Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 60 hír

Százmilliós lakások kínálják a legjobb látványt a tűzijátékra

Növekedés
-
  Tegnap 10:55 Gazdaság

A tűzijáték megtekintésére legjobb helyszíneket jelentő rakpartokon magas árat kell fizetni a lakásokért. A Belgrád rakparton például az eladó lakások átlagára 87 millió forint. A budai Bem rakparton még drágábbak, ott átlagosan 144 millió forintért árulják a lakásokat. A legolcsóbb eladó rakparti lakásért 47 milliót, míg a legdrágább luxuslakásoké

A cégvezető, aki nem mondta le a családi nyaralást azért, hogy Trumppal találkozhasson

Növekedés
-
  Tegnap 05:57 Gazdaság

A Delta amerikai légitársaság vezérigazgatója nemrégiben igen kellemetlen helyzetbe került. El kellett döntenie, mi fontosabb számára: a családdal régóta tervezett nyaralás vagy egy amúgy általa kezdeményezett tárgyalás Donald Trump amerikai elnökkel. Ő az előbbit választotta.

Edd meg vagy bírságot fizetsz!

Növekedés
-
  Tegnap 05:33 Gazdaság

Egy cseh étterem harcba száll az élelmiszerpazarlás ellen – a vendégek jól fogadták az újszerű ötletet.

Bilderberg-csoport – Mire készülnek most a világ irányítói? És kik ők pontosan?

Növekedés
-
  Tegnap 05:08 Gazdaság

Sok a mítosz a Bilderberg-csoport, vagy ahogy némelyek nevezik: a háttérhatalom, a szabadkőművesek, vagy az Illuminatik állítólagos fedőszervezete körül. Felfedjük, amit csak tudni lehet róluk.

Ezeken a szektorokon lehetett a legtöbbet keresni az USA-ban

Növekedés
-
  Tegnap 04:21 Gazdaság

Történelmi csúcs közelébe emelkedett a legnagyobb 500 amerikai vállalatot tömörítő S&P 500 index. De vajon mi támogatja a részvényeket a jelenlegi kockázatokkal teli környezetben, és hogy teljesítettek idén az egyes szektorok?

Miért az angol lett a világnyelv?

Növekedés
-
  Tegnap 03:56 Gazdaság

Miután az emberiség számtalan nyelven beszél, az egymással való érintkezéshez szükség volt a közös érintkezés nyelvére minden korban. Kezdetben ennek kisebb volt a jelentősége, ma, amikor minden globális, döntő.

Fitch Ratings: jót tenne a kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése

Jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban ismertetett friss tanulmányában.

Páneurópai Piknik – Orbán: csak egy Európa van

Mindig is tudtuk, a kettészakítottság idején is, hogy csak egy Európa van - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából tartott ökumenikus istentiszteleten hétfőn, Sopronban.

Zumba: egy otthon felejtett szalagból világszintű őrület

Növekedés
-
  19.08.19 05:03 Cégvilág

Világszerte már több, mint százezer Zumba oktató működik. A hivatalos minősítés megszerzéséért kövér összeget kell fizetni (itthon közel százezer forintot) és a vidám vállalkozás még némi havidíjjal is megterheli az oktatókat – cserébe folyamatos képzést biztosít nekik. Egy 147 milliárdos üzletről van szó, de hogyan is kezdődött mindez? …

Őssejtekből emberi szervek – Realitás vagy vágyálom?

Növekedés
-
  19.08.19 04:41 Gazdaság

Miközben a nyugati világban erős etikai korlátozások élnek, Kína után az elmúlt hetekben Japán is nagyobb szabadságot adott egy támogatott kutatócsoportjának. Összefoglaltuk, amit az őssejtekről és a keleti projektekről tudni érdemes, illetve kitérünk a CryoSave őssejtbank hazai botrányára is.

Hírességek, akik a divatiparban is sikeresek

Növekedés
-
  19.08.19 04:07 Cégvilág

Azt, hogy mit viselnek a sztárok, mindig árgus szemmel figyeli a nyilvánosság, ezért egyre többen úgy döntenek, belevágnak az üzleti életbe és saját márkát alapítanak.

A gyerekek, akik sose tértek vissza a nyári táborból

Növekedés
-
  19.08.19 03:41 Gazdaság

Belga párok, akik árva afrikai gyerekeket fogadtak örökbe, csak utólag tudták meg, hogy a csemetéik valódi szülei valójában nagyon is élnek – számolt be róla a BBC.

Erre figyeljen az ünnepek után!

Növekedés
-
  19.08.18 05:27 Gazdaság

Friss meghatározó adatok hiányában a várható jegybanki lépések lesznek a fókuszban

Nyaralóhelyek, ahová magángépükkel repülnek a gazdagok

Növekedés
-
  19.08.18 05:05 Utazás

Európán belül Mallorca, Ibiza és Szardínia, míg az amerikai kontinensen a Bahamák, Puerto Rico és a Kajmán-szigetek számít a magán repülőgéppel utazó nyaralók fő célpontjainak.