Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

A hajó helye télen

Porthole
-
  17.10.19 21:42 Vitorlás 

Hol lenne? A hajósok többsége számára természetesen a parton. Daruzás, lemosás, cuccok, matracok haza, motor téliesítése, vitorlák kiszárítva haza, állvány rendbetétele, kerekek felpumpálása, ... tovább is van mondjam még?

Szombaton szezonzáró Kenesén: rajtol az Őszi Regatta

Porthole
-
  17.10.19 19:40 Vitorlás 

Október 21-én szombaton a KMPVSE rendezésében zajlik majd az Őszi Regatta, amely a YS Trophy idei utolsó előtti állomása is egyben.

Volvo Körkapcsolás október 11-18.

Porthole
-
  17.10.18 13:12 Vitorlás 

Bár sok szelet nem ígértek a hétvégére a csodás napsütés mellé, mégis érkezett: friss 8-10 csomós szélben vitorlázhatott, aki vízre szállt október közepén a Balatonon. Versenyek közül itt csak a Rudi Trans 4kezes használta ki a vénasszonyok nyarának talán utolsó ajándékhétvégéjét, de az Adrián és Lago Di Maggiorén is rajthoz álltak…

Jó kezdés a japán világkupán!

Porthole
-
  17.10.18 13:06 Vitorlás  Japán

Japánban, Gamagoriban a Világkupa versenyen megkezdődtek a küzdelmek. Két hajóosztályban négy magyar versenyző utazott el a távoli versenyre. Gyapjas Balázs és Zsombor 470-esben, Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán pedig Laser Standard osztályban indultak.

Volvo Ocean Race – A Felkészülés

Porthole
-
  17.10.16 12:12 Vitorlás  Volvo

A múlt hét folyamán nemcsak a Volvo Ocean Race mezőnye érkezett meg Alicanteba, hanem egy szépszámú rajongótábor is, hiszen nemsokára rajtol a leghosszabb Földkerülő. A csapatok egy Lisszabon – Alicante prológ keretében hangolódhattak rá végleg a Földkerülő versenyre és érkeztek meg csütörtök hajnalban a legendás spanyol…

Újabb Európa Kupa-siker és ezüstérem a sorozatban

Porthole
-
  17.10.16 12:00 Vitorlás  5 hír a témában

Az FGF Sailing Team Bakóczy Róbert kormányzásával a svájci Luinóban, a Lago di Maggiorén győzött a Melges 24 Európa Kupa sorozat utolsó versenyén! Ezzel 2. helyen végzett a sorozatban.

Jó kezdés futamgyőzelemmel

Porthole
-
  17.10.14 09:21 Vitorlás 

Az FGF Sailing Team Bakóczy Róbert kormányzásával megnyerte az első futamot a Melges 24 Európa Kupa sorozat utolsó versenyén a svájci Luinóban, a Lago Maggiorén.

Szoros versenyben Czégaiék lettek a tengeri bajnokok

Porthole
-
  17.10.14 09:15 Vitorlás 

A nagyszerű 12-16 csomós misztrálban lebonyolított hatodik futammal ma az adriai Biogradnál befejeződtek a XIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság versenyei. A győzelmet szoros versenyben a Jedi Business nyerte a Kör-Ker Eibinger csapat előtt. Előbbit a korábban ötszörös magyar tengeri bajnok Czégai Péter kormányozta, a legerősebb…