Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Három hónapos kisbaba is kellett a pedofil állatoknak - 84 kisgyermeket szabadítottak ki az emberkereskedők fogságábó…

Gyermekek szexuális kizsákmányolásával foglalkozó pedofilhálózatot göngyölített fel az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) több ország társhatóságával együttműködve, és 84 gyermeket mentett ki az emberkereskedők fogságából. A kimentett gyermek között volt egy három hónapos kisbaba és ötéves testvére is.

Bilincsben a debreceni rablás gyanúsítottjai

A nyomozók másfél órán belül azonosították és elfogták azt a két balmazújvárosi fiatalt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy idős férfit, Debrecenben - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fegyházból bírálja a büntetés-végrehajtást egy elítélt a Facebookon

Szabadon garázdálkodik egy elítélt az interneten a sopronkőhidai fegyházból. A 12 éves büntetését töltő férfi a pécsi kézigránátos merénylet egyik résztvevője volt. A 2008-as bűncselekmény következményeként ketten vesztették életüket.

Masszírozós ágymelegítőt „nyertek”

Privát Kopó
-
  17.10.19 11:40 Baleset-bűnügy 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 2017. október 10-én tett feljelentést egy 76 éves szalkszentmártoni férfi, mert egy héttel korábban megjelent a házuknál egy ismeretlen nő, aki eladott neki és a feleségének két matracot. Az ismeretlen elkövető azt állította az idős házaspárnak, hogy nyertek egy masszírozós ágymelegítőt, ami mellé…

Rendőrkézen a lakásbetörők

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a 30 éves L. Márk és a 43 éves K. Zoltán budapesti lakosok ellen. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet

A rendőrség vádemelést javasol egy békéscsabai férfival szemben, aki a gyanú szerint halálos közlekedési balesetet okozott 2016 októberében, Hódmezővásárhely és Székkutas között

Álnéven vásárolt a csaló

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat az ügyészség egy többszörösen büntetett előéletű férfival szemben, aki álnéven jelentkezett egy, az interneten eladásra meghirdetett karóráért, majd miután megegyezést színlelt az eladóval, nem fizette ki a megbeszélt árat.

Házilag kialakított rejtekhelyen lapult a drogszállítmány

Privát Kopó
-
  17.10.19 07:59 Baleset-bűnügy  NAV Drog

Több mint 22 kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Röszkén, egy személyautóban felfedezett, házilag kialakított rejtekhelyen.

Baltával támadt a nőre

Privát Kopó
-
  17.10.19 07:54 Baleset-bűnügy  Miskolc

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás A. Zs. törteli lakos ellen garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

Drogdílerek bűnügyi őrizetben

Privát Kopó
-
  17.10.18 15:16 Baleset-bűnügy  Drog

Elfogták a zuglói rendőrök azt a két férfit, akik az elmúlt időszakban rendszeresen árultak kábítószert Budapest XIV. kerületében.

A tévéből tanulta az „unokázást” Dzsúlió és bandája

Privát Kopó
-
  17.10.18 10:30 Baleset-bűnügy 

M. Dzsúlió elsőrendű és K. Patrik másodrendű vádlott még soha nem dolgozott, és nem volt rendszeres jövedelmük, annak ellenére sem, hogy az elsőrendű vádlott már élettársi kapcsolatot létesített - derült ki a vádirat ismertetésekor.

Fiatalkorú fiúkat zaklatott a katolikus rádió munkatársa

Privát Kopó
-
  17.10.18 10:01 Baleset-bűnügy  Rádió

Fiatalkorú, 14-16 éves ceglédi fiúkat zaklatott a 22 éves, Cegléden dolgozó I. Máté. Az esetet súlyosbítja, hogy a férfi a fiatalokat azzal kereste meg, hogy interjút szeretne készíteni velük egy rádió számára. Azonban nagyon gyorsan a „lényegre” tért: szexuális aktusról készült képeket küldött nekik, vagy obszcén üzenetekkel bombázta őket.

„Elfelejtették” elszámoltatni Demszky egykori, külföldi luxusingatlanokat felhalmozó bizalmasát

Továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoz Demszky Gábor egykori budapesti főpolgármester volt tanácsadójának, Mesterházy Ernőnek Balin található luxusingatlanjai ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) - értesült a Pestisracok.hu. Az már régóta tudható, hogy Demszky legközvetlenebb bizalmasának öt önálló luxusvillából álló…

Hamis pénzzel fizettek

Egy polgári szórakozóhely alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségen 2017. október 14-én, délután arról, hogy az előző éjszaka folyamán ismeretlenek hamis pénzzel fizettek a vendéglátóhelyen.

Előzetes letartóztatásban a zsámboki emberölés gyanúsítottjai

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a hétvégén, Zsámbokon elkövetett emberölés feltételezett végrehajtóját és bűnpártolással meggyanúsított segítőjét is.