Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 385 hír

Összeférhetetlenség és rendkívüli közgyűlés az Ott-One Nyrt.-nél

Az Ott-One Nyrt. igazgatósága összehívta a társaság rendkívüli közgyűlését, a cég közleménye szerint az egyik felügyelőbizottsági tagjuk összeférhetetlen üzleti tevékenységéről csak most, a sajtóból szereztek tudomást.

Kétméteres óriásteknős maradványait találták meg

Napi
-
  Tegnap 21:41 Belföld

Tizenegymillió éves, kétméteres óriásteknős maradványait találták meg Hamburgtól északra, egy agyagbányában folytatott ásatáson - adta hírül az MTI német és osztrák hírügynökségekre hivatkozva.

Putyin Brezsnyev nyomába lépett - nem látni az orosz jövőt

Napi
-
  Tegnap 19:45 Külföld

Nem ez az első eset, hogy Oroszországban nagy csinnadrattával alkotmánymódosítást fogadnak el, amelyről azt állítják, hogy meghatározza az ország jövőjét, ám valójában csak a társadalom és az ország elitje közti szakadékot teszik nyilvánvalóvá.

Nem csak Orbán Viktor kéri: inkább ne utazzon külföldre!

Ha túl sok magyar megy külföldre, hazahozhatják a koronavírust - ettől tart Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Jelenleg 613 Horvátországban tartózkodó magyar regisztrált konzuli védelemért - számolt be az RTL Híradó.

Javaslat: osszák szét a 13. havi nyugdíjra szánt keretet

Napi
-
  Tegnap 18:09 Belföld

Az idősek nem számíthatnak sok jóra a jövő évi költségvetésből, az abban szereplő 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítése is csak egy trükk, nem jelent biztos megoldást a nyugdíjasok nehézségeire - mondta Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára vasárnap, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Netanjahu: veszélyhelyzet van Izraelben

Veszélyhelyzet van Izraelben a koronavírus-járvány erőteljes terjedése miatt - jelentette ki Benjámin Netanjahu miniszterelnök kormányának ülésén a katonai rádió jelentése szerint.

Egy évünk sincs és ránk szakad a drágulás

Napi
-
  Tegnap 16:21 Pénzügy

Az olajár a következő 12 hónapban újra elérheti a 60 dolláros hordónkénti árat, de az arany és az ezüst már a következő hónapokban megdrágulhat. A Citibank előrejelzései szerint a gyártás visszaállásával szinte minden ipari és nemesfémnél jelentős drágulásra lehet számítani, ez pedig idővel a fogyasztókat fogja elérni.

A lengyel gazdagok nagyon verik a magyarokat

Napi
-
  Tegnap 15:45 Cégvilág

Új első helyezett áll a lengyel milliárdos listájának élén, amelynek belépési küszöbe sokkal magasabb van, mint a magyar milliárdosok 100-as rangsorának beugrószintje.

A magyarok főleg beszélnek, keveset cselekszenek

Napi
-
  Tegnap 15:27 Belföld

A magyarok jelentős hányada elsősorban a döntéshozóktól várná a megoldásokat a természeti és környezeti problémákra, vagyis felülről jövő iránymutatással és szabályozással még tovább lehetne ösztönözni az embereket a változásra – derül ki a WWF Magyarország természetvédelmi szervezet kutatásából.

Tömegjelenet a magyar stadionban - nézze meg a képeket!

Szokatlan helyszínen, a Nagyerdei Stadionban tartotta - közel tízezer ember előtt - az idei első tanévzáróját szombaton a Debreceni Egyetem. A hallgatók tömegesen regisztráltak, családtagokkal és ismerősökkel együtt az eseményre. A intézmény és a hazai felsőoktatás történetében is egyedülálló volt a stadionban rendezett tanévzáró - írja…

Magyar euró: az MSZP gyors lépést vár

Az MSZP szerint Magyarországnak egyértelmű érdeke, hogy bevezesse az eurót és ezzel stabilizálja uniós tagságát - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti (EP-) képviselője.

Jó hír érkezett Németországból

Napi
-
  Tegnap 13:12 Külföld

Rövidesen megáll a gazdasági visszaesés Németországban, és legkésőbb októbertől ismét elindul a növekedés - mondta Peter Altmaier gazdasági miniszter a Bild am Sonntagnak.

Józsefvárosi menzabotrány: megszólalt Pikó András

Napi
-
  Tegnap 13:06 Belföld

Új közbeszerzési eljáráson, átlátható módon, a versenyt megnyitva választjuk ki az új közétkeztetőt - mondta Pikó András józsefvárosi polgármester a Napi.hu-mak. A Közbeszerzési Döntőbizottság határozatát pedig bíróságon fogja megtámadni.

Romániában terjeszkedne az MVM

Napi
-
  Tegnap 12:47 Belföld

Új lehetőséget használna ki az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a sikeres lépéssel Romániában is terjeszkedhet a magyar vállalat.

Hétfőn új elnököt választ az MTA

Napi
-
  Tegnap 12:32 Belföld

Hétfőn online folytatódik a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) 193. közgyűlése, amelyen új elnököt is választanak.