Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Terasznyitás előtt: minimális áremeléssel és nagy reményekkel készülnek a vendéglátósok

A kormány döntése alapján amint megvan a 3,5 millió oltott Magyarországon, másnap nyithatják újra teraszaikat és fogadhatnak vendégeket a vendéglátóhelyek – vendéglátóhelyeket kérdeztünk arról, hogy hogyan készülnek a várva-várt újranyitásra. Van, aki bizakodva zökkenőmentesen, van, aki áremeléssel. Hogy lesz-e csapolt…

Nagy nyitás jöhet, ha elérjük a 4 millió beoltottat

Az egyre biztosabb, hogy több szolgáltatás igénybevételéhez szükséges lesz majd a védettségi igazolvány.

Egy nukleáris hatalom is radikalizálódhat Biden döntése nyomán

A Talibán pontosan érti a washingtoni üzeneteket: az amerikaiak el akarnak tűnni Afganisztánból és mindezt már az elkövetkező hónapokban. A felkelők által újra megalapítandó iszlám emirátus szerte a régióban megerősítheti a radikálisokat, mindenekelőtt a nukleáris fegyverekkel rendelkező Pakisztánban. Káncz Csaba…

A Richternek köszönheti a mai napot a magyar börze

Eseménytelen volt a kedd, de pluszban tudott zárni a BUX-index.

A parlament előtt a 2021-es költségvetés módosítása

A javaslatot még tavasszal elfogadhatja az Országgyűlés.

Hova vannak bejegyezve a cégek? Ebben is változást hozott a koronavírus

Magyarországon a vállalkozások jelentős része a tulajdonosok lakcímén működik, a koronavírus járvány alatt pedig még növekedett is az arány egyes szegmensekben.

Pénzügyi és környezeti tudatosságot tanul ezen a héten 350 ezer diák

Ezen a héten 1600 iskolában zajlanak a Fenntarthatósági Témahét programjai és rendhagyó tanórái. Kiemelt téma a zöld gazdálkodás alapjainak elsajátítása.

Magyar Orvosok Szakszervezetének elnöke: "a külföldi magyar orvosok besegítése tele van jogi buktatóval"

Bár most úgy tűnik, túl vagyunk a harmadik hullám tetőpontján, továbbra is élet-halál harcot vívnak a Covid-osztályokon orvosok, nővérek és szakápolók. Egy Ausztráliában élő magyar orvosban felmerült a gondolat, hogy a külföldön élő magyar egészségügyi dolgozók közül páran hazajönnének segíteni. Kérdés, hogy ez mennyire megvalósítható…

Külföldön is bevásárolna az Otthon Centrum a friss pénzből

Egyebek mellett külföldi felvásárlásokat hajtana végre az Otthon Centrum a most kibocsátott kötvényekből bejövő pénzből.

Zs. Nagy István lett a Magyar Lízingszövetség elnöke 

A két évtizedes lízingpiaci tapasztalattal rendelkező Zs. Nagy István, a Merkantil-csoport kockázatkezelési igazgatója lesz a Magyar Lízingszövetség elnöke, a szervezet eddigi vezetője, Nyikos Katalin továbbra is elnökségi tag marad.

Mészáros Lőrinc egy külföldi hátterű nagyvállalattól igazolt felsővezetőt

Megint nagyvállalati vezetőt igazolt Mészáros Lőrinc. A nevét viselő építőipari cég a francia hátterű Colastól csábított el egy felsővezetőt.  

Guardian: kifarolhat a szuperligából a Chelsea és a Manchester City

A lap értesülései szerint a két brit klub nem fanatikus rajongója az ötletnek, és a globális össztűz miatt már kételkedik abban, hogy jó ötlet lenne a szakadár ligához való csatlakozás.

Egy évre lakat került egy Bács-Kiskun megyei presszóra, mert újra vétettek a járványügyi szabályok ellen

Müller Cecília szerint azért javulnak a járványügyi adatok, mert egyre többen kapják meg az oltást.

Kriptoalkalmazásba fektet a Telekom, mitől lett lemaradó a BUX index?

Ma esnek a tőzsdék, nem is kicsit, a BUX kissé ismét alulteljesítő. Vajon miért? A Magyar Telekom anyavállalata mobiltelefonos kriptoalkalmazásba fektet, bár nem túl sokat. A BMW jó jelentése csak átmenetileg tudta drágítani a részvényt, a Daimler új modelljét nagyon dicsérik. Mitől mehetne feljebb a Coinbase?