Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Baleset miatt teljes útlezárás a 1104-es úton

ObjektívHír
-
  20.06.02 19:23 Baleset-bűnügy

Két autó ütközött össze kedden koraeste Bicske térségében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Halálos baleset Tiszakécske közelében

A járőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek a 4623-as számú úton – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Elfogták a kifosztókat

Egy szekszárdi párt vettek őrizetbe a lajosmizsei nyomozók, akik kamionokat fosztogattak – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Baleset a 8204-es úton

Teljes útlezárás nehezíti a közlekedést Fehérvárcsurgó térségében, ahol két autó összeütközött – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közlemnyéből.

Rendőrkézen a négy díler

Jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedtek Budapesten, Miskolcon és több vidéki városban – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Akcióban a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közeményéből.

Az illemhely nem jó búvóhely

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint 30 ezer doboz adózatlan cigarettát foglaltak le a közelmúltban egy büntetett előéletű vietnámi állampolgárokból álló csoporttól. A költségvetésnek csaknem 50 milliós kárt okozó orgazdák a mellékhelységben próbáltak elbújni a pénzügyőrök elől – értesült az Objektív Hírügynökség a…