Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Adagonként 1000 forintért értékesítette a drogot

Egy 24 éves versegi lakost őrizetbe vettek a pásztói nyomozók és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

„Ez most rablás lesz” - nem lett

Egy ózdi üzletet akart késsel kirabolni az a férfi, akit a bejelentést követően a kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogtak.

Játékfegyverrel fenyegetőzve kereste a fiát egy 52 éves „navajonki” Gyöngyösön

A gyöngyösi nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 52 éves férfit.

Kutyakennelben pancsolta a kábítószert

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt büntetőeljárást folytat T. Gáborral szemben. A férfit őrizetbe vették, az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

Halált okozó testi sértéssel vádolnak egy 21 éves férfit

A Fővárosi Főügyészség szerint egy 21 éves férfi megütött egy hajléktalan férfit, aki pénzt kért tőle. A sértett elesett, beütötte a fejét, majd a kórházba szállítást követően életét vesztette. A vádhatóság a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Családi vitából felfegyverkezve elkövetett garázdaság

A két, harmincas éveiben járó férfi egy budapesti társasház előtt egy családi vita miatt szólalkozott össze, ami dulakodássá fajult. Egyiküknél kés is volt, ami azonban a verekedés során a másik férfihoz került.

Lezárta a BRFK a dohánybolti rabló ügyét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya rablás bűntett elkövetésével gyanúsít egy 41 éves budapesti férfit, aki 2021. augusztus 30-án, egy Budapest IX. kerületi dohányboltban az ott tartózkodó alkalmazottat egy teleszkópos fémrúddal és egy éles lőfegyvernek tűnő légfegyverrel megfenyegette, hogy a bevételt adja át.

Kállói drogdílerek rendőrkézen

A Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat többrendbeli kábítószer-kereskedelem bűncselekmények, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 32 éves, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves kállói lakos ellen.

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben a Londonban, többéves bujkálás után elfogott magyar állampolgárságú bűn…

Többéves bujkálást követően 2021. szeptember 20-án fogták el P. Lászlót, aki a Célkörözési Szakegységek Európai Hálózata (ENFAST) keretében végrehajtott nemzetközi rendőri együttműködés nyomán Nagy-Britanniában, Londonban került rendőrkézre.

Így támad buszsofőrre a „c-típusú” alkesz

A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az ötvenes éveiben járó férfit, aki ittasan akart felszállni az autóbuszra, azonban a sofőr ezt nem engedte, ezért rátámadt.

Emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy brutális állattal szemben

A vád szerint egy 54 éves férfi egy budapesti pizzériában kötött bele egy másik vendégbe, majd az előle menekülni próbáló férfi után ment, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett később a kórházban életét vesztette. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

Ölni akart a „navajonki”, amiért dolgoznia kellett - de már „megbánta”, úgyhogy szabadon engedik

„Most megöllek!” - ezt kiabálta, késsel a kezében, egy encsencsi közmunkás, miközben a főnöke felé rohant. A vérengzést a munkatársai akadályozták meg, akik lefogták a késsel hadonászó „navajonkit”.

Letartóztatásba került a „biofűvel” kereskedő férfi, aki verte az édesanyját

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványozta annak a 23 éves férfinak a letartóztatását, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett, valamint rendszeresen bántalmazta édesanyját.

Nem enyhítették a gyermekei sérelmére szexuális erőszakot elkövető moslék büntetését

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a szexuális erőszak bűntette miatt 12 év szabadságvesztésre ítélt mezőhegyesi férfi ügyében hozott elsőfokú ítéletet.

Hét év után elfogták a budapesti Hublot óraszaküzletet kirabló brutális oroszokat

110 millió forint értékű zsákmánnyal távoztak az elkövetők egy terézvárosi luxusóra-szaküzletből 2014-ben, miután az alkalmazottakat olyan súlyosan bántalmazták, hogy egyikük életveszélyesen megsérült. A budapesti rendőrök két gyanúsítottal szemben most zárták le a fél Európán és Oroszországon átívelő nyomozást.