Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

3 tipp az ideális illemhely kiválasztásához

OtthonNeked
-
  Tegnap 04:33 Otthon

Általában kevés szó esik az ideális WC kritériumairól, pedig ha igazán komfortos fürdőszobát szeretnénk, nem szoríthatjuk háttérbe ezt a fontos szanitert. Cikkünkben 3 olyan szempontra szeretnénk felhívni a figyelmét, mely segíthet a hosszú távra szóló, jó döntés meghozatalában.

A biztonságos fürdőszobák kialakításának 5 legfőbb szabálya

OtthonNeked
-
  18.12.11 04:33 Otthon

A fürdőszoba és a konyha otthonunk legveszélyesebb helyiségei. Ha nem vigyázunk, itt tudjuk leforrázni, megégetni magunkat, és el is csúszhatunk a vizes, nedves padló csúszós felületén. Ez a gyermekekre, idősebbekre, mozgáskorlátozottakra nézve fokozottabb veszélyt jelenthet, de az egészséges felnőtt embert is érheti baleset, ha nem…

Ajándékozzon okosházat karácsonyra

OtthonNeked
-
  18.12.10 12:04 Otthon

Partnerünk, az ELKO EP nagyszerű ajánlattal készült. Ha Önnek is gondot okoz, mi kerüljön a karácsonyfa alá, lepje meg családját egy iNELS okosház csomaggal! Most akciós áron vásárolhatja meg az iNELS épületautomatizálási rendszerét!

Professzionális tárolórendszerek az Ön kényelméért

OtthonNeked
-
  18.12.10 04:33 Otthon

Kínálatunkban a konyhai tárolórendszerek tekintetében számos választási lehetőség nyílik akár minőségi- illetve árkategóriák szerint is. A klasszikus irányvonalat képviselő, megjelenésükben hagyományos, illetve a legkedvezőbb árú termékeket az érdeklődők a FOREST WIRE kategória alatt találhatják.

Hogyan dobhatja fel fürdőszobáját néhány apró változtatás segítségével?

OtthonNeked
-
  18.12.09 04:33 Otthon

A fürdőszoba az a helyiség, ahol akkor is mindenképp töltünk időt, ha rohanó életet élünk és szinte csak aludni járunk haza. Ezért nem meglepő, ha hangulatos és harmóniát sugárzó fürdőhelyiséget szeretnénk kialakítani. Szerencsére több módja is van annak, hogy feldobjuk fürdőszobánkat, anélkül, hogy teljes átalakításon esne át a helyiség.

Az érzékek zavara

OtthonNeked
-
  18.12.08 04:33 Otthon

Jó hírünk van azok számára, akik kő vagy csempe hatású burkolatot szeretnének otthonukba anélkül, hogy lefagyna a lábuk! A HARO CELENIO padlói élethűen utánozzák a hidegburkolatot, hogy otthona olyan hatású legyen, amilyennek Ön szeretné, emellett kellemes puha és meleg érzetet biztosít. 

A fürdőszobában sem kell mellőznünk a klasszikus stílusokat

OtthonNeked
-
  18.12.07 04:33 Otthon

A fürdőszoba általában kevesebb négyzetméteren megvalósított helyiség a lakás többi szobájához képest. Viszont a burkolatok legnagyobb mennyiségben a fürdőszobában jelennek meg, ezért nagyon fontos döntés ezek kiválasztása. Köveink sajátos hangulatot adnak a térnek, és színben, formában igen nagy választékban kaphatók az Otti…

Gondban a Mikulás: nagyon takarékos a fűtés, nincs kémény a házon

OtthonNeked
-
  18.12.06 04:33 Otthon

Sokunk által ismert a vicces eszmefuttatás, miszerint az élet 4 fő szakaszra osztható:  1. Amikor még hiszel a Mikulásban… 2. Amikor már nem hiszel a Mikulásban… 3. Amikor Te vagy a Mikulás… 4. Amikor már úgy is nézel ki, mint a Mikulás!