Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Az Eureka programban való magyar részvétel támogatása / 2020-1.2.3-Eureka

Pafi
-
  Tegnap 15:28 Gazdaság

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja a vállalkozói szféra, különösen a kis- és középvállalkozások nemzetközi kutatás-fejlesztési együttműködését elősegítő Eureka programban való magyar részvétel támogatása.

Vállalkozások munkaerő támogatása

Pafi
-
  Tegnap 15:27 Gazdaság

A kormány újabb segítségként elindítja a vállalkozások munkaerő támogatását.

Pályázati felhívás Cirkusz/Művészet/Alkotás

Pafi
-
  Tegnap 15:27 Gazdaság

A pályázat célja a cirkusz különleges hangulata és sokrétű gondolati vonatkozása által inspirált új alkotások létrehozása, amelyek képesek árnyalni és kreatív módon megközelíteni a témát, akár konkrét, akár szimbolikus módon közelítve meg a cirkuszművészetet.

Kertészeti üzemek korszerűsítése / Vp2-4.1.3-20

Pafi
-
  Tegnap 15:25 Gazdaság

A mezőgazdasági üzemek összteljesítményének és fenntarthatóságának javítására.

Roma nemzetiségi civil szervezetek 2021. évi költségvetési támogatása / Roma-Nemz-Cisz-21

Pafi
-
  Tegnap 15:24 Gazdaság

A Pályázati kiírás célja a roma nemzetiségi civil szervezetek működésének, tevékenységének támogatása, kiemelten a roma nemzetiség önazonosságának megőrzése, anyanyelvének, hagyományainak, szellemi és tárgyi emlékeinek ápolása, továbbá nemzetiségi érdekképviseleti célok megvalósításának elősegítése.

Veszélyhelyzet következményeként létrejött 2020 évi veszteségeinek kompenzálása

Pafi
-
  Tegnap 15:24 Gazdaság

A magyarországi zeneműkiadó és kottakiadók részére a veszélyhelyzet következményeként létrejött 2020 évi veszteségeinek kompenzálására

Rgb - Kreatív Design Award

Pafi
-
  Tegnap 15:22 Gazdaság

Második alkalommal meghirdetett versenyünk célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait. Szeretnénk ráirányítani a figyelmet a vizuális minőség erejére és fontosságára a márkacélokat szolgáló designmegoldások…

Magyarország két keréken

Pafi
-
  20.10.22 21:41 Gazdaság

Magyarország két keréken - online fotópályázat

Kulturális Fesztiválok Kollégiuma pályázata

Pafi
-
  20.10.22 21:39 Gazdaság

Pályázati cél: Fesztiválok megerősítése (fesztiválok technikai feltételeinek fejlesztése), innovatív tartalmainak erősítése, járványügyi helyzetre való felkészülés és megfelelés

Marketing Diamond Awards

Pafi
-
  20.10.22 21:39 Gazdaság

Mutasd be marketingtevékenységed eredményeit, és nyerd el azzal a Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerését, a "Marketing Diamond" védjegyet!

Erasmus-akkreditáció az Ifjúság Területén

Pafi
-
  20.10.22 21:33 Gazdaság

A pályázat célja, hogy lehetőséget nyújtson a szervezeteknek rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására az ifjúsági területen.

Rendezvényszervező menedzser, Kulturális emberi erőforrás szakmenedzser pályázat / Távi-44-20-20

Pafi
-
  20.10.21 09:42 Gazdaság

A Távoktatási és Továbbképzési Intézet (székhely: 2100 Gödöllő, Rét u. 58. Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003164) pályázatot hirdet szakmai felnőttképzési programokon való támogatott (kedvezményes) részvételre.

Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázata

Pafi
-
  20.10.21 09:41 Gazdaság

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos-biológiai kutatással foglalkozó személyek számára.

Bike magazine nemzetközi fotópályázat 2021

Pafi
-
  20.10.21 09:30 Gazdaság

A Bike Magazine az Egyesült Királyság világméretű kiadványa, amely a kerékpározás, túrázás, utazás, sport speciális jellemzőivel az olvasók inspirálására törekszik. Kínálunk termékismertetőket és eBike lehetőségeket. A Bike Magazine a kerékpározás egész világát lefedi, beleértve a kerékpározáson kívüli szórakozást is.

A jövő vezetői tehetségprogram

Pafi
-
  20.10.21 09:23 Gazdaság

A jövő vezetői tehetségprogram  2021-es évfolyamán egy fő egyetemista számára ingyenesen.