Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

„Képzelőerőnknek csak az évi költségvetés szab határt”

Innen származnak dzsesszőrült nagypapáink első lemezgyűjteményei, ide jártak a szüleink, ha az emblematikus lengyel színházi műhelyekről akartak hallani, és először itt ismerhettük meg magyarul az idén irodalmi Nobel-díjat kapott Olga Tokarczuk regényeit. 2019-ben ünnepelte fennállásának 80. évfordulóját a budapesti Lengyel Intézet.

Bajban a német munkaadók – hol a legnagyobb a munkaerőhiány?

Egyre súlyosabb a mozdonyvezetőhiány, miközben az utasok száma az év elején bevezetett adócsökkentés révén tovább emelkedik.

100 millió eurót ad környezetvédelemre az EU

101,2 millió euróval támogatják a környezetvédelmet a LIFE-projekt keretében.

A méhek és az öntözés is fontos szerepet kap a kormány új tervében

Orbán Viktor tegnap vázolta a klímavédelmi akcióterv egyes részleteit, az Agrárminiszter ma mondott néhány konkrétumot arról, hogy pontosan mire is lehet majd számítani.

Színházak a nemzeti centrifugában

Már csak néhány nap, és belelapozhat a Piac & Profit magazin legfrissebb számába! Forró témákkal jön a februári Piac & Profit. Ki áll nyerésre a kultúrharcban?

Adóbevallás: figyelmeztet a NAV

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása.

Orbán kitűzte a célt: hogy áll Magyarország, ha megújuló energiaforrásokról van szó?

Nagyban zajlik a kormányzati klímastratégiai készülődés, hiszen már a 2050-ig tervező Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia is elkészült. De hogy állt Magyarország az elmúlt években, hogyha megújuló energiaforrásokról van szó?

Félelmetesen sok pénzt utalnak haza a külföldön dolgozó ukránok

Tavaly csaknem 12 milliárd dollárt utaltak haza a külföldön dolgozó ukránok, míg 2018-ban ez az összeg 11 milliárd dollár volt – közölte az ukrán jegybank a honlapján.

Orbán Viktor 10 fát ígért minden újszülöttért

Zajlik a miniszterelnöki évértékelő. A vártnak megfelelően érkeztek jelentős bejelentések a miniszterelnök beszédében, a klímavédelmi programról is újabb részletek derültek ki.

Tényleg bajban van a kínai autóipar

Kínában, a világ legnagyobb autópiacán az idei első fél évben akár több mint 10 százalékkal, az idei év egészében 5 százalékkal eshetnek az eladások tavalyhoz képest.

Az egyéves túlélés tekintetében a legrosszabbak között vagyunk Európában

Már csak néhány nap, és belelapozhat a Piac & Profit magazin legfrissebb számába! Forró témákkal jön a februári Piac & Profit. Mi lesz veled egészségügy?

Ritka jó évet zárt Budapest

Kiemelkedő év volt a tavalyi a budapesti turizmusban, aminek az utolsó negyedév jelentős lökést adott - közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

Igazán gyorsan nem a koronavírus, hanem a rettegés terjed

Komolyabb felhördülést okozott, hogy a mobiltelefonos iparág egyik legjelentősebb rendezvényét, a Mobile World Congress-t lefújták a koronavírusra hivatkozva. A hagyományosan Barcelonában tartott rendezvényre jelentős számban érkeztek volna az ágazat kínai szereplői is.

El se hinné, mivel töltenek a magyarok naponta 15 percet

Piac és Profit
-
  20.02.15 16:44 Gazdaság

Álláskereséssel. A Profession.hu friss felmérésének adataiból kiderül hogyan keresünk állást 2020-ban? Mennyi időt töltünk kereséssel, jellemzően mely napokon és milyen napszakban válogatunk a munkalehetőségek között? Mikor jelentkezünk rájuk, és vajon milyen eszközről tesszük ezt?

Újabb pofont adott Amerika egy 15 éve húzódó vitában

Washington március 18-ával 10-ről 15 százalékra emeli az európai Airbus repülőgépeket sújtó büntetővámot - jelentette be az amerikai kereskedelmi főtárgyaló, Robert Lighthizer hivatala.