Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Két napig csak megújulókat használtak a britek

NRGreport
-
  Tegnap 16:30 Gazdaság 

A szén, amely több mint egy évszázada a világ legnagyobb gazdaságait táplálta, egyre inkább elveszíti szerepét a megújuló energiaforrásokkal folytatott küzdelemben. A héten a szigetországban 55 óra telt el anélkül, hogy bármelyik erőművük szenet égetett volna.

Hamarosan bemutatkozik az új, tisztán elektromos BMW iX3

NRGreport
-
  Tegnap 15:33 Gazdaság 

Alig néhány napot kell már csak várnunk arra, hogy a BMW végre bemutassa iX3-as modelljét, azaz a népszerű X3-as SUV tisztán elektromos megfelelőjét, amely a gyártó elektromos autóit jelölő i-sorozatban fog helyet kapni az i3 és az i8 mellett.

Csak megújulókkal működő, új várost építenek Kínában

NRGreport
-
  Tegnap 13:01 Gazdaság  Kína Peking

Száz százalékban megújuló energiaforrásokból oldaná meg egy új, Pekinghez közeli gazdasági övezet energiaellátását Kína. 

Fokozná az együttműködés a Gazprom és a Saudi Aramco

NRGreport
-
  Tegnap 12:04 Gazdaság 

A Gazprom és a Saudi Aramco megállapodtak abban, hogy fokozzák az együttműködésüket a gázágazatban és tovább szélesítik a lehetséges együttműködési területeket.

Lecsapott a Shell a kínai rekord olajkeresletre

NRGreport
-
  Tegnap 11:24 Gazdaság 

A Reuters információi szerint az erős ázsiai kereslet miatt a Shell összesen 8 millió hordóval több kőolajat szállít az ázsiai térségbe.

A LUKOIL-Marché pihenőhelye kapta a legszínvonalasabb partner díját

NRGreport
-
  Tegnap 09:51 Gazdaság 

A tavaly megújult LUKOIL-Marché Jakabpusztai pihenő a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó partner díját kapta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től.

Továbbra is négy éves csúcson a Brent és a WTI ára

NRGreport
-
  Tegnap 09:36 Gazdaság 

Az olajár a 2014 végi árszintnek megfelelő idei csúcsa közelében tartózkodik. A Brent nyersolaj ára 0,01 százalékkal 74,05 dollárra, WTI nyersolajé 0,09 százalékkal 68,34 dollárra csökkent. 

Biztonságosabb és kevésbé szennyező autók jönnek

NRGreport
-
  Tegnap 07:36 Gazdaság 

Szigorúbb ellenőrzések várnak a gépjárművek gyártóira, és komolyabb bírságokra számíthatnak azok, akiknél visszaélést találnak a károsanyag-kibocsátási teszteknél. Videó!

A dízelbotrány után ezekkel a cégekkel épít amerikai töltőhálózatot a VW

NRGreport
-
  18.04.21 16:48 Gazdaság 

A Volkswagen a dízelbotrányt követő kompenzáció jegyében nagyszabású töltőhálózat-kiépítésre vállalakozott az Egyesült Államokban, amelyet az erre a célra alapított Electrify America leányvállalatán keresztül valósít meg.

Paks II. építése pozitív kihívás a Dunaferr számára

NRGreport
-
  18.04.21 13:48 Gazdaság 

A Dunaferr átvészelte a rendkívül nehéz acélipari piaci korszakot, a hosszú távú stratégia helyes kijelölésével a vállalat megerősödött és fejlődési pályára állt - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A NAV közzétette a májusban elszámolható üzemanyagárakat

NRGreport
-
  18.04.21 13:03 Gazdaság 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban májusban alkalmazható üzemanyagárakat.

Új német-magyar innovációs kiírásra jelentkezhetnek a vállalkozásoknak

NRGreport
-
  18.04.21 12:00 Gazdaság 

A magyar vállalkozások kutatóintézetekkel és német partnereikkel együttműködésben megvalósuló innovációs projektjei is támogatást nyerhetnek a nemzetközi EUREKA program részeként megjelent, 750 millió forint keretösszegű pályázaton, a felhívásra május 30-ig lehet jelentkezni.