Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

A kutyabarát otthon

otthon.hu
-
  Tegnap 15:01 Otthon

Érezted már úgy, hogy a kutyád irányít téged és nem fordítva? Hogy, ha itt és most nem szabsz határokat, vendég leszel saját otthonodban? Bizony akár a kertben, akár a lakásban él a kedvenc, a gazdi kötelessége, hogy tökéletes kényelmet teremtsen a közös otthonban.

Minden amit tudni akarsz a homlokzatburkolásról

otthon.hu
-
  Tegnap 08:58 Otthon

Házadat nemcsak különleges építészeti formákkal, de a homlokzati burkolattal is egyedivé teheted. Ha a színezett vakolatnál többre vágysz, választhatsz fát, követ és betont is. Mutatjuk a lehetőségeket.

Teremts a fürdőben is meghitt hangulatot

otthon.hu
-
  20.01.27 15:42 Otthon

A feltöltődés és az énidő egyik kiemelt helyszíne a fürdőszoba, így érdemes othonossá, barátságossá tenni, hogy igazi kikapcsolódássá váljon az ott töltött idő!

Így lesz hatékony a harc a penésszel

otthon.hu
-
  20.01.27 15:00 Otthon

Dohos levegő, nedves falak, feketés-zöld foltok a tapétán, vakolaton. Ez a felsorolás senki képzeletében nem szerepel, amikor otthonáról álmodozik, ám megjelenésükhöz elégendő lehet a huzamosabb ideig tartó magas páratartalom.

5 szuper tipp macskabarát otthonhoz

otthon.hu
-
  20.01.26 14:45 Otthon

A macskák jól tűrik a bezártságot, és otthonosan érzik magukat a lakásban is. Az ideális feltételek megteremtése a gazdi feladata.

Egy tökéletes családi ház

otthon.hu
-
  20.01.26 08:38 Otthon

Egy kevésbé izgalmas épületet is lehet úgy bővíteni, hogy az eredmény értékes, egységes legyen, ehhez csupán érzékeny tervezői és nyitott megrendelői hozzáállás szükséges. A Dunakanyarban álló ház ma egy négyfős család modern otthona.

Türkiz a lakberendezésben: 5 inspiráló példa

otthon.hu
-
  20.01.25 16:02 Otthon

Az élénk türkiz üde és vidám hangulatot áraszt magából, és az otthonodban is jól mutat. 

Látványos léggömb-lámpák

otthon.hu
-
  20.01.25 13:19 Otthon

Kristálycsillár másképp. Hatalmas lufi lámpákat tervezett egy francia design csapat, amelyek a vizuális geg mellett valóban stílusos lámpákká alakultak.

Így lesz szupercuki a babaszoba

otthon.hu
-
  20.01.25 07:59 Otthon

Ahogy a kicsi megérkezik, az otthonod egyik legfontosabb részévé válik a babaszoba. A praktikum mellett az is fontos, hogy igazán bájos legyen az apróság birodalma. 

Az okosotthon 6 ismérve

otthon.hu
-
  20.01.24 17:20 Otthon

A technológia fejlődése gyökeresen változtatja meg az életünket. Okos az óránk, a telefonunk, a tévé, a hűtő, az autó, és az lehet az otthonunk is. Csupán kényelmesebb lenne? Jóval több: minőségi változást hoz.

Minden, amit a szigetelésről tudni akarsz

otthon.hu
-
  20.01.24 09:07 Otthon

Az épület minden felületén hűl vagy melegszik, az egyes épületszerkezeteknek azonban eltérőek a hőleadási, illetve hőátbocsátási tényezői. Azt is tudjuk, hogy a hőszigetelés jelentősen csökkenti a rezsiköltséget. De melyik típust válaszd? 

Így lesz zöld a háztartásod: 7 hasznos tipp

otthon.hu
-
  20.01.23 14:40 Otthon

Otthonod hulladékmentesítéséhez a most uralkodó fogyasztói szokásokon kell kicsit változtatni: apró ötletekkel nem is nagy lépést tehetsz a környezettudatosság felé.

13+1 hasznos tanács, hogy gondos gazdi legyél

otthon.hu
-
  20.01.23 07:45 Otthon

A Royal Canin összegyűjtött minden fontos tudnivalót, tanácsot és ötletet, hogy a legjobb gazdi váljon belőled!  

Megjelent a Kislakás különszám!

otthon.hu
-
  20.01.23 07:32 Otthon

A kevesebb néha több: a már-már közhelyes megállapítás új értelmet nyer napjainkban, amikor egyre töben választanak (kényszerből vagy tudatosan) kis méretű otthonokat.

Menő tárgyak épületekkel

otthon.hu
-
  20.01.22 11:40 Otthon

Kárpiton és porcelánon, tapétán vagy szőnyegen - az építészet sokféleképpen velünk lehet a négy fal között is.