Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

A Segway feltalálta a legmenőbb kereket

Player
-
  Ma 06:00 Színes 

Ismerkedj meg 2018 legdivatosabb közlekedési eszközével, a villanykerékkel.

A NASA mutatott két fotót az Antarktiszról, és bizony nem fogják feldobni a napodat

A nyár egyik legsúlyosabb környezettani híre az volt, hogy az Antarktisz nyugati részén található Larsen C jégtömbről leszakadt egy gigantikus jégdarab.

Lehet, hogy megvan Clarksonék új pilótája

Stig már a múlté, ahogy többé a Top Gear sem Jeremy Clarksonék játszótere, de attól még új műsorukban is szükség lehet néha egy gyors kezű autóversenyzőre. Könnyen lehet, hogy meg is van a The Grand Tour új pilótája.

A legutóbbi Star Wars: Az utolsó Jedik kedvcsináló az eddigi legsötétebb

Player
-
  Tegnap 11:40 Kultúra 

A Tempt című Star Wars: Az utolsó Jedik-spot nem mutat túl sok újdonságot, ezért ha láttad a trailereket, spoilerektől sem kell tartanod, mégis ez az eddigi legbaljósabb kedvcsináló. Úgy tűnik, Rey nem áll mindkét lábbal az Erő világos oldalán.

Befutott Thor lovas-kommandós mozijának második trailere

Player
-
  Tegnap 11:31 Film 

A 12 Strong című mozi közvetlenül a 2001. szeptember 11-i támadás után játszódik, amikor az amerikaiak egy csapatnyi kommandóst küldtek a Közel-Keletre, hogy megnézzék, mennyire forró odaát a helyzet. Kedvenc skandináv istenségünk, Chris Hemsworth lóra pattanva vág rendet a tálibok között. Reméljük, nem fullad a mozi cukormázas…

Ha szexre vágysz, az év ezen időszakában nem tudsz hibázni

Player
-
  Tegnap 11:01 Szex 

Hülyeség AZT évszakhoz kötni, de attól még van olyan időszaka az évnek, amikor a csajod jobban akar téged. Te megfigyelted már? Nem? Mindegy is, mert helyetted megtették ezt szakemberek. Mondjuk, mire jutottak.

Ezekkel a következményekkel számolhatsz, ha éjszakánként sokáig vagy fent

Player
-
  Tegnap 10:51 Életmód 

Kevés jobb dolog van annál, mint amikor az ember úgy igazán ki tudja pihenni magát egy jó éjszakai alvással. A gond csak az, hogy a munka, a tanulás, a bulik, a különböző baráti események, és a sorozatnézés mellett általában nincs időnk eleget szundikálni. Valahogy mégis rá kéne venni magunkat arra, hogy időben álomra hajtsuk a fejünket,…

Még soha nem láttunk röhejesebbet ennél a japán vetélkedőnél, épp ezért imádjuk

Player
-
  Tegnap 10:14 Színes 

A japánok nem vitték túlzásba a koncepciót: fellocsoltak síkosítóval egy lépcsőt, majd azt mondták a versenyzőknek, hogy hajrá. Igazi primitív szórakozás, de mi szakadunk a röhögéstől.

Legszívesebben egyházat alapítanánk ennek a lánynak a tiszteletére

Player
-
  Tegnap 10:00 Szex 

Mindenki csatlakozzon a Liza Kei Ökomenikus Hitközösséghez!

A Lego karácsonyi reklámjában is bajba kerül a Mikulás

Player
-
  Tegnap 09:30 Színes 

A Legótól nem is vártunk kevesebbet, mint hogy egy aranyos stop-motion sztorival kezdjék a karácsonyi nyüzsit. Ez a reklám hű a világ legsikeresebb játékgyártójának szellemiségéhez. Azzal, hogy Wu mester Mikulásmentő mobilja nem éppen mestermunka, az elemekkel való kísérletezgetésre bátorítják a vásárlókat. Ügyes, okos, látványos…

Három percbe sűrítették neked az ATP-világbajnokság legszebb pontjait

Player
-
  Tegnap 09:07 Sport  Tenisz Belgium

Előzetesen valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy az idei ATP-vb döntőjét Grigor Dimitrov és David Goffin játssza majd le, utólag viszont senki sem mondhatja, hogy érdemtelenül lett bajnok a bolgár teniszező.

Fiatal magyarok rázzák az utcát – ilyen volt a magyar undergound a nyolcvanas években

Player
-
  Tegnap 08:53 Kultúra 

Vágni kellett egy párhuzamos jelent a Kádár-rendszer mellé, mert a valóság túl megalázó, túl kilátástalan, túl reménytelen és túlságosan kevés volt az akkori fiataloknak. A magyar underground volt a nyolcvanas évek Molotov koktélja.

A Borat sztárja nagylelkű ajánlatot tett a mankiniviselésért letartóztatott turistáknak

Player
-
  Tegnap 08:21 Színes 

A Borat egy elég rendhagyó alkotás lett önmagában is, ám két dolog mindenképpen kellett ahhoz, hogy ennyire nagy hatása legyen; Kazahsztán és a mankini.

A Toyota új találmánya robottá változtat téged

Player
-
  Tegnap 08:15 Színes 

Jó hír, emberek! Többé nem kell amiatt aggódnunk, hogy vajon mikor lázadnak fel a robotok és igázzák le az emberiséget, ugyanis a Toyota T-HR3-mal te magad válhatsz robottá.

Ha sikerül bizonyítania a Liverpoolnak, hogy nemcsak dominálni tud, hanem nyerni is, mi is kaszálhatunk

Player
-
  Tegnap 07:49 Sport 

A Liverpool sok pénzt hozhat, ha végre nem csak helyzetig jut.