Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 420 hír

Itt vannak a számok: az idei ősz volt a legmelegebb

Az idei ősz volt a legmelegebb 1901 óta - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat(OMSZ) az MTI-vel.

Reménytelen hétvégi várakozásra készülhetnek az autósok a határokon

Napi
-
  Ma 14:09 Belföld

Hétvégén egyes határátkelőkön ismét nagy lehet a terheltség a rendőrség prognózisa szerint.

Újabb szakaszát adták át a hatvani vasútvonalnak

Napi
-
  Ma 13:54 Cégvilág

Már az utasok is használhatják a vonatokat Pécel és Aszód között.

Rekordot ért el a Mercedes

Novemberben még soha annyi autót nem értékesített a Mercedes-Banz mint az idén, elsősorban a kínai, az amerikai, a német keresletbővülés hatására - írja az MTI.

Belefullad Ukrajna az adósságba

Napi
-
  Ma 13:19 Külföld

Az ukrán államadósság a GDP 60 százaléka - írja az MTI.

Vörösiszap-per: ez volt a vádlottak utolsó kijelentése

Napi
-
  Ma 13:06 Baleset-bűnügy

A vörösiszapper mind a tizenhárom vádlottja tagadta bűnösségét és felmenését kérte pénteken az utolsó szó jogán felszólalva a Győri Ítélőtáblán. A másodfokú eljárásban egy hét múlva, december 13-án hirdetnek ítéletet - írja az MTI.

Egyetlen év alatt lelépi az Amazon a magyar szélenergiapotenciált

Napi
-
  Ma 12:54 Cégvilág

329 megawatt - lassan egy évtizede ekkora a magyarországi szélenergia termelő potenciál - és éppen ekkora az is, amit az Amazon jövőre, csak napenergiából hozzétesz a saját megújuló energiás csomagjához. Ami viszont hovatovább eléri a paksi atomerőmű névleges teljesítményét.

Olcsóbb lesz kínai Teslát vásárolni helyben

Kína állami támogatást nyújthatna a jövőben az ott gyártott Tesla járművekért, azok ugyanis felkerültek a támogatásra javasolt új energiával működő járművek listájára - derül ki egy, a kínai ipari és információtechnológiai minisztérium internetes oldalán pénteken közzétett tájékoztatóból.

Megint változik a forgalmi rend az M0-son

December 8-tól ismét három sávon haladhat a forgalom a Csepel-sziget felől Buda irányába a Deák Ferenc (Hárosi) hídon - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF).

Életveszélyes karácsonyi fényfüzérek miatt adtak ki figyelmeztetést

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elrendelte a karácsonyi fényfüzérek országos fogyasztóvédelmi vizsgálatát. Az ellenőrzés során az elmúlt hónapokban közel 150 ezer darab, nem biztonságos világító díszt, dekorációs eszközt vontak ki a forgalomból vagy semmisítettek meg a vámhatáron.

Álláskeresők ingyenes utazása: további részletek derültek ki

Napi
-
  Ma 11:59 Belföld

A budapesti Városigazgatási Főosztály kiszámolta, hogy milyen pénzügyi hatása lenne a budapesti nyilvántartott álláskeresők ingyenes tömegközlekedésének. Ezt Karácsony Gergely főpolgármester ígérte meg a választásokat követően.

Éhhalálra ítélik a magyar Nyugdíjasokat

2010 óta duplájára emelkedett a nyugdíjasok körében a relatív jövedelmi szegények aránya. Egyre nagyobbra nyílik az olló a bérek és az időseknek fizetett állami juttatások között. 238 ezer nyugdíjas havi 93 312 forintnál kevesebb pénzből élt 2018-ban. Egy év alatt az érintettek száma közel 28 ezer fővel emelkedett.

Eldőlt Angela Merkel sorsa Németországban

A német szociáldemokraták új vezetői kénytelen-kelletlen puhítottak azokon a feltételeken, amelyek alapján hajlandók támogatni az országot irányító, Angela Merkel vezette nagykoalíció fenntartását.

Nagy változás jön a Vodafone-nál

Hitelkártya méretű SIM-kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50 százalékkal csökkenti a SIM-kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül - jelentette be a…

Kína megtört az amerikai háborúban, megszüntet bizonyos vámokat

Napi
-
  Ma 11:09 Külföld

Kína mentesíteni készül egy bizonyos mennyiségű amerikai szójababot és sertéshúst a két ország között zajló kereskedelmi háború során kivetett pótvámok alól - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség.