Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 494 hír

Ezért mennek félre a banki átutalások

Napi
-
  Ma 17:35 Belföld

Tévesen adják meg a kedvezményezett számlaszámát, félreértik a – bankonként eltérő – devizaátutalási nyomtatvány útmutatását, vagy a nemzetközi tranzakciónál utólag meglepődnek a borsos költségeken. Emellett ritkán a bank is hibázhat. Az MNB tippeket ad arra, hogyan előzhetik meg a bajt az ügyfelek.

Az egész országban aszályhelyzet van

Aszályhelyzetet hirdetett az agrárminiszter a 2020. kárenyhítési évre az ország egész területére.

Rohamtempóban viszik a cégek a jegybank pénzét

Főképp beruházásokra kérik a Növekedési hitelprogram (Nhp) Hajrá! hiteleit a cégek, a szerződött összegek október végéig már meghaladták a 600 milliárd forintot.

A Sony mindent belegyömöszöl az új Playstationbe

Napi
-
  Ma 16:52 Infotech

Az új konzolba az eddigiekhez képest is új szórakoztatóipari platformok elérhetőségét építette be a gyártó.

Ez vár a forintra - új előrejelzés érkezett

Napi
-
  Ma 16:40 Belföld

Úgy tűnik, hogy a súlyos recesszió ellenére, Magyarországon a felfelé ható inflációs trendek nem voltak képesek megtörni. Ennek pedig elsődlegesen a gyenge forint az oka - állapította meg Török Zoltán, a Raiffeisen Bank Zrt. vezető elemzője.

Durvuló viszályhoz vezet a franciaországi iszlamista merénylet

Recep Tayyip Erdogan török elnök arra szólította fel országa lakosságát, hogy egyáltalán ne vásároljanak francia termékeket, miután Emmanuel Macron francia elnök erőteljesebb fellépést helyezett kilátásba az iszlamistákkal szemben Samuel Paty tanár brutális meggyilkolását követően. Az üzengetésbe már a németek is belefolytak.

Ezúttal is változnak az üzemanyagárak

Napi
-
  Ma 16:18 Belföld

A benzin esetében csökkenés várható, a gázolaj esetében nem történik változás.

Leállás jön a kecskeméti Mercedesnél - valamiről hallgat a cég

A baon.hu úgy értesült: december közepétől január közepéig leáll a kecskeméti Mercedes-gyár. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary (MBMH) Kft. megerősítette információkat.

Koronavírus: aggasztó kép rajzolódik ki a szennyvízből

A legtöbb helyen stagnál, azonban négy nagyobb városban is emelkedést mutatnak a szennyvízből mért koronavírus terjedési értékek.

Visszavonja a kormány az NGO címkézést

Visszavonja a kormány a "külföldről finanszírozott" civil szervezeteket megbélyegző jogszabályt, miután az uniós joggal ellentétes.

Akkora a baj Csehországban, hogy az EU is lélegeztetőgépeket küld

Napi
-
  Ma 15:37 Külföld

Csehország lélegeztetőgépeket kap a rescEU közös európai egészségügyi készletből és az uniós polgári védelmi mechanizmuson keresztül - tudatta az Európai Bizottság.

Nagyon kiakadt Brüsszelre a Booking.com

Napi
-
  Ma 15:25 Infotech

A Booking.com szerint az EU erőfeszítései, amellyel próbálják megzabolázni a nagy technológiai cégeket csak arra jók, hogy a szállásportál versenytársait hozzák helyzetbe. Nem értik, hogy miért kell lábon lőni a legsikeresebb európai tech-céget.

Lazítás Romániában a maszkviselésen

Napi
-
  Ma 15:13 Külföld

Romániában, ahol sok helyen már az utcára lépéskor is kötelező maszkot viselni, egyes településeken enyhítették a szabályt.

Adózási rémálommá válhat a home office

A pandémia miatt a szomszédos országokba ingázók közül sokan tértek át otthoni munkavégzésre, így átmenetileg magyarországi otthonukból látják el a munkájukat. Az ilyen munkavállalók esetében azonban előfordulhat, hogy változik az adóügyi illetőség országa, vagyis a fizikailag itt történt munkavégzésre kifizetett munkabér is Magyarországon…

Váratlan rekordot hozott a koronavírus

Napi
-
  Ma 14:44 Infotech

A legújabb európai statisztikák alapján a járványhelyzetben megint a kínai gazdaság járt a legjobban.