Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

„Unokázós” csalókat buktatott le egy csepeli idős asszony

A 20 éves budapesti R. Henrik 2018. március 20-án, késő este hívott fel egy idős nőt azzal, hogy az unokája balesetet szenvedett, és pénzre van szüksége, hogy a kárt rendezze.

22 éve gyilkolt - ma áll bíróság elé

Ma bíróság elé áll az a férfi, aki még 1996-ban brutálisan végzett egy férfival Kiskunfélegyházán. Nem egyedül követte el a bűntényt, tettestársa tíz éve elhunyt.

Ideges volt a macedón heroinfutár - lesz ideje megnyugodni

A macedón férfi 140 millió forint értékű kábítószert próbált meg autója ülésébe rejtve az országba csempészni, azonban Dolly, a Csongrád megyei szolgálati kutya lebuktatta.

Mentelmi jog: szabadlábra helyezték az Összefogás Párt emberölési kísérlettel vádolt jelöltjét

Felfüggesztette az Összefogás Párt képviselőjelöltje, dr. Kiss Gyula ellen előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást a Nyíregyházi Törvényszék A végzés nem jogerős.

Ásóval ütötte idős áldozatát a nő

Vádat emelt az ügyészség egy nővel szemben, aki ásóval verte össze idős házigazdáját, Hódmezővásárhelyen.

Őrizetben az iskolai támadó

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a fiatalembert, aki egy miskolci iskolában erőszakkal elvette társa telefonját.

Kerítők ellen emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség

Üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy férfi és két nő ellen, akik hosszabb időn keresztül nőket közvetítettek egy békéscsabai szórakozóhelyen a vendégek részére.

Külföldről hozták be a drogot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói vádemelési javaslattal zárták annak a két férfinak az ügyét, akik négy kilogramm marihuánát rejtettek az autójuk ülésébe.

Házilag gyártott robbanóanyagot - 12 évet is kaphat

Robbanóanyaggal való visszaélés bűntette miatt emelt ma vádat a Fővárosi Főügyészség egy budapesti férfival szemben, aki házilag gyártott robbanóanyagokat fővárosi lakásán.

Hasba rúgta saját édesanyját

Fegyházbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség a bíróságnak azzal a fiatal férfival szemben, aki tavaly ősszel úgy hasba rúgta anyját csolnoki lakásukban, hogy az asszonynak ki kellett venni a lépét. A vádlott az előélete alapján többszörös visszaesőnek minősül.

Prostitúciós tevékenység végzésére ajánlották Andy Vajna jelenlegi feleségét - Tímea a rendőrségen azt mondta: csak „…

Prostitúciós tevékenység végzésére utaló telefonbeszélgetéseket rögzített Andy Vajna jelenlegi feleségével, Palácsik Tímeával összefüggésben 2011-ben a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat - értesült a Privatkopo.hu. A titkos lehallgatásokra a Répás Lajos és társai ellen - kerítés bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt - a…

Nyolc embert károsított meg a 20 éves tárnoki férfi

A budaörsi rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak egy 20 éves tárnoki férfit.

Kubatov kedvenc gyilkosa kitálal

Szabó „Szőke” Ferenc hét évig - 2015 nyaráig - dolgozott „szurkolói koordinátorként” a Ferencváros sportklubnál. Kubatov Gábort, az egyesület elnökét, a Fidesz alelnökét és pártigazgatóját közel 30 éve, az 1990-es évek eleje óta ismeri. „Amikor még autószerelőként dolgozott, gyakran a családomnál ebédelt” - jegyezte meg. A férfi, aki emberölés…

Százötven embert vert át új ablakok ígéretével

Vádat emelt a győri ügyészség egy férfi ellen, aki több mint százötven ügyfélnek közel ötvenmillió forint kárt okozott nyílászárók leszállításának és beszerelésének ígéretével.

Járókelőket raboltak ki Budapesten - vádat emeltek ellenük

Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egy évvel ezelőtt, néhány napon belül két járókelőt is megtámadtak az értékeikért, Budapesten.