Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Áramszünet lesz kerületünk néhány pontján július 27-én

Óbuda
-
 Tegnap 10:31Belföld

Hálózatfejlesztés miatt áramszünet várható július 27-én, kedden a Raktár utca környékén, valamint Remetehegyen.

Egyéves lett az Óbudai Családi Tanácsadó Családi Közösségi Tere

Óbuda
-
 21.07.23 14:10Belföld

2020. június 26-án ünnepélyes keretek között adták át az Óbudai Családi Tanácsadó békásmegyeri Családi Közösségi Terét a Víziorgona u. 10. szám alatt, ahol az elmúlt egy évben több mint hétszáz embernek nyújtottak drogprevenciós, munkaerőpiaci és egyéni tanácsadást, valamint csoportfoglalkozásokat és közösségi programokat is…

Közel 50 év után először: újra szabad lesz a fővárosi dunai fürdőzés – Hamarosan nyit a római-parti szabadstrand

A kijelölt fürdőhelyeket 1973-ban megszüntették, idén azonban közel fél évszázad után először ismét szabad lesz a strandolás a Római-parton. Hamarosan megnyit a Római-parti Plázs – egy hely, ahol szervezett körülmények között, folyamatos vízminőség-ellenőrzés mellett ingyen fürdőzésre lesz lehetőség. Várjuk Önöket szeretettel!

Geoládák, sok játék és új élmények – Ilyen volt a múlt heti kincskereső tábor

Óbuda
-
 21.07.23 09:34Belföld

Háromnapos geocaching, azaz kincskereső tábort szervezett az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ általános iskolásoknak. A gyerekek nagy lelkesedéssel keresték a ládákat a kerületben.

Fényvisszaverő csíkkal tettük biztonságosabbá a kereszteződést – Találkozó a helyreállított aranyhegyi határkőnél

Óbuda
-
 21.07.22 15:35Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat helyreállíttatta a súlyos kárt szenvedett, kettétört aranyhegyi határkövet. Ebből az alkalomból kötetlen beszélgetésre hívtuk a környéken élőket. Köszönjük, hogy ennyien eljöttek!

A Főkert megkezdi kerületünkben is a vadvirágos legelők kaszálását

Óbuda
-
 21.07.22 14:43Belföld

A Vadvirágos Budapest programban kijelölt réteket, méhlegelőket július közepétől kezdi kaszálni a Főkert. Ahogy a program indulásakor is jelezték: e területek esetében az évenkénti szokásos 5-6 alkalommal való kaszálás helyett 1-2 kaszálásra kerül csak sor.

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel – Minden hatodik lakástűz a kéményben keletkezik, előzzük meg a bajt

Ha jól működik a házunk kéménye, biztonságban tudhatjuk otthonunkat és szeretteinket. Ne várjunk őszig, foglaljunk időpontot minél hamarabb, kéri közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Július 26-án, hétfőn újabb szúnyoggyérítés lesz kerületünkben

Óbuda
-
 21.07.22 09:51BelföldSzúnyog

Július 26-án, hétfőn ismét földi szúnyoggyérítésre kerül sor kerületünkben a napnyugta utáni órákban, az időjárás függvényében.

Mesemegállók és mosolygó Combinók Budapest számos pontján

Óbuda
-
 21.07.21 14:18Belföld

Júliusban a Combinók elsősorban a súlyos betegségen vagy traumán átesett gyerekekre mosolyognak. Az 1-es, a 3-as, a 4-6-os, a 14-es és a 61-es villamos ötven mesemegállójában pedig a világ minden tájáról válogatott meseidézetekkel és optimista üzenetekkel találkozhatnak a közlekedők.

Tovább folytatódik a közvilágítás-fejlesztés kerületünkben

Óbuda
-
 21.07.21 10:25Belföld

Idén több bűnmegelőzési célú közvilágításfejlesztés is megvalósul Óbuda-Békásmegyeren, melynek keretében lámpatest sűrítésekre kerül sor.

Müller Istvánnétól, az Oszszi vezetőjétől búcsúzunk nyugdíjba vonulása alkalmából

Óbuda
-
 21.07.20 16:48Belföld

A kerületi színvonalas idősellátás megszervezésében és irányításában eltöltött több évtizedes munkáját köszöntük meg Müller Istvánnénak, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény (OSZSZI) vezetőjének. Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte dr. Kiss László polgármester.

Negyvenöt évnyi munkáját köszöntük meg dr. Hermány Margit gyermekfogásznak

Óbuda
-
 21.07.20 16:40Belföld

Dr. Hermány Margitnak, a kerületi gyermekfogászat szakmaiterület-vezető főorvosának több mint négy évtizedes elhivatott munkáját köszönte meg dr. Kiss László polgármester. Nyugdíjba vonulása alkalmából búcsúztunk a főorvosnőtől.

Polgármesteri Dicséretben fog részesülni a hétvégén elgázolt, bátor közterület-felügyelő

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet munkatársát, Kuba Richárdot fogadta ma dr. Kiss László polgármester.

Ökologikus szemléletű zöldfelület-fejlesztés Pünkösdfürdőn

Óbudán, a Barát-patak és Pünkösdfürdő között hamarosan elindul a Fővárosi Önkormányzat saját beruházása a Főkert Nonprofit Zrt. lebonyolításában, így a Római-part mellett egy újabb rekreációs területtel bővülhet a Duna-part.

Hatalkalmas baba-mama jóga tanfolyam indul az Óbudai Családi Tanácsadónál

Jógatanfolyam indul 2–8 hónapos babáknak és az édesanyjuknak augusztus 2-ától hat héten keresztül az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ békásmegyeri Családi Közösségi Terében. A tanfolyam ingyenes.