Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Így néz ki a Bosszúállók: Végjáték előzetese LEGO-val újraforgatva

PC Fórum
-
  18.12.15 09:30 Infotech

Alig pár nappal az után, hogy a Marvel kiadta a következő, jövő évben a mozikba kerülő Bosszúállók film előzetesét, pár lelkes rajongó újraforgatta azt a világ egyik legnépszerűbb játékának segítségével. A LEGO-ban újraanimált trailer tökéletesen követi az eredetit, csak éppen valódi szereplők helyett műanyag figurák szerepelnek benne.

Munkásnak esett egy gyári robot, 10 dárdával szúrta le

PC Fórum
-
  18.12.15 08:00 Infotech

Rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett a napokban egy kínai munkás, akit egy vele együtt dolgozó robot szúrt le - írja a BBC egyik híre. A szerkezet nem kevesebb, mint 10 darab, egyenként 30 centiméteres dárdát szúrt a dolgozó karjába és oldalába, miután meghibásodott és a munkásnak esett.

Felhasználói privát fotóit is kiadta másoknak a Facebook

PC Fórum
-
  18.12.15 07:00 Infotech

A Facebook a hét végén blogposztban volt kénytelen elismerni, hogy már megint nagyon elszúrt valamit, aminek köszönhetően harmadik felek érzékeny információkat szerezhettek meg felhasználóiról. A közösségi szájt ugyanis egy bug miatt hozzáférést biztosított a vele működő alkalmazásoknak tagjai privát, illetve publikálatlan fotóihoz is.

Rejtélyes új ellenséget villant a Star Trek: Discovery legfrissebb előzetese

A CBS csütörtökön újabb előzetest adott ki Star Trek: Discovery sorozatának hamarosan induló második évadjához. A friss trailerből kiderül, hogy az új évadban a Discovery legénységének egy korábban nem látott, rendkívül veszélyes új ellenséggel kell majd szembenéznie: a Vörös Angyallal, ami vagy aki állítólag kiirthat a galaxisban minden…

Elismerte a Microsoft: Hétköznapi felhasználóival (is) tesztelteti a Windows foltokat

PC Fórum
-
  18.12.14 09:30 Infotech

A Microsoft a közelmúltban többször is keményen a kritika középpontjába került azért, mert a Windows-hoz kiadott foltjai finoman szólva is problémásnak bizonyultak. Vélhetően ezért döntött úgy a cég, hogy egy blogposztban részletesen el is magyarázza, hogy miként is ellenőrzi szoftvereihez kiadott foltjai megfelelőségét, és próbálja kizárni azt, ho

Meg fogsz lepődni: Kiderült melyik a legbiztonságosabb böngésző

PC Fórum
-
  18.12.14 08:00 Infotech

Egyesek számára minden bizonnyal meglepő eredményt hozott a Hitelesítési Tanúsítványok Biztonsági Tanácsának (CASC) egy közelmúltbeli felmérése, amiben azt vizsgálták meg, hogy melyik böngésző védi a legjobban és leggyorsabban az internetes fenyegetésektől a felhasználókat. A teszt eredményei szerint ugyanis a Microsoft Edge messze…

Nem hiszed el: Windows 95-ös pulóvert ad ki a Microsoft

PC Fórum
-
  18.12.14 07:00 Infotech

A Microsoft a héten egy számunkra teljességgel érthetetlen koncepció mentén megszületett, meglepő termék kiadását jelentett be a Windows hivatalos Twitter-csatornáján. A cég ugyanis itt közölte: megtervezett egy olyan pulóvert, amit a Windows 95 logójával díszítettek fel.

Blokkolnák a Google-t Ororszországban, mert nem hajlandó cenzúrázni

PC Fórum
-
  18.12.13 13:30 Infotech USA Google

[MTI] Oroszország blokkolhatja a Google keresőmotorjához való hozzáférést, ha az amerikai informatikai cég továbbra sem tartja tiszteletben az orosz törvényi előírásokat és nem távolítja el keresési találatai közül a tiltott oldalakat - figyelmeztetett szerdán Vagyim Szubbotyin, az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor) hely

Önvezető autókat akarna venni a magyarok többsége

[MTI] A magyarok több mint fele számít arra, hogy az önvezető autók széles körben elérhetők lesznek; a megkérdezettek 72 százaléka szívesen vásárolna mesterséges intelligencia által vezetett járművet a jövőben - derül ki az IBM megbízásából végzett kutatásból.

Nagyon durva sebezhetőséget találtak a Logitech vezérlőszoftverében

PC Fórum
-
  18.12.13 11:00 Infotech

Azon felhasználók, akik a Logitech valamely hardverét használják annak gyári szoftverével együtt, komoly veszélyben lehetnek, mert hackerek és kártevők gond nélkül törhetnek be gépeikre. A cég Options nevű vezérlőprogramjában ugyanis egy rendkívül súlyos biztonsági rést tartalmaz, amin keresztül szinte bármilyen műveletet végre lehet hajtani az…

Kiderült: Jelmezbe öltöztetett férfi volt az orosz "csúcstechnológiás robot"

Az orosz propaganda álhírekből épített álomvilágának, illetve a szovjet fordított viccek tökéletes példáját sikerült hoznia az orosz nemzeti televíziónak a napokban - derül ki a BBC egy új anyagából. Eszerint ugyanis a működésében és hitelességében is leginkább a magyar "köz"tévéhez hasonlítható Russia 24 egy tudósításában valódi,…

Kiszivárgott minden részlet a Galaxy S10 három kiadásáról

PC Fórum
-
  18.12.13 08:45 Mobiltech Telefon Samsung

A Samsung ugyan csak jövő év tavaszán fogja bemutatni következő generációs csúcsmobilját, a Samsung Galaxy S10-et, de arról már most minden fontos részletet sikerült megtudni. Ugyanis a hét közepén kiszivárgott, hogy pontosan milyen méretű képernyővel, tárhellyel és árral fognak érkezni a Galaxy S10 változatai.

Hiába tiltjuk le, elküldi a Windows 10 a Microsoft-nak, hogy mit csináltunk

PC Fórum
-
  18.12.13 07:30 Infotech

Bár a Microsoft a Windows 10 utóbbi frissítéseiben számos új opciót vezetett be a rendszer által végzett adatgyűjtés korlátozására, a jelek szerint az valójában nem mindig veszi figyelembe ezeket. Így a rendszer akkor is elküldi a cég szervereinek, hogy a felhasználót mit csinált és merre járt, ha az megtiltja ezt neki.

Újabb ember alkotta szerkezet ért ki a csillagközi űrbe

PC Fórum
-
  18.12.12 12:45 Infotech USA Világűr

[MTI] Átlépett a csillagközi térbe az 1977-ben útnak indított Voyager 2 űrszonda, amely ikertestvére, a Voyager 1 után a második olyan, ember alkotta űreszköz, amely "elhagyta Naprendszerünket" - jelentette be hétfőn az amerikai űrkutatási hivatal (NASA).

Elhunyt az első számítógépes szövegszerkesztő megalkotója

PC Fórum
-
  18.12.12 11:30 Infotech

A napokban manhattani otthonában elhunyt Evelyn Berezin, az első számítógépes szövegszerkesztő rendszer tervezője. Berezin gyakorlatilag fél évszázaddal ezelőtt alkotta meg akkor forradalmi művét, ami drámai mértékben egyszerűsítette a szöveges dokumentumok létrehozását, a számítógép segítségével.