Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 430 hír

Shane Tusup 35 millió forintra hajt

Új irányba nyit Hosszú Katinka volt férje és edzője: golfvilágbajnok lenne.

Meghökkentő fordulatok jöhetnek a brexitben

Napi
-
  Ma 11:38 Külföld

Normális esetben egy akkora parlamenti vereség után, amekkorát Theresa May brit kormányfő elszenvedett kormánya brexittervének keddi szavazásán, azonnal le kellene mondania, ám posztján maradt, amivel utat nyitott számos zavaros forgatókönyv megvalósulásának lehetősége előtt.

Vegyes a kép a tőzsdéken

Erősödéssel indított a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX, de a lendület 11 óra körülre elfogyott. A vezető nyugat-európai indexek vegyesen indították a napot.

Újabb jó ötleteket várnak Budapesten

Napi
-
  Ma 11:05 Gazdaság Innováció

Innovációs laborként folytatja működését a Sparklab.

Újabb fontos sztráda éri el a magyar határt

Napi
-
  Ma 10:55 Gazdaság Autópálya

Négy sávon éri majd el Záhonynál a határt az M34-es gyorsforgalmi út. A tervezési szerződést a minap módosították, mert ez érintett településekkel nem zárult le időben az egyeztetés - számolt be a Magyar Idők.

Mozgáskorlátozott embereket vertek át

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) maximális mértékű versenyfelügyeleti bírságot szabott ki a PRO-Valetudo Kft.-re, a PVO Retails Hungary Kft.-re (f.a.) és a Monus Global Kft.-re, mert tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytattak kiszolgáltatott fogyasztókkal szemben. A hatóság egyúttal versenyjogi megfelelési program kidolgozására is kötelezt

Még tovább lassult az infláció Németországban

Tovább lassult a fogyasztói árak emelkedésének éves üteme decemberben Németországban a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) szerdán közzétett végleges, az előzetessel megegyező adatsorának tanúsága szerint - írja az MTI.

Jó hírt kaptak a szállodák

Napi
-
  Ma 10:34 Gazdaság Hévíz

Tavaly novemberben a külföldi vendégek száma 4,8 százalékkal emelkedett, és megközelítette a 420 ezret. Az általuk eltöltött 990 ezer vendégéjszaka 1,6 százalékkal volt több az egy évvel korábbinál. A belföldi vendégek száma 8,2 százalékkal volt nagyobb, és meghaladta a 460 ezret. Az általuk eltöltött vendégéjszakák száma 5,9 százalékkal nőtt, és t

Nagyot nő az OTP Bulgáriában

Napi
-
  Ma 10:26 Gazdaság

Kifizette az OTP a SocGennek a bulgáriai leánybank vételárát. 2020-ra zárulhat le a tranzakció.

Nyugdíjak utalása: nem árt figyelni ezekre a dátumokra!

Napi
-
  Ma 10:05 Gazdaság

A januári nyugdíjak utalása késedelmet szenvedett, bár kezdetben minden érintett fél tagadta, hogy hibát követett volna el. A nyugdijguru.hu szerint ez jó apropó arra, hogy végignézzük, mikor jön a nyugdíj 2019-ben - remélhetőleg a következő hónapokban már késedelem nélkül.

Reméljük, nem rendelt ebből a webáruházból - ha igen, ne várja a terméket

Napi
-
  Ma 10:00 Gazdaság

Egy magyar webáruház itthon és Európában akár 2500 embert is átverhetett. A cég elérhetetlen, a feljelentések pedig özönlenek a rendőrséghez – írja a 24.hu.

Gyárfás-ügy: újabb fordulat a gyilkossági ügyben

Újabb részletek derültek ki a Gyárfás Tamás egykori úszószövetségi vezetőt, milliárdos vállalkozót a Fenyő-gyilkossággal összekapcsoló kisteherautónyi hangfelvételről: a Magyar Idők szerint a Farkasréti Temetőben rejtegették azokat, míg az Index azok tartalmáról tudott meg információkat.

Ez történt a forinttal a nagy brexitmenet után

Napi
-
  Ma 09:43 Külföld Brexit London

Kedden este leszavazta a brit parlament alsóháza Theresa May brexitjavaslatát. Kedden a font egész nap gyengült a dollárhoz képest, a szavazás eredményének ismertetése után azonban gyors emelkedésnek indult. A font árfolyama szerda hajnalban már stabilizálódott, a forint viszont reggel nyolc órakor gyengült a főbb devizákkal szemben.

Odacsap a román kormány az OTP-nek

Napi
-
  Ma 09:40 Gazdaság

Veszteségessé válhat az OTP romániai leánybankja a kapzsisági adó bevezetése miatt. Ez 250 forinttal csökkenti a bankrészvény fair értékét - írta a Világgazdaság.

Tao: milliárdos problémák

Napi
-
  Ma 09:30 Gazdaság

Eddig több mint 3,8 milliárd forintnyi tao-támogatásról állapították meg, hogy nem volt minden rendben a felhasználásával – számol be az mfor.hu.