Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

Ezt szeretnék a mentősök az óriási Groupama-adományból

A Groupama Biztosító felajánlása és ügyfelei döntése alapján 380 millió forinttal támogatja a mentőket. Érdekesség, hogy a motorosok, illetve a piros színű autók tulajdonosai kiamagaslóan adakoztak - mondta Koháry András kommunikációs és PR vezető a Növekedésnek adot PR interjúban.

Varga Mihály: Idén is 25 milliárd forint megy a Nagyvállalati beruházási támogatásra

A Nagyvállalati beruházási támogatási program igazi sikertörténet, a kormány az idén 25 milliárd forintot fordít a program folytatására - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken Gyermelyen, a tésztagyár új malmának alapkőletételén.

A Magyar Nemzeti Bank 250 milliárd forint osztalékot fizet a költségvetésbe

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 250 milliárd forint osztalékot fizet a költségvetésbe a 255,4 milliárd forintos tavalyi nyereségéből - közölte az MNB.

Kivonják Afganisztánból a katonákat - Hogy teljesítettek a magyarok?

Csak részben sikerült teljesíteni az amerikaiaknak az afganisztáni szerepvállalással kitűzött célokat. Siker, hogy nem indult a térségből terrortámadás, kudarc viszont, hogy nem sikerült demokráciát kiépíteni az országban. A magyar katonai kontingens kisebb-nagyobb problémáktól eltekintve jól teljesített – nyilatkozta a Növekedésnek Wagner Péter, a

A kínai vakcinára már működik az oltási időpontfoglaló

Megnyílt az online oltási időpontfoglaló. Mostantól már minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten időpontot foglalni az oltására. Az időpontfoglaló most kifejezetten a jövő heti Sinopharm vakcinával történő oltásra van kinyitva - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon.

EKB: Az első negyedévben még recesszió lehetett

Kitart laza monetáris politikája mellett az Európai Központi Bank (EKB), hogy ezzel biztosítson árstabilitást és kedvező finanszírozási környezetet az év hátralévő részében - az átoltottsági arány növekedésének és a korlátozások fokozatos feloldásának köszönhetően - beinduló lendületes gazdasági növekedésnek.

Nyolc európai államban csak egy oltást kapnak azok, akik átestek a fertőzésen

Csak egyetlen oltást kapnak azok, akik átestek a koronavírus-fertőzésen Szlovéniában, a vakcinát fél évvel a felgyógyulás után kapják meg - közölte a szlovén oltási kampányért felelős tanácsadó testület a ljubljanai sajtó beszámolói szerint.

Orosz vadászrepülőgép kísért egy amerikai felderítő gépet a Csendes-óceán felett

Az orosz légierő egy MiG-31 elfogó vadászrepülőgépet emelt a levegőbe, hogy a Csendes-óceán felől az orosz államhatár felé közeledő amerikai felderítő repülőgép kíséretébe szegődjön - idézte pénteken az Interfax hírügynökség az orosz Csendes-óceáni Flotta közleményét.

Orbán Viktor: Sok szolgáltatás nyílik meg a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére

Meghaladta a 3 és fél milliót a beoltottak száma, szombaton nyithatnak a teraszok. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők négymilliós átoltottság után mehetnek edzőterembe, moziba, színházba, szállodákba, sporteseményre - mondta el Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Viszik a véralvadásgátlót, mint a cukort - Ez a szakemberek véleménye

Megugrott a kereslet a különféle véralvadásgátló szerek iránt a patikákban az utóbbi hetekben, különösen, amióta az európai gyógyszerfelügyelet is kimondta: lehet, hogy az AstraZeneca vakcinája okozott vérrögképződést egyeseknél. A Janssen oltóanyagánál is felvetődött ez a probléma, azzal viszont még itthon sem oltanak.

Közel négymillió forint államadósság jut minden magyar lakosra

Magyarország államadóssága a múlt év végén több mint 38 ezer 408 milliárd forint volt, ami azt jelenti, hogy állampolgáronként 3,9 millió forint államadóssággal kell számolni. Az Eurostat adatai szerint a GDP-hez viszonyított államadósság 80 százalékos, ami jobb az uniós 90 százalékos átlagnál. A legkisebb adóssággal Észtország, a…

Brit kutatók: Már az első oltás is jelentősen csökkenti a fertőződés esélyét

Brit kutatók pénteken ismertetett vizsgálati eredményei szerint a koronavírus elleni nagy-britanniai oltási kampányban használt két fő vakcina, az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca, illetve a Pfizer és BioNTech közös fejlesztésű oltóanyaga már egyetlen adag beadása után is jelentősen csökkenti a fertőződés esélyét.

Kovács Árpád: Idén már csökkenhet az államadósság

A GDP-arányos államadósság a 2020. év végi szintről idén év végére várhatóan már csökkenhet - mondta a Növekedésnek adott interjúban Kovács Árpád. A Költségvetési Tanács (KT) elnöke szerint ha az idei második negyedévi teljesítmény már tíz százalék feletti jó eredményt hoz, kiegyenlítheti a múlt évi visszaesést. Ebben a fejlődést…

Brit vadászgépek érkeztek Romániába

A brit légierő négy vadászgépe érkezett négy hónapos járőrszolgálatra Romániába, a Fekete-tenger partvidékén lévő Mihail Kogalniceanu katonai támaszpontra - tudatta a román védelmi minisztérium.

Megnyugtató hírek jöttek a kismamák Covid-oltásáról

Növekedés
-
 Tegnap 18:39Egészség

Biztonságosnak bizonyultak a koronavírus elleni védőoltások a várandósoknál, egy friss amerikai vizsgálat szerint nem érkeztek jelentések speciális mellékhatásokról, és az anyáknál, illetve a magzatoknál sem tapasztaltak több kedvezőtlen eseményt, mint egyébként.