Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 438 hír

Másodfokon is felmentés, döntöttek a postai ingatlanbiznisz ügyében

Még a gondatlanság sem állapítható meg a Magyar Posta egykori székházának eladása kapcsán, így a bíróság jogerősen felmentette a társaság volt vezérigazgatóját.

A kormány 2 millió facsemetét ültet

Tavasszal 22 millió facsemete elültetésével járul hozzá a kormány a magyar erdők fenntartásához – mondta az MTI szerint Nagy István agrárminiszter Az erdők világnapja alkalmából rendezett ünnepségen Kismaroson.

Eltitkolták ingatlanjaikat, még több adót fizethetnek

Napi
-
  Ma 16:20 Otthon

Minden szerbiai településen találtak olyan ingatlant a kérdezőbiztosok az elmúlt hat hónapban, amelyek nem szerepeltek az adóbevallásokban, így még több ingatlanadót kell befizetniük a tulajdonosoknak.

Gyengüléssel nyitott New York, csökkent az olaj ára

A befektetői figyelem középpontjában az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed ülésének döntései álltak. A Fed azonban tagnap nem tett olyan lépést, amely erőteljesebben fellendítette volna a tőzsdepiacokat - írta az MTI.

Szélerőműveket épít a MET-csoport

A MET-csoport és a Gazprom Neft tulajdonában lévő NIS vegyesvállalatot alapított, miután a MET egy harmadik féltől 50 százalékos részesedést vásárolt egy szerbiai szélerőmű-projektben. Mindkét cég eszközportfóliójában is ez lesz az első szélpark, amely egyben a MET első megújuló energiatermelési beruházása az EU-n kívül. A 102…

Mikor fizethet Magyarországon is Apple Pay-jel?

Napi
-
  Ma 15:57 Infotech

Csehországban már működik, Szlovákiában a nyáron indul az Apple Pay. A magyarországi rajtról azonban egyelőre szinte semmi konkrétumot nem tudni.

A PwC ad tanácsot a Diákhitel Központnak

Napi
-
  Ma 15:49 Cégvilág

Mint legolcsóbb ajánlattevő, 68,5 millió forinttal a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. nyerte a Diákhitel Központ Zrt. által pénzügyi tanácsadásra kiírt nyílt közbeszerzést. A tenderen mind a három nagy nemzetközi könyvvizsgáló cég indult, az eredmény az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.

Indul a hitelezői igénybejelentés a bedőlt NHB Banknál

Napi
-
  Ma 15:41 Cégvilág

Az NHB Bank hitelezői május 19-ig nyújthatják be az igényeiket. Az értékpapírszámlásoknak egyelőre nincs teendőjük.

Nagyon olcsó a cukor a szomszédunkban

Napi
-
  Ma 15:33 Külföld

Sokéves mélyponton van a cukor átlagára a szlovákiai üzletekben, 2017 őszétől 21 százalékos árcsökkenést mértek.

A Penny felrobbantotta a bombát, kiborultak a magyar szereplők - reagált a boltlánc

Napi
-
  Ma 15:15 Cégvilág

Kiakadtak a magyar tejpiaci szereplők a Penny akciós teje miatt. A terméktanács vizsgálatot kezdeményez a hatóságnál és nem kizárt egy demonstráció sem. A boltlánc szerint magyar forrásból nem tudta kielégíteni az igényeket, ezért szerepel a kínálatban a szóban forgó tej.

Új gázszerződést kötött Szijjártó Péter Moszkvában

Napi
-
  Ma 14:59 Cégvilág

Könnyen előállhat az a helyzet, hogy Oroszország a továbbiakban Ukrajnán keresztül nem szállít gázt az európai kontinensre. Nekünk erre a forgatókönyvre kell készülnünk - mondta Szijjártó Péter Moszkvában. A magyar kormány ma megállapodást kötött a Gazprommal arról, hogy jövőre is Ausztrián keresztül kapjuk az orosz gázt, valamint arról,…

Megdöbbentő adatok érkeztek Romániából

Napi
-
  Ma 14:39 Belföld

Az Erdélystat elemzése szerint a romániai lakások harmadában nincs vezetékes víz és szennyvízelvezetés. Az erdélyi régiók se lehetnek büszkék az eredményre.

Rendkívüli hírt kaptak a meteorológusok

Napi
-
  Ma 14:27 Időjárás

Talán az egyetlen, bevételre kötelezett központi hivatal, ahol a munkatársak számára ténylegesen teljesítik a kormány által a köztisztviselőknek 2019-re beígért 30 százalékos béremelést, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) - értesült a Népszava. Eddig a kezdő fizetések nagyjából havi nettó 150 ezer forint körül alakultak, és évek után sem…

A lakástakarékok mentik meg a magyar államot?

Napi
-
  Ma 14:16 Pénzügy

A pénzügyi tárca abban bízik, hogy a bankok helyett a  lakás-takarékpénztári ügynökök fogják felpörgetni az államapapírok lakossági értékesítését.

Brit külügyminiszter a brexit-elmaradásáról: lehetséges, de valószínűtlen

Napi
-
  Ma 13:49 KülföldBrexit

Több százezren írták alá csütörtökig azt a hivatalos petíciót, amely a brit EU-tagság megszűnéséhez (brexit) vezető folyamat leállítását követeli, és azt, hogy Nagy-Britannia maradjon az Európai Unió tagja. A brit külügyminiszter szerint "lehetséges, de nagyon valószínűtlen" a brexit leállításáról szóló döntés.