Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Oliveira 21 ezreddel Lowes előtt a második tréningen

P1race
-
  Tegnap 23:03 Sport 

Olybá tűnik, a Moto2-esek e hétvégi edzései igencsak szorosan érnek véget: a portugál már második elsőségét gyűjtötte be a nap folyamán, de Sam Lowes és Alex Marquez is ott liheg a KTM-es portugál nyakán.

Iannone a legvégén taszította le az élről Marquezt

P1race
-
  Tegnap 21:56 Sport 

Sokáig úgy tűnt, a második edzésen sem lehet megfogni a COTA királyát, ám a suzukis olasz az utolsó körében 56 ezreddel gyorsabbnak bizonyult nála. Kettejüket a Yamaha párosa és a vb-éllovas követi a sorban.

Martin péntek délután sem talált legyőzőre

P1race
-
  Tegnap 20:59 Sport 

Pedig egészen az utolsó percig kellett várni arra, hogy az élre törjön, de így is az edzésmenő bizonyult a leggyorsabbnak a vb-t vezető Aron Canet és az olasz kontingens előtt.

Játssz velünk: tippeld meg az Amerikai Nagydíj végeredményét!

P1race
-
  Tegnap 20:06 Sport 

Ezen a hétvégén, az austini verseny kapcsán is folytatódik MotoGP-s tippjátékunk: aki a szezon során legügyesebben megtippeli az egyes futamok végeredményét, értékes nyereményben is részesül!

Oliveira és Marquez nagyon közel egymáshoz az első edzésen

P1race
-
  Tegnap 18:59 Sport 

Az első tréningen a portugál Miguel Oliveira szerezte meg az elsőséget, aki sokáig nagy előnnyel állt a tabella élén az amerikai pályán, ám végül csak negyvenegy ezreddel győzte le Alex Marquezt.

Marquez nagy fölénnyel nyitott a Yamahák előtt

P1race
-
  Tegnap 17:47 Sport  Honda

Az Austinban tőle megszokott formában kezdte az amerikai hétvégét a Repsol Honda spanyolja, aki négy és hét tizedet osztott ki Valentino Rossinak és Maverick Vinalesnek. Az elképesztően poros pályán rendezett edzés két pozitív meglepetése Jorge Lorenzo és Takaaki Nakagami erős szereplése volt.

A hazai hős elsőségével zárult a pénteki nap Hollandiában

P1race
-
  Tegnap 17:11 Sport 

A végül 16 óra 10 perckor elinduló edzésen viszonylag biztos előnnyel szerezte meg az asseni harmadik szabadedzés elsőségét a holland yamahás versenyző, nyomában két Ducatival.

Martin a leggyorsabb, nyomában az olasz armada

P1race
-
  Tegnap 16:49 Sport 

A poros pályának köszönhetően a Moto3-asok eredményei jelentősen elmaradtak a korábbi években látottaktól, viszont így is szorosan alakult az első edzés, hiszen három tizeden belül zárt az első öt helyezett.

Délután is Krummenacher diktálta a tempót Assenben

P1race
-
  Tegnap 16:12 Sport 

A második edzésen is a svájci motoros bizonyult a leggyorsabbnak a Supersport-vb mezőnyében, előnye azonban csupán 34 ezreddel volt Sandro Cortesével szemben.

De Puniet vezetésével a Kawasaki a pole-ban Le Mans-ban

P1race
-
  Tegnap 14:41 Sport 

A csütörtöki és pénteki kvalifikációk összesített eredményei alapján a #11-es SRC Kawasaki indulhat az élről a szombaton rajtoló 24 órás versenyen, megelőzve a YART Yamahát és az NRT48 BMW-t.

Kettős Kawasaki-sikerrel zárult a második edzés

P1race
-
  Tegnap 13:40 Sport 

A délutáni edzésen is a címvédő világbajnok maradt az élen a „Katedrálisban”. Őt a csapattárs Tom Sykes, valamint a délelőtti idején javítani nem tudó hazai versenyző követte.

Krummenacher kezdett a legjobban, West nagyot esett

P1race
-
  Tegnap 12:00 Sport 

Assenben is a Yamahák diadalmenetével indult a supersportosok hétvégéje, miközben egy ízben a piros zászlót is be kellett lengetni Anthony West vélhetően hatalmas bukása miatt.

Nem változtak a maximális fordulatszámok Aragón után

P1race
-
  Tegnap 11:04 Sport 

A FIM illetékesei a roppant összetett kalkulációk során arra jutottak, nem módosítanak egyik gyártó esetén sem a limiten az első három fordulót követően.

Rea nyitotta az élen az asseni hétvégét Van der Mark előtt

P1race
-
  Tegnap 10:44 Sport 

A „Katedrálisban” már 11 győzelmet számláló háromszoros világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak a superbike-osok péntek délelőtti edzésén, megelőzve a hazaiak kedvencét és az ismét remeklő Xavi Forest.

15 éve hunyt el Daijiro Kato

P1race
-
  Tegnap 10:00 Sport 

Másfél évtizeddel ezelőtt a MotoGP egyik legígéretesebb ifjú tehetsége költözött az égi versenypályákra. Daijiro Kato számos kiváló eredménnyel, köztük egy 250 köbcentis világbajnoki címmel a háta mögött készült második királykategóriás szezonjára, amikor a számára oly sok nagy sikert hozó suzukai pályán halálos balesetet szenvedett.