Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 121 hír

Az evolúció a szemünk előtt zajlik. Unokáink már a grolar medvével találkozhatnak

Noizz
-
  Ma 13:03 Bulvár 

A klímaváltozás miatt az éllények élettere beszűkül, a táplálékforrásaik pedig eltűnnek. Nem elég, hogy a kihalás szélére sodródnak a klasszikus fajok, olyan hibridek jelennek meg, amelyeknek esélyük sem lett volna korábban a bolygón.

Így ünnepelte Demi Moore és Bruce Willis lányuk 30. születésnapját

Noizz
-
  Ma 12:06 Bulvár 

Bruce Willis és Demi Moore elsőszülött lánya, Rumer nemrég töltötte be a 30. életévét, amelyet a család egy óriási buli keretein belül ünnepelt meg, amelyen természetesen a büszke szülőkön kívül, Rumer két fiatalabb édestestvére is jelen volt, Scout és Tallulah.

Girlpower – 2018 legszebb leszbikus párjai

Noizz
-
  Ma 11:09 Bulvár 

Az elmúlt évtizedben egyre több híresség emelte fel a hangját az LGBTQ közösség jogai mellett. Sőt, mi több számos színész, modell és híresség vállalta fel, hogy ők is a saját nemükhöz vonzódnak, amellyel óriási erőt adtak azoknak, akik még mindig féltek önmaguk lenni.

A walesi férfi csak „egy sörre” ugrott le a kocsmába, és Mallorkán ébredt fel

Noizz
-
  Ma 10:06 Bulvár 

Sokan hozunk megkérdőjelezhető döntéseket részegen, de ez a férfi más szintekre emelte a kérdést, és végül Mallorkán találta magát. Tiszta Másnaposok film!

Ma lenne 135 éves a divatikon - mi így ünnepeljük a születésnapját

Noizz
-
  Ma 09:06 Divat 

A divatikon ma ünnepelné a 135. születésnapját. Eme jeles alkalomból hoztunk Nektek 5 darab örök érvényű tanácsot a nagy Coco Chaneltől.

A mormon pár felrúgta a hagyományokat: szex pozitív naturistákként élik házasságukat

Noizz
-
  Tegnap 21:06 Bulvár 

A szigorú és konzervatív mormon családokból származó pár úgy döntött, hogy a saját szabályaik szerint élnek. Nem foglalkoznak az abnormálisan kötött tradíciókkal, helyette a legszínesebben élik meg monogámiájukat.

Borzalmas dologra bukkantak egy sivatagban

Noizz
-
  Tegnap 19:06 Bulvár  Mexikó

Felfoghatatlan, amit egy új-mexikói tanyán, egy sivatagi alagútban találtak. Egy három éves kisfiú holttestére bukkantak, amelyen nagy valószínűséggel egy ördögűzéshez hasonló szertartást végeztek el.

5+1 cápás film, hogy ha eddig nem mentél tengerpartra, idén már tuti meg se próbáld

Noizz
-
  Tegnap 18:03 Film 

A hatalmas porcos halak mindig is félelemmel töltötték el az embereket, noha a bolygó legtöbb népsége soha életében eggyel sem találkozik. Hollywood viszont tett az évek során azért, hogy azt higgyük, ők a világ legvérszomjasabb állatai. Jöjjön egy lista cáparajongóknak!

Ez valami elképesztő - Honda Civic TypeR

Noizz
-
  Tegnap 17:36 Autó-motor 

A TypeR igazi rendszámos versenyautó, ez nem lehet kérdés

Sylvester Stallone-nál nincs szerencsésebb férfi a világon

Noizz
-
  Tegnap 16:00 Bulvár 

A színészt joggal irigyelheti sok férfi, ugyanis nemcsak elismert színész, forgatókönyíró és még festő is, hanem folyamatosan nők veszik körbe.

Bírjátok még? Újabb apáca poszter került ki előzetessel

Noizz
-
  Tegnap 16:00 Kultúra 

Sorakoznak a finomságok Az apáca horrorból...

Ez volt a legnépszerűbb film a születésed évében - 90's

Noizz
-
  Tegnap 15:06 Bulvár 

Jöhet egy kis nosztalgia szombat estére?

Fájdalmas szakítás? Itt van néhány tipp, ami TÉNYLEG segít

Noizz
-
  Tegnap 14:06 Életmód 

Ha a cím láttán csak legyintettél egyet, és azt gondoltad, hogy „Ugyan, ez semmitől sem lesz jobb!”, akkor az csak még egy okkal több, hogy tovább olvass. Ezek a dolgok ugyanis valóban működnek, egy valakinél legalábbis – nálam – már biztosan beváltak!