárhelyi Diák Színjátszó Zóna!

A DiSzíZ, Hódmezővásárhely első diákszínjátszó csapata Egressy Zoltán népszerű tragikomédiáját, a Portugált mutatta be a nagyérdeműnek -írja a Vásárhely 24.

Szünetel a határátléptetés az ásotthalmi átkelőhelyen

Technikai okok miatt szünetel a határfogalom-ellenőrzés az Ásotthalom Közúti Határátkelőhelyen -tette közzé a police.hu.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek az EP-ben

Sokkal jobban teljesített Magyarország geopolitikai és nemzetgazdasági súlyánál az Európai Parlament (EP) most lezárult ötéves ciklusában, amire eddig még nem volt precedens - mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég munkatársa az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

5+1 húsvéti dekorációs ötlet, mellyel ünnepivé varázsolhatjuk otthonunkat – videóval

Promenad
-
  Ma 09:12 Színes

Húsvét és a tavasz alkalmából mindannyian szeretjük kicsit csinosítgatni az otthonunkat. Egy saját kézzel elkészített alkotás mindig különlegesebb és egyedibb, mint egy boltban vásárolt. Összegyűjtöttünk 5+1 videót, így lépésről lépről elkészíthetik a tapsifüleseket, báránykákat, csibéket is, melyekkel igazán egyedivé varázsolhatják…

A mai napon kinyit a mártélyi kalandpark

Promenad
-
  Ma 08:26 Megyei

Sokan várták, hogy kinyisson a gyerkőcök egyik legkedveltebb, szabadtéri parkja Mártélyon. Ilyen csodás időben kiváló program az egész család számára, és a napsütéses időben önfeledten játszatnak a kicsik.

Jézus kereszthalálára emlékeznek a keresztények nagypénteken

Nagypéntek van, a keresztény tanítás szerint Jézus Krisztus szenvedésének és kereszthalálának napja, ez a húsvétot, a legrégibb és legnagyobb keresztény ünnepet megelőző szent három nap egyike. A keresztény hívők számára ez az egyházi év legcsendesebb napja.

Nagypénteken a hívek szigorú böjtöt tartanak

Az Országgyűlés 2017. március 7-én nyilvánította munkaszüneti nappá nagypénteket, a keresztény tanítás szerint Krisztus szenvedésének és kereszthalálának napját. Nagypéntek a húsvétot, a legrégibb és legnagyobb keresztény ünnepet megelőző szent három nap egyike.

Brüsszel bevándorláspárti többsége el akarja tagadni a migrációs nyomás nyilvánvaló adatait

Brüsszel „bevándorláspárti többsége” el akarja tagadni a migrációs nyomás nyilvánvaló adatait az európai parlamenti választás közeledtével, a hetes cikk szerinti eljárással pedig politikai nyomást gyakorol Magyarországra a kormány migrációs politikája miatt – mondta csütörtökön a szlovén fővárosból telefonon az MTI-nek Varga Judit.

Feltehetőleg rövidzárlat okozhatta a Notre-Dame-i tüzet

A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet.

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

A Belga Állambiztonsági Szolgálat (VSSE) bejelentése szerint már száz fölé emelkedett az országban azoknak a szélsőségesen radikális iszlamista eszméket valló szalafista csoportoknak a száma, amelyek nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek minősülnek. A radikális iszlamizmus brüsszeli megerősödése Belgium és az EU terrorellenes…

Kiterjedt európai kapcsolatrendszere van Soros Györgynek

Az Európa Tanácsban és az Emberi Jogok Európai Bíróságában is komoly befolyása van Soros Györgynek egy tanulmány szerint. Az Európa Tanács jelenlegi elnöke is jó barátjának tartja a milliárdos spekulánst. Az M1 Unió28 című műsorában bemutatták, milyen kapcsolatrendszere van az amerikai milliárdosnak az Európai Unióban.

Remekeltek a Vásárhelyi Kosársuli U11-esei az országos kenguru bajnokságon

Promenad
-
  Ma 07:11 Megyei

Az Országos Kenguru Bajnokság 7. fordulójában remekül szerepeltek csapataink. Pavlovics Vuk kertvárosi Párducai két győzelmet szerezve megnyerték a "C" csoportot, és egész éves kiváló teljesítményükkel bejutottak a Régiós Döntőbe. A Dél-Keleti csoportban összesítve a 3. helyen végeztek a Békés-, Csongrád- és Jász-Nagykun-Szolnok…

Bán Csaba húsvéti üzenete: Isten mindnyájunkhoz személy szerint szól

Promenad
-
  Ma 07:00 Kultúra

Bán Csabával, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkipásztorával húsvét alkalmával a Notre Dame tragédiájáról, az európai keresztyénségről, a hitről és az Istentől való jelekről beszélgettünk.

Gyengült a forint

Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök este a reggeli szintekhez képest.