Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az igazság: ennyit fog érni a budapesti lakásod egy év múlva

Az elmúlt napokban több alkalommal is részletesen foglalkoztunk a hazai lakáspiaccal, melynek során bemutattuk a legújabb országos árindexet, megnéztük a fővárosi kerületek aktuális négyzetméterárait, jövedelmek és lakásárak összefüggésében kitekintettünk az európai országok lakáspiacaira, és összegyűjtöttük az áremelkedés mellett…

Elolvadt a közösségi média sztár gigantikus jéghegy

Elolvadt az A68, a közösségi média sztárjává vált gigajéghegy, amelyik az Antarktiszról tört le 2017-ben.

Itt a lista, ezek a Wall Street legutáltabb részvényei

Befektetni a legkedveltebb részvényekbe gyakran egyszerű és jó ötlet, de nem árt azzal is tisztában lenni, hogy a Wall Street-i elemzők melyik részvényeket kerülik el messziről. Míg ezeknek a cégeknek a sima elkerülése egy elég egyértelmű stratégia, azért érdemes lehet kicsit jobban körülnézni a kevésbé kedvelt részvények között, hiszen bizonyos…

Itt az indoklás, miért nem újítja meg a szerződést az AstraZenecával az EU

Az Európai Unió csak olyan vakcinagyártókkal szerződik, amelyek a vállalt időben teljesítik a megrendeléseket - indokolta vasárnap Thierry Breton belső piacért felelős uniós biztos, hogy miért is nem újíthatja meg szerződését az Európai Bizottság az AstraZenecával.

Technikai elemzés ABC kezdő befektetőknek - díjmentes online előadás hétfő este

A technikai elemzés lényege, hogy a pénzügyi piacokon lévő kereslet és kínálat erejét vizsgálja, és ezáltal próbáljon meg következtetéseket levonni a jövőbeli tendenciákra. Ehhez rengeteg grafikon típus, formáció, indikátor és egyéb információ áll rendelkezésre. Az alapokat azonban nagyon könnyű elsajátítani, akár félóra alatt is átlátható, hogy…

Kásler Miklós levelet írt az óvodai csoportösszevonásról és az iskolai hiányzások kezeléséről

A Telex birtokába jutott az a levél, amelyet Kásler Miklós küldött április 16-án az iskolák vezetőinek. A levélben az emberi erőforrások minisztere arról írt, hogy az óvodákban el kell kerülni a csoportok összevonását, az iskolákban pedig az igazgatók a gyerekek hiányzásaival kapcsolatban a kellő rugalmassággal járjanak el.

Oroszország saját űrállomást épít

Oroszország 2025-ben ki szándékozik lépni a Nemzetközi Űrállomás-projektből, és önállú, újgenerációs szolgálati űrállomás létrehozásába fog - jelentette ki Jurij Boriszov orosz miniszterelnök-helyettes egy, a Rosszija 1 televízióban vasárnap sugárzott interjúban.

Zuhannak a kriptodevizák, ütik a bitcoint, nagyon csúnya, ami ma történik

A kriptodevizák piacán a hétvégén is folyik a kereskedés, akik valamelyik kriptopénzben ülnek, és szombaton, vasárnap nem figyelnek alaposan meg fognak lepődni jövő hét elején. A bitcoin árfolyama csak ma több mint 10, több altcoin árfolyama pedig 15-20 százalékkal került lejjebb.

Elszáltt a használt autók ára, a helyzet nem fog gyorsan javulni az Egyesült Államokban

Világszerte emelkedik nem csak az új, de a használt autók ára is, ezt érzékelhetik a magyarországi vásárlók, de az Egyesült Államokban is hasonló a helyzet.

A koronavírus-oltás mintaállamában visszaáll a hatnapos oktatás, szabadtéren nem kötelező a maszkviselés

Izraelben visszatértek a koronavírus-járvány előtti oktatási rendhez, vasárnaptól megszűnt a kiscsoportos és a távoktatás, valamint szabadtéren nem kötelező a maszkviselés, mert az oltási kampány nyomán visszaszorult a járvány - jelentette a helyi média.

Árverés, luxusjacht, sírás és életvezetés – Így kereskednek a mai befektetők?

2020 a koronavírus éve volt, emberek milliárdjai kényszerültek bezárkózásra és otthonmaradásra, sok egyéb lemondás mellett jó időre búcsút mondhattunk az esti kocsmázásoknak és a sportfogadásoknak is. Rengeteg huszonéves fiatal találta magát egyik pillanatról a másikra a szobájában unatkozva, közösségi élmények után…

Galgóczi Ágnes: javulnak a magyar járványadatok

Javulnak Magyarországon a járványügyi adatok, a koronavírus elleni oltás folyamatosan zajlik, az országban ma már minden harmadik ember legalább egy védőoltást megkapott - mondta el a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője vasárnap a közmédiának.

5 ország, ahol futótűzként terjednek a robotok

A robotizáció elterjedése megkezdődött, melynek köszönhetően ma már automatizált gépek is képesek komplex feladatok elvégzésére egyes munkahelyeken. Számos jelentés támasztja alá azt a feltételezést, hogy a robotizáció már egyre több országban kezd teret nyerni. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a Nemzetközi Robotikai Szövetség mérése,…

Változik a közlekedés Budapesten a holnapi iskolanyitással

A járványügyi intézkedésekhez igazodva április 19-től, hétfőtől a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai - közölte a társaság vasárnap az MTI-vel.

Szerbiában a nyaralás mellé oltás is jár majd

Az utazás lefoglalásakor egyben a koronavírus elleni védőoltás felvételére is lehet regisztrálni ezentúl Szerbiában, ezzel is felgyorsítva az oltás folyamatát, illetve egyszerűsítve az utazást.