Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Szerencsére továbbra is nagy a rend: egy mobiltelefonért és 30 ezer forintért öltek meg egy embert

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség három elkövetővel szemben csoportosan elkövetett rablás bűntette, okirattal visszaélés vétsége, illetve az egyik elkövetővel szemben további egy rendbeli halált okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amelynek lényege szerint a letartóztatásban lévő vádlottak mobiltelefon és némi…

Nem tudott visszailleszkedni a nevet változtatott porschés gyilkos, újabb 9 év fegyházbüntetést kapott

Kilencéves fegyházbüntetésre ítélte a Budapesti XVIII-XIX. Kerületi Bíróság Sz. Gábort, aki tavaly januárban rabolt ki egy XVIII. kerületi autószalont. A férfi belépett az üzlethelyiségbe, ahol gumilövedékes fegyvert vett elő, és a széf kinyitását követelte az alkalmazottól. Az alkalmazottnak azonban nem volt a széfhez kulcsa, de hogy minél…

4 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélték a brutális balmazújvárosi rablót

A Debreceni Járásbíróság - első fokon - ítéletet hirdetett annak a vádlottnak az ügyében, aki súlyosan bántalmazott és kirabolt egy férfit Balmazújvárosban. A bíróság bűnösnek mondta ki R. E.-t rablás bűntettében, testi sértés bűntettében és közokirattal visszaélés vétségében, ezért őt - mint különös visszaesőt - 4 év 6 hónap börtönben végrehajtand

Mese a lottónyereményről: harminckétmilliót csalt ki három embertől egy kisvárdai férfi

Üzletszerűen elkövetett csalás bűntettével vádol a Kisvárdai Járási Ügyészség egy kisvárdai férfit, aki egy nem létező szlovákiai pénznyereményre hivatkozva kért a sértettektől több mint 32 millió forintot, és a pénzt nem fizette vissza.

Megütötte a feleségét, aki „viszonzásul” lebuktatta az otthon tartott lőfegyverrel és lőszerekkel

A soproni rendőrök lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy helybeli férfit.

Dávid kőbányán próbált kirabolni gázpisztollyal egy kisboltot - nem jött össze neki

A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki fegyvert fogott egy kőbányai kisbolt tulajdonosára.

Kövekkel és fadarabokkal dobálta a villámhárítóra menekült áldozatait a horda - pénzt követeltek

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy felnőtt és három fiatalkorú férfi, valamint egy tizenhárom éves lány ellen csoportosan elkövetett rablás bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

Félmilliárdos kárt okozó számlagyárat számolt fel a NAV

Számlagyárat számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-Magyarországon.  A bűnözői csoport félmilliárd forintnyi adót csalt el, de a költségvetésnek okozott kárt teljes egészében fedezi a gyanúsítottak és cégeik zár alá vett vagyona - közölte a NAV. 

Először „csak” lopott, másodszor már rabolt a 19 éves „navajonki”

Privát Kopó
-
  19.04.23 09:42 Baleset-bűnügy

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. J. A. 19 éves karancskeszi lakos ellen.

Brutális támadással emlékeztek meg Jézus feltámadásáról az ecsencsi cigányok

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága garázdaság és súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást D. A. 31 éves, D. S. 57 éves, D. S. 39 éves, D. M. 21 éves, D. O. 27 éves és K. Zs. 18 éves encsencsi lakosok ellen.

A vérében van a lakberendezés: a munkaadójától ellopott tárgyakkal díszítette fel otthonát egy szentesi férfi

A szentesi férfi 2018 novembere és 2019. március 19-e között jutott be az árpádhalmi ingatlanba. Mivel korábban dolgozott a tanyán, tudta, hogy hol tartják a ház kulcsait.

A rendőrség tavaly 15,4 milliárd forintnyi vagyont foglalt le

Tavaly mintegy 15,4 milliárd forint értékben hajtott végre kényszerintézkedéseket a rendőrség vagyonvisszaszerzés érdekében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. 

Letartóztatták a veszprémi halált okozó testi sértés gyanúsítottját

2019. április 19-én, nem sokkal éjfél előtt, egy veszprémi szórakozóhelyen két férfi szóváltásba keveredett, mely tettlegességig fajult. Dulakodni kezdtek, amelynek során a gyanúsított bántalmazta a 47 éves veszprémi sértettet, aki ennek következtében elesett, és a helyszínen életét vesztette. A gyanúsított távozott a szórakozóhelyről anélkül,…

Eltűnt apa és lánya - keresi őket a rendőrség (fotók)

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást folytat Remport Zoltán 48 éves dunavarsányi lakos és 17 éves lánya, Remport Natália eltűnése miatt.   

Több rendszámmal is próbálkozott egy bélapátfalvi férfi, de egyik sem volt az igazi

A bélapátfalvai férfi ellen folytatott ügy vizsgálatát bíróság elé állítási javaslattal fejezték be.