Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 349 hír

Máris itt a kormánydöntés, ami Karácsony Gergely főpolgármestert érinti

Portfolio
-
  Tegnap 23:11 Gazdaság

Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta kiemelt figyelem övezi a budapesti kiemelt kormányzati beruházások jövőjét. Most ez ügyben jelent meg érdekes kormányhatározat kedden.

James Bond és a károsanyag-kibocsátás? Itt az összefüggés

Portfolio
-
  Tegnap 21:35 Gazdaság

James Bond a kalandjai során sokat utazott, ezeket vitték most térképre.

Elhasztják a Brexitet! Csatát vesztett Johnson

Ma este 8 óra után két kulcsfontosságú szavazást is tartottak a brit alsóházban, ezek közül az egyiket megnyerte Boris Johnson, a másikat viszont elveszítette, ez pedig azt is jelenti, hogy az eredeti menetrendben szereplő október 31-én az Egyesült Királyság nem lép ki az Európai Unióból. A hírre a font gyengül, a tőzsdék pedig esnek.

Csúcstámadásra készültek az amerikai tőzsdéken

Portfolio
-
  Tegnap 20:09 Gazdaság

Ma is folytatódik az emelkedés az amerikai tőzsdéken, igaz, csak mérsékelten, a befektetők fókuszában ma többek között a vállalati gyorsjelentések állnak.

Nagy meccsel nyitják meg az új Puskás Arénát, a héten indul a jegyértékesítés

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna.

A budapestiek dönthetnek a fővárosi stadionépítésekről

A Facebookon osztott meg a budapesti fejlesztési tervekkel kapcsolatban gondolatokat az új főpolgármester, Karácsony Gergely.

Megszólaltak az elemzők az MNB kamatdöntése után

Portfolio
-
  Tegnap 19:25 Pénzügy

Továbbra is laza, támogató monetáris politikára lehet számítani, az alapkamat emelését 2021 negyedik negyedéve előtt vélhetően nem lépi meg a jegybank - így kommentálták az MTI-nek nyilatkozó elemzők a monetáris tanács keddi döntését, amellyel változatlanul 0,90 százalékon hagyta az alapkamatot.

Súlyos hiba az albán és észak-macedón csatlakozási tárgyalások megnyitásának elhalasztása

"Súlyos hiba", hogy az Európai Unió tagállamainak nem sikerült egységes álláspontra jutniuk Albánia és Észak-Macedónia uniós csatlakozási tárgyalásainak megnyitásáról - jelentették ki az Európai Parlament képviselői strasbourgi plenáris ülésükön tartott vita keretében kedden.

Fürjes Balázs: Szó sem lehet Budapest büntetéséről!

Portfolio
-
  Tegnap 18:37 Gazdaság

Fürjes Balázzsal, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárával készített interjút az Inforádió.

Brexit-ügyi munkacsoportot hoz létre az Európai Bizottság

Munkacsoport jön létre az Európai Unió és az Egyesült Királyság közötti kapcsolatok kezelésére Michel Barnier jelenlegi Brexit-ügyi főtárgyaló vezetésével - jelentette be kedden az Európai Bizottság.

Bulgária jól halad az igazságügyi reform végrehajtásával, Románia viszont nem

Románia nem fogadta meg teljes körűen az igazságügyi reformra és a korrupció elleni küzdelemre vonatkozó ajánlásokat, Bulgária azonban következetesen haladt előre az igazságszolgáltatás reformjával, a korrupció és a szervezett bűnözés elleni küzdelemmel összefüggő,  az együttműködési  és ellenőrzési mechanizmus (CVM)…

Horvátország teljesítette a schengeni csatlakozás feltételeit

Horvátország már teljesítette minden feltételét annak, hogy csatlakozzon a belső határellenőrzés nélküli szabad mozgást lehetővé tévő schengeni övezethez - írta friss értékelésében az Európai Bizottság.

A Google a legerősebb márka Magyarországon

Portfolio
-
  Tegnap 17:38 Gazdaság

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók. A rangsorban a Samsung és egyetlen magyar márkaként a Pick követi - közölte a kutató cég az MTI-vel kedden.

9,2 milliárd forintos kötvénykibocsátás jöhet a Tranzit-Foodnál

Portfolio
-
  Tegnap 15:54 Gazdaság

Újabb magyar társaság, az Tranzit-Food minősítését végezte el és tette közzé a Scope Ratings.

Figyelmeztet a legnagyobb hazai magánklinika alapítója: kritikus szakaszba érkezett a magyar egészségügy válsága

Portfolio
-
  Tegnap 15:39 Gazdaság

Az Országos Gerincgyógyászati Központ műtőinek modernizálása, az intenzív osztály kapacitásának növelése, a régi energiaközpont lecserélése, a meglévő épület zölddé alakítása - sorolta Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont alapítóügyvezetője az intézmény terveit a Portfolio-nak nyilatkozva. A legnagyobb vállalás azonban a több…