Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kaphattak befolyásos magyarok soron kívül oltást?

Miután több helyről is azt hallottuk, hogy olyan hazai vállalatvezetők részesültek már koronavírus elleni oltásban, akik az oltási rend alapján nem feltétlenül voltak jogosultak, szúrópróbaszerűen megkérdeztünk néhány magyarországi nagyvállalatot, bankot, valamint az MNB-t, voltak-e náluk ilyen esetek. Van, aki még a feltételezést is visszautasítot

Bezárták a Szent István-bazilikát, mert többen koronavírusosak lettek

HVG
-
 Ma 06:48Kultúra

Nem tartanak istentiszteleteket azután, hogy elhunyt a bazilika plébánosa, és a káplánok között is többeknek pozitív lett a teszteredménye.

Brüsszelre vetjük szemünket!

Bár a magyar gazdaság is visszaesett, a mi valamivel több mint ötszázalékos recessziónk jóval kedvezőbb az ­uniós országok mínusz 6,4 százalékos átlagánál.

Magyarországon is megjelent a Dél-Afrikai koronavírus mutáció

Változik az oltási stratégia A nehezebben kezelhető mutáció megjelenését Müller Cecília jelentette be. Az országos tisztifőorvos szerint ez a variáns nehezebben kezelhető, ellenállóbb, azok is elkaphatják, akik már voltak koronavírusosak. A különböző mutációkat már több mint 500 embernél mutatták ki. Ezért változtatnak az oltási stratégián, most…

Előkerültek Lady Gaga ellopott kutyái

Liner
-
 Ma 06:46Divat

A Los Angeles-i Rendőrkapitányság jelentette be a nagy hírt, miszerint az erőszakos körülmények között elrabolt két francia bulldog biztonságban visszakerült a gazdájához.

A sör adójának csökkentésével terelnék vissza a kocsmákba az embereket

Nagy-Britanniában egy egészen szokatlan ötleten kezdtek el komolyan gondolkozni: árelőnyhöz juttatnák a pubokat a szupermarketekkel szemben, hogy a lezárás után hamarabb magára találhasson a vendéglátási szektor.

„Az EU a vakcnabeszerzésével maga ássa alá az intézményeibe vetett bizalmat”

A németek többsége szerint az EU rosszul teljesít az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Varsó I. – Sursum corda

A lengyelek olyanok, mint mi. Mindenképpen élni akarnak valahogyan. És élnek. Él ez a város is…

Már biztos: szuperviharok csapnak le Európára

A klímaváltozással egyre több extratrópusi ciklon alakul ki, és akár egy közepes hurrikán erejével csaphat le Európára, hazánkba is eljuthat hatalmas széllökésekkel.

Automatikus letöltési funkciót indított a Netflix

Szkecs
-
 Ma 06:43Film

A Netflix bemutatott egy új funkciót, amely a korábbi választások alapján automatikusan letölti az ajánlott műsorokat vagy filmeket a mobil eszközére. A Letöltések neked (Downloads For You) kezdetben csak Androidon, de a világ minden táján érhető el, és a közeljövőben tervezik, hogy tesztelik a funkciót az Apple iOS rendszerén is. A…

“A karantén leple alatt létrehoztuk az Ex katedrát” – Interjú Boross Martinnal

Boross Martinnal, a STEREO AKT vezetőjével beszélgetett Bordás Katinka az Ex katedra című előadás március 4-i online premierje kapcsán. 

Szovjet időgép: beültünk egy 492 kilométert futott régi Ladába

HVG
-
 Ma 06:41Autó-motor

Alaposan körbefotóztuk a 39 éves kora ellenére szalonállapotú, "szőrös gumis" magyar példányt.

Lajos

Nem zárnám ki azt a lehetőséget, hogy nem a csengeri asszony vette hülyére a politikust, hanem a balek szerepét eljátszó Kósa Lajos és pártja veszi az országot.

Így sportoljunk hidegben!

Ne bízzuk a véletlenre a felkészülést. „Majd ott kitalálok valamit!" vagy „Ezer éve sportolok, mi bajom lehet?" vagy „Eddig sosem sérültem le..." Ismerős? Ebből sajnos nem lehet kiindulni, főleg, hogy sokan többhetes, többhónapos bezártság után döntenek úgy, hogy pár napra elmennek síelni vagy túrázni a csúszós, jeges vagy saras utakon.…