Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Idén 23 új taggal bővült a versenybírók köre

A tavaly novemberi tanfolyam után 23 fővel bővült a hazai vitorlás versenybírói közösség: ennyien teljesítették sikeresen a komplex írásbeli vizsgát. A tanfolyamot koordinálását Böröcz Bence, a World Sailing által nemrég két évre a világ vezető versenybírói közé választott nemzetközi versenybíró, a Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottságána

11m Onedesign: Nagyobb vitorlával gyorsabban

A Magyar Vitorlás Szövetség sorozatában most több hajóosztály után a 11 metre OneDesign osztály képviselője, Czap Zoltán összegzi a szezont.

Zöldfoki túra élménybeszámoló

Porthole
-
  19.02.10 22:00 Vitorlás

A 2018 februári Kanári túránk beszámolója után most egy újabb, a hazai tengeri túrázók számára talán ismeretlen területről, a Zöldfoki-szigetekről szeretnék írni! Talán mások is kedvet kapnak, hogy egy ilyen különleges, de elérhető hajózási területet felfedezzenek!

A jég sem tudta megakadályozni az év első balatoni vitorlásversenyének megrendezését

Jég, köd, napsütés, szél. Mindezekből kijutott azoknak, akik február 9-én szombaton Balatonlellén rajthoz álltak a III. Farsangi Regatta Vitorlásversenyen.

Berecz Zsombor: “EZ Valami Nagyon Elcseszett ÉV Volt, Közben Meg Varázslatos"

Porthole
-
  19.02.10 14:33 Vitorlás

Kéztöréssel kezdődött, történelemírás lett a vége. Berecz Zsombor a tavalyi évéről.