Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Az IBD Magyarország számos új kollekciót mutatott be az idei Construmán

OtthonNeked
-
  Ma 07:00 Otthon 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ellátogatott az idei CONSTRUMA-n az IBD Magyarország standjára! Az idei évben az újdonságokra fókuszáltunk.

Gyönyörű és tartós burkolatok betonból

OtthonNeked
-
  Tegnap 07:00 Otthon 

Ha esztétikus beton- vagy műkőtermékeket keres, válassza az Otti Manufacuturát! Ez a magyarországi cég önálló fejlesztések mentén halad, évről - évre mind több termék-szortimentet, speciális elemet kifejlesztve és legyártva hazai üzemeiben. 

Eredményhirdetés - Matricagyűjtő játék

OtthonNeked
-
  18.04.19 09:47 Otthon 

Köszönjük, hogy nagyon sokan részt vettek a Construma kiállítás alatti játékunkban, végiglátogatták a Partnercégeinket, és összegyűjtötték a matricákat. A tegnapi napon kisorsoltuk a nyerteseket. A névsor ide kattintva tekinthető meg. Gratulálunk!

Bemutatjuk a 3 legnépszerűbb zuhanykabint a Ravak-tól!

OtthonNeked
-
  18.04.19 07:00 Otthon 

Végre itt a tavasz és a jó idő. A meleg miatt vélhetően ismét a frissítő zuhanyzást részesítjük előnyben a hosszú, forró fürdőzések helyett. Ismerje meg zuhanykabin választékunk legizgalmasabb, legpraktikusabb és legegyedibb darabjait! 

Köszönet a látogatóinknak!

OtthonNeked
-
  18.04.18 10:31 Otthon 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a látogatóinknak, hogy ilyen sokan felkeresték standunkat, a Construma-Otthondesign kiállításon. Az összefogás partnereinek együttműködésével idén - a visszajelzések szerint - minden eddiginél látványosabb és szebb standot sikerült bemutatni a 10 minienteriőron, életérzésen keresztül.

Globális urbanizáció – egyre erősödő trend a kortárs építészetben

OtthonNeked
-
  18.04.18 07:00 Otthon 

Míg az utóbbi évtizedben inkább tágas terű, 100-120 négyzetméteres vagy annál nagyobb családi házakat láthattunk az építészeti és enteriőr magazinok címlapjain, addig mára a kis terek, az élhetően berendezett garzonok vagy kislakások kerültek előtérbe.

Vesznek-e még bidét az emberek?

OtthonNeked
-
  18.04.17 07:00 Otthon  Állás

Életünk egy jelentős részét a fürdőszobában és a lakás vizes helyiségeiben töltjük, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezek hogyan néznek ki, milyen hangulatot árasztanak, és milyen eszközökkel szereljük fel őket.

Formabontó, merész fogantyúújdonságok a Forest kínálatában

OtthonNeked
-
  18.04.16 07:00 Otthon 

A Forest Hungary Kft. az olasz Giusti cég meglepő formavilágú, új kollekciójával rukkolt elő, amellyel a piacon megtalálható, rendkívül bőséges fogantyú választékot is sikerült felülmúlnia.

Hogyan dobja fel otthonát tavasszal?

OtthonNeked
-
  18.04.15 07:00 Otthon 

A tavasz mindig az új élet szimbóluma, az a körforgás, amint a hosszú tél után már alig vártunk. A természet megújul, éledezik, s vele együtt bennünk is feltámad a vágy a megújulásra. Testünk-lelkünk vágyakozik a felfrissülésre, ahogyan otthonunkat, lakókörnyezetünket is szívesen frissítjük, rendezzük át, csinosítjuk az új trendeknek, aktuális…

A minőség „szürke eminenciás”

OtthonNeked
-
  18.04.14 07:00 Otthon 

Újítsuk fel a lakást! Kellene új tapéta, ülőgarnitúra, és a laminált padlót is kicserélhetnénk. Jaj, a zuhanykabin is olyan ronda már, hogy abból sem ártana egy új. Hogy a csapokkal mi legyen…? Jók azok még! A fenti gondolatsor sajnos igen gyakori, ezért felmerül a kérdés: van egyáltalán igény a minőségi csaptelepekre? Mit mond erről a…