Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Holdudvar park – kis javítással komfortosabb lesz

Óbuda
-
  Ma 12:05 Belföld

A közösségi tervezés nyomán felújított és átalakított Holdudvar park nyár óta üzemel. Az eltelt fél év tapasztalatai azt mutatták, hogy a népszerű játszótéren több apró beavatkozásra és javításra van szükség ahhoz, hogy biztonságosabban és kényelmesebben használhassák a gyerekek. A teendők listáját a szülőkkel és a közeli óvoda…

Átvették megbízóleveleiket az Ifjúsági Önkormányzat tagjai

Óbuda
-
  Tegnap 15:34 Belföld

Kötetlen, rövid "idegenvezetéssel" kezdődött a Polgármesteri Hivatalban az új összetételű Óbudai Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) tagjainak és dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármesterének találkozója, amelynek keretében a diákok átvehették megbízóleveleiket.

Közös gondolkodás – ülésezett a Fogyatékosügyi és a Szociális Kerekasztal

Óbuda
-
  19.12.04 16:51 Belföld

Idei utolsó ülését tartotta mind a Fogyatékosügyi, mind a Szociális Kerekasztal a Polgármesteri Hivatal tanácstermében. A résztvevők többféle programmal és lehetőséggel is megismerkedhettek, frissíthették tudásukat. 

A Iii. kerület is csatlakozott a Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület szándéknyilatkozatához

Óbuda
-
  19.12.04 13:12 Belföld

A fogyatékkal élők világnapján Budapest Főváros mellett 16 kerület – köztük Óbuda-Békásmegyer – csatlakozott a Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület szándéknyilatkozatához. A fogyatékkal élők helyzetének előmozdítása és az egyenlőtlenségek csökkentése érdekében megfogalmazott iratot Turgonyi Dániel alpolgármester…

Előnyben a Iii. kerületiek

Óbuda
-
  19.12.03 11:30 Belföld

Lakossági jelzések alapján Óbuda-Békásmegyer Képviselő-testülete módosította a parkolási rendeletét: változatlanul hagytuk a kerületiek és az itt dolgozó közalkalmazottak kedvezményeit, de csökkentettük az ide beparkolók engedélyeinek számát. Az a célunk, hogy helyet biztosítsunk az itt élőknek, csökkentsük az autóval érkezők számát – és…

Operatív törzs alakult Óbuda-Békásmegyeren

Óbuda
-
  19.12.03 08:27 Belföld

A hétfőn hajnalban kialakult erős havazás a kerületünkben is okozott közlekedési fennakadásokat. A városüzemeltetési és a rendvédelmi szervezetek gyorsan és hatékonyan reagáltak a most kialakult helyzetre, azonban kerületünknek fel kell készülnie szélsőségesebb, hidegebb napokra is.

A Fogyatékos Emberek Világnapját ünnepeltük

Óbuda
-
  19.12.03 08:25 Belföld

December 3. a Fogyatékos Emberek Világnapja, ez alkalomból rendezett ünnepséget immáron hetedik alkalommal az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ. A rendezvényt kiállításmegnyitó is kísérte.

Az aktív évek után is erős a közösség

Óbuda
-
  19.12.02 17:50 Belföld

A Polgármesteri Hivataltól, illetve a jogelőd III. kerületi Tanács szakigazgatási szerveitől nyugdíjba vonult munkatársakat köszöntötte Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Békásmegyeri Közösségi Házban.

Egy élet munkája a kerületi lakosság szolgálatában

Óbuda
-
  19.11.29 14:06 Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata nevében Turgonyi Dániel alpolgármester búcsúzott Dr. Geöbel Ágnes háziorvostól nyugdíjba vonulásának alkalmából. A doktornő 1971 óta dolgozott háziorvosként az Óbudai utca 6. szám alatti háziorvosi rendelőben.