Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Költséges tervezési hibától szenvednek az új Raspberry Pi-k

Prog
-
  Tegnap 12:30 Infotech

A Raspberry Pi sorozat legújabb generációs tagjai egy komoly tervezési hibától szenvednek, ami miatt egyetlen véletlen érintéssel végleg ki lehet nyírni őket. Ha a fatális érintés megtörténik, a tápellátást jelző LED ugyan világít továbbra is az egységeken, de azok valójában nem képesek elindulni - és megjavítani sem lehet őket.

Eldőlt: Ezek lesznek a Java 13 újdonságai

Prog
-
  19.06.18 07:00 Infotech

A Java platform fejlesztését irányító bizottság a napokban "rampdown phase one" állapotba léptette a JDK következő, 13-as verzióját. Ez utóbbi azt jelenti, hogy eldőlt milyen újdonságok kerülnek majd bele az új kiadásba - és mik azok, amik megjelenésére már csak egy későbbi frissítésben lehet várni.

Java-hoz szánt Visual Studio Code-ot adott ki a Microsoft

Prog
-
  19.06.17 07:00 Infotech2 hír a témában

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy elérhetővé tette Visual Studio Code fejlesztőkörnyezete egy, kifejezetten Java-s munkához szánt változatát. Ugyan a VS Code-dal már eddig is lehetett a népszerű, bájtkódra forduló nyelven készülő programokat fejleszteni, mostantól azonban pár kattintásból lehet az erre szolgáló környezetet feltelepíteni, i

Game Builder - Kód nélküli játékfejlesztő játék a Google-től

Prog
-
  19.06.14 07:00 Infotech

A Google csütörtökön egy új olyan játékfejlesztő eszköz kiadását jelentette be, ami jelentős mértékben eltér megszokott társaitól. A Game Builder ugyanis maga is egy játékot képez, amit más játékok készítésére lehet felhasználni - szinte a legcsekélyebb programozási ismeretek nélkül is.

Java mikroszervizek - amikről az útmutatók nem beszélnek

Prog
-
  19.06.13 10:00 Infotech

Bár a mikroszervizek használata Java-ban manapság már nem éppen számít új koncepciónak, és számos cikk és útmutató áll rendelkezésre az ezeket alkalmazni kívánók útbaigazítására, ezen anyagok általában rendelkeznek egy nagy hiányossággal. Jellemzően ugyanis ideális működési körülményeket feltételeznek, és nem térnek ki olyan…