Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

A panellakások rehabilitációja

OtthonNeked
-
  Ma 07:00 Otthon 

Saját használatra és befektetésnek is egyre vonzóbb a panellakás, különösen, ha felújított. A fővárosba, megyeszékhelyre költözők körében is az egyik legnépszerűbb lakástípus. Sokat számít, hogy a korszerűsítéséhez szükséges tőke könnyedén összegyűlhet állami támogatásból is.

Az extravagáns Ultra Violet lett a 2018-as év Pantone-színe

OtthonNeked
-
  Tegnap 07:00 Otthon 

A Pantone vállalat minden éveben felrázza kicsit a design világot, mikor bejelenti az év színét. Most sem volt ez másként. Ebben az évben a feltűnő és domináns Ultra Violet lett a nyerő, nem kis meglepetésre. 

Teremtse meg a nyaralás élményét otthonában! 1. rész

OtthonNeked
-
  18.06.21 07:00 Otthon 

Mitől érezzük magunkat jobban nyaralás közben, mint otthon? Szerepet játszik ebben a megváltozott környezet, amelyet a hotelek céltudatosan a pihenés kiszolgálására alakítottak ki, mind a belső, mind a külső terekben.

Jelen lenni, otthon - Nyitottan a természetre

OtthonNeked
-
  18.06.20 07:00 Otthon 

A tudatos jelenlét építészete felrúg minden szabályt, és az érzetet, a világban való létezés tökéletes átélését helyezi előtérbe. Nem is stílus ez, inkább a lét egy módja. Eszköztárának legfőbb összetevői a négy alapelem – föld, levegő, tűz és víz – hangsúlyozása, ezek építészeti kifejtése. 

Megfelelő fény egy kattintással: EGLO Relax & Work

OtthonNeked
-
  18.06.19 07:00 Otthon 

Otthonunkban az eltérő helyek, élethelyzetek más-más fénymennyiséget és világítást igényelnek, amit különböző fényerejű, színhőmérsékletű lámpákkal meg tudunk valósítani. De mit tegyünk, ha egy adott helyiséget más-más célokra is használunk, és ezekhez eltérő fényre lenne szükségünk? A megoldás az EGLO Relax & Work.

Teljes térkoncepciók egyedülálló padlóburkolási megoldásokkal

OtthonNeked
-
  18.06.18 07:00 Otthon 

A természet szépségét már otthonában is élvezheti, a HARO kiegészítők ugyanis tökéletes harmóniát nyújtanak – kiemelve a fa egyedi, autentikus karakterét. Így nemcsak a padló, de a fal és a lépcső, sőt az asztal is gyönyörű, természet ihlette felületet kaphat, megalkotva ezzel otthonunkban a belső tér tökéletes egységét: modern, kényelmes…

Kerti kiegészítők: Grill, kőasztal, pad, virágláda, kaspó, és társai

OtthonNeked
-
  18.06.17 07:00 Otthon 

Az anyagában színezett erős kvarcbetonból készült Otti tárgyak bírják a strapát, és mellette a kertünk díszei is egyben! A kerti utak mentén, vagy éppen célpontjában gyakran kőpadokat helyezünk el, körülötte kaspókkal, virágládákkal.

Ökonomikus és ötletgazdag tapéta megoldásokat keres? Bemutatjuk a Replace Tapétákat! 2. rész

OtthonNeked
-
  18.06.16 07:00 Otthon 

<p>A Tapétagyár segít! Második rész: Bemutatjuk a szemcsés felületű, nyomtatható Wall Sand és a bőrhatású, szintén nyomtatható Wall Leather tapétát. </p>