Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 151 hír

Az EP támogatja az uniós értékeket védő NGO-k finanszírozásának megháromszorozását

A 2021-2027-es uniós költségvetési keretben az Európai Parlament (EP) a strasbourgi plenáris ülésen csütörtökön elfogadott határozat értelmében a tervezettnek mintegy háromszorosára emelné a demokratikus értékeket védő civil szervezetek (NGO) támogatását. Ezeket a szervezeteket hívják nálunk "Soros-szervezeteknek".

Magyarország a béremelkedést tekintve is egyre jobban teljesít

Magyarország a béremelkedést tekintve is egyre jobban teljesít, ezt támasztja alá, hogy az elmúlt két évben mintegy 26 százalékkal nőttek az átlagkeresetek az országban - mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Démon

Prokontra
-
  Ma 13:01 Vélemény

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hazugságokra épített kampánnyal nyerte meg a 2006-os választást, és vele még három év kormányzást.

Rekordnagyságú összeget fordít idén humanitárius segélyezésre az Európai Unió

Rekordnagyságú összeget, nagyjából 1,6 milliárd eurót (515 milliárd forintot) fordít humanitárius segélyezésre idén az Európai Unió - jelentették be Brüsszelben.

Bakondi szerint az Európai Parlament legálissá tenné a migrációt

Az Európai Parlamentnek két célja van: legálissá tenni a migrációt, és folyamatosan nyomás alatt tartani azon államokat, amelyek ezzel nem értenek egyet - mondta Bakondi György csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Hazugság, hogy az MTA minden törvényes eszközzel rendelkezik feladatai finanszírozásához

Nem felel meg a valóságnak az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2019. január 15-i közleményében megjelent állítás, mely szerint a Magyar Tudományos Akadémia minden törvényes eszközzel rendelkezik feladatai finanszírozásához. Az MTA kutatóközpontjainak 2018. évi maradványa ugyanis teljes egészében kötelezettségvállalásokkal…

Saját mocskotokba fogtok belebukni, és mi ott leszünk!

Prokontra
-
  Ma 10:01 Vélemény

Orbán nyálzó hiénái, feltűrt ingujjú, fokhagymaszagú keretlegényei, VÉN FASISZTÁK! EL A KEZEKKEL GYERMEKEINKTŐL!

Megszűnik a havi munkaügyi statisztikai adatszolgáltatási kötelezettség

Tovább csökken a vállalkozások adminisztrációval töltött ideje, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) megszüntette a havi munkaügyi statisztikai adatszolgáltatási kötelezettségét - hívta fel a figyelmet az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a Pénzügyminisztérium.

Karácsony Gergely: “Biztos vagyok benne, hogy én tudom legyőzni Tarlóst!”

Prokontra
-
  Ma 08:18 Belföld

Karácsony Gergely Zugló polgármestere, a Párbeszéd Magyarországért elnöke. Karácsony egy hete bejelentette, hogy elindul a baloldal főpolgármester-jelölti előválasztásán, majd reményei szerint júniusban "megmérkőzik" Puzsér Róberttel, hogy ki legyen az ellenzék egyedüli jelöltje Tarlós Istvánnal szemben.

Kötelező tiszteletkör

Alighanem tét nélküli kört futnak ellenzéki képviselők azzal, hogy a Jobbiktól a DK-ig egységesen a rabszolgatörvény megsemmisítését várják az Alkotmánybíróságtól (Ab). A felvetés jogos és ésszerű, a módszer kevésbé.

Theresa May megnyerte a bizalmatlansági indítványt

"Nem szabad összetéveszteni a sajnálatot a politikai alkalmatlansággal. Mindenki sajnálja Mayt, de mennie kell" Ezzel a mondattal zárta Tom Watson munkáspárti képviselő a szavazás előtti felszólalásokat. A tegnapi történelmi vereség után a brit kormányfő a mai szavazást győzelemként könyvelheti el. A Munkáspárt vezére, Jeremy Corbyn által a…

Kordás László: nem azért dolgozunk, hogy belegebedjünk a munkába, hanem azért, hogy jól éljünk

Prokontra
-
  Tegnap 19:59 Belföld

A rabszolgatörvény elfogadása miatt forr az ország, egyre másra szerveződnek a demonstrációk, amelyek ma már az Orbán-rezsimmel szembeni mérhetetlen dühöt is kifejezik, hisz a legtöbbet skandált jelszavak: "Mocskos Fidesz! ", "Orbán takarodj!" és a tüntetések jelképévé vált az O1G rövidítés, amely egyben a nevezetes G-napra is emlékeztet,…

Láblenyomat levevő szett és más ajándékok 120 millió forintból a külhoni babáknak

Egy szavuk sem lehet a magyar állam segítségnyújtásáról azoknak a határon túli magyar családoknak, akiknél kisbaba született az elmúlt évben. Kormányunk tartja magát ahhoz, hogy 2018 a családok éve volt, és mivel földrajzilag nem volt meghatározva, mely családok részesülnek a támogatásban.

Az amerikai képviselőház elnöke az évértékelő beszéd elhalasztására kéri Donald Trumpot

Nancy Pelosi, az amerikai kongresszus képviselőházának demokrata párti elnöke az Unió állapotáról szóló évértékelő beszéd elhalasztására kéri Donald Trumpot abban a levélben, amelyet az elnöknek írt hétfőn.A január 29-én esedékes beszéd elhalasztását Pelosi a részleges kormányzati leállásra hivatkozva kérte.

Századvég: a magyarok többsége továbbra is elutasítja az ellenőrizetlen, tömeges bevándorlást

A Századvég legutóbbi közvélemény-kutatása szerint a magyarok többsége továbbra is ellenzi a tömeges, ellenőrizetlen bevándorlást Európába. Az ezer fő telefonos megkeresésével, tavaly decemberben végzett reprezentatív kutatás eredményei azt mutatják, hogy a megkérdezettek kétharmada aggasztónak ítéli a Magyarországot célzó…