Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Python everywhere!

Prog
-
  20.02.21 15:00 Infotech

[HWSW] A Pythont nem lehet nem szeretni. A nyelv hatalmas népszerűségnek örvend és nagy felívelésben van. A Stack Overflow fejlesztők körében végzett 2019-es globális felmérése szerint a programozók a Pythonnal szeretnek leginkább dolgozni, és a legtöbben szintén ezt akarják tanulni (a JavaScriptet megelőzve).

Előre tesztelhetővé teszi standard könyvtára fejlesztéseit a Swift

Prog
-
  20.02.21 07:00 Infotech

Az Apple fejlesztői a hét elején egy olyan új elemet jelentettek be a Swift fejlesztési folyamatába, aminek köszönhetően a programozók a jövőben egyszerűbben és gyorsabban próbálhatják majd ki a nyelv újdonságait. Az új Standard Library Preview csomag révén ugyanis ezeket már a következő Swift verzió kiadása előtt le tudják majd tölteni, és el…

Már tölthető le az Android 11 első fejlesztői előzetese

Prog
-
  20.02.20 11:00 MobiltechTelefonOkostelefon

A Google szerda este világszerte elérhetővé tette a fejlesztők számára jól ismert okostelefonos rendszere következő verziójának első előzetesét. Az új Android 11 többek között az összehajtható képernyős eszközök, valamint az 5G támogatásával érkezik - ezek kiaknázásához pedig új API-kat is kínál a fejlesztők számára.

Új, online Basic fejlesztőkörnyezetet készített kezdőknek a Microsoft

Prog
-
  20.02.18 07:00 Infotech

A Microsoft a napokban bejelentette, hogy elkészült és elérhetővé tette egy új, online Basic fejlesztői környezet első stabil kiadását. A Small Basic Online 1.0 a cég szerint 7-től egészen 107 éves korig mindenki számára ajánlható, aki szeretne a programozás alapjaival megismerkedni.

25 éves lett a Delphi programozási nyelv és IDE

Prog
-
  20.02.17 07:00 Infotech

A napokban ismét kerek évfordulóhoz érkezett el az egyik ismert fejlesztőeszköz története. Szombaton volt ugyanis pontosan 25 éve annak, hogy a Borland kiadta a Delphi 1.0-t - a RAD IDE-t, ami forradalmasította a vizuális alkalmazásfejlesztést a Windows platformra.