Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Visszalép a zuglói előválasztástól Tóth Csaba

Visszalép az előválasztási indulástól Tóth Csaba – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján. Tóth felolvasott egy nyilatkozatot, amelyben arról beszélt, hogy olyan támadások érték, amelyek ellen nem volt módja védekezni és támogatói is kihátráltak mögüle.

Jakab nem vonja meg a támogatást a karlendítő jobbikos jelölttől

Jakab Péter azt írta: eszemben sincs megvonni a támogatásomat. Szerinte ugyanis Farkas Péter Barnabás képes legyőzni a Fideszt Ózdon.

Itt vannak az első képek az álomesküvőről!

Pénteken kötött házasságot az ország álompárja, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

Messzire vezetnek a Dk jelöltjének offshore-nyomai

Egyre több bizonyíték szól arról, hogy kiterjedt offshore kapcsolatai voltak (és maradtak?) a Demokratikus Koalíció székesfehérvári jelöltjének. Ráczné Földi Judit július végén aláírt egy feddhetetlenségi nyilatkozatot, mely szerint nincs a birtokában offshore-cég. A kérdés csak az, hogy egyik napról a másikra meg lehet-e szüntetni minden kétes kap

Pécsre érkezik a Zöldülők Vására

PécsiStop
-
 Tegnap 12:15Megyei

A Zöldülők Vására célja, hogy a zöld életmód iránt érdeklődők egy helyen találkozhassanak környezetbarát, hazai termékek gyártóival, forgalmazóival, akiknek feltehetik kérdéseiket, és fizikai valójukban is megismerhetik a termékeiket. A rendezvény fókuszában most is a szemléletformálás, információátadás áll; gyűjthetünk inspirációt a…

Gulyás Gergely már megint brüsszelezett

Brüsszel szorongatni akarja Közép-Európát, de a hurok körülötte is feszül, ezért komolyan át kell gondolnia térségünkhöz való viszonyát – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Sieci lengyel konzervatív hetilapnak adott, hétfőn megjelent interjúban.

Ujhelyi Berlinből: a győztes német szociáldemokraták Karácsonynak drukkolnak

„Az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely jövő évi győzelméért szorítanak a kormányra kerülő német szociáldemokraták” – ezt Ujhelyi István európai parlamenti képviselő jelentette be Berlinből közvetített online sajtótájékoztatóján, miután az SPD meghívottjaként a német fővárosban tárgyalt a választásokat…

Már jóval több mint félmillióan szavaztak az ellenzéki előválasztáson

Vasárnap összesen 75 547 fő szavazott az ellenzéki előválasztáson, vagyis eddig már több mint 515 ezren szavaztak.

130 ezer forint az átlagos lakásbérleti díj Pécsett

PécsiStop
-
 Tegnap 08:48Megyei

A pandémia és az új év sok meglepetést hozott a lakásbérleti piacra, csakúgy, mint a magyar ingatlanpiacra. Az eddigi évekre jellemző trendek a pandémia okozta negatív gazdasági események hatására megváltoztak és ellentétes irányba fordultak. Míg az előző években jellemzően a túlkereslet uralta az albérletpiacot, addig a tavalyi évben a…

Váratlan vereséget szenvedett a Pmfc a Siófok ellen

A két középmezőnybe tartozó csapat, a PMFC és a Siófok NB II-es bajnoki mérkőzést játszott Pécsett, a Stadion utcában. A legutóbbi fordulóban a PMFC a Vasas otthonában szenvedett vereséget. A Siófok hazai pályán szerezte meg a Szolnok ellen a három bajnoki pontot. A 9. fordulóban mindkét gárda győzelemre készült ez meglepetésre a…

„Eggyel több van már Karácsony Gergelynek is”

„Eggyel több van már Karácsony Gergelynek is” – írta legfrissebb Facebook bejegyzésében Alföldi Róbert. A színész-rendező eddig sem csinált titkot abból, hogy a főpolgármestert támogatja, maga alapító tagja a Karácsony által indított 99 Mozgalomnak.

Nem nyilatkozik a székesfehérvári Dk-jelölt, akinek továbbra is látható az offshore-kapcsolata

Miután a Hírklikk szombaton megírta, hogy a hatályos magyar cégnyilvántartásban változatlanul szerepel a Demokratikus Koalíció székesfehérvári jelöltjének neve egy külföldi offshore céggel kapcsolatban, megkerestük Ráczné Földi Juditot, hogy adjon magyarázatot a történtekre. Ráczné közölte: az ügyben csak Vadai Ágnes nyilatkozhat.

Rusvai Miklós: még 400 ezer 60 év feletti nem olttatta be magát

Még 400 ezer 60 évnél idősebb ember nem oltatta be magát Magyarországon, pedig a koronavírus ellen beoltottak sokkal kisebb eséllyel betegednek meg, illetve jóval enyhébbek a tüneteik – mondta Rusvai Miklós virológus az M1 aktuális csatornán, vasárnap reggel.

Volner: semmilyen terve nincs „az Európai Unió impotens vezetésének"

PécsiStop
-
 21.09.26 13:20Vélemény

A Volner Párt elnöke szerint semmilyen terve nincs „az Európai Unió impotens vezetésének" az afgán migránsok megállítására, az EU pedig magára hagyta Magyarországot a kontinens megvédésében.