Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 397 hír

Pluszban zártak az amerikai tőzsdék

Napi
-
  Tegnap 22:59 Pénzügy

A New York-i tőzsdén hétfőn az árfolyamokat részben a negyedéves vállalati eredmények mozgatták - írta az MTI a Reutersre hivatkozva.

Mégsem kezdik el a Szentendrei út felújítását

Elhalasztotta a fővárosi Szentendrei út felújítását Tarlós István főpolgármester, egyeztetve a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójával - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

Mégis fizet a Wizz Air a hétórás késés miatt

Napi
-
  Tegnap 22:32 Cégvilág

Korábban a "rendkívüli körülményekre" hivatkozva az összes kártérítési igényt visszadobta a Wizz Air a nagy késés miatt, most viszont az Indexnek több olvasója azt írta, levelet kapott a légitársaságtól, amelyben elismerik, hogy hibáztak és fizetnek is. Az eset után a Miniszterelnökség vizsgálatot rendelt el.

Eltűnhet az RTL Klub a Digi online csomagjából

Napi
-
  Tegnap 21:53 Cégvilág

A Digi augusztus 21-től kiveszi az RTL Klub csatornát a neten nézhető Digi Online-on elérhető csatornák közül - értesült a hvg.hu. A tévécsatorna szerint folyamatban vannak a tárgyalások.

Nehéz döntés előtt állnak a lengyelek

Napi
-
  Tegnap 21:00 Külföld

Sürgetik a Nagy-Britanniában élő lengyeleket, hogy regisztráltassák magukat a bevándorlási rendszerben, mert ez a feltétele annak, hogy brexit után is megtarthassák uniós állampolgárként ott szerzett jogaikat.

Salvini: kudarc volt a mai migrációs találkozó

Franciaország kudarcának nevezte a menedékkérők elosztásáról Párizsban hétfőn rendezett informális miniszteri találkozót Matteo Salvini olasz belügyminiszter közleményében - írta az MTI.

A magyarországi korrupció miatt sokat fizethet a Microsoft

A Euronews beszámolója szerint 25 millió dollárt kell fizetnie a Microsoftnak bírságként az USA-ban, amiért a cég megszegte a vesztegetés elleni szövetségi törvényt. Ebből 8,75 millió dollárt (7,3 milliárd forintot) azért kell fizetnie a Microsoftnak, mert a cég magyarországi leányvállalata korrupciós pénzekre használta a bevételei egy részét - írt

Soha nem látott változás jön az üzemanyagok történetében fél év múlva

Napi
-
  Tegnap 20:03 Cégvilág

Új szabvány lép életbe a tengeri hajók üzemanyagára vonatkozóan 2020 első napjától, ami szakértők szerint fenekestül forgatja fel a hajózást és az olajfinomítók tevékenységét, nem beszélve arról, hogy gigantikusan nagy kiadást okoz az ágazat vállalatainak.

A Philips volt a nap nyertese a tőzsdén

Napi
-
  Tegnap 19:52 Pénzügy

Mérsékelt pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn - írta az MTI.

325 forint körül jegyzik az eurót

Napi
-
  Tegnap 19:42 Pénzügy

Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben hétfő este a reggeli szintekhez képest - írta az MTI.

A Volvo 500 ezer autót rendelt vissza

Napi
-
  Tegnap 19:32 Cégvilág

A Volvo Cars több mint 500 ezer autóját rendelte vissza ellenőrzésre világszerte egy hibás motorelem miatt, amely akár tüzet is okozhat.

Tiltakozás indult, mert nem jegyeztek be független jelölteket Moszkvában

Napi
-
  Tegnap 19:22 Külföld

Egyszemélyes tiltakozások sorozata kezdődött meg hétfőn a moszkvai polgármesteri hivatalnál az ellen, hogy a fővárosi választási bizottság elutasította 57 ellenzéki és független jelöltaspiráns bejegyzését a szeptemberben esedékes helyi képviselői választásokkal kapcsolatban - adta hírül az MTI.

Ma sem maradt állami munka nélkül a 4iG

A 4iG nyerte a MÁV vagyonvédelmi rendszereinek telepítésére kiírt közbeszerzési eljárást, nettó 900 millió forintért.

Megtaláltak egy 50 éve rejtélyesen eltűnt tengeralattjárót

Egy kutatócsapat megtalálta az 1968-ban eltűnt Minerve tengeralattjárót - jelentette be a francia védelmi miniszter hétfőn a Twitteren.

Egerben is épül munkásszálló kormánytámogatással

Napi
-
  Tegnap 18:33 Otthon

Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben - jelentette be az MTI szerint Habis László polgármester.