Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 392 hír

Izgalmas hétvége jön Győrben

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap Győrben, miután az október 13-án megválasztott Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) november 8-val lemondott tisztségéről - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője szerdán az MTI-t.

Újabb bankot vehet meg az OTP

Újabb bank felvásárlásával hozták hírbe az OTP-t Romániában, az eladó a török Garanti lehet - írta a Világgazdaság.

Megszólalt Vitézy - ezek a nagy budapesti tervek

Napi
-
  Ma 09:33 Belföld

Felvázolta a budapesti városfejlesztés és közlekedés jövőjével kapcsolatos elképzeléseit a főváros közlekedésének fejlesztésével új szinten megbízott szakember. A vasút nagyobb szerepet kaphat, és meg kell szűnnie a tarthatatlan állapotoknak - írta ki közösségi oldalára Vitézy Dávid.

Újra kötelező lehet katonának lenni a szomszédban

Szlovénia ismét bevezetheti a sorkatonai szolgálatot, amennyiben nem tudja megnövelni a fegyveres erők hivatásos katonáinak létszámát - derült ki a védelmi minisztérium hosszú távú terveire vonatkozó, úgynevezett Fehér Könyvből, amelyet kedden mutatott be a parlament felsőházának, a Nemzeti Tanácsnak.

Meglepő hír a távfűtésről

Napi
-
  Ma 09:10 Külföld

Igaz, hogy csak jelképes mértékben, de nőtt az ezerszer elátkozott távfűtés ügyfeleinek száma, miközben az enyhe télnek köszönhetően kevesebb hőt fogyasztottak a felhasználók.

Koronavírus: tovább nőtt a fertőzöttek száma - az igazi feketeleves még csak most jön

Napi
-
  Ma 09:00 Külföld

Négyszáz fölé nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma Kínában, ahol a járvány már az ország 13 régióját elérte - közölte a Nemzeti Egészségügyi Bizottság kedd este az MTI szerint.

Megkezdődött a Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása

Kedden, helyi idő szerint kora délután John Roberts főbíró megnyitotta a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását - írja az MTI.

Tovább dagad a metróbotrány

A BKV felügyelőbizottsága várhatóan független szakértőt kér fel a 3-as metróvonalon közlekedő orosz szerelvények beszerzésének kivizsgálására, kérdés, hogy valóban független lesz-e a szakértő.

Jóváhagyta a londoni parlament felsőháza a brexit-megállapodás törvénytervezetét

Módosításokkal hagyta jóvá kedd éjjel a londoni parlament felső kamarája, a Lordok Háza a brit EU-tagság megszűnésének (brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás törvénytervezetét -írja az MTI.

Ingyen termékkel szédít a csomagküldő áruház - ne dőljön be az átverésnek!

Napi
-
  Ma 07:08 Cégvilág

Hiába a számos panasz, még mindig folyamatosan árulja a termékeit a Courlux. Ingyenes termékmintát ígérnek, majd folyamatosan küldik az újabb árut - immár pénzért. A nem fizetőket követeléskezelővel fenyegetik.

Vízszennyezési bírságot kapott a Mátrai Erőmű

A vízügyi hatóság lezárta az eljárást, amit azért indítottak, mert szennyező anyagok jutottak a környező patakokba a Mátrai Erőmű víztározójából.

Egy fővárosi és egy vidéki kispostára is végleg lakat került

Ezúttal egy budapesti és egy szentendrei kispostára került véglegesen lakat januárban. A kormány szerint nagy terhek kerültek le a postások válláról.

Húsháború: kivételes eredmény érkezett

Napi
-
  Ma 06:20 Külföld

A briteknél 3:1-re szépítettek a vegán ételek. Az ott élők 65 százaléka kipróbált már valamilyen húshelyettesítő ételt és 39 százaléka fogná vissza a húsfogyasztását, azonban a döntő többség teljesen nem mondana le a húsról.

Amerikában is megjelent a rettegett új vírus

Napi
-
  Tegnap 22:50 Külföld

Az Egyesült Államok északnyugati tagállamában, Washingtonban diagnosztizálták az első új típusú koronavírusos tüdőgyulladást - jelentette kedden az amerikai média kormányzati tisztségviselőkre hivatkozva.

Orbán panasza meghallgatásra talált - kérdés, lesz-e benne köszönet

Az Európai Parlament állampolgári jogi bizottsága (LIBE) többpárti tényfeltáró delegációt küld Magyarországra a jogállam helyzetének feltárására — döntött a szakbizottság vezető testülete kedden. A vizitnek még nincs időpontja. A cél, hogy az új képviselőtestület tagjai megismerkedjenek a magyarországi állapotokkal. A misszió…