Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Európa-bajnok a magyar GDP-növekedés

Az Európai Unióban a magyar GDP növekedett a leggyorsabban a tavalyi negyedik negyedévben, a növekedés széles bázison és kiegyensúlyozottan valósult meg. Idén további 3,5-4,0 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság. A Növekedés.hu elemzése.

Fókuszban a nem állami fenntartású oktatási és szociális intézmények - Konferencia

A nem állami fenntartású oktatási és szociális intézmények működését, szabályozását és ellenőrzését mutatták be az Állami Számvevőszék "Jó gyakorlatok" szeminárium sorozatában megtartott "Fókuszban a nem állami fenntartású oktatási és szociális intézmények" című konferencia előadói.

Ilyen ütemben használjuk túl a Földünket

Pénzügyi Szemle
-
  20.02.11 11:30 Gazdaság

Az emberiség olyan ütemben használja fel a Föld erőforrásait, amivel a természet regenerálódó képessége már nem tud lépést tartani. A jelenlegi lélekszámmal és életvitellel számolva 1,7 Földre lenne szükség az emberiség eltartásához, fenntartható módon.

Ennyien dolgoznak otthonról Európában

Pénzügyi Szemle
-
  20.02.10 10:12 Gazdaság

Az Európai Unióban 2018-ban a 15-64 éves munkavállalók mintegy 5,2 százaléka dolgozott rendszeresen otthonról. Magyarország, a maga 2,3 százalékos rátájával az otthoni munkavégzés terén lefelé tér el az átlagtól.