Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Potápi Árpád szerint a magyarok nem szeretik, ha más mondja meg, miképpen éljenek

A magyarok nem szeretik, ha más mondja meg, miképpen éljenek - fogalmazott Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár a kanadai Edmonton magyar közösségének március 15-i ünnepségén elmondott beszédében.

Németh Sándor: a magyar kormány nem tekinti egyenrangú partnernek a munkavállalókat

Prokontra
-
  19.03.18 14:16 Belföld

A munkásokat nem szabad lebecsülni, mondta Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke, a Népszavának adott interjúban.

Tállai András szerint a bevándorlás támogatása helyett az állam a családokat segíti

Tavalyhoz képest negyedével emelkedett az első két hónapban az újonnan megkötött babakötvények állománya, a kötvények biztonságos formában garantálják a hozzájárulást a családok fiatalabb tagjainak anyagi lehetőségeihez; a kormány a migráció finanszírozása helyett a gyermekvállalást támogatja - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium…

Figyelem! Baleset miatt egyre nagyobb a torlódás az M3-ason Budapest felé

Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-as autópályán Budapest felé, Bag térségében - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

Választási csalás gyanúja miatt szavaz egy jobbikos képviselő mentelmi jogáról a Ház

A képviselők az Országgyűlés ma kezdődő kéthetes ülésének első ülésnapján dönthetnek a jobbikos Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztéséről, aki a legfőbb ügyész szerint megalapozottan gyanúsítható lehet választás rendje elleni bűntettel.

Juszt László: Utoljára Szili Katalinról…

Utoljára Szili Katalinról, aki most a washingtoni magyar nagykövetségen osztotta a bölcsességet: “A kontinensen (Európában) még mindig vannak olyan közösségek, amelyek európai egyesült államokban gondolkodnak ….” Hogy ezzel mit is akart mondani nem tudom, de a gondolat nyilván “elrettentő” azok számára, akik az Amerikai Egyesült…

Takács Szabolcs szerint a magyar, a brit és a skót kormány is elkötelezett az állampolgári jogok garantálásáért

Prokontra
-
  19.03.18 07:21 Belföld

A brit, a skót és a magyar kormány részéről is teljes a nyitottság az állampolgári jogok garantálása tekintetében - mondta a Miniszterelnökség európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek.

Dr. Fábián István: Orbán fejében tévképzetek élnek

Prokontra
-
  19.03.18 07:02 Belföld

A világon sehol nem működtetnek kutatóintézetet pályázati alapon, méghozzá azért nem, mert az nem lehetséges. Az innovációt pedig nem kézivezérléses pályázati rendszerrel kellene segíteni, hanem a gazdaság és a kutatóhelyek közötti kapcsolat erősítésével – mondta a 168 órának Dr. Fábián István, a Debreceni Egyetem professzora.

Bakondi szerint birodalomépítési elgondolások formálódnak

A szabad államok hasznos és előremutató szövetsége helyett a nemzetállamot büntető, "birodalomépítési" elgondolások formálódnak - vélekedett a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Koncz Zsuzsa: a történelemben mindig voltak olyan pillanatok, amikor az emberiség rosszabbik énje kerekedett felül

Prokontra
-
  19.03.16 08:44 Belföld

Ötven éve jelent meg az első nagylemeze, de március 9-én, a tizenkettedik Aréna-koncertjén nem ezt ünnepelte. Műsorának címe: Így volt szép…, ám szó sincs búcsúról, inkább afféle összegzése volt ez sok évtizedes pályafutásának. Koncz Zsuzsával a Magyar Narancs készített interjút.

Ellenzéki összefogás – Közös tüntetésen álltak ki az összefogás mellett az ellenzéki pártok

Közös tüntetésen álltak ki az összefogás fontossága mellett a parlamenti képviselettel rendelkező ellenzéki pártok pénteken Budapesten, a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából tartott rendezvényen.

Nehéz-Posony Kata: ez az eljárás a büntető igazságszolgáltatás megcsúfolása

Prokontra
-
  19.03.15 10:13 Belföld

Az ügyészség tényként fogadta el az Mtva állításait, pedig azokban hazugságok is vannak – mondja Nehéz-Posony Kata, a 168 óra című hetilapnak adott interjújában. Az ügyvéd a Tasz jogi képviselőjeként panasszal élt az ügyészség határozata ellen, amely szerint tavaly decemberben a biztonsági őrök jogszerűen dobták ki az ellenzéki képviselőket a…

Novák Katalin szerint az amerikai döntéshozók érdeklődéssel figyelik a magyar családpolitikát

Prokontra
-
  19.03.15 09:17 KülföldUSA

Az amerikai politikai döntéshozók rendkívüli érdeklődéssel figyelik a magyar családpolitikát és együttműködést szorgalmaznak magyar partnereikkel - mondta az MTI-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, aki egy amerikai-magyar családpolitikai konferencián vett részt Washingtonban.

Kizárják a Fideszt az Európai Néppártból, ha ez a német uniós pártok szavazóin múlik

A Fideszt kizárják az Európai Néppártból, ha ez a német uniós pártok szavazóin múlik – derült ki egy felmérésből, amelynek eredményét a Deutsche Telekom ismertette híroldalán.

Böröcz: most szavazatokkal kell megküzdeni Európa és Magyarország jövőjéért

Európa és hazánk jövőjéért most nem fegyverrel, hanem munkával, ésszel és az európai parlamenti választáson szavazatokkal kell megküzdeni - mondta Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő a Fidelitas csütörtök esti, a nemzeti ünnep alkalmából tartott megemlékezésén.