Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hol vannak a Deadpool küldetések? – Szerencsére tudjuk a választ

Leet
-
  Ma 12:45 Gaming

Elkezdődött a Fortnite Chapter 2 második szezonjának második játékhete. Ez azt jelenti, hogy új küldetések érkeztek, amiknek köszönhetően felgyorsíthatjuk a Battle Pass tartalmaink feloldását. Ezen a héten bőven kaptunk rendhagyó feladatokat, shotgunokkal kell ugrándoznunk és fel kell kutassunk olyan ellenfeleket, akik valamilyen oknál…

Messze még a gödör alja - most kell okosan befektetni

Napi
-
  Ma 12:45 Pénzügy

Várhatóan további esés vár a részvénypiacokra, és a befektetési szakemberek sem tudják, merre meneküljenek a koronavírus által okozott piaci riadalomból. Itthon pánik nincsen, de mindegyik vezető részvény komoly árfolyamesésre számíthat az eddigieken felül is. Nyugaton a piaci sajátosságok miatt azok a cégek se tudnak mentesülni,…

Egy hét alatt két biztonsági ponfonba is beleszaladt a Zyxel

Bitport
-
  Ma 12:45 Infotech

A hét elején adtak ki gyorsjavító patchet a hálózati tárolóik egy nulladik napi sérülékenységéhez, aztán kiderült, hogy a tűzfalakkal is ugyanaz a gond.

Koronavírus: a Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védekezik

Lokál
-
  Ma 12:45 Belföld

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, az országos tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai alapján a Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezetett be utasai és munkavállalói védelmében.

Ez a világ legrosszabb állásajánlata

NLC
-
  Ma 12:44 Utazás

Ha legszívesebben a világ végére futnál, még munkád is akad, igaz, nem a legjobb körülmények között.

Erődemonstráció Afrikában

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:44 Külföld

Rekordméretű európai bizottsági delegációval, összesen húsz biztossal együtt érkezett Etiópiába Ursula von der Leyen elnök, hogy elvégezzék az utolsó simításokat a készülő uniós Afrika-stratégián.

Robusztus növekedést produkált a magyar gazdaság 2019-ben

Infostart
-
  Ma 12:44 Gazdaság

A bruttó hazai termék (GDP) 4,5 százalékkal nőtt 2019 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva, az előző negyedévinél egy százalékkal volt nagyobb a gazdaság teljesítménye, az egész évben 4,9 százalékkal bővült a GDP - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal által közreadott részletes adatokból. A növekedést a szolgáltatás

Közel két hét múlva dönt az alkotmánybíróság a választási törvénymódosításról

Maszol
-
  Ma 12:43 Határtalan

A Nép Ügyvédje támadta meg a sürgősségi kormányrendeletet.

Ingyenes hétvége és óriási akció: csapj le most a szuper olcsó Division 2-re!

Esport 1
-
  Ma 12:42 Gaming

Ha lemaradtál volna a legutóbbi ajánlatról, akkor most itt az idő bepótolni.

Ez a 3 csillagjegy látatlanul beléd szeret

Ezek a csillagjegyek talán még csak csetelnek a másikkal, az első randit meg sem szervezték, de máris többet, jobbat gondolhatnak róla, mint amilyen ő a valóságban. Gyakran csalódnak, de mindig újra és újra bíznak az igaz szerelem lehetőségében… A horoszkópból kiderül minden részlet.

Öt év után újra legyőzné a Csákvárt az otthon március óta veretlen Siófok

Sonline
-
  Ma 12:42 Sport

A tabellán negyedik BFC Siófok a hetedik, a tavasszal lejátszott három bajnoki után még nyeretlen Aqvital FC Csákvárt fogadja két döntetlen után egy újabb győzelem reményében vasárnap, 14.30 órakor.

Tíz éve zuhant le a Kassa meteorit

ma7.sk
-
  Ma 12:42 Határtalan

Tíz évvel ezelőtt, 2010. február 28-án zuhant le a később Kassa nevet kapó meteorit, amely a kelet-szlovákiai város fölött fellobbanva több mint ezerszer fényesebben világított a teliholdnál.

Színpadi Programok És Kvíz Az Utazás Kiállítás Budapest Standján

2020. február 27. és március 1. között rendezik meg az idei Utazás Kiállítást, Magyarország első számú turisztikai seregszemléjét. A kiállításon a Főváros hivatalos turisztikai és kulturális szervezete, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ „Budapest házigazdaváros” standot üzemeltet az A pavilon 208C standján, 400 m2-en. Az idei bemutatkoz