Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Baltával támadt

A gyöngyösi férfit garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt hallgatták ki – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lovas és kutyás rendőrök Nógrád megyében

A Készenléti Rendőrség járőrei látnak el szolgálatot a megye településein, erdőkben és mezőkön – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Balesetveszélyes sofőr az autópályán

30-40 km/h sebességgel közlekedett a belső sávban egy idős, zavart férfi az M1-es autópályán, Tatabánya térségében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Duplázott a gyorshajtó

Először belterületen, majd külterületen lépte át a megengedett legnagyobb sebességet a férfi – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Torlódik a forgalom a magyar-szlovák határátkelőknél

A szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete (UNAS) figyelemfelhívó közúti demonstrációt és blokádot tart a mai nap folyamán is, melynek során csak időszakosan engedik át a 3,5 tonnánál nehezebb járműveket a magyar-szlovák határszakaszon, Szlovákia irányába. Emiatt az érintett átkelőknél jelentősebb torlódások alakultak ki, főleg az M15-ös…

Gyalogosgázolás és hármas karambol

Tolna megye útjain az elmúlt 72 órában két baleset történt, melyben hárman sérültek meg – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Ismét nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban

Január 15-én a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium, január 16-án a körmendi tanintézmény nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Óvatosan a köd miatt!

ObjektívHír
-
  20.01.12 18:10 IdőjárásSzmog

Az Országos Meteorológiai szolgálat a várható tartós, sűrű köd miatt 2020. január 13-ától sárga (első szintű) figyelmeztető előrejelzést adott ki Pest megye területére – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Elfajult a családi vita

A kiskunfélegyházi rendőrök előállították a bűncselekmény gyanúsítottját – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Unokája ölhette meg

A Bács-Kiskun megyei nyomozók az idős asszony unokáját gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Drog az autóban

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a jármű 22 éves sofőrjét – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

11 milliót érő hamis parfüm a raktárban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy budapesti ellenőrzésen több mint 11 millió forint értékű, különféle márkájú hamis illatszert foglaltak lev- értesült az Objektív Hírügynökség a NAV közleményéből.