Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Különleges illatgyertyák az IKEA-tól

otthon.hu
-
 Tegnap 11:10Otthon

Az IKEA piacra dobja a Byredo-alapítójával, Ben Gorhammel közösen megalkotott OSYNLIG kollekcióját.

„Nálunk a stílus otthon van”: megnyitott a Casa di Anna Boutique

otthon.hu
-
 Tegnap 08:25Otthon

Megnyitott a Casa di Anna Boutique lakberendezési bolt.

Elegáns belvárosi otthon karácsonyi díszben

István új otthonában várja a karácsonyt, az ünnep színeit és elegáns kiegészítőit ugyanúgy lakásához igazította, mint a rendhagyó térelválasztókat, a fényeket és a kandallót. Így varázsolt bensőséges, személyes hangulatot.

Ezek a trendek határozzák meg az idei karácsonyunkat

otthon.hu
-
 20.12.03 11:10Otthon

Az idei év más, mint a többi: a járvány a karácsonyt is befolyásolja. Olyan régi szokások kerültek most elő, amelyeket már szinte elfeledtünk és felértékelődött az otthon, a család szerepe is. Nézzük, várhatóan mely trendek határozzák meg az idei ünnepet!

Karácsony a Fehér Házban: pompás, ahogyan feldíszítették

Még néhány hét választ el bennünket a karácsonytól, de a Fehér Ház már ünnepi pompában tündököl. A dekoráció ezúttal az „Amerika gyönyörű” tematika szerint készült. Melania Trump azt írta közösségi oldalán, hogy ezzel is szeretnék kifejezni, mennyire büszkék hazájukra. A first lady még egy videót is megosztott a feldíszített fákról.

Karácsonyi varázslat: itt a takaró, amire mindig is vágytál

otthon.hu
-
 20.12.02 11:10Otthon

Sötétben világító takarót dobott piacra egy brit cég: karácsonyi mintában kapható.

Diótörő, a karácsony jelképe

A karácsonyi időszak közeledtével sztárok és lakberendezők is egyre gyakrabban használják ünnepi kiegészítőkként a diótörő bábukat. Sokan Csajkovszkij híres balettjához kötik elterjedésük okát, de a történetük ennél sokkal színesebb. Boncz Péter, a Praktiker enteriőrstylistja mesélt az ikonikus figurákról.

Fontos építészeti díjakat adtak át: íme a győztesek

otthon.hu
-
 20.12.01 11:10Otthon

Fontos építészeti díjakat adtak át nemrég: az Architecture MasterPrize 2020-as pályázatára közel 1500 nevezés érkezett a világ minden tájáról. „Már ötödik alkalommal hirdettük meg a versenyt, és elképesztő, milyen minőségi munkák érkeztek be ezúttal is. Számunkra volt megtiszteltetés, hogy díjazhattuk ezeket az innovatív és kreatív építészeti ötlet

Okosotthon napjainkban

otthon.hu
-
 20.12.01 08:10Otthon

Néhány évtizeddel ezelőtt még az okosotthonok valami Science Fiction épületeknek tűntek, ma már akaratlanul is beépülnek az életünkbe. Legtöbbünk használ okostelefont és az okos tévé sem hiányozhat háztartásunkból így biztosan felmerült már a gondolat, mi lenne, ha nekünk is okos otthonunk lenne.

Eladó John Lennon egykori otthona

otthon.hu
-
 20.12.01 06:10Otthon

Eladó az a New York-i lakás, ahol John Lennon 18 hónapig élt barátnőjével és személyi asszisztensével, May Penggel.

Futárszolgálatot indított a népszerű lakberendezési webáruház

otthon.hu
-
 20.11.30 11:10Otthon

Már Magyarországon is elérhető a Bonami Futár, a home & living webáruház legújabb szolgáltatása. Nézzük, mit jelent ez pontosan!

Hét vidám mikulásos dekoráció 5 ezer forint alatt

Már csak párat kell aludnunk és érkezik a mikulás! Várd őt szeretettel és díszítsd fel addigra otthonodat hangulatos dekorációval! Mutatunk néhány ötletet!

Öt vidám mikulásos dekoráció 5 ezer forint alatt

Már csak párat kell aludnunk és érkezik a mikulás! Várd őt szeretettel és díszítsd fel addigra otthonodat hangulatos dekorációval! Mutatunk néhány ötletet!