Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Lada 1500-at hirdetni több mint 5 millió forintért? Talán túlzásnak tűnhet, pedig nem az + Videó

Az utóbbi években jelentősen megnövekedett a hajdani szocialista autók ára. Ez alól a Ladák sem kivételek, melyek közül egy budapesti autótulajdonos több mint 5 millió forintot kér egy 21061-es limuzinért.

Mekkora gondot okoz az ügyfeleknek a kettős hitelesítés online vásárláskor?

Az online vásárlások során bevezetett kettős hitelesítésről egyre több negatív véleményt hallani. A magasabb védelem ugyan növeli a biztonságot, viszont akadályozhatja az online vásárlást. Egyes ügyfelek lemaradhatnak például egy-egy akcióról. Milyen tapasztalataik vannak a bankoknak és a Magyar Bankszövetségnek e téren, illetve lehet-e új…

Akár többmilliós is lehet a nyomravezetői díj

Átlagosan félmillió forint nyomravezetői díjat tűz ki a rendőrség azokban az ügyekben, amelyekben az állampolgároktól remélnek segítséget, de akad több milliós, sőt tízmilliós díj is. A legrégebben egy 1995-ben elkövetett gyilkosság tetteseit keresik.

A pandémia nyertese a hazai horgászágazat

A koronavírus miatt a karantén alatt itthon is rengetegen választották a horgászatot. A szektor teljes árbevétele bő húsz százalékkal magasabb volt tavaly, mint 2019-ben. A 2020-as bevétel elérheti a 40 milliárd forintot. A tendencia az idén is folytatódhat, mintegy 45 milliárd forintra számíthat az ágazat. Hazánk jelenleg az édesvízi világranglis

Nagyszabású sorozatok, amelyeket érdemes várni

Növekedés
-
 Tegnap 18:57Gazdaság

Parádés látványvilággal már nem csak a hollywoodi filmek tudnak előrukkolni. A különféle TV és streaming csatornák egyre inkább az álomgyár babérjaira törnek. Valóságos alkotói láz lett úrrá a tévéseken. Egyre másra készülnek a monumentális szériák. Most ezekből válogattunk össze egy csokorra valót.

Megvan az első magyar aranyérem az olimpián

Szilágyi Áron, kardvívónk akárcsak 2012-ben, Londonban és öt éve Rio de Janeiróban, a tokiói olimpián is nyert a férfi kardozók egyéni versenyében.

Ide menjen enni és szállodába - A legjobbakat díjazták

Növekedés
-
 Tegnap 13:47UtazásMars

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2020 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat, a legjobb határon túli magyar szálláshelyet és a legjobb külhoni magyar éttermet is díjazták.

Újabb jó hír a Szputnyik V-ről

Korlátozás nélkül olthatók Szputnyik V vakcinával a daganatos betegségben szenvedő, gyógykezelésen átesett betegek - közölte legfrissebb ajánlásában az orosz egészségügyi minisztérium.

23 ezer fiatal dolgozik nyáron a diákmunka programban

Már több mint 23 ezren vesznek részt a Nyári diákmunka programban országszerte, a járási és kerületi hivatalok továbbra is várják a jelentkezőket - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára közösségi oldalán.

Árvizek után itt vannak a szúnyogok - Mivel írtanak? 

Növekedés
-
 Tegnap 12:38Gazdaság

Az árvizek után megjelenő szúnyoginvázióknál már egy speciális, granulátumos irtószert kellene bevetni, egy szakértő szerint, de az nincs Magyarországon. A katasztrófavédelem közben folyamatosan irtja a vérszívókat, és az önkormányzatok is beszállnak a harcba, szinte mindenhol.

Ha nem megy az egyetem, sok lehetőség van szakmát tanulni

A szakmatanulás lehetőségét ajánlotta a felsőoktatásból kimaradók figyelmébe az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára szombaton.

Friss kereseti adatok a jövő héten

Növekedés
-
 Tegnap 07:06Gazdaság

Jövő héten sok makrogazdasági adatot publikálnak, de fókuszban lesz az MNB kamatdöntő ülése is.

A következő amerikai elnök lehet, bár az emberek ki nem állhatják

Növekedés
-
 Tegnap 07:06Gazdaság

Az Egyesült Államok alelnökének Kamala Harris-nek a népszerűsége folyamatosan esett az elmúlt hetekben.

Hernádi Zsolt: a felsőoktatásnak tudomásul kell vennie, hogy verseny van

A magyarországi egyetemi modellváltás azt a felismerést tükrözi, hogy a felsőoktatás része lett a globális piacnak - mondta Hernádi Zsolt, a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány elnöke a Kárpát-medencei Nyári Szabadegyetemen Sátoraljaújhelyen.

A radikális iszlám elleni törvénytervezetet fogadott el a francia parlament 

A francia parlament véglegesen elfogadta a radikális iszlám elleni törvénytervezetet, amelyet hét hónapig vitatott a nemzetgyűlés és a szenátus, s az ellenzék valamennyi pártja élesen bírált.