Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

Komoly bevételkiesésre számítanak a pécsi cégek a járvány miatt

PécsiStop
-
  Ma 15:29 Megyei

Szakemberek állítottak össze a pécsi önkormányzatnak egy kérdőívet, amelyet száznál is több helyi cégnek küldtek ki. A kérdőívek feldolgozásából kiderült, a turizmust és vendéglátóipart érintette a leginkább a járvány miatt gazdasági visszaesés.

Online tartja meg nyári egyetemét a PTE a vírushelyzet miatt

A koronavírus-járvány miatt idén online formában tartják meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a magyar kulturális örökség témája köré szervezett hagyományos nyári egyetemét.

Soltész Pécsett: 400 millió forintos pályázat segíti a nemzetiségi beruházásokat

Négyszázmillió forintos pályázattal segíti a nemzetiségek egy- és kétmillió forint közötti beruházásait a kormányzat - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Pécsen, sajtótájékoztatón.

Mellár Tamás is tiltakozik az MTA egyik elnökjelöltjének társadalomtudósokat becsmérlő kijelentése ellen

67 tudós tiltakozó levelet írt abból az apropóból, hogy a Magyar Tudományos Akadémia egyik elnökjelöltje vitathatóan nyilvánult meg a társadalomtudósokról, a tudományág szükségességéről. Az aláírók között ott van Mellár Tamás is.

Járókelők előtt kívánta meg egymást két hajléktalan a pécsi belvárosban

A Blikk cikke szerint két hajléktalan hódolt fényes nappal a testi örömöknek a pécsi belvárosban a minap.

Bálamadzagba gabalyodott és fennakadt az öntözőberendezésen egy gólya Sátorhelynél

Június 6-án érkezett bejelentés a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület baranyai szekciójához, miszerint Sátorhely határában egy fehér gólya bálamadzagba gabalyodva fennakadt a mezőgazdasági táblát átszelő öntözőberendezésen. 

16 újabb fertőzöttet találtak az országban, nem történt haláleset

4025-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, harmadik napja nem történt haláleset az országban. Az aktív fertőzöttek száma 742 fő, 142-en szorulnak kórházi kezelésre és közülük heten vannak lélegeztetőgépen.

Fákat döntött a vihar Baranyában, Pécs is kapott rendesen

PécsiStop
-
  Ma 09:55 Megyei

Hétfő éjszaka Baranyába is megérkezett a hidegfront, és vele együtt a vihar is, amely nem kímélte a megyét, harmincnál több esetben riasztották a tűzoltókat az éjjel.

Szlávik János lebuktatta a hírhamisító Magyar Nemzetet

Ahogy azt már érzékelhették: a kormányzati sajtó összehangolt támadást indított a Hírklikk ellen. A hatalom - visszaélve durva erőfölényével - furkósbotként használja a közpénzből fizetett médiát azokkal szemben, akik nem a Fidesz nótáját fújják. Most a Hírklikk van soron, így le akarják járatni, ki akarják véreztetni, el akarják hallgattatni a kri

Boldog szülinapot, Pécsre kívánkozó vörös pandák

Ma ünneplik első születésnapjukat azokat a vörös pandák, akiket a pécsi állatkertbe szeretnének költöztetni, amennyiben összejön a pénz az ehhez kellő kifutóhoz.

Késésre számíts, ha most vonatozol a pécsi vonalon

PécsiStop
-
  Tegnap 15:32 MegyeiPécsVonat

Műszaki hiba miatt késnek a vonatok a pécsi vonalon - közölte a Mávinform hétfő délután.

A debreceni és a szegedi egyetemmel közös projektbe fogott a PTE a halálozások csökkentése érdekében

Az akut hasnyálmirigygyulladás, az agyérkatasztrófa, illetve a szívinfarktus és hirtelen szívhalál kezelése kapcsán fog össze egy csaknem másfél milliárd forintos, uniós támogatásból megvalósuló projekt keretében három vidéki felsőoktatási intézmény - közölte a Pécsi Tudományegyetem hétfőn.

Addig erőltette a Fidesz, amíg feloszlatta magát a mohácsi képviselőtestület

Egyhangú döntéssel szavaztak a képviselők az önfeloszlatás mellett. Az időközi választást leghamarabb ősszel tarthatják meg.

Pécsi Vagyonhasznosító: a cél a vállalkozások életben tartása volt

PécsiStop
-
  Tegnap 12:49 Megyei

Több átalakulás is várható a Pécsi Vagyonhasznosító és a bérlők kapcsolatában, az elmúlt időszakban a cégvezetés többkörös egyeztetést tartott a vállalkozókkal, kiszámítható jövőt kívánnak nyújtani. A bérlők örülnek a partneri viszonynak.

Repültek a nyilak Szigetváron

PécsiStop
-
  Tegnap 11:13 Sport

Rendkívüli átigazolási időszakot tart július 15-30. között a Magyar Darts Szövetség, a bajnokság augusztus elsejével indul el ismét. A versenyzőknek nem kellett várni a bajnoki rajtig, a napokban Szigetváron „Kemping nyilai” névvel tartottak megmérettetést.