Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 377 hír

A Tescótól érkezik a Praktiker új magyar vezetője

napi.hu
-
 Tegnap 21:38Belföld

Pártos Zsolt, a Tesco Globál Áruházak Zrt. korábbi ügyvezetője lett a Praktiker Építési és Barkácspiacok Kft. első embere.

Tőzsdére megy a Polestar

napi.hu
-
 Tegnap 21:00Gazdaság

A svéd Volvo és kínai anyavállalata, a Geely, a hétfői bejelentés alapján, a tőzsdei bevezetés céljából, a pénzügyi befektetési eszközként funkcionáló és tőzsdén jegyzett Gores Guggenheim jogi személlyel fuzionálja a Polestar vállalatot.

Vallóniában bejelentették, hogy oltási igazolvánnyal lehet éjszakai klubokba menni, erre ötszörösére nőtt az oltakozók s…

Vallóniában, Belgium déli, francia nyelvű országrészében ötszörösére nőtt a koronavírus elleni oltásra jelentkezők száma, miután a regionális parlament az oltási igazolvánnyal rendelkezők szórakozási lehetőségeinek kiszélesítését jelentette be - írja az MTI a belga sajtó nyomán.

A 4iG nyerte az MNB közel kétmilliárd forintos közbeszerzését

A 4iG Nyrt. nyerte el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közbeszerzését, amit a központi adattároló beszerzésére írtak ki - közölte a 4iG a tőzsde honlapján.

Komoly pusztítást végzett a vulkán La Palma szigetén

A Cumbre Vieja vulkán kitörése már 513 épületet semmisített meg és több mint 237 hektárnyi területet emésztett fel a Kanári-szigetekhez tartozó La Palma szigetén - közölte a spanyol EFE hírügynökség műholdas mérésekre hivatkozva.

Tesztelik, hogy működik-e a Velencei-tó vizének pótlása

napi.hu
-
 Tegnap 19:40Belföld

Másodpercenként 350 liter vizet engednek a Velencei-tóba a közeli víztározóból, egyelőre azért, hogy megvizsgálják, egyáltalán elindulhat-e a vízpótlás - derül ki az RTL Híradó összeállításából.

A román kormány is felült az "extraprofit vonatra"

Megfontolandónak nevezte az energiavállalatok "extraprofitjának" megadóztatását hétfőn Virgil Popescu román energiaügyi miniszter, aki a parlamentben számolt be arról, hogy a kormány milyen intézkedéseket tervez az energiaárak mérséklése érdekében.

Játszik a kormány a kórházi számokkal?

napi.hu
-
 Tegnap 19:11Belföld

Augusztusban közel 19 milliárd forinttal - 46 milliárdról 27,4 milliárdra - csökkent a magyar állami kórházak adóssága a Magyar Államkincstár (MÁK) friss adatai szerint. A beszállítókat képviselő szakmai szövetség tagvállalatai ugyanakkor nem érzékelték, hogy a kórházak fizetni kezdték volna a lejárt számlákat. A jelenség hivatalos indoklására…

Már látszik, mire számíthatnak a banki ügyfelek január elseje után

napi.hu
-
 Tegnap 18:55Külföld

A jelek szerint a piac lassan eldönti, hogy melyik kamatláb lesz az, amelyet a pénzügyi világ követni fog a LIBOR kivezetése után. A kereskedők az SOFR mellett tették le voksukat.

Tízmillió dolláros házat vett az Apple vezére

napi.hu
-
 Tegnap 18:39Gazdaság

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója 10,1 millió dollárért vásárolt egy 10 ezer négyzetméteres házat a kaliforniai Madison Clubban, amely egy nagyon exkluzív lakóközösség.

Megszavazták: 1630 milliárd kerül az egyetemi alapítványokhoz

Megszavazta a parlament a alapítványi kezelésbe adott egyetemek finanszírozásáról szóló törvényt. A kormányhoz közeli kuratóriumokkal irányított alapítványok a következő öt évben 1630 milliárd forintot kapnak a költségvetésből - írja a Telex.

Kivonul a Gatwickről a British Airways

Nem sikerült a pilóta-szakszervezettel megállapodnia az új fapados leányvállalat alapításáról, ezért a British Airways anyagi okok miatt szinte minden gatwicki járatát megszünteti - írja az Airportal.

Az ukránoknak nem tetszik az új magyar gázszerződés

Az ukrán külügyminisztérium kezdeményezi az Ukrán-Magyar Kormányközi Gazdasági Vegyes Bizottság soron következő ülésének elnapolását, és az Európai Bizottsághoz fordul, miután aláírták az új magyar-orosz gázszerződést. Ez alapján a Gazprom nem szállít többé gázt Magyarországra Ukrajnából, csak az új, szerbiai vezetéket és az ausztriai…

Jó hírt kaptak a vidéken élők, itt a bejelentés

Újabb, összesen csaknem 5,4 milliárd forint értékű buszok forgalomba állításával folytatódik a Volánbusz jármű-fiatalítási programja; a vállalat flottakezelője, a Volán Buszpark Kft. 2021 áprilisban írt ki közbeszerzési eljárást 79+8 darab helyközi kivitelű jármű beszerzésére, az eljárás eredményeként a Kravtex Kft. 55 darab Credobus Inovell 12, az

Tovább menetelhet az üzemanyag ára az 500 forint felé

Nem elég, hogy az üzemanyagok ára hétről hétre emelkedik és történelmi csúcsokat dönt, a Brent ára három éve nem látott szintre nőtt