Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Kalandparkokat ellenőriztek, harmadukat be kellett zárni

Országkép
-
  Tegnap 20:09 Színes

Összesen 310 kalandparkot ellenőrzitek az országban. Harmincegy százalékuk nem felelt meg az előírásoknak, így be kellett zárni azokat.

Nemcsak a napfény, hanem a víztükörről visszaverődő sugarak is károsak lehetnek

Vízparton dupla mennyiségű UV-sugárzás érheti a szemet. Nemcsak a napfény, hanem a víztükörről visszaverődő sugarak is károsak.

Figyeld az eget kedden éjszaka

Kedden éjszaka részleges holdfogyatkozás lesz, amelyet több órán át látni lehet majd. A Hold csaknem kétharmada kerül a Föld árnyékába.

Hétvégére visszatér a kánikula

Országkép
-
  19.07.14 17:44 Színes

Egyre melegszik a héten az idő, de a napsütés mellett még sok helyen előfordul majd zápor és zivatar. A hétvégén akár 33 fok is lehet.

Libegőzz éjjel, csodáld meg az éjszakai fényeket a magasból

Július 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját. Éjfélig vagy akár hajnali egyig is lehet libegőzni, és fentről nézni a gyönyörű éjszakai tájat.

Időutazás – nosztalgiavonatok a Balatonnál

Nosztalgiahétvégét rendezett a MÁV a Balaton északi partján: ötven évnél idősebb, népszerű dízelmozdonyok vontatták a menetrendszerinti vonatokat.

Ilyen volt a Red Bull Air Race Zamárdiban

A bajnoki címvédő cseh Martin Sonka volt a leggyorsabb a Red Bull Air Race szombati időmérő edzésén Zamárdiban. Nézd meg a fotókat a versenyről!

Jégeső és vihar az országban

Borsónagyságú jég esett Nagykanizsánál. Zivatarveszély miatt vasárnapra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Kutyás Park és Strand épül Keszthelyen

Ha egy település kutyabarát helyeket épít - kutyaparkot, kutyastrandot, vagy van a városban kutyabarát hotel és étterem -, stabil vendégkörre számíthat.

Több az allergiás beteg a klímaváltozás miatt

A globális felmelegedés miatt több az allergiás megbetegedések száma egy friss, globális felmérés szerint – mondta Mezei Györgyi allergológus pénteken

Cirkuszok éjszakája: lélegzetelállító, több órás műsorok a cirkuszokban

Országkép
-
  19.07.12 15:53 Kultúra

Több órás, különleges, kibővített előadásokkal várja a közönséget több cirkusz az országban július 13-án, a cirkuszok éjszakáján.

Egy középkori pálos kolostor romjai – ahol néha felcsendül a jazz

Országkép
-
  19.07.09 08:00 Utazás

A salföldi pálos kolostorromnál jártunk. A csodás környezetben lévő romoknál nemcsak a történetét ismerhetjük meg, hanem különböző rendezvények is várnak.