Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kísérd végig Pusztai Olivér Lmbtq aktivista és Mr. Gay Hungary egy hetét

Glamour
-
  Ma 14:18 Divat

A Gardróbnaplóban ezen a héten az LMBTQ nagykövet

Ez a vegán étel illik a csillagjegyedhez!

Ha szeretsz húsmentes napokat tartani, onnan már "csak" egy lépés a vegánság: hagyd el néha a tojást és a tejtermékeket is, és a környezeteddel is jót teszel!

Megzavarták Orbán Viktor parlamenti felszólalását

Orbán Viktor a pulpituson beszélt, amikor Hadházy Ákos táblákat tartott elé.

Balhé a parlamentben, Orbán el akarta venni Hadházy tábláját

Hadházy Ákos egy "Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" feliratú táblát tartott Orbán Viktor pulpitusa alá az Országgyűlés hétfői ülésnapján, amit a kormányfő el akart venni tőle.

A szívükben nincs határvonal, Erdélybe járnak jótékonykodni

Beol
-
  Ma 14:16 Belföld

Legfőképp Erdély magyarlakta településeit hivatott segíteni az Erdély Határok Nélkül Egyesület.

Újabb családtámogatási intézkedések várhatók

A családtámogatási rendszer bővülése és újabb gazdaságvédelmi program várható az Országgyűlés őszi ülésszakában – jelentette ki a Fidesz alelnöke, egyben önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kósa Lajos hangsúlyozta: a családtámogatási rendszer bővítését…

Bizarr valóságshow, tévéműsorban ölik és eszik meg kedvenc állatukat

Ripost
-
  Ma 14:15 Külföld

Megdöbbentő valóságshow-val veri ki a biztosítékot a brit Channel 4 tévécsatorna: a Meat the Family című új műsorban családok élnek együtt állatokkal, hetekig családtagként kezelik őket, majd a műsor végén levágják és megeszik a közben szinte családtaggá vált állatot…

A héten még kitart a vénasszonyok nyara, jövő héten érkezik a lehűlés

Ezen a héten országszerte meleg marad az idő, jövő héttől azonban lehűlés várható, és nő a csapadék kialakulásának esélye – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) október 21-e és november 3-a közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből, amelyet az Agerpres szemléz.

Hazánkban is elkezdődött az influenza szezon

Október első hetében, a 40. naptári héten hazánkban is megkezdődött az influenza figyelőszolgálat működése az Európai Influenza Surveillance Hálózathoz tartozó országokhoz hasonlóan. A 2019/2020. évi influenza szezonban 1 332 háziorvosi és házi gyermekorvosi praxishoz tartozó lakos megbetegedési adatai alapján történik az influenzaszerű…

Gázszivárgás miatt történt robbanás a Madarasi Hargitán

Székelyhon
-
  Ma 14:15 Határtalan

Gázszivárgás miatt történt robbanás hétfőn délelőtt az egyik a Madarasi Hargitán lévő panzióban. Egy személy az arcán megsérült.