Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Június 27-től zárolhatják bankszámláját, életbiztosítását

Növekedés
-
  Ma 03:46 Gazdaság

Amennyiben nem tesz eleget adategyeztetési kötelezettségeinek legkésőbb június 26-ig, átmenetileg zárolhatják a bankszámláját.

Kiszámolták, mennyibe kerül, ha betegek vagyunk

Növekedés
-
  Ma 03:39 Gazdaság

Magyarországon minden nap több mint 100 ezer ember esik ki a munkából egészségügyi ok miatt: a magas vérnyomás 36, a depresszió 72, a foglalkozási eredetű, izom- és csontrendszeri rendellenességek pedig 30-120 perc kiesést jelenthetnek naponta.

Ingyen szállás a világ legdrágább országaiban

Növekedés
-
  Tegnap 05:28 Utazás

Bár a fapados légitársaságoknak köszönhetően a világ számos országába olcsón eljuthatunk, a szállásköltség még mindig sokakat visszatart az utazástól. De erre is van megoldás.

A Lidl tovább élezi a versenyt

Növekedés
-
  Tegnap 04:39 Gazdaság

A diszkont szupermarketlánc, a Lidl negyven új áruház megnyitását tervezi dél-kelet Angliában- olvasható a bbc.com hírportálon.

Gazdasági csoda zajlik Lengyelországban

Növekedés
-
  Tegnap 04:33 Gazdaság

Mateusz Morawiecki kormányfő szerint Lengyelország gazdasági csodát él át, az OECD szerint a következő két évben a lengyel gazdaság nő majd a leggyorsabban a szervezet 36 tagállama közül.

Wellington Waterloonál véget vetett a napóleoni „csodálatos kalandnak”

Növekedés
-
  Tegnap 04:22 Gazdaság

Waterloo. Aligha akad olyan általános műveltségű ember Belgiumban, Franciaországban, Angliában, Német- vagy Magyarországon, aki ne hallott volna a Brüsszeltől alig húsz kilométerre délre fekvő vallon kisvárosról. Amely attól lett világhírű, hogy 1815. június 18-án a hozzá közeli Mont-Saint-Jean-fennsíkon és az előtte elterülő hullámos…

Soha ilyen lehetőséget nem kaptak apák és gyerekeik

Növekedés
-
  Tegnap 03:51 Gazdaság

A jó apa-gyerek kapcsolat mindkét fél számára alapvető fontossággal bír, ugyanakkor a sűrű hétköznapokban nagyon nehéz helyet teremteni a minősági időnek, merthogy az apává váló férfiak is küzdenek a munka-magánélet problematikájával. Miközben a helyzettel érdemes „házon belül” foglalkozni, a közel egy éve létező Apaépítő kifejezetten az…

Miért teljesen más az írott angol, mint a beszélt nyelv?

Növekedés
-
  Tegnap 03:24 Gazdaság

Az angol lett a világnyelv, így a legtöbben azt tanulják idegen nyelvként, ugyanakkor az írásával azok is megküzdenek, akiknek anyanyelve. Kevés nyelvben tér el ennyire az írásmód a kiejtéstől, így logikus lenne a változtatás. Amerika korábban már tett néhány lépést.

Két fontos tényező, ami a Telekom közeljövőjét meghatározza

Növekedés
-
  19.06.15 18:32 Gazdaság

Jön az 5G pályázat, ami drága mulatság lesz, ugyanakkor a T-System eladásáról is beszél a piac. Mit jelenthet mindez ez a Telekomnak? Erről volt szó a Trend FM Prémium kategória műsorában.

A személyre szabott bőrápolás a szépség-ipar új megatrendje

Növekedés
-
  19.06.15 04:27 Cégvilág

„Személyes problémáim vezettek a szépség-ápolási cég megalapításához”- vallja Sabrina Tan, szingapúri Skin Inc nevű vállalkozás tulajdonosa. A termékeit ma az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ázsia-szerte árusítják.

A Fed-kamatdöntés áll a fókuszban a jövő héten

Növekedés
-
  19.06.15 04:14 Gazdaság

Kevés hazai makroadatot ismerhetünk meg a jövő héten, azonban a fejlett piacokon továbbra is izgalmasnak ígérkezik az előttünk álló hét.

Tévedés ne essék: az Iszlám Állam ma is létezik

Növekedés
-
  19.06.15 04:06 Gazdaság

Ellentétben a megjelent számos politikai és médiavéleménnyel: az IS, ISIS, ISIL, Da’esh neveken is ismert Iszlám Állam nevű szélsőséges iszlámista terrorszervezet katonailag sem szűnt meg. Nem sikerült felszámolni még a Közel-Keleten sem. Tehát a második iraki háború lezárását bejelentő, elhíresült amerikai elnöki mondás ma csak…

A legnagyobbak is buknak: csőbe húzták Warren Buffett-et piramisjátékon

Növekedés
-
  19.06.15 03:26 Gazdaság

Csalás áldozata lett Warren Buffett: egy olyan napelemes cégbe szállt be 340 millió dollárral, amelyről kiderült, hogy piramisjátékkal gyűjtött pénzt nem létező projektekre. A DC Solar fényűző életmódot folytató tulajdonosait befektetési csalással vádolja az FBI.

Miért írnak az angolok teljesen máshogy, mint ahogy beszélnek?

Növekedés
-
  19.06.15 03:24 Gazdaság

Az angol lett a világnyelv, így a legtöbben azt tanulják idegen nyelvként, ugyanakkor az írásával azok is megküzdenek, akiknek anyanyelve. Kevés nyelvben tér el ennyire az írásmód a kiejtéstől, így logikus lenne a változtatás. Amerika korábban tett néhány lépést.

A nő, aki átszabhatja az autóipar jövőjét

Növekedés
-
  19.06.15 03:06 Gazdaság

A General Motors vezérigazgatója Mary Barra megreformálná a világ egyik legnagyobb autógyárát.