Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tippek a biztonságos otthoni streameléshez

​Ezekben a hetekben az online streaming minden bizonnyal csúcsokat dönt a távmunka, a digitális oktatás és az otthoni szórakozási lehetőségek maximális kihasználása miatt.

A cselekvő szeretet a politikában is megvalósítható – rendhagyó beszélgetés a Credóban

vasárnap.hu
-
  Ma 19:42 Belföld

A közéleti szerepvállalásra pápák egész sora bátorítja a keresztény embereket, Vi. Pál szerint a politika a szeretet egyik legmagasabb rendű...

A kukában landol az élelmiszerek jelentős része a felvásárlási pánik miatt

Ecolounge
-
  Ma 19:42 Életmód

Az alapvető fogyasztási cikkek felesleges felhalmozása miatt megnőtt a hulladék mennyisége, a fel nem használt és így megromlott nem tartós termékek pedig rendkívül nagy terhet jelentenek a környezetre - hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Segítség! Pusztulnak az agysejtjeim és ez tök komoly

Carrie
-
  Ma 19:39 Életmód

Kb. három hét telt el, hogy felelősségteljesen

Hollandiából fertőzött vetőburgonya érkezett Magyarországra

VG
-
  Ma 19:39 Gazdaság

Összesen több mint 50 tonna burgonyát kellett megsemmisíteni.

Utolérheti Molnár Miklóst a végzet

Magyar Nemzet
-
  Ma 19:39 Belföld

Aggályos Molnár Miklós kinevezése a Vasivíz Zrt. élére, mivel kétséges, hogy rendelkezik-e a jogszabályban előírt víziközmű-szolgáltatásban szerzett ötéves szakmai tapasztalattal.

Akinek az életéről semmi sem egészen biztos: Elmyr de Hory

ma7.sk
-
  Ma 19:38 Kultúra

Köztudomású, hogy a magyar tehetséges népként él a világ köztudatában. Vannak híres sportolóink, tudósaink, művészeink, ennek ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy a múlt század leghíresebb képhamisítója is magyar származású volt. Állítólag 1906. április 14-én látta meg a napvilágot, bár ki tudja, miért, folyamatosan 1911-t…

Drasztikus számok Olaszországból ismét!

OLKT
-
  Ma 19:38 Vélemény

760 új halálos áldozatról és 4668  új koronavírussal diagnosztizált betegről számoltak be az olasz hatóságok csütörtökön. Új koronavírussal fertőzött beteget tesznek repülőgépre az észak-olaszországi Bergamo Orio al Serio repülőterén 2020. április 2-án. Bergamo a vírussal egyik leginkább sújtott város Lombardiában a járvány…

Milánói polgármester: Amint lehet enyhítenek, de ha kell, rögtön szigorítanak

Index
-
  Ma 19:38 Külföld

Hosszú és nehéz fázisnak nevezte a koronavírus-járvány lassulása utáni időszakot is. Szerinte addig korlátozások lesznek, míg nincs vakcina.

Átalakítja a válság az állami cégeket is

Hírklikk
-
  Ma 19:38 Belföld

Az állami vállalatok közül a közszolgáltató cégek vannak most a legnehezebb helyzetben, a válság pedig egyes társaságok jövőjét teljesen új alapokra helyezi majd – jelentette ki a Figyelőnek adott interjújában Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter, a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport vezetője.

Putyin a hónap végéig meghosszabbította a kényszerszabadságot Oroszországban

Promenad
-
  Ma 19:37 Színes

Április 30-ig meghosszabbította Oroszországban a koronavírus-járvány miatti kényszerszabadságot Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön, nem zárva ki egyúttal, hogy a helyzet javulása esetén le lehet rövidíteni ezt az időszakot.

Egységben is gyengék

Gondola
-
  Ma 19:37 Vélemény

Végre megvan a koronavírus elleni szer! – kiáltottak fel Brüsszelben, illetve néhány nyugati kormányhivatalban és szerkesztőségben: rúgjunk bele Magyarországba!