Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Egy 60 éves asszony terítette a drogot Karancskesziben

Egy 60 éves nőt vettek őrizetbe a salgótarjáni rendőrök, a Karancskesziben élő asszony új pszichoaktív anyaggal kereskedett.

Kifosztás a vonaton

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei már a pályaudvaron elfogták azt a szlovák férfit, aki egy nemzetközi vonaton egy alvó nő telefonját tulajdonította el.

Így néz ki a klímavészhelyzet Budapesten: utasok nélkül „pörögnek” a taxik Ferihegy és a főváros belső kerületei közö…

Tavaly november elején elfogadta az új Fővárosi Közgyűlés a klímavészhelyzet kihirdetéséről szóló előterjesztést. Karácsony Gergely főpolgármester korábban arról beszélt, hogy a klímavészhelyzet kihirdetése alatt azt érti: „a főváros vezetése kinyilvánítja, hogy érzi ennek a súlyát, illetve ez egyfajta iránymutatás arra, hogy minden döntésük a klím

Baseballütővel vágta fejbe a szeretője férjét, 7 év szabadságvesztésre ítélték

Jogerősen 7 év szabadságvesztésre ítélték kedden azt a Zala megyei férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott szeretője férjének, amikor azt egy baseballütővel fejbe vágta. A Pécsi Ítélőtábla másodfokon meghozott határozatával az ügyészi indítványnak megfelelően súlyosította a Zalaegerszegi Törvényszék korábbi, a férfira 6 éves…

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a sikkasztó főmuzeológust

30 millió forint értékben lopott műtárgyakat a Magyar Nemzeti Múzeumból 2016 és 2017 ősze között egy 64 éves, egykori főmuzeológus, amiért a keddi előkészítő ülésen a bíróság első fokon, nem jogerősen 2 év - 4 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre és 250 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Összedőlt az „unokázós” piramis

Az elmúlt években az időskorú emberek megtévesztésére a csalásokra szerveződött bűnözői körök új módszert kezdtek alkalmazni, amely a köznyelvben „unokázós csalás” néven terjedt el. Budapest rendőrfőkapitánya az ezzel a módszerrel elkövetett csalások felderítésére 2018 novemberében felállított egy kifejezetten az „unokázós”…

Együtt garázdálkodott Gusztáv és Aranka Bátonyterenyén

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság V. Gusztáv 37 éves bátonyterenyei lakos ellen garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség, míg hozzátartozója a 60 éves F. Aranka ellen garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.  

Ellenőrökre támadt Miskolcon egy agresszív utas

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárását a Miskolci Rendőrkapitányság egy 58 éves felsőzsolcai férfival szemben.

Itt tartunk: egy 10 éves fiú késsel rabolt ki egy 13 éves lányt a 28-as villamoson

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett miatt indított eljárást egy 10 éves fiú ellen, aki a gyanú szerint 2020. január 26-án, délután, a 28-as villamoson egy késsel megfenyegetett egy 13 éves lányt, akitől pénzt követelt.  

Több tízmilliós csalás gyanúja miatt letartóztattak egy ingatlanközvetítőt

Letartóztatták azt a 48 éves kaposvári nőt, aki több olyan sértettet is átvágott, akik ingatlant akartak venni. A gyanúsított tavaly egy ingatlanközvetítő cég képviselőjeként dolgozott a somogyi megyeszékhelyen. Korábban már kétszer is elítélték üzletszerűen elkövetett csalások miatt, egyik ügyben 6 év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Miután ököllel és kalapáccsal bántalmazta a feleségét, felkapott egy kést és többször megszúrta

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Dávid 32 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Bíróságon garázdálkodott egy 18 éves „navajonki”

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

Európai Taxis Egyesület: a Budapest Airport azonnal bontson szerződést a Hori-Zone biztonsági céggel!

Az Európai Taxis Egyesület is megszólalt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kialakult áldatlan állapotokkal összefüggésben. Ahogy arról a Privatkopo.hu bűnügyi portál többször beszámolt: a Budapest Airport Zrt. által szerződtetett biztonsági cég emberei útszéli, fenyegető stílusban lépnek fel a Főtaxi vetélytársaival szemben. Alább az…

Megelégelték a taxisok a Ferihegyen tevékenykedő biztonsági cég embereinek erőszakosságát - február elejére demonst…

Privát Kopó
-
  20.01.26 05:37 Baleset-bűnügy

Demonstrációt szervez az „5ök” elnevezésű, taxisokból álló csoport a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tapasztalható, felháborító események miatt. Az eseményre 2020. február 5-én, 16 és 18 óra között kerül sor, a Ferihegyi repülőtérre vezető út szemeretelepi pihenőhelyénél.

A BRFK közlése szerint 460 körözött személyt fogtak el 2019-ben

Az elmúlt évben 460 körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársainak felderítő munkája révén - közölte Sulányi Vilmos, a BRFK célkörözési osztályának vezetője szombaton, budapesti sajtótájékoztatón.