Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Meet your future partners and be part of a beyond border change!

Pafi
-
  Ma 14:48 Gazdaság

Learn the local business tricks, strengthen your ties in the region and scale up your startup internationally. If you're from the V4 countries: seize the opportunity!

Zsebkönyv pályázat 2019

Pafi
-
  Ma 14:18 Gazdaság

A Holnap Magazin Zsebkönyv sorozat pályázatát folytatja! A korábbi sikereket követően újabb könyvre írunk ki pályázatot 2019 őszén. A kötet limitált példányszámban jelenik meg. Olyan kötetet szeretnénk összeállítani, amely minden korosztály számára igazi kikapcsolódást biztosít.

Be Smart verseny

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghirdeti jubileumi, 10. Be Smart versenyét. A startupok 19 kategóriában pályázhatnak, számos kiemelt témában, mint klímaváltozás, űrkutatás, fintech stb.

Ösztöndíj

Pafi
-
  Tegnap 22:20 Gazdaság

A pályázat célja rossz anyagi körülmények között élő, szociálisan hátrányos helyzetű, de kiemelkedő képességű, tehetséges és kitűnő tanulmányi eredményű tanulók támogatása.

NISZ formaruha design pályázat 2019

Pafi
-
  Tegnap 22:20 Gazdaság

A pályázat célja a Kiíró által megfogalmazott kritériumok és meghatározott tartalmi elemek figyelembevételével minőségi női és férfi formaruhák látványtervének és műszaki leírásának megtervezése a NISZ Zrt. azon munkavállalói számára, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek a vállalat ügyfeleivel, így megjelenésük, ruházatuk közvetlenül…

Közművelődési Érdekeltségnövelő támogatás

Pafi
-
  Tegnap 22:19 Gazdaság

A közművelődési alapszolgáltatások megszervezése érdekében központi költségvetési forrás biztosítása az önkormányzati fenntartású vagy a települési önkormányzattal kötött közművelődési megállapodás alapján működő közművelődési intézmény vagy közösségi színtér (a továbbiakban együtt: a támogatás végfelhasználója) műszaki, technikai…

Nem központi fenntartású egészségfejlesztési irodák támogatása

Pafi
-
  Tegnap 22:18 Gazdaság

A pályázat célja A nem központi fenntartású egészségfejlesztési irodák 2019. évi kötelező feladatok ellátásának támogatása.

Pénzügyi tudatosságra nevelő iskola

Pafi
-
  Tegnap 22:17 Gazdaság

A pályázat célja az általános és középfokú iskolákban tanuló diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztését szolgáló programok támogatása azokon az alapítványokon és egyesületeken keresztül, amelyek alapító okiratban, illetve alapszabályban foglalt célja egy adott oktatási intézmény tevékenységének támogatása. A támogatás olyan…

FasterCapital inkubációs program

Pafi
-
  19.08.14 17:04 Gazdaság

A cég hétfői közleménye szerint a kiválasztottak csaknem 600 millió forintnyi befektetéshez juthatnak, és üzletfejlesztési mentorprogramot is indítanak nekik. Utóbbi keretében a csapatok könyvelési, humánerőforrás, marketing, jog, üzletfejlesztés és PR tanácsadói szolgáltatásban részesülnek.

Hogyan írjunk regényt? II.

Pafi
-
  19.08.14 17:01 Gazdaság

A Trivium Egyesület Szemináriuma (TESZ) a Trivium Egyesület online képzési programja, kezdő írók támogatására, írásoktatására, írásfejlesztésére alakult.

Tápió mentéért díj

Pafi
-
  19.08.14 16:56 GazdaságMúzeumElismerés

A tápiószelei Blaskovich Múzeum Baráti Köre Egyesület 2019-ben Tápió mentéért díjat alapított azzal a céllal, hogy elismerje azokat a személyeket, akik munkájukkal sokat tettek a Tápió mentéért. A díjat évente legfeljebb három személy kaphatja meg. Az elismerés pénzjutalommal nem jár, a díjazottak elismerő oklevelet és emlékérmet vehetnek át.

Innovatív Szociális Szolgáltató Szervezete Díj

Pafi
-
  19.08.14 16:46 Gazdaság

A pályázat célja: - egy kiemelkedően innovatív tevékenységet végző szervezet elismerése - felhívni a figyelmet a szociális ágazatban megvalósuló sokrétű szociális innovációra.

Pályázat a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyisé…

Pafi
-
  19.08.14 16:41 Gazdaság

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.

Hungaricool SPAR innovációs verseny

Pafi
-
  19.08.14 16:35 Gazdaság

A SPAR Magyarország Kft. (továbbiakban SPAR) "Hungaricool SPAR innovációs verseny az AMC szakmai támogatásával" néven a jelen pályázati kiírásban /ajánlattételi felhívásban szereplő feltételekkel, új, innovatív, a piacon széles körben még nem megtalálható termékek INTERSPAR üzleteiben történő értékesítésére és ezen termékek…

Pályázat intézmények, önkormányzatok, alapítványok és táboroztatók részére!

Pafi
-
  19.08.13 18:57 Gazdaság

Azon intézmények, szervezetek támogatása, amelyek a mindennapi gyermekekkel való foglalkozások során fontosnak tartják a kreatív játékok használatát.