Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Itt a legfrissebb Follow The Flow dal a május 30-án érkező debütáló lemezről!

MyMusic
-
  Ma 14:31 Zene

A Follow The Flow három zenésze rendkívül termékeny korszakban van, tavalyi berobbanásuk óta ontják magukból a listavezető dalokat, most pedig elérkezett az ideje, hogy egy debütáló lemezt is letegyenek az asztalra, melyet első önálló koncertjükön mutatnak majd be a Budapest Parkban május 30-án. Az új album legfrissebb előfutára a Gavallér,…

Ganxsta Zolee lemondta a forgatást – Így került be végül Szekeres új klipjébe

Írországban forgatta legújabb klipjét a Junkies frontembere. A friss anyag Szekeres András második szólólemezének Kivándorlók című dalához készült, amit Ganxsta Zoleeval és Czipó Lászlóval közösen írt az énekes. Bár a dublini filmezésen mindhárman részt vettek volna, az indulás reggelén Ganxsta nem tudott gépre szállni – így az ő jeleneteit…

Posztumusz Avicii-album készül

MyMusic
-
  Tegnap 17:13 Zene

Tim Bergling tavaly áprilisban hunyt el, tragikus hirtelenséggel. Az Avicii néven világhírt szerzett svéd DJ halála előtt új albumán dolgozott: több, szinte már majdnem kész dalt hagyott hátra – családja pedig úgy döntött, hogy kiadja ezeket.

Visszatért a The Chemical Brothers – megjelent a No Geography

MyMusic
-
  Tegnap 15:10 Zene

A No Geography már a készülését illetően is különleges album: Tom Rowlands és Ed Simons ugyanis kétszer is nekifutott felvételének.

Cirque du Quimby – a Quimby cirkusszá változtatja a Budapest Park színpadát

MyMusic
-
  Tegnap 13:05 Zene

Az őrület porondmestere, a Quimby egy nagyszabású cirkuszi produkcióval készül május 31-én a Budapest Parkban a Freak Fusion Cabaret társaságában.

Kislemezt ad ajándékba az Alvin és a Mókusok

MyMusic
-
  Tegnap 10:00 Zene

Vadonatúj dallal jelentkezik április 13-án az Alvin és a Mókusok. A „Turista a Földön” című szerzemény három korábbi nótával együtt egy kislemezen jelenik meg, amelyből a zenekar aznap esti buliján belépéskor minden koncertlátogató ajándékba kap egyet a budapesti Barba Negrában.

Ismét jön a Sun & Soda, Budapest legmenőbb nappali partisorozata - Mert nappal bulizni jó!

MyMusic
-
  19.04.16 13:56 ZeneStrand

A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg…

Bármikor – Dal és klippremier a Talk2night zenekartól

MyMusic
-
  19.04.16 11:50 Zene

Év eleji debütálás után máris egy újdonsággal jelentkezik a Talk2night zenekar. Megjelent a Wellhelloból már jól ismert zenei szekció és Vavra Bence vadonatúj dala a „Bármikor”, melynek szövegét Papp Szabival együtt jegyez a banda. Ráadásul a friss számhoz készült videó már elérhető a YouTube-on!

Dalszerzést AZ Osztálytermekbe! Kreatív fejlesztés könnyűzenével

MyMusic
-
  19.04.16 10:04 Zene

Élményalapú, digitális technikai eszközre építő, óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló új nemzetközi zeneoktatási módszertan európai bevezetésén dolgozik a dalszerzőket tömörítő Artisjus Egyesület. A napokban útjára indított Future Songwriting  elnevezésű kétéves nemzetközi projektben összesen nyolc európai intézmény működik együtt,…

Indul a The Trousers tavaszi turnéja, itt láthatod őket a követekző hetekben

MyMusic
-
  19.04.15 14:39 Zene

Áprilisban tovább folytatódik a The Trousers tavaly ősszel megjelent ötödik nagylemezének, az itthon és számos külföldi országban is kiváló kritikákat kapott, immár bakelitlemez formátumban is kapható Invsible Darkness-nek (MusicFashion) a promóciós turnéja. Ennek keretein belül a következő hónapokban beveszik az ország több nagyvárosát is.

Ivanék nyitják a Tracket a Whitesnake előtt!

MyMusic
-
  19.04.15 11:31 Zene

Megalkuvás és szabályok nélküli rock’n’roll, elsöprő energia, zseniális élő fellépesek – ez az Ivan & The Parazol, amely közel egy évtizednyi fennállása alatt bebizonyította, a kétezres években is felnőhet egy új beatnemzedék, akik az egykori garázsos, hardrockos, bluesos hangzásokból kiindulva képesek moderné tenni a rockzenét.

Így szól a Tavaszi szél a Paddy and the Rats előadásában

MyMusic
-
  19.04.15 10:06 Zene

Már elérhető a Tavaszi szél című népdal azon változata, amit a Paddy and the Rats készített. A feldolgozást, amit a közönség tavaly májusban, a Petőfi Tv Akusztik című műsorában hallhatott először, a zenekar egész évben nagy sikerrel játszotta a koncerteken.