Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

„A közbiztonság és a környezet rendje fontos a lakosoknak”

Óbuda
-
  Ma 08:00 Belföld

A 2. számú választókerület önkormányzati képviselője, Csapó Harold Gábor (Fidesz-KDNP) a kerületében történt változásokról. Az Óbuda Újság interjúja.

„Hamarosan megújulhat Óbuda legnagyobb parkja”

Óbuda
-
  Tegnap 08:00 Belföld

Immár a hatodik választási ciklusban képviseli Désiné Németh Éva (Fidesz-KDNP) Óbudán a 3. választókerületben (Bécsi út – Tímár utca – Pacsirtamező utca – Vörösvári út – Faluház és környéke – Kiscelli utca által határolt terület) lakók érdekeit. Az Óbuda Újság Interjúja.

Csak a már korábban engedélyezett fákat vágják ki a Szentendrei úton!

Óbuda
-
  19.07.19 12:11 Belföld

Bús Balázs polgármester megbeszéléseket folytatott a BKK illetékes szakemberivel a Szentendrei úton történő útépítés miatt tervezett 62 db fa kivágásának felülvizsgálata ügyében. Ennek köszönhetően mindösszesen a korábban engedélyezett 25 fa kivágására kerül sor az útépítéshez kapcsolódóan.

A varsói felkelés Óbudán – élőszereplős csatarekonstrukció a Fő téren

Óbuda
-
  19.07.19 08:43 Belföld

A tavalyi évhez hasonlóan csatarekonstrukcióval emlékezünk meg augusztus 10-én, 17.00 órakor a lengyel történelem egyik legheroikusabb fejezetéről, a varsói felkelésről, és a magyar katonák felkelőknek nyújtott önzetlen segítségéről. A látványos bemutató helyszíne az óbudai Fő tér lesz.

Elismerés az Óbudai Egyetem támogatásáért

Óbuda
-
  19.07.18 15:15 Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 'Pro Facultas' díjat kapott az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának dékánjától. Az elismeréssel a Kari Tanács a kiemelt támogatói szerepet vállaló cégek, intézmények felelősségvállalását ismeri el.

Földi és légi szúnyoggyérítés lesz július 22-én

Óbuda
-
  19.07.18 09:13 Belföld

A légi védekezés a napnyugtát megelőző, a földi gyérítés pedig a napnyugtát követő időszakban történik.

Indul az Aquincum Általános Iskola udvarának felújítása

Óbuda
-
  19.07.17 15:42 Belföld

2019-ben Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 100 millió forintot irányzott elő az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola udvarának fejlesztésére. A felújítás várhatóan a tervekhez képest korábban, július 19-én kezdődik és október végéig tart.

Sokszínű programok a napközis táborban

Óbuda
-
  19.07.17 08:23 Belföld

Mozgalmas volt az elmúlt pár hét az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának fenntartásában működő napközis táborban. Ettől az évtől a Laborc utcában működő nyári tábor megsokszorozott és változatos programokkal várja a szünidejüket töltő iskolásokat.

Óbudát érintő közlekedési fejlesztések a következő évtizedben

A Tarlós István főpolgármester által vezetett budapesti Közgyűlés elfogadta a főváros 2030-is szóló közlekedési fejlesztéseit összefoglaló Budapesti Mobilitási Tervet, amely az eddigi legátfogóbb fővárosi közlekedési fejlesztési koncepció. A tervben a H5-ös HÉV föld alá süllyesztése mellett számos, a III. kerületiek közlekedését érintő fejlesztési

Digitális szívultrahang-labor a Szent Margit Kórházban

Óbuda
-
  19.07.16 09:29 Belföld

A Szent Margit Kórház Kardiológiai Osztálya digitális szívultrahang-laborral gazdagodott júniusban. A felszerelés része a nemrég beszerzett digitális, valós idejű, 3D-s szívultrahang-készülék és egy hordozható, ágy melletti vizsgálatra is alkalmas laptopszerű, úgynevezett „echokészülék”.

Máshol rendelnek a háziorvosok és fogorvosok a felújítás miatt

Óbuda
-
  19.07.15 14:46 Belföld

Kilenc orvos rendel ideiglenesen más helyen a Csillaghegyi orvosi rendelő felújítása alatt, amely várhatóan július végén kezdődik. A következő időszakban kérjük türelmüket és megértésüket.

Komplex akciósorozat indul a közterületek rendjének ellenőrzésére

Óbuda
-
  19.07.14 16:25 Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata koordinációja mellet egy átfogó és komplex ellenőrzési sorozat indul, amely során a kerület több pontján, többek között a nemrégiben elfogadott közösségi együttélés szabályairól szóló rendelet pontjainak betartását, illetve az adott területen működő kereskedelmi egységek működésének szabályszerűségét…

“A Békásmegyeri Vásárcsarnok megvalósítása volt a legfontosabb”

Óbuda
-
  19.07.14 08:00 Belföld

A 15. számú választókerület önkormányzati képviselője, emellett alpolgármesterként a vagyonkezeléssel, a közterületek használatával, hasznosításával kapcsolatos ügyek irányítója, valamint a városfejlesztési bizottság tevékenységét felügyeli dr. Pappné dr. Nagy Judit (Fidesz-KDNP). Körzetének nagyobb részébe Békásmegyer Duna felőli része…