Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Célzott lövésekkel tették mozgásképtelenné a fegyveres szökevényt - életveszélyes sérüléseket szenvedett

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2019. február 15-én, 11 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Fővárosi Törvényszék Budapest V., Markó utcai épületében a 35 éves Sz. Károly ítélethirdetés után megütötte a biztonsági felügyelőt, majd elvette annak fegyverét.

Baltával oltotta ki a nagymamája életét egy 36 éves nő Sarkadkeresztúron

Vádat emeltek egy 36 éves nő ellen, aki egy baltával megölte 81 éves nagymamáját, Sarkadkeresztúron - közölte a Békés Megyei Főügyészség. Az elkövető a holttestet az udvari kukába rejtette.

Ha egy üzlet beindul: nem elégedtek meg 800 ezer forinttal, további 6 milliót követeltek az „unokázós” csalók

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói elfogták azokat a trükkös csalókat, akik miután közel 800 ezer forint értékben csaltak ki valutát és arany ékszereket egy idős férfitől, újra pénzt kértek tőle.

Magyar bűnbanda élén mosta a pénzt a nigériai - tőle is jól megvédett a kormány

Öt év börtönbüntetéssel sújtott - első fokon - a Szegedi Törvényszék egy nigériai férfit, aki társaival 254 millió forint, csalásból származó pénzt mosott tisztára.

Belehalt a bántalmazásba

Egy 52 éves nőt olyan súlyosan bántalmazott az élettársa, hogy életét vesztette. A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták.

Ez a három nő sem mondhatja már, hogy jó üzlet a kábítószer-értékesítés

A Kaposvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy mezőcsokonyai, valamint két csökölyi asszony ellen.

Elfogták a budapesti drogterjesztő bűnszervezet irányítóit

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztálya bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. Gyula 46 éves budapesti lakos és társai ellen.

Milliárdos csalást követtek el a számlázási cégláncolatot működtető bűnszervezet tagjai

Privát Kopó
-
  19.02.13 17:27 Baleset-bűnügy

Négy éven át több mint egymilliárd forintnyi elcsalt áfát tettek zsebre a számlázási cégláncolatot kiépítő bűnszervezet tagjai. A láncolat elején álló cégek rendre „eltűntek”, öt cégből viszont meggazdagodtak a banda tagjai, akiknek pénzmosásért is felelniük kell.

Két nap alatt háromszor támadtak rá a 83 éves nénire a cigánytaknyok

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 12-én, délelőtt arról, hogy 83 éves édesanyját két fiatal brutálisan bántalmazta és kirabolta nyíracsádi otthonában - tájékoztatott a rendőrség.

Egy 30 éves brazil nő óvszerekbe rejtve csempészte a drogot Magyarországra, de ez a védekezés is kevésnek bizonyult…

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 30 éves brazil állampolgárral szemben.

Mindössze 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a részeg rendőrt, aki a Ligetvédők sátrát rugdosta és eltalált egy kislá…

A Budapesti Nyomozó Ügyészség közösség tagja elleni erőszak miatt vádolta meg azt rendőrt, aki 2016 nyarán - szolgálaton kívül - megrugdosta a Ligetvédők sátrát, amelyben egy 11 éves kislány is tartózkodott, akit eltalált a veséjénél. A rendőrt a bíróság 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

„Navajonkik” által elkövetett rablás áldozatát keresik a nyíregyházi rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. N. 18 éves hodászi lakos és 17 éves társa ellen.

60 ezer adag kábítószer, 14 gyanúsított

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 14 gyanúsítottal szemben.

„Itt nincs igazság!”- felháborodtak az időseket terrorizáló cigánybűnözők az ítéleten

Ítélethirdetés közben ment ki a tárgyalóteremből az az időseket rettegésben tartó két debreceni bűnöző, akikre összesen 29 év fegyházbüntetést szabtak ki rablás és más bűncselekmények miatt. „Itt nincs igazság” - hajtogatták, majd kisétáltak a tárgyalóteremből. Igazuk lehet, az életfogytig tartó szabadságvesztés igazságosabb lett volna…

Diáktársai előtt vertek össze egy tinilányt Hatvanban

A térfigyelő kamerák rögzítették, ahogyan egy hatvani gimnázium előtt, diáktársai szeme láttára vernek meg egy tinilányt.