Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Van gyanúsított a szigetszentmiklósi olajszennyezés ügyében

Természetkárosítás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy férfit a budapesti rendőrök a szigetszentmiklósi olajszennyezés ügyében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Szerda hajnalban teljesen lezárják a Lánchidat

Lezárult a Lánchíd-felújítás előkészítése, június 16-án, szerdán hajnali négy órakor teljesen lezárják az átjárót és környezetét a gyalogos és közúti forgalom elől, s elkezdődhet a tényleges munka – értesült az Objektív Hírügynökség a BKK közleményéből.

Baleset a 81-es főúton

Közúti közlekedési baleset történt kedden dél körül Székesfehérvár külterületén, ahol a helyszínelés miatt rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Kamu EB-jegyeket árulnak interneten

Többeket becsaphatott az a budapesti férfi, aki a labdarúgó Európa-bajnokságra árult belépőket a Facebookon. A zuglói rendőrök csalás miatt indítottak ellene eljárást – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Buszbaleset Székesfehérvárnál

Kisteherautóval ütközött egy távolsági busz pénteken dél körül a 81-es főúton Székesfehérvár külterületén a Horgász dűlőnél – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.