Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 448 hír

A Brexit utáni zavarok miatt arra kényszerült a brit kormány, hogy feloldjon a versenyszabályokat

Átmenetileg mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazó vállalatokat az egyre feszültebbé váló ellátási helyzet miatt, amelyet az országossá vált pánikszerű felvásárlások is súlyosbítanak.

Romlott a lakosság saját pénzügyi helyzetéről alkotott véleménye

Az áprilisi nagy ugrás után a nyári hónapokban lassan araszolgatott felefelé a GKI konjunktúraindexe, majd szeptemberre stagnálásra váltott; az üzleti várakozások hónapok óta tartó javulása szeptemberben már csak hibahatáron belüli volt, a fogyasztói várakozások pedig kis mértékben, de harmadik hónapja romlottak - közölte a gazdaságkutató az…

Merkel minisztere csalódáskeltőnek nevezte az eredményt

Portfolio
-
 Tegnap 22:28Külföld

Csalódáskeltőnek nevezte a német választási eredményt a CNN-nek Peter Altmeier, a jelenlegi német kormány gazdasági és energiaügyi minisztere.

Megválasztották Németország első transznemű parlamenti képviselőjét

Beválasztották Tessa Ganserert, a Zöldek transznemű jelöltjét a német szövetségi parlamentbe, a Bundestagba – állítja a párt bajor szárnyának szóvivője.

Megnyitották a repteret La Palma szigetén, de a vulkánkitörés miatt nem szállnak fel a gépek

Bár a repülőtér újranyitott, minden járatot töröltek a spanyolországi La Palma szigetén, a vulkánkitörésről a szakértők elmondták, hogy vasárnap két aktív lávafolyam volt, egy gyors mozgású északi, és egy lassabb déli áramlás - írja a Reuters.

New Yorkban nyugdíjas ápolókkal és a Nemzeti Gárda tagjaival pótolnák a kirúgás előtt álló oltás nélküli kórházi dolgozó…

Portfolio
-
 Tegnap 20:54Gazdaság

A Nemzeti Gárda egészségügyi végzettséggel rendelkező tagjaival, valamint más államokból származó egészségügyi szakemberekkel és nyugdíjas ápolókkal pótolná a be nem oltott kórházi dolgozókat Kathy Hochul, Nem York-i kormányzó - jelentette vasárnap az amerikai sajtó.

Orosz vadászgépek kísértek egy amerikai bombázót a Csendes-óceán felett

Három orosz Szu-35SZ típusú harci repülőgép kísért egy amerikai B-52H hadászati bombázót, amely megközelítette Oroszország légterét a Csendes-óceán felett - közölte vasárnap az orosz országos védelmi parancsnokság központja.

Hatalmas torlódásra számíthatnak a 10-es úton közlekedők

Jelentős torlódásra kell számítani a 10-es út pilisvörösvári szakaszának egy részén felújítás miatt hétfő reggeltől, aki teheti kerülje el ezt a szakaszt - írta a Pilisvörösvár polgármesteri hivatala közleményben vasárnap este az MTI-nek.

Hiába az SPD szép számai, Olaf Scholz még nem mer győzelmet hirdetni

Az első exit pollok alapján győzött a Német Szociáldemokrata Párt (SPD). Miközben a párt vezetői és követői már ünneplik a győzelmet, Olaf Scholz inkumbens pénzügyminiszter, az SPD kancellár-jelöltje még nem bontott pezsgőt és nyilatkozataiban inkább a párt előretörését méltatta.

Még több orosz légvédelmi rendszert vásárolna Törökország

Recep Tayyip Erdogan török elnök egy amerikai hírtelevíziónak azt nyilatkozta, hogy Ankara még további orosz Sz-400-as rakétavédelmi rendszert vásárolna. A rendszerből az első ütegeket 2019-ben szerezte be Moszkvától, ami heves reakciót váltott ki Washington részről. Minderről vasárnap számolt be a Habertürk tekintélyes török hírportál.

Vidéki szállodákba özönlöttek a magyarok nyaralni - Még az áremelés is belefért

Portfolio
-
 Tegnap 19:32Gazdaság

Amíg a nagyvárosi szállodák csak a következő évekre várják a turizmus teljes (járvány előtti szintre való) visszatérését, addig a vidéki vendéglátóhelyek alig győzik fogadni a vendégeket, különösen egy-egy kiemelt, vízparti helyszínen. A nyári szezon értékelését adta közre az Accent Hotels, amely 20 magyarországi szállodát üzemeltet köztük vidéki…

Armin Laschet is megszólalt a CDU gyászos választási eredményéről

A CDU/CSU számára igencsak kedvezőtlen számokat mutatnak az eddig közzétett exit pollok; háromból két poll alapján kikapott a CDU az SPD-vel szemben. Armin Laschet, a CDU kancellár-jelöltje rövidesen a számok ismertetése után azt mondta: most először a történelemben hárompárti kormánykoalíció jöhet létre és mindent megtesz majd,…

A zárt kertekért, és a közös társalgókért is odavannak most az új lakást vásárlók

Portfolio
-
 Tegnap 18:46Gazdaság

Alaposan átírta a lakásvásárlók igényeit a pandémiával együtt járó kényszerű bezártság: azok számára, akik új otthonba költöznének, már nem elég, ha a kiszemelt lakópark közösségi szolgáltatásait csupán egy egyszerű játszótér, vagy a közös kertben elhelyezett néhány pad jelenti. Az új lakást vásárlók körében végzett felmérést a Cordia.

Az előzetes becslések alapján győzhettek a szociáldemokraták - De kik alakíthatnak kormányt Berlinben?

A nyilvánosságra hozott információk alapján az SPD nyerte a választást, második helyen a CDU/CSU áll. Korai azonban még eredményt hirdetni. Egyrészt az eredmények még nem hivatalosak, másrészt olyan szoros az állás, hogy az uniópártok még fordíthatnak is. Harmadrészt pedig nem szabad elfeledkezni arról, hogy a CDU/CSU akár a második…

Újabb őrületes lépés a táliboktól: senki sem vághatja le a szakállát!

A radikális iszlamista tálibok helyi tisztségviselői betiltották a szakállak leborotválását a dél-afganisztáni Hilmend tartományban - közölte vasárnap az afgán sajtó.