Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Autista fiatalok mindennapjait varázsolták színesebbé

OtthonNeked
-
  Ma 07:00 Otthon 

Az Authistic Art és PPG Trilak közreműködésében már rengeteg csoda született. Legutóbb pedig a Miskolci Autista Alapítvány otthonában élő fiatalok művészetterápiás foglalkozásának is helyet adó étkezőjét tették színesebbé olyan egyedi színekkel, melyek nyugtatóan hatnak az otthon lakóira.

Designflooring Kaleidoscope - Tervezzen kedvére

OtthonNeked
-
  Tegnap 14:00 Otthon 

Ön is vágyik valami egyedire és vagányra? Színek és formák kavalkádja a padlón? A Designflooring Kaleidoscope burkolat számtalan új lehetőséget tartogat, akár egyszerű és természetes, akár extravagáns padlóra vágyunk – és minden esetben egyedi, személyre szabott lehet a választásunk!

A kis alapterületű fürdőszobák kialakításának 5 alapszabálya

OtthonNeked
-
  Tegnap 07:00 Otthon 

Sosem volt egyszerű kérdés, hogyan rendezzük el a berendezéseket, bútorokat, szanitereket a fürdőszobában, de még a csempe mintázata is problémát tud okozni. Ám, ha kicsi a fürdőszobánk, akkor minden talpalatnyi helynek komoly értéke, létjogosultsága van. Ezeken kívül fontos szempont még a praktikum, és hogy az ergonómia szabályainak is…

Az öko irányzat kedvelőinek: a fürdőszoba burkolása természetes kőburkolattal

OtthonNeked
-
  18.08.17 07:00 Otthon 

A 2018-as CONSTRUMA kiállításon megkérdezettek szerint sokan készülnek fürdőszobájuk felújítására, új fürdőszoba, wellness tér kiépítésére. A burkolatválasztásnál - talán nem az első gondolatunk – de természetes kőburkolatok közül is válogathatunk.

Fürdőszobák a világ körül a Ravak-kal,

OtthonNeked
-
  18.08.16 07:00 Otthon 

Alábbi összeállításunkban bemutatunk néhány olyan csodaszép tájon fekvő wellness hotelt, ahol RAVAK szaniterek teszik teljessé a kikapcsolódást és a pihentető wellness élményt.

Olajfestményhatás vagy művészi vászonhatás tapétával

OtthonNeked
-
  18.08.14 07:00 Otthon 

Ismerkedjünk meg két kiváló felülettel! Bemutatjuk az Oil Brush és Canvas tapétákat. Mindkét anyagtípus kiváló alapanyaga lehet egy gyönyörű, egyedi falfelületnek.

Rigips Habito – A fal

OtthonNeked
-
  18.08.13 15:08 Otthon 

Vajon mennyit bír el a Rigips Habito gipszkarton fal? Győződjön meg róla saját szemével, nézze meg a videófilmet!

13+ 1 kérdés teraszburkolás előtt

OtthonNeked
-
  18.08.13 07:00 Otthon 

A terasz "didaktikailag" nehezen besorolható része a háznak, nehéz eldönteni, hogy kültér, vagy beltér. Burkolása többnyire az építkezés végére marad, ahol az építtetőknek elfogy a fantáziája, a pénze, és a lendülete - ez sajnos általános. Sokszor meg is bánjuk később, hogy elhanyagoltuk, és pár év múlva bontással, cserével…

Konyha: design és funkció

OtthonNeked
-
  18.08.12 07:00 Otthon 

A virágkorát élő provance-i és vintage stílus idén is a magyar konyhák uralkodó irányzata lesz, de mellette továbbra is népszerű a minimal design. A szakértők szerint a praktikus kialakítású konyhák legalább 10-15 évig kiszolgálják az embert és stílusuk sem évül el az idő folyamán. Egy teljes felújítás azonban költségigényes....