Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Szeretne Ön Trump-csillárt venni? Esetleg Trump vodkát valaki?

Növekedés
-
  Tegnap 22:25 Gazdaság 

Donald Trump egy időben a dezodoroktól a vizespalackokig szinte minden terméknek átengedte a nevét - persze busás fizetség fejében. A Washington Post utánajárt, hogy mi a helyzet a jelenlegi amerikai elnök nevével fémjelzett márkákkal.

Egy vállalkozás, melyben sokan kételkedtek, de most meghozza a gyümölcsét

Növekedés
-
  18.04.20 23:34 Gazdaság 

A Netflix, amely immár itthon is egyre több előfizetővel rendelkezik, sikeresen kitört Amerikából, világszerte terjeszkedik, megcélozhatja az emberiség nem kis hányadát, ahogy korábban tette a Facebook. Mi lehet a siker titka, és vajon korábban miért kételkedtek sokan benne?

Így győzze le megfelelési kényszerét!

Növekedés
-
  18.04.20 23:15 Karrier 

A túlzott maximalizmus növeli a stresszt, akadályozza a kreativitást és a hatékonyságot. Mit lehet tenni, hogy legyőzzük a túlzott megfelelési kényszert?

Viszlát kamionsofőrök – jönnek a robotok!

Növekedés
-
  18.04.20 22:49 Mobiltech 

Elképesztő sebességgel fejlődik az önvezető technológia. Amerikában immár három vállalat – a Google, az Uber és egy kisebb startup – folytat éles teszteket önvezető kamionokkal, egy negyedik pedig 16 milliárd forintnyi befektetés kapott egy újszerű logisztikai szoftver fejlesztéséhez.

Mit tartanak a vállalkozókról a különböző kultúrákban?

Növekedés
-
  18.04.20 18:10 Gazdaság 

Németország, Új-Zéland, Kína, Brazília. Mindegyik ország egyedülálló módon áll hozzá a vállalkozói tevékenységhez. Mutatjuk a legfőbb különbségeket.

Megháromszorozta nyereségét az MKB Csoport

Növekedés
-
  18.04.20 14:57 Cégvilág 

Az MKB az elmúlt évben szinte minden területeten – lakossági és vállalati piac, private banking – megerősítette pozícióit, illetve javította eredményességét. Ennek köszönhetően 2016-hoz képest csaknem háromszorosára, 20,7 milliárd forintra növelte konszolidált adózás előtti eredményét.

Új rekord a lakáspiacon: közel 96 ezer lakáshitelre adtak engedélyt a bankok

Növekedés
-
  18.04.19 22:56 Gazdaság 

A fokozott versenyben jelentős különbségek lehetnek a bankok ajánlatai között, ami a teljes visszafizetendő összegben milliós eltérést eredményezhet, ezért érdemes alaposan átnézni a teljes kínálatot.

10 SZÁZALÉKKAL IS NÖVEKEDHET A VILÁGGAZDASÁG LEENDŐ HÚZÓMOTORJA

Növekedés
-
  18.04.19 22:53 Gazdaság 

Egy indiai cégvezető szerint akár 10 százalék is lehet a növekedés, de vajon miért is fontos ez nekünk, Európának és ezen belül Magyarországnak?

BHE Bonn – Határ a csillagos ég

Növekedés
-
  18.04.19 22:31 Cégvilág 

A BHE Bonn a magyar űripar legnagyobb cégévé vált, termékei több műholdon és a Nemzetközi Űrállomáson is ott vannak, továbbá az indiai Mars-szonda több százmillió kilométerről érkező jeleit is magyar berendezések fogadják.

Így formál minket a kollektív tudatalatti

Növekedés
-
  18.04.19 21:06 Gazdaság  Athén

A Nagy elme – Hogyan változtatja meg világunkat a kollektív intelligencia című sikerkönyv fő célkitűzése a digitalizált technológiák által összekapcsolt világ ránk gyakorolt hatásának bemutatása. A Nagy Elme bizonyos szempontból a Big Data-hoz hasonlítható: ésszerűen

Beüthet a recesszió a következő amerikai választások idején

Növekedés
-
  18.04.19 01:39 Gazdaság 

Gigantikus adócsökkentés, felpörgetett kormányzati kiadások és robosztus világgazdasági növekedés segíti a következő két évben az amerikai gazdaság növekedését. Utána azonban beüthet a krach, pont 2020-ban, a választások évében.

A közgazdaságtan megreformálása: az intézmények jelentősége

Növekedés
-
  18.04.18 10:02 Gazdaság 

A közgazdaságtan megreformálását sürgetők szerint itt az ideje, hogy a jelentőségüknek megfelelően kezdjük kezelni a törvényeket, a szokásokat, a kultúrát, az önkéntes és civil társadalom szervezeteit, azaz a társadalom intézményi kereteit.

Tervezetből bevallás

Növekedés
-
  18.04.17 23:53 Cégvilág 

Az szja-bevallási tervezet már több mint egy hónapja elérhető a webes felületen, s a papíralapú postázás is folyamatos. A tervezetet érdemes átnézni, s szükség esetén módosítani, majd véglegesíteni.

Rögtönzött ügyfélfogadás: Plázázik a NAV

Növekedés
-
  18.04.17 23:46 Cégvilág 

Az szja-bevallás benyújtási határidejéig több alkalommal is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai a Bécsi úti Eurocenterben és a Váci úti Duna Plazában. A rögtönzött ügyfélfogadási helyeken a NAV munkatársai a bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek.

Fugu. A hal, amely mérgezőbb a ciánnál is – soha, de soha ne próbálja ki otthon!

Növekedés
-
  18.04.17 22:59 Gazdaság 

A méreg nem károsítja a vérkeringést, így az áldozat végig a tudatánál marad - miközben teste lebénul és megszűnik működni.