Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 431 hír

Új polgármestere lesz Hódmezővásárhelynek

Az eddigi adatok szerint a függetlenként indult Márki-Zay Péter nyerte a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást, megelőzve a Fidesz-KDNP jelöltjét.

Merkel megnevezte miniszterjelöltjeit

Megnevezte miniszterjelöltjeit vasárnap az Angela Merkel vezette német Kereszténydemokrata Unió (CDU), a jelöltek között van a pártelnök-kancellár legfőbb párton belüli kritikusaként számon tartott Jens Spahn, aki az egészségügyi tárcát kaphatja meg - írta az MTI.

Vezet a független jelölt Hódmezővásárhelyen

Közel 57 százalékkal Márki-Zay Péter vezet a szavazatok 84 százalékos feldolgozottságánál a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson.

Rekordhideg volt vasárnap Kékestetőn

Kékestetőn a nappali maximum is mínusz 10 fok alatt volt vasárnap, ezzel megdőlt a legalacsonyabb maximumhőmérséklet napi rekordja - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.

Bukás - visszavették az uniós támogatást egy magyar cégtől

Napi
-
  Tegnap 19:23 Autó-motor 

Egy cég webáruház nyitására kapott uniós támogatást, a szerződésben vállalta, hogy a saját erő egy részét bankhitelből fedezi, továbbá mindenben együttműködik a közreműködő szervezettel. Mindkét kötelezettségét megszegte, így a közreműködő szervezet felmondta a szerződést és ezzel egyetértett a másodfokú bíróság is.

Hatvan százalék felett a részvétel Hódmezővásárhelyen

Hárman indultak a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson; fél hétig meghaladta a 60 százalékot a választópolgárok részvétele a szavazáson.

Heti előrejelzés: kemény mínuszokkal köszönt be a tavasz

Napi
-
  Tegnap 18:29 Időjárás  Havazás

A következő napokban ismét többfelé várható havazás, az erős szélben hófúvás. Folytatódik a lehűlés, csütörtökön, a tavasz első napján néhol mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb lehet, azután viszont melegedés kezdődik, a hét végén helyenként plusz 9 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez küldött előrejelzéséből.

Macedónia vagy Makedónia? Nem mindegy az EU szerint sem

A macedón-görög névvita mihamarabbi rendezését sürgette Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke vasárnap Szkopjéban, ahol Zoran Zaev miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatót a megbeszélések után - írta az MTI.

Külföldről kapott dicséretet Orbán Viktor

Orbán Viktor magyar kormányfő politikájának érdeme, hogy ráirányította a figyelmet a schengeni határok védelmének szükségességére - jelentette ki Martin Stropnicky cseh külügyminiszter vasárnap a közszolgálati Cseh Televízió politikai vitaműsorában.

Elhagyják a magyarok is az Egyesült Királyságot

Napi
-
  Tegnap 16:54 Belföld 

Tavaly kevesebb mint százezerrel nőtt az Egyesült Királyságban élő európai uniós állampolgárok száma. Az EU-s bevándorlás mérséklése volt a brexit melletti legfőbb érv, ám meg kell említeni, hogy az EU-n kívülről több mint kétszer annyi bevándorló érkezett, mint az unióból.

Szanálják a pénzmosással vádolt bankot

Napi
-
  Tegnap 16:42 Autó-motor  2 hír a témában

Felszámolják a pénzmosási ügybe keveredett harmadik legnagyobb lett bankot, az ABLV-t - jelentette be az Európai Központi Bank (EKB).

Itt a friss kutatás a magyar nyugdíjakról! Így kellene emelni

Napi
-
  Tegnap 16:08 Autó-motor 

A nyugdíjasok több mint fele csak komoly lemondásokkal, vagy önállóan sehogyan sem tud megélni a nyugdíjából, kétharmaduk pedig kevesebbet tud belőle vásárolni, mint 5 évvel ezelőtt. A megkérdezettek háromnegyede szerint az alacsonyabb nyugdíjakat jobban kellene emelni, mint a magasabbakat - derül ki a Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek…

Hűti az ingatlanpiacot a kínai kormány

Napi
-
  Tegnap 15:42 Külföld 

Kínában minimálisan lassult a lakóingatlanok drágulása januárban.

Rekordmennyiségű gázt adott el a Gazprom Európának

Napi
-
  Tegnap 15:30 Autó-motor  Olajipar Gazprom

A héten ismét megdöntötte napi földgázexportjának rekordját a Gazprom orosz gázipari cég - írta a TASZSZ-ra hivatkozva az MTI.

Magyarországra vár a gigantikus régiós üzlet

Napi
-
  Tegnap 15:14 Autó-motor 

A lengyel kormány nagy erővel dolgozik a Via Carpatia vasútvonal létrehozásán, amely Litvániát köti majd össze Görögországgal. A projekt az EU közlekedésfejlesztési tervei közé kerülhet.