Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 175 hír

Új év, új tippek – Amazon wholesale

Ha már van Amazon wholesale vállalkozásod, akkor azért fogod hasznosnak találni a következő tippeket, ha még nincs, akkor meg pontosan azért! Az új év egy új kezdet, és nincs ez másképp az Amazon vállalkozások esetében sem.

NNK: A lecsengő szakaszban vagyunk, alacsony a szennyvízben mért vírus-koncentráció

Egyre több településen alacsony a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) nyomán.

Fontos hír jött a törlesztési moratóriumot kérő adósoknak

Az ügyfelek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el "tiszta" adósi besorolásukat a bankoknál pusztán azért, mert a törlesztési moratóriumot választották. A fizetési stop segítő eszköz, sokaknak mentőöv, másoknak választási lehetőség - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfői, MTI-nek küldött közleményében.

A fertőző variáns miatt Franciaországba csak negatív PCR-teszttel lehet belépni

A koronavírusnak a korábbiaknál fertőzőbb variánsaitól tartva Franciaország az Európai Unió tagállamaiból tengeri vagy légi úton érkezőket is csak egy 72 órásnál nem régebbi, negatív PCR-teszt kell felmutatatása mellett engedi belépni a területére.

Tudományos kudarc: A párizsi Pasteur Intézet abbahagyja az egyik vakcinájának a fejlesztését

A párizsi Pasteur Intézet hétfő bejelentette, hogy abbahagyja a koronavírus elleni legfőbb vakcinájának a fejlesztését, miután az első klinikai tesztek eredményei nem közelítik meg a reméltet.

A moratórium miatt mai és jövőbeni hitelénél sem veszíti el senki "tiszta adós" voltát

Az ügyfelek – egyes félreértésen alapuló, s a fogyasztók megtévesztésére is alkalmas hírekkel szemben – sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el "tiszta" adósi besorolásukat a bankoknál pusztán azért, mert a törlesztési moratóriumot választották. A fizetési stop ezzel szemben segítő eszköz, sokaknak mentőöv, másoknak…

Február 1-től bruttó 167 400 forintra emelkedik a minimálbér

Február 1-től a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami csaknem 4 százalékos béremelést jelent - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a sajtótájékoztatón.

Csak lassan normalizálódik a helyzet Szíriában, sokaknak nem érdeke a gyors rendezés

Bokor Balázs egykori szíriai és libanoni nagykövet tizedik könyve, Trilógia – Közel-keleti nagykövetségeken címmel a közelmúltban jelent meg. Ebből az alkalomból beszélgettünk a szerzővel a kötetről, amely személyes jegyzeteken, visszaemlékezéseken alapul, és kifejezetten érzékletesen mutatja be a két állam fénykorát, illetve hogy mi…

Jelenléti oktatást sürget az érettségire készülő osztályokban a Nemzeti Ifjúsági Tanács

A Nemzeti Ifjúsági Tanács azt javasolja, hogy a középiskolai végzős évfolyamon tanulók érettségi vizsgáinak sikeressége érdekében - a határidők közelgő lejárta miatt - a digitális munkarendet váltsa fel a jelenléti oktatás, a pedagógusok, a diákok és hozzátartozóik egészségvédelmi szempontjainak maximális figyelembevételével.

Az EY Magyarország vezérigazgatóját nevezték ki a cég közép-európai csoportjának élére

Rencz Botond, az EY Magyarország vezérigazgatója irányítja a globális tanácsadócég nyolc országot magába foglaló közép-európai csoportját 2021. január elsejétől.

Veszteségeik ellenére a Beckhamék 8,5 milliárd forintot vettek ki cégükből

Legutóbbi pénzügyi beszámolójuk szerint David és Victoria Beckham 2019 óta 21 millió fontot (mintegy 8,5 milliárd forintot) fizetett ki magának sport-és média vállalkozásukból, olvasható a bbc.com hírportálon. Tették ezt annak ellenére, hogy a Victoria Beckham divatcége, amelynek helyzetét a koronavírus-járvány tovább nehezítette,…

Nyáron éledhet újra a hazai szállodaipar, először a vidéki szálláshelyek iránt térhet vissza a kereslet

A korlátozások fokozatos feloldásával várhatóan a nyári hónapokban éledhet újra a szállodaipar Magyarországon, azon belül először a vidéki szálláshelyek iránt térhet vissza a kereslet a BDO Magyarország könyvvizsgáló és tanácsadó cég legfrissebb iparági elemzése szerint; az egy kiadható szobára jutó árbevétel 2019-es szintjét várhatóan csak a…

A Kalasnyikov konszern új fegyvereket mutatott be

A Kalasnyikov konszern legújabb fegyverei között található gépkarabély, géppuska, de még irányítható légvédelmi rakéta is. A gyárnak már nincs köze a Kalasnyikov családhoz, de a tulajdonosok között több ismert nevet, céget találunk. Van egy amerikai Kalashnikov nevű gyár is, amely nem tisztázott módon kapcsolódik az orosz anyavállalathoz.

Tavaly 320 szervátültetést végeztek Magyarországon

Tavaly 320 szervátültetést végeztek Magyarországon, a betegek várakozási ideje a máj- és a szívátültetés esetén a legrövidebb, illetve tüdőátültetés esetén átlagosan hét hónap - derül ki az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) Transzplantációs Igazgatósága hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Matolcsy György: Kanyarban előzni 2.0

Miért is ne összegeznénk a 2020-as év tényeit és tanulságait a "kanyarban való előzés" tükrében?