Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Brutálisan bántalmaztak egy férfit Tatabányán

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki egy szóváltás közben úgy leütötte az ismerősét, hogy az azonnal a földre rogyott.

22 éves cigány rabolt Tiszabezdéden

A Záhonyi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást L. Attila 22 éves tiszabezdédi lakos ellen - tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A „nála lévő” térkövek sem mentették meg a részegen ordítozó ukrán vendégmunkás életét

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken azzal a 30 éves debreceni munkással szemben, aki még 2017. július 8-áról 9-re virradóra - szóváltást követően - szíven szúrta a hétvégi szórakozásból a kispesti munkásszállójukba hazatérő ukrán társát.

Felfegyverkezve garázdálkodtak

Hegyeshalomban, a Fő utcán, egy közlekedési helyzetből adódóan keveredett konfliktusba három férfi 2018. június 23-án, este. A 45 éves apa és 18 éves fia a vita során egy kisbaltával és egy fém rúddal bántalmaztak egy 36 éves helybéli lakost - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ittas vezetésért emeltek vádat Burány Sándor ellen

Privát Kopó
-
  18.10.14 07:47 Baleset-bűnügy 

Ittas járművezetésért emelt vádat az ügyészség a Párbeszéd parlamenti frakciójának tagja, Burány Sándor országgyűlési képviselő ellen.

Megkéselte élettársát egy 44 éves nő

A Pásztói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves vanyarci nő ellen. 

Eltűnés miatt keres a rendőrség három kiskorú testvért - gyermekotthonból léptek le (fotók)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Bóni Sándor Imre, a 10 éves Bóni Róbert Viktor és a 2 éves Sándor Béla Ármándó eltűnése ügyében.

Pénzt csalt ki a hirdetési oldalon

A Rétsági Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Jenő Bálint 43 éves veszprémi lakos ellen.

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt keresi a rendőrség Lakatos Bélát (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Lakatos Bélát.

Nem tiltakozott a 12 éves lány, „így nem lehet erőszakról beszélni”

Felmentették azt a fiatal fiút, aki a vád szerint megerőszakolta hatodik osztályos, kiskorú iskolatársát - közölte a Budapest Környéki Törvényszék. A bíróság megállapította, hogy a fiú nem fenyegette a kislányt, és azt sem tudta, hány éves, így nem követett el bűncselekményt. Azt is közölték, hogy a lány nem tiltakozott, így nem lehet erőszakról be

Családi kör az eltérő kultúrában: tíz éven át erőszakolta lányát a felesége tudtával, az újszülöttet megölték

Privát Kopó
-
  18.10.12 08:05 Baleset-bűnügy  Pécs

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt ítélt el egy házaspárt és lányukat a Miskolci Törvényszék. A három vádlott a lány titokban szült gyermekét ölte meg. A lány apját, az ügy elsőrendű vádlottját szexuális erőszak, vérfertőzés miatt is elítélte a bíróság; 25 év fegyházbüntetést kapott.

17 éves cigány rabolt ki egy asszonyt

Rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy 17 éves pécsi fiú ellen, aki egy helyi asszony táskáját vette el erőszakkal 2018. október 9-én, a késő esti órákban, a pécsi Uránvárosban - tájékoztatott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Felháborító! Rendszeresen szexelt egy kisfiúval, cinkostársa 150 gyereket zaklatott - csak felfüggesztettet kaptak

Privát Kopó
-
  18.10.11 12:29 Baleset-bűnügy 

Az I. rendű vádlott 2009-től kezdődően másfél éven keresztül, heti rendszerességgel végzett szexuális cselekményt egy kiskorú fiúval, és róla mintegy 100 darab pornográf fénykép- és videofelvételt készített.

Vitáztak, késelt, őrizetbe vették

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki - szóváltást követően - megszúrta vitapartnerét.

Ütött, rúgott és fenyegetett egy 30 éves férfi

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy eleki férfit, mert a gyanú szerint bántalmazta ismerősét és barátnőjét. Emellett egy szociális ügyintézőt is megfenyegetett - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.