Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Hamis adásvételi szerződéssel kaparintották meg a hagyatékot - az okiratokat egy olyan ügyvéd „ellenjegyezte”, aki éve…

A megalapozott gyanú szerint az 55 éves budapesti H. Ferenc és hat társa hamis szerződésekkel megszerezték egy elhunyt nő két Budapest II. kerületi lakását, két garázsát és a józsefvárosi üzlethelyiségét. Az elkövetők - tévesen - azt feltételezték, hogy az elhunyt nőnek nincsenek rokonai, így az ingatlanokat nem örökölte senki.

Csalókat keres a BRFK (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Kerecsenden terjesztették a kábítószert a cigányok

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. június 19-én, a kora reggeli órákban kerecsendi otthonukban elfogtak két férfit, akik több alkalommal adtak el a településen „kristály „és „herbál” kábítószer készítményeket.

Bűnügyi őrizetbe vették Dlusztus Imre újságírót

Költségvetési csalás bűntett gyanújával őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dlusztus Imre újságíró-labdarúgóvezető-borszakírót, a Délmagyar volt főszerkesztőjét, a jelenleg kényszertörlés alatt álló Bornemzet Kft. egykori ügyvezetőjét egy uniós forrásokat is érintő, többszázmillió forintos visszaélés ügyében. Úgy tudni, kevéssel…

Csalás gyanúja miatt nyomoznak a fedezeti ingatlanok gyanús adásvételében közreműködő Lapis-cégekkel összefüggés…

Privát Kopó
-
  Tegnap 13:05 Baleset-bűnügy 

A közelmúltban közölt tényfeltáró cikket a Privatkopo.hu arról a - dr. Lapis Andráshoz köthető - gazdasági érdekkörről, amely mintegy száz, kihelyezett banki hitelek fedezetéül szolgáló ingatlant „szöktetett meg” olyan módon, hogy különböző trükkökkel elérte: a pénzintézet ingatlanokra alapított jelzálogjogai értéktelenné váljanak, és a hiteleket b

Nem rendőri intézkedés látható a médiában terjedő videón

A médiában egy kamionsofőr által közzétett videó terjed, amelyen a felvétel készítőjének kommentárja szerint szabálytalan rendőri intézkedés látható az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán.

300 forintot rabolt egy 13 éves fiútól a 20 éves cigány

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást T. László cibakházai lakos ellen.

Majdnem halálra verte az élettársát

A tapolcai nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy csabrendeki férfi ellen.

Szlovákiában futtattak kiskorú lányokat a cigánybűnözők - vádemelést javasol a rendőrség

A Készenléti Rendőrségi Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály büntetőeljárást indított H. Zs. és Ó. T. novajidrányi lakosok ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók kerítés, illetve gyermekprostitúció kihasználása bűntett, továbbá kóros szenvedélykeltés vétség elkövetésével.

Kábítószerrel kereskedett egy volt budapesti rendőr

A tiszthelyettes, aki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlekedésrendészetének munkatársa volt, egy bevásárlóközpont mélygarázsában árulta a drogot. Az ügyészség vádat emelt ellene, akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélhetik.

A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két nővel szemben, akik 2018 februárjában megöltek egy férfit.

200 milliós pénzmosás nyomozását zárták le

Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást a fővárosi rendőrök egy nyolcfős társaság tagjaival szemben, akik különféle, csalásból származó összegeket fogadtak, majd felvettek, vagy továbbutaltak bankszámlájukról.

Áltekesek kísérték az „államtitkár urat” - most közel 170 milliós vesztegetéssel vádolják

Kőrös Gusztáv Tibort és kilenc társát bűnszövetkezetben elkövetett vesztegetési üggyel vádolják. A volt DK-s politikus közel 170 millió forintos kenőpénzt vett fel hiszékeny vállalkozóktól, aztán mentelmi jogba kapaszkodva szabadult - rövid időre - az előzetes letartóztatásból

Vádemelési javaslat a debreceni szeméremsértővel szemben

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 21-én, 13 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Nagyerdei körút közelében, a Békás-tó mellett egy férfi követte, aki szeméremsértő módon viselkedett és önkielégítést végzett.

Bűnügyi őrizetben a kerítő

Egy 22 éves szekszárdi férfi rávett egy 16 éves lányt, hogy Angliában prostitúciós tevékenységet végezzen. A kerítőt európai elfogatóparancs alapján bűnügyi őrizetbe vették - tájékoztatott a rendőrség.