Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Eifert János, a képzelet fotográfusa – Monumentális életműtárlat az Alföldi Galériában

Promenad
-
  Ma 19:23 Kultúra

Visszapillantás címmel nyílt meg vasárnap a hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában a vásárhelyi születésű Eifert János fotóművész életműkiállítása. A kiállítóhely tíz termében másfélszáz fotó mutatja be pályáját az alkotó az 1964-es, első kattintásaitól napjainkig.

Vásárhelyi korisok sikerei Röszkén

Hét éremmel tért haza a röszkei rendezésű Homokhát Kupáról a hódmezővásárhelyi ALL U NEED SE csapata. A teremben megrendezett gyorsasági és ügyességi görkorcsolya versenyen két arany, négy ezüst és egy bronzérmet szereztek a fiatalok, de emellett még több dobogóközeli helyezést is elértek.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki hétfőre

Ismét feltámad a szél - hívta fel a figyelmet vasárnap késő délután a Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely hétfőre az egész országra figyelmeztetéseket adott ki a szél miatt.

A Szejke-Barka testvérpár dalolt a II. Görbe-Bögre délutánon

Az álmos vasárnapot megszínesítő program 15 órától vette kezdetét, ahol érdeklődőkből ezúttal sem volt hiány – számolt be a Vásárhely24.

Volt telitalálat a hatos lottón

Valaki 328 millió forinttal lett gazdagabb.

A lavina áldozatára emlékeztek – Svájcban halt meg a vásárhelyi férfi

Promenad
-
  Ma 17:26 Megyei

Futást, kerékpározást szervezett Kis János futóbarát Baricsa János emlékére. A táv a vásárhelyi strandtól az algyői hídig tartott, ahol a résztvevők egy-egy szál virágot dobtak a folyóba.

Bácsalmáson tartott előadást Pintér István

Promenad
-
  Ma 16:31 Megyei

Február 20-án Márai Andrásnak, a Hunyadi János Gimnázium igazgatójának meghívására Trianonról tartott előadást a vásárhelyi Pintér István.

Kihirdette nyerteseit a Szeretem Vásárhelyt

A civil szervezet a Házasság hete alkalmából szervezett játékot.

Változékony idő lesz a jövő héten

Változékony lesz az idő a jövő héten: napsütésre, de esőre, zivatarra is készülni kell. Ismét többször lesz erős, olykor viharos a szél. A hőmérséklet is ingadozni fog, olykor csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, máskor 18 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak

Lázár János: Isten éltesse az apátfalviakat!

Az országgyűlési képviselő is részt vett az apátfalvi gazdabálon.

Adókedvezményt vehetnek igénybe a krónikus betegek

Csaknem 100 ezer forint adókedvezményt kaphatnak idén a krónikus betegségekben szenvedők - hívta fel a figyelmet Bajusz Dániel ügyvéd az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A kommunizmus utópiája – a kommunizmus bűnei Vásárhelyen

Az Emlékpontban február 25-én, kedden 10 órától rendhagyó történelemórát tartanak a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából.

Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út

Promenad
-
  Ma 10:42 Megyei

Egy olvasónk fejezte ki nemtetszését a borzalmas kopáncsi szakasszal kapcsolatban.

Surján László mond beszédet Szegeden, a kommunizmus áldozatainak emléknapján

Ismét közös szervezésű programmal emlékezik a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Magyar Nemzeti Levéltár Csongrád Megyei Levéltára.