Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Különélő házastársát szúrta nyakon

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a látogatóba érkező, különélő házastársát leszúrta.

Bozótvágó késsel és teleszkópos bottal tettek „baráti” látogatást ismerőseiknél

A Szendrői Rendőrőrs munkatársai még a helyszín közelében elfogták a bozótvágó késsel és teleszkópos bottal támadókat.

Megint rémhírterjesztőket fogtak a zsaruk: „nem igaz, hogy koronavírus-járvány van”

Rémhírterjesztés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 54 éves férfival, és 15 éves lányával szemben.

Bilincsben a tatabányai kábítószer-terjesztő

A tatabányai rendőrök a fogyasztók mellett azt a férfit is elfogták, akitől a gyanú szerint többen rendszeresen vásároltak kábítószert.

Több késszúrással megölte édesanyját egy mogyoródi nő

„Megöltem anyámat” - érkezett K. Rita bejelentése a rendőrségre hétfőn, este. A kiérkező mogyoródi járőrök az akkor már élettelen asszonyon nem tudtak segíteni. A nő több késszúrással ölte meg az édesanyját.

18 éves cigány tört be egy 77 éves asszony házába, pénzt rabolt

Egy 77 éves jánoshalmi nő tett bejelentést a rendőrégre 2020. április 5-én, 4 óra 20 perckor, mivel nem sokkal korábban egy ismeretlen férfi betört a házába, és pénzt követelt tőle.

Nem egy sikertörténet: zálogjegyet rabolt Richárd

A kecskeméti nyomozók néhány órán belül elfogták azt a férfit, aki pénz híján egy zálogjegyet zsákmányolt.

„Nem volt otthon étel” - erre hivatkozott a „férfi”, aki megverte a feleségét és nem engedte a házból kilépni

A Dunaföldvári Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy helyi férfival szemben folytattak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Besétált a BRFK panaszirodájába egy 38 éves nő és közölte, hogy megölte az egyéves kislányát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Központi Panaszirodájába 2020. április 5-én, késő délután ment be egy 38 éves budapesti nő, aki elmondta, hogy Budapesten, a XVIII. kerületi Havanna utcai lakásában április 4-én megölte egyéves kislányát.

Renátóék megfújták egy lelkesen adózó vietnámi luxusterepjáróját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán 2020. április 1-jén tett feljelentést egy vietnámi férfi, akinek ellopták a mintegy 8 millió forint értékű autóját. A józsefvárosi nyomozók megkezdték az adatgyűjtést, a térfigyelő kamerák felvételeinek ellenőrzését, és értesítették a BRFK Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Ellen

Tusfürdőket lopott, a biztonsági őr vissza akarta tartani, megharapta, így rablás lett belőle

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy fiatalkorú személy ellen.

Egy februári rablás tettesét fogták el a monori járőrök

Egy mozgásában korlátozott asszony kezéből tépte ki közel 70 ezer forintját az a helyi férfi, akit közel két hónap bujkálás után fogtak el a rendőrök, Monoron.

Fojtogatta és bántalmazta az eladót, majd a kasszát is kiürítette egy kaposvári férfi, mert nem szolgálták ki a boltban

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés és kifosztás miatt indított eljárást egy 55 éves helyi lakossal szemben.

„Több lábon” állt az internetes csaló: koncertjegyekben, szájmaszkokban és kézfertőtlenítőkben is „utazott”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 2020 januárjában indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, mert többen feljelentést tettek, miután egy internetes apróhirdetésen keresztül koncertjegyeket vettek egy férfitől, aki a vételár kézhezvételét követően nem küldte meg azokat a vevőknek.

A bíróság letartóztatásba helyezte a nem létező szájmaszkokkal „üzletelő” csalókat

A Pécsi Járási Ügyészség indítványára a bíróság elrendelte annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását, akik nem létező szájmaszkokkal „üzleteltek”.