Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Örömtáncot jár az ország – Hódít a Jerusalema kihívás

Nőiváltó
-
 Tegnap 18:32Életmód

Meghódította az egész világot a Jerusalema kihívás. A dél-afrikai előadó, Master KG Jerusalema című slágerének táncos mozgalmához már több ezren csatlakoztak. Videók!

“Ha feltalálom a víruselpusztítót, akkor már nem kell félnünk”

Nőiváltó
-
 Tegnap 07:29Életmód

Több mint egy éve élünk a vírussal, bezárva, kétségek között. Hogy éli meg ezt egy 4 éves gyermek? És hogy éljük meg mi, többiek?

Nők, gyerekek előre! – Egy tanító gondolatai az iskolanyitásról

Nőiváltó
-
 21.04.19 07:32Életmód

Ma, április 19-én újranyitnak az iskolák. A kormány állítja, mindenki biztonságban van, a járványügyi adatok azonban nem ezt támasztják alá. Egy tanítónő megírta, mit gondol. 

Hány nap a nőnap? – Hazai cégek állnak ki a nemek közötti esélyegyenlőségért 

Nőiváltó
-
 21.04.18 16:00Életmód

Hogyan hatott a világjárvány az esélyegyenlőségre? Erről kezdeményez párbeszédet a Nyitottak vagyunk.

Hagyma a tányérban – Így hódítja meg a szívünket a sajtgaluska

Nőiváltó
-
 21.04.18 06:00Életmód

Hagymaleves! Hetente akár többször is asztalra kerülhet ez az egyszerű, de nagyszerű étel. Raffer Gabriella sajtgaluskával tálalja. Recept! 

Királyi pompával temették el Fülöp herceget Windsorban

Kedvenc Land Roverjén szállították Fülöp herceget végső nyughelyére, a windsori kastélytól a nem messze lévő Szent György-kápolnához.

“De drága uram, én már egyszer meghaltam, hova siessek?” – Törőcsik Marira emlékezünk

Amint színre lépett, megállt a levegő. Csak a legnagyobbak képesek olyan elementáris erővel hatni a közönségre, ahogy Törőcsik Mari tette. Az életének 86 évében elhunyt színésznőre emlékezünk. Íme néhány csodás gondolat tőle. 

Így költöztünk falura a fővárosból – A kenyerünk története

Nőiváltó
-
 21.04.17 06:00Életmód

A tudatos életvitel fogalmához hozzátartozik, hogy a kenyerünket is magunk sütjük, mondja Merát Anikó, aki családjával egy éve a Balaton mellé költözött. Blogjában arról mesél, hogyan váltottak életmódot.

ALAP!Tábor – Életre szóló élmények hátrányos helyzetű gyermekeknek

Nőiváltó
-
 21.04.16 17:00Életmód

Az idén 15 éves Élményakadémia Közhasznú Egyesület csapata nem akármilyen célt tűzött ki erre a jubileumi évre: mélyszegénységben élő és gyermekotthonban nevelkedő fiataloknak, közösségi finanszírozásból szerveznek nyári tábort. Most te is támogathatod őket!

A szakemberek töredéke ért a gyermekintenzív ellátáshoz – A nyitás veszélyeiről beszélgettünk

Hamarosan megkezdődik a jelenléti oktatás az alsó tagozatosoknak, és az ovisok is visszatérhetnek az intézményekbe. A kormány szerint ideje a nyitásnak, a szülők viszont egészen mást gondolnak erről. Szakértőkkel beszélgettünk a témáról. Videó!

Egy legendától búcsúzunk – Elhunyt Törőcsik Mari

Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja - közölte a Nemzeti Színház pénteken az MTI-vel.

Nem kötelező iskolába vinni a gyerekeket – Igazolható a hiányzás az államtitkár szerint

Nem áll azon szülők útjába a kormány, akik nem szeretnék még iskolába, óvodába engedni a gyermeküket. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár az operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján elárulta, hogyan járhatnak el szabályosan azok a szülők, akik így döntenek. A tanároktól bizalmat kér. 

Annoni Zita: „Leírhatatlanul vágytam az anyaságra”

Nőiváltó
-
 21.04.15 07:13Életmód

Annoni Zita és Gianni 6 évet vártak kisfiuk megszületésére. Zita azóta kimondhatatlanul boldog, és nem ismeri a fáradtság szót, ha gyermekéről van szó.

Csak óvodák és alsó tagozatok nyitnak április 19-én

Elérte a 3 milliót a beoltottak száma, jelentette be a miniszterelnök a Facebookon. Újabb enyhítések azonban csak 3,5 millió beoltott után jöhetnek. Az iskolanyitással kapcsolatban csak félig engedett.

Könyvekbe költözve – Életre szóló találkozásokról mesélt Nádori Lídia műfordító

Nőiváltó
-
 21.04.14 17:00Életmód

Zongorista is lehetett volna, végül műfordító lett Nádori Lídia, akivel életre szóló könyveiről beszélgetett Oláh Andrea. Podcast!