Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

A stabil áfabevétel a fenntartható kifehérítés kulcsa - ÁSZ-elemzés

Mintegy 30%-kal nőttek a központi költségvetés általános forgalmi adóból származó bevételei 2014-2018. között - világít rá az Állami Számvevőszék legfrissebb elemzése. Az áfabevételek folyamatos növekedésében meghatározó szerepet játszottak a célzott gazdaságfehérítő intézkedések (pl. online pénztárgépek, EKÁER bevezetése), illetve a…

Ennyivel alacsonyabb a nők nyugdíja Európában

Pénzügyi Szemle
-
  19.12.05 08:00 Gazdaság

Németországban a legnagyobb a különbség a nők és a férfiak nyugdíja között, Észtországban a legalacsonyabb, mi magyarok az egyik legegyenlőbb nyugdíjrendszert tartjuk fent Európában.

Történelmi mélyponton a kamatok - Merre tovább?

Pénzügyi Szemle
-
  19.12.03 10:36 Gazdaság

A fejlett világban soha a történelem során nem lehetett annyira olcsón hitelhez jutni, mint ma, a kérdés ezek után természetesen az, hogy vajon meddig tarthat ki a pénzbőség és a 0 százalékos kamatok kora.

Domokos László: egy év alatt 800 milliárd forinttal fehéredett a gazdaság

Pénzügyi Szemle
-
  19.12.02 12:30 Gazdaság

Szemlátomást működik a fenntartható kifehérítés modellje: tavaly a költségvetés bevételei 6,2 százalékkal haladták meg a tervezettet, ez mintegy 750-800 milliárd forintos többletet jelentett - mondta a Növekedésnek adott interjújában Domokos László. Az ÁSZ elnöke szerint a fehéredés jó alap lehet az egyszámjegyű szja mihamarabbi…