Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Megszünteti a .NET Core 1.x támogatását a Microsoft

Prog
-
  Tegnap 12:00 Infotech

A Microsoft a hét elején .NET blogjában hívta fel a fejlesztők és üzemeltetők figyelmét arra, hogy a nyár közepén véget fog érni .NET Core keretrendszere 1.x-es vonalának támogatása. A .NET Core 1.0 egy hosszan támogatott verzió volt, de mivel kiadása már így is három évvel ezelőtt történt, így most az ő életciklusa is véget ér.

Új programozási nyelvet akar a mesterséges intelligenciákhoz a Facebook

Prog
-
  19.02.19 07:00 Infotech

Az új, mesterséges intelligenciára épülő feladatok megoldásához lehet, hogy egy új programozási nyelvet lenne érdemes kidolgozni, amiben az eddigieknél hatékonyabban lehet ilyen jellegű megoldásokat kidolgozni - véli a Facebook AI részlegének vezetője. Yann LeCun szerint ráadásul ők, sőt, a Google és néhány másik nagy cég már dolgozik…

Aranyárban adja a fejlesztőknek szánt új domain-neveit a Google

Prog
-
  19.02.18 07:45 Infotech

A fejlesztők holnaptól kezdődően foglalhatnak majd maguknak tartományneveket a frissen létrehozott .dev csúcstartományába (TLD). Ehhez azonban kezdetekben igen keményen a zsebükbe kell majd nyúlniuk, miután a Google szó szerint aranyárban adja a neveket az első hétben.

Áprilisban fog jönni a Visual Studio 2019 végleges változata

Prog
-
  19.02.15 07:00 Infotech

A Microsoft a héten végre elárulta, hogy mikor fogja kiadni integrált fejlesztői keretrendszere következő verziójának végleges változatát. Ezek szerint a konszern április 2-án, egy virtuális sajtóesemény keretében fogja hivatalosan is leleplezni a Visual Studio 2019-et és annak újdonságait, a szoftver pedig közvetlenül az esemény után válhat majd l

Szigorít a fejlesztők beléptetési folyamatán az Apple

Prog
-
  19.02.14 07:00 Infotech

Az Apple a héten egy körlevélben tudatta a platformjára dolgozó fejlesztőkkel, hogy hamarosan jelentős szigorítást léptet életbe bejelentkeztetésükkel kapcsolatban. A hónap végétől kezdődően ugyanis a cég kötelezővé fogja tenni számukra a kétfaktoros azonosítás használatát ehhez, kivétel nélkül, mindenkinek.