Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Sikeres évet zárt Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

Sikeres évet zárt a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram, a külföldi diákok nyolcvan százaléka újból Magyarországot választaná – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (Kkm) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a Stipendium Hungaricum (SH) Mentorhálózat…

Szorosabbra fűznék a thai-magyar gazdasági kapcsolatokat

Thaiföld a térsége legnagyobb gazdasága, ezért Magyarország érdeke az együttműködés növelése az ázsiai országgal – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Kihirdeti Trump a szükségállapotot

Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump amerikai elnök annak érdekében, hogy a kongresszus megkerülésével előteremthesse a mexikói határra ígért fal megépítéséhez szükséges pénzösszeget.

A fülöp-szigeteki külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Komoly lehetőséget jelent a magyar gazdaságnak és cégeknek a kapcsolatok szorosabbra fűzése Délkelet-Ázsiával – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Gavin Williamson: Oroszország veszélyezteti Európa biztonságát

Oroszország kalandor politikája veszélyezteti Európa biztonságát – jelentette ki a brit védelmi miniszter pénteken az 55. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián (Msc).

Tájékoztató akciót indít a kormány

A kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről – közölte a kormányszóvivő. Hollik István kifejtette: minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

Közel kétszáz új tűzoltó tett esküt

Frissen végzett tűzoltók tettek esküt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (Okf) Oktatási Központjában, pénteken Budapesten. Az eseményen Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója: ez a hivatás nem érdemtelenül és nem véletlenül szerepel a foglalkozások elismertségi listájának élén.

Különleges Beatles-koncertfotó látott napvilágot

OrientPress
-
  Tegnap 16:20 ZeneKoncertBBC

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában. A fotós el akarta dobni a negatívot, de asszisztense, az akkor 17 éves Peter Harrison hazavitte, hogy otthon előhívja – írja a Bbc hírportálja.

Folytatódik a fogászati prevenciós program Erzsébetvárosban

OrientPress
-
  Tegnap 16:00 Belföld

Tavaly decembertől az erzsébetvárosi önkormányzat az óvodákban fogászati prevenciós programot indított, amelynek keretében a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesületének önkéntesei helyes fogápolást bemutató foglalkozásokat tartanak a nagycsoportos óvodásoknak.

Előrehozott választások lesznek Spanyolországban

Előrehozott általános parlamenti választások kiírását jelentette be április 28-ára, egyúttal feloszlatta a jelenlegi törvényhozást Pedro Sánchez spanyol kormányfő pénteken Madridban.

Folyamatosan rekordokat dönt az idegenforgalom Egerben

OrientPress
-
  Tegnap 15:20 Belföld

Eger minden hosszú hétvégén és ünnepen a top foglalási célpontok között szerepelt a hírekben, valamint a kiemelkedő turisztikai vonzerők között is folyamatosan az egri vár szerepelt az élen, s a legkedveltebb attrakciók sorában mindig ott voltak további egri, illetve Eger környéki helyszínek – emelte ki a város vezetője.

Hild-díjat kapott a XII. kerület

A kimagasló színvonalú településfejlesztési munkájáért járó Hild János-díjat pénteken adta át a Magyar Urbanisztikai Társaság a XII. kerület képviselőjének, Pokorni Zoltán polgármesternek a Hegyvidéki Urbanisztikai Konferencián.

Ülésezett a Tolna Megyei Közgyűlés

Az idei költségvetés, marketingterv, és az önkormányzati cégekkel történő együttműködés részletei is terítékre kerültek a Tolna Megyei Közgyűlés pénteki ülésén. A közgyűlési tagok támogatták, hogy a megyei önkormányzat csatlakozzon a Tolna Kincse Turisztikai Egyesülethez, és egy további döntés értelmében Tolna Megyei Klímairodát hozhatnak…

Jövő héten nyílik az Utazás 2019 kiállítás

Az idén február 21. és 24. között rendezik meg az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2019 kiállítást, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 30 ország 300 kiállítója várja az érdeklődőket – jelentette be Ganczer Gábor, a főszervező Hungexpo Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón pénteken…

Varga: a kínai vállalatok számára továbbra is vonzó hazánk

A pénzügyi együttműködés a magyar–kínai kétoldalú kapcsolatok egyik leggyorsabb ütemben fejlődő területe – emelte ki Varga Mihály Liu Liange-vel, a Bank of China alelnökével folytatott megbeszélésén.