Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Trélereket ellenőriztek a rendőrök

Az M30-as és az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán intézkedtek több szabályszegővel szemben a járőrök – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Orvvadászok rendőrkézen

A rendőrök elfogták azt a két komlói férfit, akik engedély nélkül, nyílpuskával vadásztak Magyaregregy térségében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Vádemelési javaslat emberölés kísérlete miatt

A Bács-Kiskun megyei rendőrök vádemelést javasolnak egy 75 éves kecskeméti férfival szemben – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

15 év után fogták el a kettős gyilkost

A férfi a gyanú szerint 15 évvel ezelőtt Makón megölt egy idős nőt, akinek a hazalátogató lányát is meggyilkolta – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Holtan került elő a gyanúsított

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a kiskunhalasi férfi halálának körülményeit, aki vélhetően megölte feleségét, majd magával is végzett – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Megöltek egy férfit Zalaegerszegen

A zalai rendőrök az ügyben őrizetbe vettek egy nőt és egy férfit – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lakossági segítséggel fogták el a rablót

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették azt a 27 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint fényes nappal egy idős asszony rabolt ki – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Emberölés Kiskunmajsán

Egy idős asszonyt holtan találtak egy tanyán – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

A csalók jöttek, a milliók mentek

Unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezet tagjait fogták el a Békés megyei rendőrök. Egy időben három városból, Budapestről, Makóról és Izsófalváról összesen hat férfit állítottak elő, akik Budapest mellett hét megyében követhettek el bűncselekményeket – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.