Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Több mint 3 milliárd hamis fiókot törölt fél év alatt a Facebook

A legtöbbet sikerült röviddel a regisztráció után azonosítani, még mielőtt nekiállhattak volna az aktív károkozásnak.

Itt a legújabb gyomros az autósoknak

Privátbankár
-
  Ma 07:25 Színes

Legalábbis azoknak, akik benzines járgánnyal közlekednek.

Prostik, drogok, hatalmi játszmák: újabb részletek az ibizai videóról

Pénz, hatalom, korrupció, alkohol, drogok, prostituáltak: bárhonnan is közelítünk hozzá, az ibizai sztori messziről bűzlik. Heinz-Christian Strache FPÖ-vezért és bizalmasát két rossz hírű osztrák férfi csalta lépre, feltehetően megbízásból. Strache ugyanakkor saját sírját ásta meg azzal, hogy elképesztően naiv volt, és nyíltan beszélt zűrös tervei

Nem az a kérdés, emelkednek-e még a tőzsdék, hanem az, eshetnek-e egyáltalán?

Privátbankár
-
  Tegnap 19:00 Pénzügy

Jöhet-e a medve, a tartós tőzsdei árfolyamesés? Ahogy a Fed közbelépett decemberben, úgy lehet, hogy legközelebb is gátat szabnának a nagyobb zuhanásnak. A Mol és a Magyar Telekom az eredményét befolyásoló tényezőkről beszélt. Feléledhet a tetszhalott hazai vállalatikötvény-piacunk.

Az EU-ban már betiltott, mérgező vegyszerekkel vannak teletömve az amerikai kozmetikumok

Több ezer potenciálisan ártalmas anyag kerül hétköznapi fogyasztási cikkekbe az USA-ban. A tengerentúlon gyártott fogkrémek, gyümölcslevek, csokik és sajtok is veszélyesek lehetnek az egészségre a puhább amerikai szabályozások miatt, melyek aligha fognak mostanában szigorodni. Csak a fogyasztók léphetnek fel hatékonyan, de a…

Kitalálod, melyik a világ legértékesebb márkája?

Az Apple vezeti a Forbes legértékesebb világmárkáit rangsoroló 100-as listáját.

Júniusban ismét feljebb beszélik majd a forintot?

Privátbankár
-
  Tegnap 15:10 Pénzügy

Trump ideje lassan elfogy, ha nem állapodik meg időben a kínaiakkal, akkor pont a következő választásra eshet az amerikai recesszió. Ha a forint tovább gyengül, júniusban ismét jöhet jelzésértékű lépés az MNB részéről, amely a szigorítás irányába hat és a forintot erősítené. De ez az európai konjunktúrától is függ – mondták az Amundi…

90 millió eurós bírságot kapott a dízelbotrányban játszott szerepe miatt a Bosch

A vállalat a dízelmotorok vezérlőberendezései szállítójaként keveredett bele a Volkswagen-féle emisszióérték-manipulációs ügybe.

Tovább bénáznak a Brexittel a britek – mégsem lesz vita

Nem viszik az alsóház elé a tervezetet egyelőre.

A bankok tavaly közelebb kerültek az igazság órájához

Privátbankár
-
  Tegnap 12:45 PénzügyMNB

Csaknem 15 százalékkal kevesebb, 536 milliárd forintos adózott eredményt értek el 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb pénzügyi stabilitási jelentéséből.

580 millióból tervezik át Velencévé Észak-Csepelt és Dél-Pestet

Nem olcsón kötött szerződést a Fürjes Balázs vezette kiemelt állami projektekért felelős szerv egy osztrák építész konzorciummal, hogy újjáálmodják a Csepel-sziget északi csücskét és a szemközti pesti partot.

Rég betiltott, ózonréteget pusztító gázt eregetnek Kínában

Privátbankár
-
  Tegnap 12:21 GazdaságÓzon

Egy friss tanulmány szerint Santung és Hopej tartományok térségében zajló kibocsátások a felelősek a 2013 óta megnövekedett globális fluor-triklórmetán-emisszió legkevesebb 40-60 százalékáért.

Sok dolga volt a Gripeneknek – egyre több az eltévedt gép

Nőtt az eltévedt és azonosítatlan repülőgépek száma a magyar légtérben - közölte a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat.

Pesszimista befektetők, pengeélen a forint

Továbbra is inkább a pesszimizmus az úr a piacokon a befektetőket az amerikai-kínai kereskedelmi háború eszkalálódásának lehetséges veszélyei mozgatják. A tőzsdék lassú lejtmenetben vannak, miközben a forint továbbra is a 327-es szint környékén táncol.