Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Kerti tároló

Ötletmozaik
-
  Tegnap 09:38 Életmód

Szükségük volt egy tárolóra Köblös Zoltánéknak Debrecenben, ahol a család holmiját, kerti és egyéb játékait, valamint a kerékpárokat el tudják helyezni. Képeinken végigkövethetjük, hogyan építették meg.

Strapabíró gyerekszék

Ötletmozaik
-
  19.03.21 11:37 Életmód

Gyermekének készítette ezt a masszív ülőalkalmatosságot Veninger Szabolcs Kincsesbányán.

Dupláz a Mapei

Elkészült a Mapei Kft. új gyártóüzeme, ezzel 2,8 milliárd forintos beruházás keretében kétszeresére, mintegy 15 ezer négyzetméterre bővült a raktárkapacitás.

Kertünk legnagyobb ellensége az aszály

Ötletmozaik
-
  19.03.20 06:31 Életmód

A megfelelő vízmegőrzés azonban megoldást nyújt.

Idén piacra kerül a Terrán napelemes tetőcserepe

A 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 2018-ban is töretlen gazdasági növekedést és egyre nagyobb piaci részesedést tudhatott magáénak. A vásárlói igények kiszolgálása érdekében elindult a termelés a cégcsoport negyedik gyárában, Kunszentmiklóson pedig rövidesen elkezdődik a…

A kis herceg 3D-s kisbolygója

Ötletmozaik
-
  19.03.19 07:54 Életmód

Barátnőjével együtt nagy rajongója Exupéry hősének Varga Mariann (Hajdúböszörmény). Portugál minta továbbgondolásával készítette ezt a térbeli bolygós faliképet.

Dohányzóasztal hordóból

Ötletmozaik
-
  19.03.18 08:18 Életmód

Egy külföldi oldalon látott egy hasonló bútordarabot a felsőpakonyi Seres Tibor, és annyira megtetszett neki, hogy maga is készített egyet.