Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

„Kulturális vetélkedő” Nagybárkányban: négy embert fogtak el a rendőrök egy utcai verekedés után

Privát Kopó
-
  20.10.27 05:09 Baleset-bűnügy

Négy fiatal férfit fogtak el a Nógrád megyei rendőrök azt követően, hogy verekedés tört ki több ember között Nagybárkány község egyik közterületén.

Felrobbantotta magát egy fegyveres embercsempész Vitnyédnél

Egy embercsempészt állítottak meg a rendőrök a 85-ös főúton, Vitnyédnél, aki Ausztria felé haladt. A férfi kiugrott a gépjárművéből, a közeli erdőbe rohant. Amint az később kiderült: lőfegyver és kézigránát is volt nála. 

Szerelemféltés: elvágta nagyapja torkát egy 28 éves férfi

Egy parkoló autóban végzett nagyapjával, a Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az elkövető ellen, aki jelenleg letartóztatásban van. 

Megölt kislány csontjait találták meg Szántódpusztánál

Gyerekcsontokat találtak gombászó turisták Szántódpusztánál még tavaly decemberben. Az orvosszakértő szerint a maradvány egy 13-14 éves kislányé lehet, aki az elmúlt húsz évben halhatott meg.

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten

Megölte anyját és nevelőapját egy 40 éves férfi hétfőn, Budapesten - közölte a rendőrség. A feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták.

Botrány Iregszemcsén: az önkormányzat „házipénztárként” használta a község csatornarendszerének kiépítésére alapí…

Privát Kopó
-
  20.10.26 18:16 Baleset-bűnügy

A gyanú szerint önkormányzati pályázatokhoz szükséges önerő biztosítására használhatták az iregszemcsei víziközmű társulat lakossági befizetésekből származó pénzét. Egy könyvvizsgálói jelentés arra is fényt derített, hogy a község szennyvízcsatorna-rendszerének kiépítésére létrehozott társulat kilenc alkalommal nyújtott kölcsönt Iregszemcse…

A nyomozási bíró elrendelte egy milliárdos üzletembert hónapokig fogva tartó bűnbanda egyik tagjának letartóztatását

Privát Kopó
-
  20.10.26 13:36 Baleset-bűnügy

A Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az illetékes nyomozási bíró 2020. október 22-én harminc napra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki visszaélve a neki adott meghatalmazással, tízmillió forintot sikkasztott el. A gyanúsított annak a bűnbandának az egyik tagja, amely hónapokig fogva tartott és bántalmazott egy budapesti…

Kényszerítéssel akarta megakadályozni a feljelentést

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kényszerítés hatósági eljárásban bűntette miatt vádat emelt egy tompai férfi ellen, aki 2018 szeptemberében a Tompai Rendőrőrs épülete előtt azért bántalmazott, lökdösött egy férfit, hogy ne tegyen feljelentést ellene.

Volt barátnőjét bántalmazta egy 54 éves „férfi”

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 54 éves férfi ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Semmi szokatlan: mozgáskorlátozott embert fosztottak ki a „navajonkik”

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival és nővel szemben, akik idén májusban használták ki a sértett védekezésre képtelen helyzetét.

Debreceni lakótelepen lövöldözött egy 26 éves gyagyás

A rendőrségre 2020. október 24-én, 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecen, Csemete utcában több lövés is dördült. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, adatgyűjtésbe kezdtek és hamar kiderült, hogy az egyik ott lakó fiatal férfi lövöldözhetett.

Megverte utastársát a villamoson (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

Igazoltatásból lebukás: drog lapult a vonaton utazó 19 éves férfi csomagjaiban

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Az irataival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.

Győri drogériából loptak a „navajonkik” (fotók)

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

„Van egy cigid?” Három cigány rabolt ki egy idős férfit - az egyik elkövető 14, a másik 12 éves

A gyanú szerint egy 20 éves férfi, egy fiatalkorú és egy gyermekkorú rabolta ki az idős sértettet. Az elkövetőket - a gyermekkorú kivételével - bűnügyi őtizetbe vették.