Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

4 hétvége a Balaton körül - indul a Kékszalag Roadshow

Porthole
-
  Tegnap 22:21 Vitorlás  Hétvége Balaton

A szárazföldön is bemutatkozik Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő versenye. Az 50. Kékszalag Erste Nagydíj szervezői idén megrendezik a Kékszalag Roadshow-t, amelynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a Kékszalaggal - akár vitorláznak, akár nem.

Volvo Körkapcsolás – június 13-20.

Porthole
-
  Tegnap 16:21 Vitorlás 

A hétvégén remek szél fújt az egész országban, ezt bizonyítja, hogy a Balaton mellett Orfűn és a Hámori-tavon is sikeres versenyeket rendeztek meg kis- és nagyhajóknak egyaránt.

Volvo Ocean Race – Legendák versenye

Porthole
-
  Tegnap 12:03 Vitorlás 

Göteborg - Hága, 2018. június - A 13 VOR versenyből 7 hajói gyűlnek össze Göteborgban egy történelmi regattára a 2017-18-as VOR befutójáig, Hágáig. A nyertest korrigált idő alapján hirdetik majd a korábbi versenyekhez hasonlóan, de a modern hajók osztályban is futnak egymás ellen.

Hunguest Hotel Palota Lillafüred-Mercedes Benz Miskolc-Deboti Vitorlás Hétvége

Porthole
-
  18.06.19 22:03 Vitorlás 

Miskolc-Lillafüreden III. alkalommal rendezte meg vitorlás versenyét a Deboti Vse az optimist hajóosztály részére. A névadó támogatókon kívül a verseny megrendezéséhez Miskolc város, a Magyar Vitorlás Szövetség, és a Technoplast Kft. járult nagyban hozzá. A versenyzők a Balatonról, Velencei tóról, és Nyékládházáról (Gólem-tó) érkeztek.

II. Boat BBQ & Grill

Porthole
-
  18.06.19 11:54 Vitorlás 

Mi kell egy jó kikötői grillbulihoz? Néhány grillsütő, pár lelkes ember, néhány liter bor és egy jó helyszín. Szerencsére az idén második alkalommal rendezett BBQ & Grill-en minden adott volt!

Az ország kocsmája

Porthole
-
  18.06.18 21:39 Vitorlás 

Bizony, az nem más, mint Badacsony. A délnyugati medencében tett túráink csúcspontja, amikor ideérünk. De ezt még megelőzi egy Szigligeten töltött éjszaka. Méghozzá nem is akármilyen. Ugyanis levágott úgy este kilenc óra táján egy jó százhúszas délkeletről. Pont a kikötő szájára, a vendéghelyek kellős közepére. Szerencse, hogy senki nem állt ott.…

Tramontana-Sennebogen Kupa 2018

Porthole
-
  18.06.18 10:12 Vitorlás  4 hír a témában

Múlt pénteken nevezéssel kezdődött a 2018 évi Tramontana-Sennebogen Kupa. Folytatva a korábban elkezdett sorozatot, idén is zászlójelzések kerültek a versenypólók hátára. Idén a még eddig kimaradt, de versenyeken előforduló jelzések közül az egyéni és csoportos visszahívó, az „M” „Y” lobogó és a befutó volt soron. A nevezés mellé a…

Soltész - Paks Kupa 2018

Porthole
-
  18.06.17 21:06 Vitorlás 

Az Atomerőmű Sportegyesület rendezésében, a hétvégén 26 egység részvételével, Balatonfüred-Csopak előtti vízterületen zajlott a Kalóz osztály ranglista versenye.

Magyar Géza 1944-2018

Porthole
-
  18.06.17 18:57 Vitorlás  Olimpia

Egy baleset szakította ki őt váratlanul közülünk, mert az ideje még messze nem járt le, kellett volna Ő még nagyon a világunkba.

Mindegyik magyar élmenő előrelépett a világranglistán

Porthole
-
  18.06.15 22:27 Vitorlás 

A kitűnő Világkupa- és Európa-bajnoki eredményeikkel több helyet is javítottak a magyar élversenyzők a világranglistán. A legnagyobbat Érdi Mári ugrotta a mezőnyben.

Magyar Tenger - zene, gasztro, levendula

Porthole
-
  18.06.15 13:03 Vitorlás  Balatonfüred Úszás

Hűvös, de mozgalmas lesz ez a hétvége: Nyíltvízi úszó Világkupát rendeznek Balatonfüreden, magunk szüretelhetjük a levendulát a Szent Balázs-hegyi Levendulásban. Pláne, és kösz a halakat! lesz a Pláne Badacsony borteraszon, valamint megjelent egy új kalauz a Balatoni KÖR jóvoltából. Nyílik a termelői piac Révfülöpön, ráadásul Kiscsillag…

Segítség, bepárásodott az órám!

Porthole
-
  18.06.15 09:42 Vitorlás 

Sőt, az is előfordulhat, hogy az óra üvege alatt hullámzik a Balaton… Hogyan kerüljük el ezeket a kellemetlenségeket, mi a teendő, ha megtörtént a baj? Visy László Kirchner István órást kérdezte, aki kollégáival a balatonföldvári Ezüst szalag előtt, a Spariban, minden érdeklődő karóráját díjmentesen ellenőrzi: bírja-e a vizet?

Fa Magyar Szörf Bajnokság

Porthole
-
  18.06.15 09:36 Vitorlás  Hétvége Balaton

Gyenge szél, remek hangulat, jó versenyek minden osztályban. Így lehetne a legrövidebben összefoglalni a Fa Magyar Szörf Bajnokság második fordulójának eseményeit, amelyet a múlt hétvégén tartottak meg Balatonfűzfőn, s amely egyben a Közép-európai kupa versenye is volt, így öt ország nyolcvan versenyzője vett részt rajta.

Új lendület az ORC-nek

Porthole
-
  18.06.14 21:51 Vitorlás 

A Magyar Vitorlás Szövetség megállapodást kötött az Offshore Racing Congress (ORC) szervezettel, így mostantól még egyszerűbb lesz ORC-ben versenyezni, hisz megvannak a képzett hazai felmérők, egyszerűsödött a regisztráció és elkészült a regisztráció magyar nyelvű oldala is