Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Négyszer jelentett hibát Paks

NRGreport
-
  Tegnap 18:12 Gazdaság

Az év első felében hat olyan meghibásodás történt a magyarországi nukleáris létesítményekben, amelyekről jelentést kellett adni.

Érkezik Putyin, Szijjártó bejelentette, fontos szerződéseket írnak majd alá

Fontos megállapodásokat fogunk aláírni a gazdaság, a szociális biztonság és a sport területén folytatandó együttműködésről Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-i budapesti látogatásakor – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek szerdán Moszkvában.

Rendelettel fékezhetik le az e-rollereket

NRGreport
-
  Tegnap 14:09 Gazdaság

A jogszabályi rendezés szükséges, de máshogy is lehet kezelni a Lime-problémát.

Kétszámjegyű növekedést mutatott a Pannergy hőértékesítése

NRGreport
-
  Tegnap 13:09 Gazdaság

A Pannergy tegnap piac zárás után publikálta a harmadik negyedéves termelési jelentését. Az értékesített hőmennyiség 12 százalékkal magasabb volt a bázisidőszakhoz képest, mely elsősorban a győri rendszernek volt köszönhető.

Miért nem megoldás az elektromos autó a klímaváltozásra?

NRGreport
-
  Tegnap 12:09 Pénzügy

A mai elektromos autó technológia igazán egyetlen komoly előnnyel bír környezetvédelmi szempontból: a szennyezőanyag kibocsátás nem helyben, sűrűn lakott területeken történik, hanem a gyártás helyén, ahol megfelelően kiszűrhető. A klímaváltozást okozó üvegházhatású gázok kibocsátásával kapcsolatban azonban a mostani Li-ion…

Tulajdonosi segítség a mátrai szénerőműnek

NRGreport
-
  Tegnap 10:06 Gazdaság

Az Opus Global tőkét emel a Mátrai Erőmű Kft.-ben - adta hírül az MTI.

Új lehetőségeket nyithat meg Magyarországon a technológiai fejlődés

Egyre fontosabb szerepet játszik majd a Morgan Stanley budapesti központja a pénzintézet globális keringési rendszerében, ahogy az automatizáció erősödik; maga a jelenség pedig új lehetőségeket nyit majd meg az emberek előtt, mivel átképezhetőek lesznek több értéket teremtő feladatokra – mondta el Rob Rooney, a Morgan Stanley globális…

Napelem, szigetelés, ablakcsere – Két nap múlva elzárják a Pest megyei pénzcsapot!

NRGreport
-
  19.10.16 16:09 Gazdaság

Mivel a beérkezett kölcsönök forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló 12,41 milliárd forintos keretösszeget, ezért arra figyelmeztet a Pest megyei lakossági energiahatékonysági pályázat kiírója, hogy a hitelkérelmek befogadását 2019. október 17. 16:00 órától szüneteltetni fogja.

Már nem is kérdés a magyar dominancia az energiaszektorban

NRGreport
-
  19.10.16 14:09 Pénzügy

Tovább emelkedik a magyar vállalatok súlya a hazai energiaszektorban az E.On, az MVM és az Opus napokban bejelentett megállapodása nyomán, így az már messze túlszárnyalhatja a kormányzati célként kijelölt 50 százalékos szintet - legalább is a cégek árbevétele alapján. A háromszereplős óriásügylet az egyes részterületeken azonban…

Az energiaiparnál van a kulcs a klímaváltozás megfékezéséhez?

NRGreport
-
  19.10.16 13:09 Gazdaság

Felgyorsult a társadalmi nyomás a klímaváltozás megfékezésére mostanság, ez pedig jó azoknak a cégeknek, amelyek az energiahatékonyság javítására kínálnak megoldásokat, például a Schneider Electricnek - mondta el a vállalat pénzügyi igazgatója, Emmanuel Babeau. A francia vállalat, amelyről a hétköznapi emberek többségének…

Áder János szerint is baj van a hazai vízvezetékrendszerrel

Mindaz, amiről hat éve, az első budapesti Víz világtalálkozón fenyegető jövőképként beszéltek, mára valósággá vált, a világ sok régiójában vízválsággal kell szembesülni - mondta az MTI szerint Áder János köztársasági elnök a világtalálkozó alkalmából, Gadzsendra Szingh Sekavat indiai vízgazdálkodási miniszterrel közösen tartott…

Óceánból kiszedett műanyagból készülnek a Google új termékei

NRGreport
-
  19.10.16 07:42 GazdaságGoogleTelefon

Miután az Apple bemutatta a legújabb iPhone telefonjait, a Samsung piacra dobta az összehajtható kijelzős készüléket és Samsung Galaxy S10, illetve Note családot, a Huawei pedig a Mate 30 készülékét, most a Google jött és megmutatta, mivel készült ő.

Hőzöngenek a német áramtermelők

NRGreport
-
  19.10.15 17:12 Gazdaság

Az ökoáram-termelés támogatására az áramdíj mellett fizetett pótlék megemelésére számít jövőre a német ipar- és kereskedelmi kamarák szövetsége.

Nincs több szufla Visontán?

NRGreport
-
  19.10.15 15:06 Pénzügy

Elfogyott a Mátrai Erőmű lendülete: gyakoribbá váltak a rendszerhibák, nem jönnek az új vezetéstől várt eredmények, és még a pénzügyi biztonságot jelentő MVM-szerződést se biztos, hogy sikerül (vagy érdemes) újrakötni.