Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Ittasan, forgalommal szemben

Megállították a rendőrök a görbeházi férfit még mielőtt balesetet okozhatott volna az M35-ös autópályán – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Elfogták a villamosmegállóban késelőket

A budapesti rendőrök az ügyben négy férfit vesznek őrizetbe – értesült az Objektív Hírügynökség a BRFK közleményéből.

Fagyhaláltól mentették meg

A pilisvörösvári rendőrök egy 57 éves férfit hoztak ki a havas erdőből – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lezárt akta: ittasan garázdálkodott

Az izsáki rendőrök vádemelést javasolnak a 26 éves helyi gyanúsítottal szemben – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Gyermek az áldozata a 8-as főúti balesetnek

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szombaton reggel Ajka-Bakonygyepes belterületén – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Baleset és útzár az M5-ös autópályán

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Balástya közelében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Húsz percen belül elfogták a tettest

Emberölés a megalapozott gyanú a XI. kerületi halálesetben – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

A tettes kutyája volt a nyomra vezető

A rendőröket a gyanúsított kutyája vezette nyomra. A négylábú a tetthelytől a besurranó tolvajig vitte a járőröket – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Csaknem 70 ezerszer igényeltek álláskereső bérletet 2020-ban

Tavaly év végéig már csaknem 70 ezer alkalommal váltották ki az egy évvel ezelőtt bevezetett BKK havi álláskereső bérletet. Bár kezdettől fogva sokan vették igénybe az ingyenes utazásra jogosító támogatást, azonban a vírus begyűrűzésével az érintettek köre is jelentősen kiszélesedett, hiszen a budapesti regisztrált álláskeresők száma…

Halálos áldozata van a Kecskeméti balesetnek

A rendőrség friss információi szerint egy ember meghalt a Kecskemétnél pénteken délelőtt történt balesetben. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a 445-ös számú utat – értesült az Objektív Hírügynökség.

Tragikus baleset Pécsen

Egy férfi a helyszínen életét vesztette – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Baleset a 445-ös úton Kecskemétnél

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze pénteken délelőtt a 445-ös úton Kecskemét közelében – értesült az Objektív Hírügynökség a Katasztrófavédelem közleményéből.

Négy életet követelt az előzés

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön délután Győr közelében. A balesetben a személyautó utasai mind életüket vesztették – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Átengedte a vezetést gyermekének egy nő

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát – értesült az Objektv Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Közlekedési konfliktusban került elő a balta

Baltával támadt egy nőre Kecskemét belvárosában egy férfi, őt és élettársát elfogták a rendőrök – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.