Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Változnak a cégjogi szabályok – mire készülhetnek a vállalkozások?

Módosulnak a Polgári Törvénykönyv jogi személyeket érintő szabályai 2022. január 1-től. A módosítás olyan korrekciókat hajt végre a Ptk.-ban, amelyek egyrészt törvényi erőre emelik az elmúlt években kialakult joggyakorlatot, másrészt pedig a társasági jog stabilitását és versenyképességét hivatottak erősíteni. A legfontosabb változásokat dr. Szabó…

Munkahelyek veszélyben: levélben kértek segítséget a húskereskedők

A Húskereskedők Egyesülete közleményben tette közzé azt a levelet, amellyel az agrártárcához fordultak.

Rengeteg zöld busz kerülhet a magyar utakra a következő években

Országszerte legalább 1100 elektromos busz áll forgalomba 2022-től 2025-ig a Zöld Busz Program 180 milliárd forintos keretéből - közölte a Humda Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.

Az újabb hullám sem rettenti el a magyarokat az utazástól

A főszezon lezárultával az év hátralévő részében sem csökkent a magyarok utazási kedve.

Újabb szomszédos ország hosszabbítja meg a járványügyi intézkedéseket

Horvátországban további két héttel meghosszabbították az intézkedéseket azzal a könnyítéssel, hogy megnyithatnak a vásárok és kiállítóhelyek zárt térben, de ott kötelező lesz a védettségi igazolás - jelentette be Davor Bozinovic horvát belügyminiszter a válságstáb vezetője.

Moratórium: fontos változás 400 ezer magyar ügyfélnek

Csaknem 400 ezer szerződést, mintegy 95 milliárd forintnyi volument érint a törlesztési moratórium szabályainak módosítása a hitelkártya- és folyószámlahiteleknél - mondta el Binder István, a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője.

Holnap megnyílik Budapest legújabb plázája

Péntektől fogadja a vásárlókat az Etele Plaza, a több mint 300 millió eurós (100 milliárd forint) beruházásban épült bevásárló- és szórakoztatóközpont - közölte az ingatlan fejlesztője a Futureal.

Elvesztett állások: a fiatalokat is megviselte a járvány

A munkájukat elveszítő fiatalok 37 százaléka a járvány miatt vált állástalanná.

Amíg ön aludt, a kormány átírta a hitelmoratórium szabályait

Nem csak a hitelmoratórium meghosszabbításáról jelent meg rendelet a szerda éjszakai Magyar Közlönyben: mivel a hitelmoratórium a drágább hitelekkel rendelkezők tartozását nagyon megdobná, a hitelkártyások és folyószámlahitelesek moratórium alatt felhalmozódott tartozását alacsonyabb kamattal újraszámoltatja a bankokkal a…

Kevesebb új autó került ki az utakra, mint várták

Négyhavi növekedést követően július után augusztusban is csökkent az előző évihez képest a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai szervezete, az ACEA csütörtöki jelentése alapján.

Veszélyben a cégautók – hogyan lehet áthidalni a chiphiány miatti problémákat?

A koronavírus-járvány továbbra is érezteti hatását az autóiparban. Az elektronikai termékek, valamint az autók iránt megnövekedett hirtelen kereslet következtében egyre növekvő félvezető-, illetve mikrochiphiány alakult ki a világ különböző elektronikaialkatrész-beszállítóinál az elmúlt időszakban.

Ezért veszélyes irodában dolgozni

Földünkön évente egy decibellel nő a háttérzaj mértéke. Napjainkban az unió lakosságának 45 százaléka, a magyar lakosságnak pedig 30 százaléka, azaz mintegy 3 millió ember él és dolgozik az egészséget is károsító 55 decibeles határértéknél nagyobb zajszint mellett. A nyitott – open office – irodákban a zajszennyezés mértéke eléri, sőt…

Kik nem jelentik be a dolgozóikat? Itt van az új NAV-szégyenlista

Az adóhatóság ismételten frissítette a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztató adózók listáját.

Gépjárműadó: ma lejár egy fontos határidő!

A második részletet legutoljára ma lehet kiegyenlíteni késedelem nélkül.