Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Hivatalos a Visual Studio 2022, ami már 64-bites lesz

Prog
-
 Ma 07:00Infotech

A Microsoft hétfőn fejlesztői blogjában jelentette be, hogy jelentős változást fog bevezetni univerzális fejlesztői környezet következő kiadásában. A Visual Studio 2022 ugyanis - az IDE történetében először - végre túl fog lépni a 32-bitesség keretein és maga is 64-bites alkalmazássá fog válni.

A Google is támogatja a Rust használatának bevezetését a Linux kernel fejlesztésébe

Prog
-
 Tegnap 08:00Infotech

Nem egészen egy hónappal az után, hogy a Linux kernel fejlesztői közül páran arról számoltak be: sikerült a rendszermag fejlesztői ágába az első, a Rust-ban írt kódrészleteket "becsempészniük", kezdeményezésük igen komoly támogatóra talált. A Google ugyanis a napokban biztonsági blogjában egy hosszú posztban számolt be arról, hogy miért is…

Beckhoff C6025: Intel Core i számítási teljesítmény rendkívül kompakt, ventilátor nélküli kivitelben

Prog
-
 Tegnap 07:00Infotech

[Beckhoff] A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel® Core™ i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel® Core™ i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

Itt a Core, az ingyenes kódnélküli játékfejlesztő játék Unreal alapokon

Prog
-
 21.04.16 07:30InfotechEpic Games

Az Epic Games csütörtökön jelentette be, hogy boltjában mindenki számára elérhetővé vált a Manticore által készített Core játékfejlesztő platform. A közel egy év óta zárt körben tesztelt eszköz kód írása nélkül, gyakorlatilag egy játékot képező környezetben teszi lehetővé saját játékok kidolgozását, terjesztését és értékesítését a felhasználók szám

Logica: SQL-gyilkos adatlekérdező nyelvet adott ki a Google

Prog
-
 21.04.15 08:00Infotech

A Google a hét elején egy olyan új programozási nyelv kiadását jelentette be, ami ha sikeres lesz, az SQL használatának drasztikus visszaszorulását jelentheti. A Logica egy logikai programozási nyelv, ami jelentős mértékben egyszerűsíti a nagy adathalmazokon végzett összetett lekérdezések megkonstruálását.

A jövő gyártásvégrehajtó rendszereit mutatja be az Accenture következő meetupja

Prog
-
 21.04.15 07:00Infotech

Jövő hétre újabb szakmai meetupot szervez az Accenture fejlesztők részére. A téma ezúttal a jövő, immár a felhővel is összekapcsolt gyártásvégrehajtó rendszerei (MES) lesznek.

Végre OpenCL 3.0 kompatibilisek lettek az Nvidia meghajtói

Prog
-
 21.04.13 07:00Infotech

Az Nvidia a héten örömmel jelentette be, hogy sokévnyi szünet és várakozás után végre sikerült egy jelentős előrelépést tennie videókártyái OpenCL támogatása terén. A cég által a közelmúltban kiadott új R465 meghajtó telepítő után ugyanis végre a szóban forgó adaptereken is használhatóvá válik az OpenCL 3.0 verziója.