Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

A Pécs, a Szentlőrinc és a Kozármisleny is továbbjutott a Magyar Kupában, a Mohács és a PEAC kiesett

Az öt érdekelt baranyai csapatból három továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa főtblájának első fordulójából, így a legjobb 64 közé kerültek.

Lapszemle: A kilakoltatástól retteg a nagymamaság előtt álló beteg pécsi asszony, A hullám tetején jár a helyi ingatlanpi…

Pécsi Napilap
-
  Tegnap 09:18 MegyeiPécs

Naponta végigszemlézzük a pécsi internetes újságok legérdekesebb írásait, hogy Önnek már ne kelljen külön keresgélnie. Bár nem jött meg az állami pénz, folytatják a kovácstelepi akadémiaépítést.

Férfi vízilabda ob I - Egy góllal győzött a Pécs a Tatabánya ellen

A Pécs egy góllal nyert vendége, a Tatabánya ellen a férfi vízilabda ob I ötödik fordulójának szombati játéknapján.

Koronavírus - Orbán: hat hónappal meghosszabbítja a kormány a hitelmoratóriumot

A munkahelyeket és a családok életszínvonalát a járvány ideje alatt is meg kell védeni - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Az MSZP elnöke maradt a pécsi Tóth Bertalan

Pécsi Napilap
-
  Tegnap 09:00 Megyei

Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalan választotta az MSZP társelnökévé szombaton a párt online kongresszusa. A szocialista párt történetében először választott vezetőinek társelnököket.

Ötvenhárman voltak közel az ötöshöz

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Lapszemle: Nem minden pécsi buszsofőr viseli a szájmaszkot, Öt baranyai csapatért szoríthatnak a szurkolók a Magyar…

Naponta végigszemlézzük a pécsi internetes újságok legérdekesebb írásait, hogy Önnek már ne kelljen külön keresgélnie. Tüke Busz: ellenőrizni fogják hétfőtől a maszkhasználatot a buszokon, befogadott egy baranyai pár egy hajléktalant, aki cserébe rájuk akarta gyújtani a házukat.

Covid szabályzat változás a pécsi ZsÖK-ben

Mától, azaz szeptember 18-tól a Zsolnay Örökségkezelő NKft. szigorít a Covid szabályzatán: a programhelyszíneken immár nemcsak a közönségforgalmi területeken, hanem az előadóteremben, a program ideje alatt is kötelező a maszk viselése. Előre is köszönjük látogatóink együttműködését!

Fiktív pénzt talált a pécsi Fidesz

Pécsi Napilap
-
  20.09.19 09:39 Megyei

Megdöbbenve olvastuk a sajtóban Csizmadia Péter, a Fidesz pécsi közgyűlési frakcióvezetőjének nyilatkozatát. Ebben egy olyan rózsaszín képet fest le, amelyben a kormány plusz forrásokat biztosít Pécsnek, már most is, jövőre pedig még ennél is többet fog.

Lezárult a Harkányi Gyógyfürdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság és a Siklósi Várszínház Kulturális és Idegenforg…

Pécsi Napilap
-
  20.09.19 09:39 Megyei

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. felett tulajdonosi jogokat gyakorló Harkány Város Önkormányzata tulajdonosi joggyakorlása a 2017-2018 közötti időszakban szabályszerű volt. A társaságnál a 2015-2018 közötti időszakban nem biztosították a vagyongazdálkodás elszámoltathatóságát.

Több városban még mindig magas az ózonkoncentráció

Pécsi Napilap
-
  20.09.19 09:00 MegyeiÓzon

Továbbra is több városban magas a levegő ózonkoncentrációja.

Költségvetési csalás miatt tartóztattak le három férfit és egy nőt Pécsen

A gyanú szerint több mint négyszázmillió forint kárt okozott a költségvetésnek az a férfi és három társa, aki valótlan tartalmú számlákat állított ki egy erre létrehozott céghálózaton keresztül - közölte a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.

El-selejtező - A Standard Liege-zsel vagy a Vojvodinával játszhat a Fehérvár FC a csoportkörért

Pécsi Napilap
-
  20.09.19 09:00 MegyeiSzerbiaDAC

A belga Standard Liege vagy a szerb FK Vojvodina csapatával játszik idegenben a MOL Fehérvár FC a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe kerülésért, amennyiben előzőleg túljut a Stade de Reims csapatán.

Két új porcelánritkasággal bővült a pécsi Gyugyi-gyűjtemény létrehozásának tizedik évfordulóján

Két új műtárgy is az érdeklődők elé kerül a pécsi Gyugyi-gyűjtemény létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából - jelentették be a pécsi kulturális negyedben megtekinthető, Zsolnay-értékeket bemutató kiállítás gazdái egy pénteki sajtótájékoztatón a baranyai megyeszékhelyen.

Jogerősen fegyházbüntetést kapott két pécsi kábítószer-kereskedő

Pécsi Napilap
-
  20.09.19 09:00 MegyeiPécsDrog

Jogerősen nyolc, illetve hat év fegyházbüntetéssel sújtott a Pécsi Ítélőtábla jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal való, bűnszövetségben elkövetett visszaélés miatt pénteken két pécsi férfit, akik "kábítószer-webáruházat" működtettek.