Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Karikagyűrű színek férfiaknak

Míg az eljegyzési gyűrű kiválasztása magányos feladat, addig a karikagyűrű megálmodása már egy közös kompromisszum eredménye. Az persze természetes, hogy a hölgyek jobban szeretnek ékszert válogatni, de ettől függetlenül rengeteg férfi törődik a megjelenésével és így nem mindegy, hogy milyen karika fogja díszíteni az ujjukat egy életen át.

Mitől olyan egészségesek a frissen facsart dzsúszok?

Pécsi Napilap
-
 Tegnap 23:12Megyei

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a rendszeres gyümölcs- és zöldségfogyasztás. De mi van akkor, ha valaki nem szívesen eszi ezeket a növényeket? Akkor érdemes bevetni a különböző gyümölcsleveket, hiszen folyékony formában általában az is szívesebben issza őket, aki nem rajong a gyümölcsökért, zöldségekért.

Kővári szerint a pécsi polgármester nem a pécsiek akaratát tartja fontosnak

Pécsi Napilap
-
 21.09.14 19:45Megyei

Kővári János ezzel kapcsolatban sajtóközleményt küldött szerkesztőségünknek.

Szeptember 15-Én Megkezdődnek Az 1-0-0 Pécsi Főgyűjtő Csapadékvíz-Csatorna Kivitelezési Munkálatai

2021. szeptember 15-én a munkaterület átadás-átvételi eljárással megkezdődik a TOP- 6.3.3-15-PC1-2016-00005 kódszámú, a Pécs települési mélyvonal csapadékvíz elvezetésének korszerűsítése.

Teljesen megújul Pécs hivatalos honlapja

Teljesen megújult tartalom és küllem várja azokat, akik mostantól ellátogatnak Pécs város hivatalos honlapjára, a pecs.hu-ra.

Keress sokat havonta! Digitális stúdió számítógépes kollégákat keres!

Pécsi Napilap
-
 21.09.12 18:42Megyei

Led videófalakat és digitális nyomdát üzemeltető pécsi cég keres tapasztalattal rendelkező munkatársakat!

Ismét Hoppál Péter a pécsi Fidesz elnöke

Pécsi Napilap
-
 21.09.12 17:06Megyei

Tisztújítást tartott a Fidesz Pécsi Szervezete. A tisztújításon a résztvevők titkos szavazással döntöttek a legfőbb tisztségekről. A szavazatok 91,7%-ával újraválasztották dr. Hoppál Pétert a csoport elnökének.

Pécsett, Mohácson és Komlón is dolgoznak majd a Nav ellenőrei

A NAV baranyai munkatársai szeptember 13. és 19. között kedden Pécsett, a Páfrány utcai üzletekben, szerdán Mohácson az italboltokban, csütörtökön pedig Komlón, a vendéglátóhelyeken ellenőriznek - közölte honlapján az adóhivatal.

Ingatlancsomag: szakmai javaslat készült a pécsi önkormányzat ingatlanainak az értékesítésére

Befejeződött a pécsi önkormányzat tulajdonában álló, jelzáloggal terhelt ingatlanokra vonatkozó lakossági igények összegzése. Az ingatlanokra az előző városvezetés által felvett, 9,5 milliárd forintos működési hitel fedezeteként került jelzálog.

A nyugdíjkalkulátor segítségével megtudhatjuk, mennyi nyugdíjunk lesz

Pécsi Napilap
-
 21.09.09 10:00Megyei

Életünk egy pontján mindannyian elgondolkozunk vajon mennyi is lesz a nyugdíjunk, mivel számolhatunk. Hogy alakul a havi bevételünk, tudunk-e félretenni, mire is lesz pontosan elég a nyugdíjunk?

Vasárnap kinyílnak a pécsi Fordan új tánctermei

- Ingyenes nyílt nap és bemutató a Fordan Tánccentrumban sok meglepetéssel - Különleges nyílt napra invitálják a Fordan Táncklub vezetői és oktatói városunk táncot kedvelő közönségét.

Kővári szerint a Pécs Pride-ot nem szabadna megrendezni

Miközben a pécsiek többsége egyértelműen nem akar Pride-ot a városába, a baloldali vezetés hallgat az ügyben – erre hívta fel a figyelmet Kővári János szerdai sajtótájékoztatóján.

Vízilabda: A Vasas nyertesként mehetett haza Pécsről

A Vasas három góllal győzött a Pécs vendégeként a férfi vízilabda országos bajnokság új idényének szerdai nyitófordulójában, írja az MTI.

17 pécsi óvodás került karanténba

Ismét megjelent a koronavírus az egyik pécsi óvodában, egy gyermeknek pozitív lett a tesztje, 17 óvodásnak karanténban kellett maradnia otthonában.

A pécsi belváros utcáin halad majd az Lmbtq-felvonulás

Közölték a szervezők a jövő szombatra - a pécsi önkormányzat közlése szerint a pécsiek többsége által ellenzett - meghirdetett LMBTQ-felvonulás menetrendjét és útvonalát. Úgy tudjuk, ellentüntetők is várhatók az eseményen.