Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Itt a magyarok szombati programja a tokiói olimpián

Nőiváltó
-
 21.07.23 14:34Életmód

Elstartolt az olimpia, itt a szombati program, amiben részt vesznek a magyarok.

Elveszíthetik a gyermekeiket, ha kifutnak az időből…

Nőiváltó
-
 21.07.23 05:00Belföld

Tönkrement a házuk a hetekkel ezelőtti nagy viharban. Egy hónapot kaptak, hogy rendbe hozzák a házat, különben a gyámügy kiemeli a gyerekeket a családból...

„Jaj, a nők nyafognak, nincs is olyan nagy baj!” De van! – Podcast Tallér Edinával

Nőiváltó
-
 21.07.22 14:30Életmód

Hamis reményt árul Tallér Edina főhőse a Lány a város felett című művében. A könyv számos fricskát rejt a médiával, a marketing mindenhatóságával, a pénzzel,

Nem kell, hogy fájjon: látogatás a meddőségi központban

Nőiváltó
-
 21.07.22 05:00Életmód

Hideg, érzéketlen hozzáállás, szemben a baráti, segítő szándékkal. Tóth Enikő tapasztalatai között ég és föld a különbség. Ma már tudja, jó kezekben van és azt is, hogy PCO-jának kezelésére nem csak gyógyszeres mód létezik.

Álláskeresés 40 felett, gyerekekkel, a járvány idején… de hogyan? – Videó!

Nőiváltó
-
 21.07.21 05:00Életmód

Állás találni negyven felett, három gyermekkel nem egyszerű feladat. Főleg nem a járvány idején. Ladics Viktória coach, hr vezető azonban mindent elmond és megmutat mentoráltjának, Áginak, ami ahhoz kell, hogy sikeresen találjon Ági állást.

Ógl Mária az ügyvédi hivatást vágta sutba, hogy egy két Michelin-csillagos étterem vezető sommelier-je legyen

Nőiváltó
-
 21.07.20 05:00Életmód

25 évesen már refluxa volt az állandó idegeskedéstől Ógl Máriának. Döntenie kellett: folytatja az épp csak megkezdett ügyvédi munkát vagy ad magának egy esélyt és kitalálja, hogy mire vágyik igazán? Ő az utóbbira szavazott. Szerencsére! Ma már egy alpesi falucska világhírű, két Michelin-csillagos éttermének sommelier-je.

Augusztustól elérhető a harmadik oltás

Magyarország – Európában elsőként – lehetővé  teszi a harmadik oltás beadatását ingyen, önkéntes alapon – mondta  György István, a Miniszterelnökség közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási

Az ír óriások rejtélyét fejtette meg a magyar kutató

Nőiváltó
-
 21.07.19 05:00Életmód

Korbonits Márta megfejtette az „Ír Óriás” rejtélyét és rájött, hogy egy génmutáció áll a legenda hátterében. A Londonban élő professzor kutatásaival elősegíti, hogy elkerülhető legyen az óriásnövés.

Minden hatodik pár küzd a gyermekáldásért – Melyek a meddőség leggyakoribb okai?

Nőiváltó
-
 21.07.18 05:05Életmód

Szülővé válni a világ egyik legnagyobb csodája. Néha szó szerint. Dr. Tóth Alexandra meddőségi specialista nőgyógyász, a Lilymed termékenységi magánrendelő alapítója most a meddőség leggyakoribb okairól mesél.