Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Lőfegyver lapult a női táskában

A NAV munkatársai egy német autó ellenőrzésekor egy lőfegyvert és hozzávaló 11 éles lőszert találtak – értesült az Objektív Hírügynökség a NAV közleményéből.

Metamfetamint árultak

A gyanúsítottak bezenyei lakhelyükről terítették Ausztriába a kristályt – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Ajándék a becsületes megtalálónak

A kunszentmiklósi rendőrök meglepetést vittek a 12 éves fiúnak, aki példát mutatott becsületességből.

Útlezárás Vas megyében

Két tehergépkocsi ütközött a 86-os számú főúton, Körmend térségében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Eloltották a szalmabálákat Sárszentmihályon

Csaknem két napon át égett ötszáz szalmabála a Fejér megyei Sárszentmihályon – értesült az Objektív Hírügynökség a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Őrizetben a putnoki útonállók

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a két férfit és nőt, akik megtámadtak egy nőt Putnokon – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Halálos baleset az 57-es főúton

Egy ember a helyszínen életét vesztette, teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.