Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Denis Villeneuve örömmel visszatérne a Szárnyas fejvadászhoz – egy feltétellel

IGN
-
  Ma 14:45 Film

Van is egy ötlete A Szárnyas fejvadász 2049 rendezője elhintette, hogy talán még nem végzett a franchise-szal: örömmel rendezne még egy filmet.

Interaktív kiállítás a drogokról, függőségekről

A Köztes Átmenetek kiállítása a droghasználat sokdimenziós problémáját igyekszik interaktív és átélhető módon bemutatni a programon részt vevők számára. Főként 14 éven felüli diákokat, szülőket és pedagógusokat várnak a szervezők, de szívesen fogadnak baráti, munkahelyi közösségeket is, előre egyeztetett időpontokban. Egy-egy látogató…

Nehéz volt az Eb, így látta a magyar válogatott kapitánya

A magyar férfi kézilabda-válogatott 34-26-ra kikapott Portugáliától az Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.

Patrik: Kiengedik a kórházból, gazdikereső lesz!

Sokan követik figyelemmel Patrik, a feldagadt fejű kutya sorsát, rengetegen szurkolnak a felépüléséért. Az őt pártfogoló állatvédő szervezet újabb örömhírt osztott meg róla!

Magyarország nem tud kitörni a korrupció csapdájából

Idén 25. alkalommal készítette el a világ legátfogóbb korrupciós felmérését, a Korrupció Érzékelési Indexet a Transparency International Berlinben működő központja.

Enyhébb idő érkezik hétvégén

HVG
-
  Ma 14:45 Belföld

Aki havat vár, csalódni fog.

Annyira élvezi a fürdést ez a kutya, hogy még énekelni is elkezd

Kutyafan
-
  Ma 14:43 Állatvilág

Nagyon érdekes módját tudják választani kedvenceink az érzelmeik kifejezésére. Vannak akik ugrándoznak örömükben, de az is előfordul, hogy megszólalnak. Ebben az esetben az utóbbi történt. Mishkát már nem kell bemutatnunk, mert szinte minden kutyabarát úgy ismeri, hogy a beszélő husky. Világszerte hatalmas hírnévnek örvend, amit…

Pónilovak akadályozták a személyvonatot

Lokál
-
  Ma 14:43 Belföld

Igazán mulatságos ok miatt lassított a Kaposvárról Gyékényesre tartó személyvonat, ugyanis két póniló elállta az útját. Az esetről felvétel is készült, ahol jól látható, hogy a patásokat izgatta túlságosan a feléjük száguldó jármű.

Kétkerekű suli: közlekedésbiztonsági program indult Hargita megyében

 A projekt hétezer Hargita megyei diákot és hetven tanintézetet fog elérni a jövőben.

Elindult az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást.

FACT – 6 külföldi és a 2 hazai színművészeti egyetem hallgatói mutatkoznak be

SzínházOrg
-
  Ma 14:42 Színpad

2020. február 6-9. között negyedik alkalommal rendezi meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem a FACT (Festival Arts Cinema Theatre) nemzetközi fesztivált. Színházi előadások, filmvetítések, workshopok, koncertek, kiállítások, szakmai beszélgetések, student led programok – négy nap alatt több mint negyven program várja az…

Itt vannak a 2020-as keresztféléves felvételi ponthatárai

Eduline
-
  Ma 14:42 Karrier

Közzétették az idei keresztféléves felvételi ponthatárait, több mint hatezer felvételiző tudta meg, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára.

Ilyen a világ egy kóbor kutya szemével – tanulságos videó

Kutyafan
-
  Ma 14:42 Állatvilág

Minden állatbarát és kutyabarát sajnál egy kóbor, gazdátlan kutyát. Aki nem ismeri a gazdis életet, a napi fix étkezést, a meleg ágyat, a simogató kezeket, a tartozást valakihez. Tudjuk, hogy nehéz az életük, hogy hányatott a sorsuk, próbálunk segíteni valahogy, de valójában még soha nem láttuk, mi is történhet velük kóbor kutyaként a világban. Szí

A kalocsai tolvajnak nagyon kellett az öt üveg bor, mindent megtett érte

Blikk
-
  Ma 14:41 Belföld

Egy kalocsai bolt alkalmazottja kért rendőri segítséget telefonon 2020. január 22-én, szerda délután, mivel rablás történt a munkahelyén.

Kiakasztották a magyar színésznőt - Egyszer nem hagytad, hogy végigmenjen ez a kib.szott k.rva jelenet!

Blikk
-
  Ma 14:41 Kultúra

Őrületesen vicces felvételekre vettek rá néhány magyar színészt. Igaz, hogy mindezt reklámfilmhez, de Bata Éva, Schmied Zoltán és Lengyel Tamás videóit nem lehet röhögés nélkül végignézni.