Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Belehalt sérüléseibe a motoros

Kórházi ellátása közben halt meg az a férfi, aki motorozás közben egy oszlopnak ütközött szombaton Kazincbarcikán – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Őrizetben a tizenéves rabló

A budaörsi rendőrök órákon belül elfogták a tinédzsert. A gyanú szerint osztálytársát rabolta ki a 15 éves lány – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Kidöntötte a villanyoszlopot

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a budapesti férfinek az ügyében, aki Székesfehérvár belterületén okozott balesetet – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Felhasználta volt élettársa bankkártya adatait

A gyanú szerint több havi telefonszámlát fizetett ki a bácsalmási férfi – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Műszaki hibás autóval okozott balesetet

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság vádemelést javasol a gondatlan sofőr ellen – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Temetőből lopott mécsesekkel világított

Nem volt áram a füzesabonyi férfi házában, ezért mécseseket lopott, hogy világítson – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Halálos balesetet okozott

A 6228-as számú úton történt balesetben egy személyautó tehergépkocsival ütközött. A tehergépjármű vezetője életét vesztette a balesetben – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lezárult a dusnoki kéthalálos baleset vizsgálata

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat átadták az ügyészségnek – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Öt idős ember károsított meg tízmillióval

A gyanú szerint a 26 éves budapesti nő unokázós módszerrel kicsalt pénzt vett át az átvert asszonyoktól – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lezárt akta: fiatalok raboltak

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Ittasan, eltiltva okozott súlyos balesetet

A nagykanizsai rendőrök vádemelést javasolnak a fiatalkorú ügyében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Öt kilónyi drogot rejtegetett

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak egy szerb férfi ellen, aki eladásra szánt kábítószerrel bukott le a tompai határátkelőhelyen – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.