Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Kampányt indított a brit kormány a külföldi EU-polgárok maradásáért

A felhívások országszerte hatezer helyszínen lesznek láthatók, beleértve az összes brit nagyvárost. (Külföld)

Rakéta csapódott Tel-Aviv mellett - Gáza újra háborúba sodródik

A humanitárius katasztrófa szélén táncoló palesztin területen is egyre nő az elégedetlenség, és már a Hamász ellen is tüntettek, ami meglehetősen ritkának számít. (Külföld)

Egy vendégmunkás testrészeit rejtegette a zsák, amit gyerekek találták meg

Sikerült azonosítania a rendőrségnek a férfit, akinek feldarabolt testét több mint három hete találták meg Jászalsószentgyörgyön. (Bűnügy-baleset)

Nem bizonyított, hogy Trump összejátszott az oroszokkal elnökké választásakor

"A bizonyítékok nem támasztják alá, hogy az elnök részt vett egy orosz beavatkozással összefüggő választási csalásban" - ismertette a Mueller-jelentés eredményét az igazságügy-miniszter. (Külföld)

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították. (Bűnügy-baleset)

Románia áthelyezi izraeli követségét Jeruzsálembe (vagy mégsem?)

Népszava
-
  Tegnap 18:43 KülföldIzraelUSA

Keleti szomszédunk első európai országként jelentette be, hogy - Donald Trump úttörő példáját követve - átköltözteti diplomáciai képviseletét Tel-Avivból. (Külföld)

Románia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe

Népszava
-
  Tegnap 18:43 KülföldIzraelUSA

Keleti szomszédunk első európai országként jelentette be, hogy - Donald Trump úttörő példáját követve - átköltözteti diplomáciai képviseletét Tel-Avivból. (Külföld)

A szokásosnál hűvösebb, szeles idővel indul a jövő hét

Népszava
-
  Tegnap 18:25 IdőjárásOMSZ

Hétfőn a nap elején még több helyen kisüt a nap, napközben azonban fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és estére jórészt beborul az ég. Csapadékra délnyugaton és északkeleten lesz a legnagyobb esély. (Belföld)

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el. (Bűnügy-baleset)

Bozóttüzek miatt nem járnak a vonatok Cegléd és Szolnok között

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony fővonalon utazóknak jelentősen hosszabb menetidővel kell számolniuk. A nádas és az aljnövényzet Abony környékén kapott lángra. (Belföld)

Megérkezett a kikötőbe a Norvégia partjainál bajba jutott hajó

A mentőcsapatok korábban majdnem 500 utast kimentettek a Viking Sky nevű tengerjáróról, a fedélzeten maradt több mint 800 ember pedig nemrég ért biztonságosan partot Molde városában. (Külföld)

Már a nyolcszázat közelíti a délnyugat-afrikai Idai ciklon áldozatainak száma

Népszava
-
  Tegnap 13:47 Baleset-bűnügy

Mozambik elnöke már a pusztítás után arról beszélt, a vihar és az azt követő árvíz ezernél is több holtestet hagyhatott maga után. A legfrissebb hírek négy országban összesen 762 halottról szólnak. (Külföld)

Kommandósok vitték a bíróságra az Iszlám Állam feltételezett tagját

A hírek szerint a Fővárosi Törvényszék elrendelte a szír férfi letartóztatását. Ügyvédje lapunknak elárulta, mindent tagadó védencét többek közt azzal gyanúsítják, hogy részt vett 20 ember meggyilkolásában. (Belföld)

Letartóztatták az Iszlám Állam Magyarországon elfogott, feltételezett tagját

A Fővárosi Törvényszék egy hónapra rendelte el a szír férfi letartóztatását. Ügyvédje korábban lapunknak elárulta, mindent tagadó védencét többek közt azzal gyanúsítják, hogy részt vett 20 ember meggyilkolásában. (Belföld)

Mire kiértek a tűzszerészek, ellopták a Vértesszőlősön talált robbanótestet

A veszélyes tárgyat a Magyar Nemzeti Múzeum Vértesszőlősi Régészeti Kiállítóhelye feletti szántóföldön találták. A rendőrség robbanószerrel való visszaélés bűncselekménye miatt nyomoz. (Bűnügy-baleset)