Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Bőr, fa vagy rattan? Így ápold a különböző anyagú bútoraidat

A téli nagytakarítás egyik opcionális, de annál fontosabb eleme a bútorok ápolása. A különböző anyagok különböző felületkezelést és karbantartást igényelnek. Hogy melyikhez hogyan érdemes hozzáfogni, azt elárulja Boncz Péter, a Praktiker szakértője.

Vicces találmány: piknikasztal tyúkoknak

Hódít egy új trend a nagyvilágban: a gondos gazdák mini piknikasztalt barkácsolnak tyúkjaiknak. Vicces képeket mutatunk!

Lehajtható étkezőasztal kisméretű helyiségekbe

Ötletmozaik
-
 20.11.23 06:10Otthon

Akkor sem kell kompromisszumot kötnünk, ha a lakás valamelyik helyisége kisebb a kelleténél. Helyszűke persze nemcsak konyhában adódhat, a most bemutatott helytakarékos lehajtható asztal a nappali, háló vagy dolgozószoba falán is jól jöhet.

Barkácsolj adventi gyertyatartót fából

Ötletmozaik
-
 20.11.20 06:10Otthon

Ha elég jó a kézügyességed és megfelelő eszközeid is vannak hozzá, akkor fából tartós és dekoratív adventi gyertyatartót is készíthetsz. Mutatjuk, hogyan!

Kandallóépítés saját kezűleg

Ötletmozaik
-
 20.11.19 06:10Otthon

Télen jól esik a fűtött szobában ücsörögni, olvasgatni, ha pedig a meleg nem egy egyszerű konvektorból, hanem egy dekoratív kandallóból árad, az csak fokozza a meghitt hangulatot. Olvasóinkat is ez az elv vezérelte, amikor felújításba kezdtek.