Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Késlekedő repülőgéptől az elütött borzig! 0–24 szolgálatban a városgondnok!

Nyíregyháza
-
  Ma 13:28 Belföld

Több mint félszáz bejelentés és legalább kétszer ennyi, városon belül megtett kilométer. Így néz ki számokban Bordás Bélának, Nyíregyháza városgondnokának egy napja. Ügyeletes telefonszámára folyamatosan futnak be a hívások a városlakóktól, a nap szinte 24 órájában. Ezek témái pedig a lehető legváltozatosabbak: a felpuffadt borztól a…

Kampány a közlekedésbiztonságért – Sok a baleset a közúti munkálatok közelében is

A közlekedésbiztonságért kampányol a Magyar Közút. A társaság járműveinek fedélzeti kamerái sok balesetet rögzítenek, ezekkel hívják fel a figyelmet a fix és ideiglenes korlátozó táblák betartására. Az elmúlt egy héten közel 232 ezren látták ezeket a felvételeket a közösségi oldalakon.

„Téged jöttünk köszönteni..." - zenés irodalmi jubileumi műsor

Nyíregyháza
-
  Ma 11:38 Könyv

A Móricz Zsigmond Kulturális Egyesület és a megyei könyvtár Kovács István költő zenés irodalmi jubileumi műsorára várja az érdeklődőket, július 22-én.

Szabálytalan közműhasználat okozza a nagy esőzések idején tapasztalható akadályokat

Illegális és büntethető tett, ha valaki a szennyvízhálózatba vezeti a csapadékvizet. A nagy esőzések idején komoly gondot okoz ez a város lakóinak és a szakembereknek is.

Református 5+1 Napos Bibliai Klub – Hetedik alkalommal rendezték meg a programsorozatot

Nyíregyháza
-
  Ma 11:05 Belföld

Hetedik alkalommal került megrendezésre a Nyíregyháza-Városi Református Egyházközségben az általános iskolás hittanosok számára szervezett programsorozat.

Covid-19 Nyíregyháza 2020 -„ahogy én látom" - fotókiállítás a múzeumban

Nyíregyháza
-
  Ma 10:58 Kultúra

COVID-19 Nyíregyháza 2020 - „ahogy én látom" címmel, Révész Géza fotóiból nyílik kiállítás július 17-én a Jósa András Múzeumban. A tárlatot maga a fotós, Révész Géza ajánlja a látogatók figyelmébe.

Elindult a nyári diákmunka – A fiatalok a könyvtárban is dolgozhatnak

387 fő dolgozhat idén a Nyíregyházi Önkormányzat nyári diákmunkaprogramjában. Az érdeklődő 16 és 25 év közötti fiatalok a járási hivatal foglalkoztatási osztályán tudnak jelentkezni a helyekre. A tanulók július nyolcadikától kezdtek el dolgozni az önkormányzatnál és az ahhoz tartozó intézményeknél.

Mandala Nyár – Augusztus 7-én a Hyppolit, a lakájjal kezd a Mandala Dalszínház

Nyíregyháza
-
  Ma 10:42 Belföld

Augusztus 7-én indul a 29. Mandala Nyár. A pandémia miatt a március 9-e óta nem volt előadása a társulatnak, de gőzerővel dolgoznak már az új évadon.

Népszerű a Kis Vakond Tábor – Idén már 28. alkalommal várja a nyíregyházi diákokat

Nyíregyháza
-
  Ma 10:34 Belföld

A Kis Vakond Gyermektábor az idei évben már 28. alkalommal várja a nyíregyházi diákokat. Idén 7 turnusra lehet jelentkezni, egy alkalommal egyszerre 60 gyermek vehet részt a táborban. A nyíregyházi önkormányzatnak köszönhetően a szülőknek csak a napi háromszori étkezésért kell fizetni, amelynek az összege mindössze 3000 forint.

Szigorítják a határellenőrzést – Szerdától lépnek hatályba az intézkedés

Beutazási korlátozásokat jelentett be Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap. A koronavírus-járvány miatt három kategóriába sorolják ezentúl az országokat, zöld, sárga és piros jelzést kapnak az államok. Bizonyos országokból teljesen megtiltják a külföldi állampolgárok belépést, más esetekben kötelező lesz a 14…

A tavaszi aszály a termés mennyiségére és minőségére is hatással van

A termelők a júniusi viharok ellenére az ország nagy részén időben el tudták kezdeni a betakarítást. A termés mennyiségére és minőségére azonban kedvezőtlenül hatott a szélsőséges időjárás.

Egyre több autós hagyja figyelmen kívül az útfelújítások miatti sebességkorlátozásokat

Egyre több autós hagyja figyelmen kívül az útfelújítások miatt bevezetett sebességkorlátozásokat – erre hívja fel a figyelmet a Magyar Közút Nem véletlen nevű kampánya. A társaság szerint a nyári karbantartási időszakban szinte hetente történik anyagi kárral vagy személyi sérüléssel járó baleset. Az autósok a legtöbbször fékezés nélkül…

Hivatalos információk – Térképen a piros, a sárga és a zöld jelzésű országok

Mi, magyarok közös erőfeszítéssel az első csatát a vírussal szemben megnyertük, az életet újraindítottuk. Hazánk egész Európában az egyik legbiztonságosabb országa a járvány szempontjából.

Napfény árasztja el kedden az országot – Ilyen időjárásra számíthatunk

A kevés fátyolfelhő és a gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés várható kedden, csapadék nem lesz – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.