Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Növényekkel ültetik be az épületek homlokzatát Bécsben

otthon.hu
-
  Tegnap 11:10 Otthon

Bécsben az új építésű házaknak ezentúl legalább az ötödét növényeknek kell borítania. A cél: hűteni a város mikroklímáját.

Öt új nyári lakberendezési trend

otthon.hu
-
  Tegnap 06:10 Otthon

Az idei nyár egy kicsit más, mint a többi: a tengerpart helyett sokan inkább otthon töltik szabadságukat. Ha már így alakult, hozzuk ki belőle a legtöbbet és frissítsük fel lakásunkat! Nézzük, mi most a trend!

Nyári időtöltés kreatívan: így hozzuk ki a legtöbbet a szabadságból

otthon.hu
-
  20.07.13 11:10 Otthon

Végre itt az igazi nyári meleg, a szabadságok ideje, amikor pihenni és feltöltődni szeretnénk. Élvezzük ki a hosszú és enyhe estéket, az együtt töltött időt a családdal és a barátokkal. Ilyenkor a gyerekek is otthon vannak, ezért érdemes olyan szabadidős programokat kitalálni, amiben a legkisebbek is szívesen részt vesznek.

Micsoda pompa: eladó Britney Spears egykori luxusvillája

otthon.hu
-
  20.07.13 06:10 Otthon

Britney Spears egykori Beverly Hills-i luxusvilláját tavaly kezdték el árulni az egyik ingatlanos oldalon, és úgy tűnik, a mai napig nem sikerült eladniuk. Pedig az ingatlan pazarul néz ki.

Lakókocsiban él az öttagú család: elképesztő, ahogy átalakították

otthon.hu
-
  20.07.10 11:10 Otthon

Gondoltál valaha arra, milyen lenne egy lakókocsiban élni? A Dekker család pont ezt teszi és nagyon élvezik.

Díszítsd otthonodat legóból készült pop-art képekkel

otthon.hu
-
  20.07.10 06:10 Otthon

Hamarosan megjelennek az új LEGO® Art készletek, amelyek Marvel, Star Wars karakterekkel és világsztárokkal úgy segítenek kikapcsolódni a felnőtt építőknek, hogy közben megalkothatják saját mesterművüket.

Élet 13 négyzetméteren: szinte minden belefér ebbe a minigarzonba

otthon.hu
-
  20.07.09 11:10 Otthon

El tudnád képzelni az életedet mindössze 13 négyzetméteren? Praktikus megoldásokkal, kreatív ötletekkel egyáltalán nem lehetetlen: remek példa erre ez a budapesti aprócska minigarzon. Kényelmes és modern, minden megvan benne, ami a mindennapi élethez kell.

Csipkemotívumokkal díszíti a házak falait egy művész

otthon.hu
-
  20.07.09 06:10 Otthon

Csipkemotívumokat fest épületek, lakóházak falára egy lengyel művész. Street art alkotásainak elképesztően nagy sikere van.

Velük nem kerül el a szerencse: 5 pénzhozó szobanövény

otthon.hu
-
  20.07.08 11:10 Otthon

A feng shui szerint bizonyos növények pozitív energiával töltik meg otthonunkat, és ha gondoskodunk róluk, előbb-utóbb pénz áll a házhoz. Akár hiszünk a hiedelmekben, akár nem, a következő cserepes növények üdeséget csempésznek a helyiségekbe.

Azonnal költözhető lakások a Városliget mellett

otthon.hu
-
  20.07.08 08:10 Otthon

Vannak helyek, ahol jó felnőni. Miért ingáznál az agglomerációból minden nap, ha a városban is megtalálod a vidéki élet előnyeit? Van egy hely a Városligettől pár percre, ahol árnyas fák alatt sétálhatsz haza, a parkosított főtéren találkozhatsz a barátaiddal, és gyermeked az óvodától kezdve a középiskolán át az egyetemig a közelben végezheti tanul

A magyar népmesék ihlették Budapest látványos tűzfalfestményét

otthon.hu
-
  20.07.08 06:10 Otthon

A Magyar népmesék Aranyborjú című epizódjának egy részletét festette fel egy budapesti tűzfalra a Neopaint csapata. Az alkotás már messziről jól látható, a VII. kerületi Német utca játszótere mellett csodálhatjuk meg. A közel 500 négyzetméteres falfelület alsó része már tavaly elkészült, mára pedig a felső résszel is végeztek.